Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Csak mert imádom amikor a csúcsra jut 2. - Robbanás

2018. április 23. - Markus Andreas Schäfer

Pont ezért szeretem ezt a masszázsolajat, mert nincs keserű íze. Nyelvem fel és alá kalandozik szeméremajkain, egyre többször és hosszabban eljátszogatva, már keményre duzzadt csiklójával. Anna lélegzetvétele néha megakad, majd ismét mélyről jövő nyögéssel nyugtázza a keltett kéjt.

Igazából most nem vagyok képes arra, hogy kevésbé ingerelhető területekkel kezdjem mert annyira felhúzott már minden érintés és a látvány, Anna halk sóhajaival, nyelvem mélyen fúrom szeméremajkai közé, egyre beljebb hüvelyébe, amennyire csak tudom, érzem nedvességét, élvezem ahogy egyre több kerül számba belőle. Ajkaim szeméremajkaira tapadnak, orrom hegyével csiklóját masszírozom.

Megfogja fejemet és feljebb húzza, majd két kezével utat nyit csiklója felé.

- Nyald! Lassan! - lihegi.

Kinyújtott nyelvemmel épp csak érintve, körbe-körbe forog rajta, majd lentről felfelé halad. Hangosan felbúg, a szoba falai magukba zárják hangját. Csak ahogy kérte, lassan, óvatosan nyalom, izgatom, néha megfeledkezve magamról gyorsabban de majd ismét visszaveszek a tempóból.

- Hadd forduljak meg! - kéri és lassan a hátára fekszik, combjait széttárva néz rám.

- Ujjazz meg! - mondja halkan.


Jobb kezem középső ujja hamar elmerül benne, begörbítve azt kezdem masszírozni hüvelyét, keresgélve G-pontját, vele. Anna jobb keze csiklójára csúszik, magának segít. Mutatóujjam is követi a másikat, immár mindkettő felváltva ad izgató impulzusokat neki. Nézem a félhomályban az olajtól csillogó testét, pici mellbimbói duzzadtan néznek felfelé.

Egy pillanatra megállok bár ujjaim benne maradnak és oldala felől térdelek mellé. Jobb kezem ismét kalandra kel, mennyei forró nedvességben. Bal kezem mellére helyezem, síkos ujjam épp csak leheletnyit simogatja kemény bimbóját. Teste kéjesen vonaglik, arcán az a fájdalommal teli de örömet sugárzó, leírhatatlanul gyönyörű kifejezés ami a mélységes beteljesülés elkövetkeztét mutatja.

Ujjaim egyre gyorsabban mozognak benne, mint a motolla járnak, az övéi is egyre nagyobb iramban  izgatják csiklóját amikor magasba dobja csípőjét és elvesztve a kontrollt nyög fel, a kis hálószobát betöltő, kéjes izgalommal. Egyre csak búg hangja, kapkodja a levegőt, orgazmusa a tetőfokára hág. Ahogy ujjaim mozdulnak hüvelyében, belerándul, még és még, majd lassan kihúzom azokat. Végigsimítok érzéki testén. Kinyitja szép, barna szemeit, bennük a csillogás, mosolyogva néz rám, imádom minden pillantását.

fing.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4713857052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása