Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Vásárlás 2. - Letesztelve

2018. június 14. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy végighúzom a nyelvem nagyajkain, megcsillan a beszűrődő nyári napfény rajta, pont a kedvenc formája van, hiszen minden nőnek másként néz ki. Az ő kisajkai előbújnak a nagyok közül, imádom az ilyet. Izgató redőit csókolom, aprókat nyalok rajta, nem sietek közéjük majd megint egyre duzzadó nagyajkain időzök. Megcsókolom, ajkaim közé veszem, vákumot képezve megszívom. Andi kéjesen felnyög, nyelve combom tövét, csiklandozza, néha de egyre többször hozzáér heréimhez, férfiasságom ilyenkor szinte fel akar robbanni. 

Észreveszem mennyire akarja, hogy izgalmasabb részekhez érjek mert lejjebb engedi popsiját, nem is várok tovább nyelvem cikázva tűnik el hüvelyében, ide-oda mozdulva benne, ki és be járva forró bejáratán. Ajkaimat finom nedvessége önti el, nyelve farkamon, makkom és zacskóm között jár, majd finoman eltünteti szájában, izgat és simogat vele. 

Kifelé mozdulok, kisajkai között lassan cirógatva indulok felfelé, ahogy elérem pici pontját, nem is teketóriázok tovább - hiszen érezni, hallani, átélni akarom ahogy eljut a csúcsra - finoman megérintem azt. Két kezem combjai mellett, furakszik előre, végre elérem cicijeit, oldalról végigsimítok rajtuk, ujjaim közé veszem mellbimbóit, óvatosan simogatom, játszok velük, közben nyelvem ismét hüvelyétől húzom csiklója felé. Andi már annyira izgatott, hogy hangosan felnyög, majd ismét ajkai közé veszi heréimet, nyelve vad táncot jár rajtuk, néha óvatosan meg-megszívja majd onnan nyalja végig kemény férfiasságom, egészen makkomig. Szinte felrobbanok, akarom végre én is érezni ahogy ajkai közé veszi, eltünteti közöttük és egyre mélyebbre nyeli el, de még csak ő is játszik velem. 

Hosszabban maradok már csiklójánál, nyelvem csak arra koncentrál, lélegzetvétele egyre gyorsabb, néha felemeli fejét, és megfeszíti hátát ahogy egy izgalmasabb impulzus-hullám éri el, majd hirtelen forró ajkai között érzem makkom, nyelve cikázik rajta és egyre mélyebben nyeli el azt. Isteni érzés ahogy még és még közeledik szeméremdombom felé, egyre feljebb jut. Szám érzékeny pontja köré tapasztom, nyelvem cirógatja, nyalogatja és izgatja azt, vágyait egyre gyorsabb mozgással farkamon juttatja kifejezésre, liheg, búg izgató kéjes hangja. 

- Nyalj! - lihegi - Nyald! Mindjárt, óóóóhh! - nyög fel hangosan, felemeli fejét farkamról, megremeg teste, és a szobát betöltő hangon jut el a mennyei kéj országába. Nyelvem még mindig finoman cirógatja, Andi rázkódik, kezével a szatén ágyneműbe markolva, szinte folyamatosan élvez majd visszahajtja fejét és mélyen elnyeli farkamat. Arcomon és számon szemérmének nedvessége, nem tudom abbahagyni a finom nedűjének ízlelését, nyelvem hüvelyébe dugom, szinte megdugom azzal. 

Jobb keze férfiasságomat fogja át, fel és le mozog rajta, ajkai között makkom, nyelve simogatja. Próbálom még tartani magam, ezt a fantasztikus érzést még és még, hosszan, tovább élvezni de hirtelen jön ágyékomból a bizsergés. Elernyesztem testem mert tudom, hogy önkéntelenül is meg fog feszülni, felnyögök ahogy lüktetésem elindul, minden porcikám átérzi a kéj tetőpontját. 

Andi keze lassul, szájába lassan megtelik fehér nedvemmel, farkamon érzem ahogy csurdogál végig rajta. Átemeli rajtam lábait és megfordul, csillogó, hívogató tekintettel néz rám, ajkai kinyitja, látom az erős fényben ahogy szájában hullámzik spermám. Felülök és felé közelítek, ahogy ajkaink összeérnek, megérzem saját ízemet, folyik le állunkra, nyelvünk addig játszik amíg mindketten el nem játsszuk az összeset. 

Rám emeli tekintetét és elmosolyodik.- Istenien finom volt! - suttogja rekedt hangon - A puncimban is akarom érezni! - mondja.

- Ha este átjössz akkor fogod ott is! - nevetek rá. 

- Ráadásul ti ketten vagytok. - céloz a barátomra.

- Erről jut eszembe! - állítom meg és felállok az ágyról, a nappaliból elhozom a telefonom. 

- Gyere pózolj neki! - kérem. 

Andi nevetve adja át testét a lencsének, hagyja, hogy szexi képeket készítsek róla. 

- Lezuhanyzok gyorsan! - mondja.

- Rendben de előbb engedj ki, légyszíves! - kérem - most még munka vár otthon. 

Rózsaszín köntösbe bújik, én is felöltözöm. Számot cserélünk, megadom a címet neki, megcsókolom és beülök az autóba. Kitolatok az utcára, nevet amikor búcsút intek neki, még a tükörben látom ahogy bezárja a kaput. Mielőtt kiérnék a főútra, félreállok, elküldöm a barátomnak a képeket.

Ahogy egyre nagyobb tempóban vezetek, hallom telefonom folyamatosan pittyeg, üzenetek jönnek, gondolom a barátom ír de nem nézem meg, mindjárt otthon vagyok...

ea.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr9713875278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása