Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Doktor Kerstin Schneider 3. - Rendelési idő vége, valami kezdete

2018. április 30. - Markus Andreas Schäfer

Másnap reggel a nagy csöndre ébredek, bár emlékszem, hogy Anna megcsókolt amikor munkába indult. Most üres a lakás, csak kutyánk fekszik az ágy másik felén, bár tudja, hogy nem szabad neki. Amint megmozdulok, kérdően rám néz de látja, most nem vagyok jól, és nem fogom leküldeni, így leteszi loboncos fejét és tovább lustálkodik. 

Nem érzem jól magam, talán rosszabbul is mint a gyógyszer szedése előtt. Arra jutok, hogy ma délelőtt ágyban maradok, csak a rendelési idő után megyek le Kerstinhez. Kávézok azért, a cigaretta sem esik rosszul, lenyelem ezer-féle vitalizáló bogyómat és visszafekszem. Normálisan, nap közben nem tudok aludni de ma sikerül. Fél tizenkettőkor ébredek fel, beveszek egy fájdalomcsillapítót, megborotválkozom, lezuhanyzom. Tudom a rendelési idő délig tart de nem akarok azonnal ott lenni, mert biztos vagyok benne, hogy népszerű doktornőmnél még egy óra után is vannak betegek. 

Forrón süt az április nap, az autót is melegíti, 32 fokot mutat a hőmérője. Azonnal leizzadok amint beülök, leengedem az ablakot habár nem lenne szabad a huzat miatt, de másképp elviselhetetlen a forróság. A városban már simán találok parkolót, a biztonság kedvéért két eurónyi aprót dobok az automatába, így nem kell sietnem vissza. Majdnem egy óra van. Belépek a várószobába, ami kong már az ürességtől, csak az asszisztens nő csodálkozik, mit is keresek ott. 

Az egyik nyitott rendelő ajtajában feltűnik Kerstin.

- Andrea, hazamehetsz, Schäfer urat elintézem egyedül! - mondja neki. 

- Herr Schäfer, várjon még egy kicsit kérem! - fordul hozzám. Mosolyogva leülök a váróban, az asszisztens hölgy elköszön és kilép a rendelőből. A kattanásra kinéz a doktornő, kérdően felém mosolyog, én bólintok. Az ajtóhoz megy és ráfordítja a kulcsot. Felállok és felé fordulok. 

- Nem vagy jól - simít meleg kezével végig a homlokomon - gyere, először megvizsgállak -folytatja, és betessékel az egyik vizsgálóba a három közül. Pont abba ahol, egy ultrahangos eszköz is áll. 

- Vedd le a pólódat! - mondja. Kibújok belőle, meghallgatja a mellkasomat, hátamat, végignézi a nyakamon manduláimat, belenéz a fülembe. 

- Szépen javul! - nyugszik meg aggódó arckifejezése. Ujjamból egy csepp vért vesz, pár perc alatt meg van a teszt eredménye.

- Gyulladás sincs már! - mosolyodik el, szinte az intim szférámban áll. Mély levegőt vesz. 

- Te vagy a legtisztább betegem - folytatja, mindig friss és még betegen is jó illatú.

- Te pedig az én kedvenc orvosom, megnyugtató, kedves és nem utolsó sorban szuper diagnoszta! - bókolok - Istenien vonzó nő vagy, árad belőled a természetesség! 

Mosolyra nyílnak barna szemei, kinyújtom kezem az övéi felé, magamhoz húzom. Pár pillanatig csak nézzük egymást majd minden átmenet nélkül, ajkai az enyémre tapadnak. Vadul csókol és én viszont őt, nyelvünk erotikus táncot jár. Férfiasságom azonnal duzzadni kezd. Kezeim vállára csúsznak, a földre ejtem fehér köpenyét, alatta a Salzkammergut Golf Klub kis logójával ellátott, szintén fehér pólóing, áttetszik alóla melltartójának vonala. Jobb lábát derekamra emeli, szinte felfal testének játékával. 

- Mióta először beléptél a rendelőbe, azóta éreztem, hogy ennek a pillanatnak el kell jönnie! - lihegi majd hirtelen mozdulattal áthúzza fején a pólót és az asztalra dobja. Arcom mellei közé fúrom, majd a fehér selymet szinte átfúró bimbóját veszem számba, azon keresztül csókolom. Bal kezem a másikat simogatja. Kerstin felnyög.

- Mah des is so guad! - Ó, ez mennyire jó! -  sóhajt fel felsőausztriai dialektusában és átfogva tarkómat, maga felé húz. Nyelvemtől nedves lesz melltartója, élvezem ahogy ő is élvezi ezt a játékot. Két kezem, hónalja alatt kúszik hátrafelé a melltartó alsó pántjának vonalán, amíg elérem a kapcsait. Mindig sokáig szoktam vesződni vele, de most azonnal megtalálom az irányt amerre a két végét húzni kell, elsőre sikerül kioldanom. Mellkasát kicsit hátrább vonja, enged az anyag, a pántok lecsúsznak vállairól, jobb kezével a vizsgáló ágyra dobja. Enyhén megereszkedett de sportos cicijei kötik le tekintetemet, kis kerek udvarában, izgalmi állapotban néznek velem szembe bimbói. Ajkaim immár szabaddá vált melleire tapadnak, nyelvem finoman játszik hol egyikkel, hol pedig a másikkal. Kerstin zihál, halkan búg hangja, érzem mennyire felizgatja ez. Egyre csak csókolom, nyelvem köröz rajtuk, néha ajkaim között tartva, meg-megszívom. Kezeim derekára vándorolnak, csípőjének finom bőrét simogatom, egyre lejjebb jutva fehér nadrágja derékvonala alá, de a begombolt nadrág nem enged többet, tenyerem beszorul közben. Ő segít rajta, egy mozdulattal kioldja azt, nem teketóriázok, a bokájáig húzom, kilép az egyik majd a másik szárából. 

Halványlila, pamut bugyija fedi dombját, sportolástól izmos combjai, az első idei napsugarak által megkapott, enyhén bronzba hajló színe, izgató látványt nyújtanak.  Arcom combjai közé fúrom, az anyagon át is kidudorodó nagyajkaira csókolok. Mély levegőt vesz, kezei hajamba túrnak, búgó hangon engedi ki, teste szinte beleremeg az érintésbe. Hirtelen hátrébb lép, megszabadul bugyijától, meglátom simára epilált szeméremajkait, dombján rövidre hagyott, vastag vonalú, fekete szőrrel. 

Megcsókolom hasát, alig látható, császármetszés vonala alatt, Kerstin hátrébb lép, felül a vizsgálóágyra, hátát a falnak támasztja, talpa és feneke az ágy szélén, eddig zárt ajkai megnyílnak, kitárul a csodavilág, szemében a vad vágy hívogatóan csillog. 

Elé térdelek, puncijának illata megérinti orrom, kinyújtom nyelvem, végighúzom duzzadt ajkain, majd épp, szinte véletlenül megérintem vele csiklóját. Két kezével az ágy szélébe kapaszkodik és hangosan felsóhajt. Nyelvem combja és ajkai találkozásánál futnak, néha megállva csókolom meg majd tovább indulok. Nem sietek, élvezem szép szemérmének illatát és látványát, érintését. Sokáig csak így ingerlem, majd nyelvem gátizmára csúsztatom és lassan körözve vaginája bejárata felé indulok. Kerstin két kezével megérinti nagyajkait, combjai irányába húzza, teret adva nyelvemnek. Kisajkai redői is megnyílnak, körbe-körbe, de egyre beljebb jutok nedvességtől csillogó hüvelyébe. 

Lélegzetvétele egyre gyorsul, halkan nyög, nyelvemmel szinte megdugom, már amennyire a hossza engedi, nedvességét élvezettel nyelem le, Lassan körözve húzom ki belőle, ide-oda táncol kisajkain, egyre feljebb és feljebb jutva, megérintve ismét csiklóját, majd vissza, és megint végigjárva ugyanezt az utat. Legérzékenyebb pontjának csókjaikor mindig erősebben markolja meg az ágy szélét, vesz mélyebb levegőt, tovább bent tartva azt. 

Hosszasan, ugyanezt a játékot játszom, élvezettel élem át ahogy a kapott impulzusokat kifejezésre juttatja. Egyre többször és tovább maradok kéjes állapotában szinte felrobbanni akaró klitoriszán, majd egy hirtelen mozdulattal köré fonom ajkaim, nyelvem apró érintésekkel csak vele foglakozik. Kerstin lélegzetvétele egyre gyorsul, mélyről jövő izgalmának hangjai visszhangoznak a rendelőben. Arcára pillantok, két cicije között látom rajta azt a mennyei kifejezést ami minden férfit izgalommal tölt el. Nyelvem egyre csak köröz rajta, majd lentről felfelé izgatja, és megint csak körbe-körbe szalad. Tudom most fog eljönni az a pillanat amikor elárasztja testét a mennyei, kéjes remegés, de nem hagyom. Visszavonulok bejárata felé, mélyen belényomom nyelvem. Nyalom, megint szinte megdugom vele, csak fenntartom izgalmát, ami épp csak csökken de nem vész el. 

Lélegzete lassultával, kisajkain indulok a legérzékenyebb pontja felé, megérintem, aprókat nyalintok rajta, simogatom, izgalma ismét fokozódik. Két keze, fejemre helyezi, tartja tarkómat, nehogy megint más utakra tévedjek, meg akarja végre élni a mennyei orgazmust. Nedvessége csurdogál belőle, államon érzem ahogy egyre több hagyja el, illata fenséges. Apró mozdulataim minden egyes pillanatában kéjesen nyög, majd magához szorít, combjaival összeszorítja fejem, hosszú remegésbe kezd teste, megrázkódva éri el a beteljesülés, izmai összehúzódnak és elernyednek, csiklója minduntalan, ismételt érintése újabb hullámokat hoz el. Percekig tart megújuló orgazmusa, már nem is érek nyelvemmel hozzá, forró lehelletem verődik vissza szemérméről. 

Enyhén megnyitja combjait, elemelem arcom onnan, felegyenesedek és ránézek, Kinyitja csillogó szemeit, hálás, fáradt, kéjesen fájdalmas de vágyakozó tekintete sugárzik. Felém nyúl, nadrágom gombját egy mozdulattal oldja ki, a bokszeralsómmal együtt húzza bokámig, farkam kiszabadulva néz felfelé. Jobb tenyerét felfelé fordítja és zacskómtól indulva húzza végig makkomig. Beleborzongok a finom érintésbe. Lelép az ágyról, megfogja kezem és az íróasztal felé indul, maga után húzva engem is. Félretolja az ott heverő fondendoszkópot és vérnyomásmérőt, ráhasal, lábait terpeszre nyitja.

- Käm schotz, käm! - Gyere drága, gyere! - suttogja, két kezével popsija dombjait szétnyitja, ezáltal szemérme is megnyílik előttem. Közelebb lépek, férfiasságom szinte egy vonalba kerül vele, nedvességtől csillogó bejáratához illesztem makkom, lassan mozdulok előre, farkam milliméterről milliméterre tűnik el, szűk, forró hüvelyében. Mindketten felnyögünk amint végigérek benne....

lick_2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2013871098

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása