Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Doktor Kerstin Schneider 4. - Kezelés

2018. május 13. - Markus Andreas Schäfer

Két kezem csípőjére teszem, lágyan belé markolok, magam felé húzom, szeméremdombom szorosan préselődik popsijához, épp csak mozdulok benne, érzem minden rezdülését, férfiasságom közvetíti ezek a kéjes impulzusokat, majd lassan hátrafelé húzódok, egészen hüvelyének bejáratáig, de kisajkai közé érve makkommal, pillanatnyi szüntet tartva ismét kitöltöm szűk vagináját. Kerstin kontrollját vesztve nyög, zihál. 

A látvány - keskeny, nőies válla, vékony dereka és popsija körtét formázó alakja - még és még vizuális ingerekhez juttat, élvezettel nézem, ahogy minden lökésemnél megremeg. Körmeimmel finoman, épp nyomot sem hagyva simogatom fenekét, jobb nagyujjam akarva-akaratlan  rózsájához ér. Nem érzem, hogy ez rosszul esne neki, így a következő simogatásnál tovább ott tartom ujjam, most sem tiltakozik. Ajkaim között megnedvesítem, most már így folytatom ánuszának simogatását, miközben farkam ütemesen mozog benne. Minden lökés végén, éles hangon felnyög, kezei az íróasztal szélét markolják. 

A rendelő déli fekvésű, hatalmas, redőnnyel fedett ablakokkal de az erős napsütés így is melegíti, homlokomról izzadtságcsepp hullik popsijára. Két kezemmel, feneke és a combjaim között elérem szeméremajkait, a jobbal lejjebb kerülök, finoman csiklójához érek, érzékien simogatom. Szinte eszét veszti ennyi impulzustól, hangosan kapkodja  a levegőt majd az asztal is beleremeg, szinte felborítja orgazmusa közben. Fejét jobbra-balra kapja, copfba fogott félhosszú haja oldalra omlik. Lassítok mozgásomon, meg is állok egy pillanatra. Felém kapja a tekintetét.

- Sollen wir wächseln? - Váltsunk ? - kérdezi de választ sem várva emelkedik föl az asztalról. Kicsúszik farkam belőle, felém fordul, ajkaival az enyémre fonódik, vadul csókol. 

- Lieg auffi! - Feküdj föl! - mutat az ágyra. Kicsit keskenynek tűnik de elhelyezkedek rajta, Kerstin fölém térdel, lassan engedi egyre lejjebb csípőjét, makkom a nedves ajkai között azonnal utat talál magának. Felnyög amint farkam végigér benne, két kezével vállamba kapaszkodik, mellbimbói bőrömet simogatják. Lassan lovagol, köröz rajtam, nem mozdulok, tudom most ő irányít, ő érzi mikor a legjobb neki. Fel és le, jobbra-balra tekeredik csípője, szinte fájdalmas hangon élvezi a kéjt. Nem tart sokáig mert annyira felhevült állapotban van, hogy alig pár perc múltán felegyenesedik, két kezével oldalt megtámaszkodik, hüvelyének izmai lüktető szorításba fogják férfiasságomat, levegő után kapkodva zihál, mindent betöltő hangorkánnal élvez el. Ahogy megfeszítem és elernyesztem farkam, meg-megremeg, felnyög majd rám rogyik. 

Két kezemmel megemelem popsiját, csípőmet fel és le mozgatva dugom ebben a pozícióban. Lélegzetvétele megint felgyorsul, pár pillanat múlva ismét eljut a csúcsra de én is érzem, hogy most közeleg hozzám is a beteljesülés. Megállok, feljebb emelem fenekét, férfiasságom kicsúszik belőle. Kérdően rám néz majd hamar megérti mi is játszódik le bennem, hátrébb ül, fejét farkamra hajtja, ajkai közé veszi, vad de játékos módon kényezteti. 

Nem kell sok már nekem az ingerekből, amint érzem az elinduló bizsergést, elernyesztem testem majd hagyom, hogy a kéjes impulzusok vegyék át a hatalmat felette, megrázkódva, felnyögve lövell ki belőlem fehér nedvem, Kertin ajkai közé, ő csak jobb kezével megmarkolja farkam, mozdulatai által, még és még indulnak lüktetések belőlem. Felemelem fejem, farkamon nyállal kevert spermám folyik lefelé, ajkai fehérek cseppesek tőlem. 

Felül, körbenyalja ajkait és óvatosan lenyeli azt ami a szájában maradt. Arcán csalódottság, ravaszkás mosoly.

- Ich sollte alles herunterschlucken. - Le kellet volna mindent nyelnem. - mondja és ismét fölém hajol, szájába veszi férfiasságom, aprólékosan lenyal róla mindent. Felül és megint elmosolyodik. 

- Nächtes mal! - Legközelebb! - neveti el magát. Lelép az ágyról, én is követem. 

- Es war eine wundervolle Behandlung! - Ez csodálatos kezelés volt! - mosolygok rá. Átölel és megcsókol. 

- Ziehen wir schnell ein, die Ordination von meinem Mann beginnt in einer Stunde und er kommt immer früher. - Gyorsan öltözzünk fel, a férjem rendelése egy óra múlva kezdődik és ő mindig korábban jön. - mondja. Felkapjuk ruháinkat, ő még odalép a számítógéphez. 

- Ich habe ein Termin für dich am Freitag  um 12 Uhr eingetragen. - Még péntekre előjegyetelek 12 órára. - nevet fel hangosan. Összepakol az asztalon és elindulunk kifelé. Még a várószobában felém fordul, mélyen egymás szemébe nézünk és ajkaink összeérnek. 

Elköszönünk egymástól, a hátsó lépcső felé indulok. Amint kiérek ő már a szürke SUV-jához igyekszik, mielőtt beülne még visszanéz és óvatos búcsút int. 

18627883.gif

doc.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5713879396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása