Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A vásárlás 4. - Neszek

2018. június 25. - Markus Andreas Schäfer

Andi szenvedélyesen csókol, kezem vállán majd lassan ujjbegyeimmel végigsimítok gerincén, egészen popsijáig. Halkan csobban a víz, gyorsuló lélegzetünket elnyeli a Balaton irányából, enyhén fújdogáló szellő. Kezem derekát, csípőjét simogatja, körözve jutok el feszes fenekére, cirógatom majd erősebben megmarkolom, magamhoz húzom. Ujjaim közvetítik szemérme felől sugárzó forróságot. 

Kibontakozok öleléséből, fejem válla felé közelítem, finom csókokkal halmozom el nyakát, vállát, egyre türelmetlenebbül haladva mellei felé. Kinyújtom nyelvem, megérintem bimbóudvarát, körbenyalom és ajkaim közé veszem már kemény bimbóját. Felsóhajt, remegő hangon engedi ki a levegőt. Bal kezem a bal cicijét simogatja, Andi keze hajamba túr. 

Lassan elé térdelek, hasát csókolva majd arcommal egy vonalba kerül, szőrtelen, domború szemérme. Ajkaimmal finoman érintem, egyre hevesebben minden négyzetcentiméterét, nagyajkai felé haladva. Szinte hívogatják nyelvem, óvatosan közéjük helyezem, aprókat nyalva belőle, simogatom. Andi megmozdul, jobb lábát átveti vállamon, vádlija nyugszik rajta, kezével két oldalról fejembe kapaszkodik. Egyre lejjebb haladok, nekem megnyílt szeméremajkain nedvesség csillan meg. Végighúzom nyelvem rajtuk, érzem vágyai által keltett nedvességének isteni ízét. Még és még csókolom duzzadt nagyajkait, nyelvem közöttük kisajkai redőin fut. Felsóhajt amint szándékosan de mintha véletlen lenne, megérintem csiklóját. A következő mozdulatomnál, már tovább időzök ott, enyhén beljebb nyomom nyelvem, egy kört is lerajzolok vele. 

Érzem ahogy beleremeg, erősebben szorítja fejem. Tovább játszom de megint csak nagyajkait borítom be apró csókokkal, ajkaim közé véve meg-megszívom majd megint csak nyelvemmel izgatom. Szinte tocsogva lepi el hüvelyéből kiáramló nedve. Nyelvem ismét mélyen közéjük vezetem, bejárata felé igyekszem. Számban és torkomban érzem isteni váladékát, íze még vadabb vággyal tölt el. Csiklójához érve szinte összeszorítja fejemet, mély levegőt vesz és visszafogott hangon engedi ki. 

Csak az enyhe szellő, a víz csobbanása és a szomszéd, mindig kíváncsi németjuhász kutyájának neszei hallatszanak. 

Csak csiklóját izgatom, nyalom, számba véve megszívom. Andi leemeli lábát vállamról, elém térdel a vízbe és megcsókol.

- Gyere belém, végre érezni akarlak magamban! - suttogja majd megfordul, négykézlábra ereszkedik, combjait terpeszre nyitja. Popsija alsó vonalainál kidudorodnak szemérme hívogató domborulatai. Mögé térdelek én is, férfiasságom pont egy vonalba kerül vele, előre fúrom, makkom pont bejáratánál nyitja szét szeméremajkait és tűnik lassan el benne. Egyre mélyebbre jutok, majd két kezem csípőjét megfogva, magam felé mozdítom, farkam végigér benne. 

- Úristen, de finom! - nyög fel halkan. Én is felsóhajtok, hangom visszafogva remeg a gyönyörtől. A medence vize halkan csobban minden mozdulatomnál, Andi félhosszú barna haja a felszínét érinti meg, a végei nedvesek lesznek. Csak lassan, csak érzékien mozdulok, csípőmet különböző szögekbe fordítom, szűk hüvelyének minden milliméterét feltérképezem, keresem azt a pozíciót ami a legnagyobb örömet adja neki. Hirtelen, önkéntelenül, hangosan felnyög, én pedig elmosolyodok: megtaláltam! Ebben a helyzetben mozgok tovább, makkom egészen hüvelyének bejáratáig húzom majd juttatom farkam ismét mélyen belé. Andi próbálja visszafogni a lélegzetvételének hangját de nem nagyon sikerül neki, öröme nem hagyja, hogy csendesebben élvezze ki a kéj minden impulzusát. 

Érzem szorítását, forróságát, férfiasságom keményen kitölti. Egy szokatlan, oda nem illő neszre kapom fel a fejem. Niki áll a napozó bejáratánál, félmeztelenül, csodás cicijei megcsillannak a napon. 

- De jó nézni Benneteket! - szól halkan. Tekintetem a barátomat keresi aki hamarosan meg is jelenik, mosolygós arccal. Alig mer rám nézni ahogy Andit dugom a medencében. Niki felé fordul. 

- Gyere! - nyújtja a lány felé a kezét. Zoli csak áll, látom zavarban van, ilyen szituációban még együtt nem voltunk. Niki maga után húzza, megáll a kerti széknél és leülteti a barátomat. Átemeli lábát rajta és az ölébe ül, majd hozzá hajol, valamit súg a fülébe és megcsókolja. Zoli keze a lány derekára vándorol, elmerülnek egymásban. 

Andival egymásra nézünk, zihálásunk egy mosoly erejéig abbamarad majd tovább mozgok benne, ő jólesően nyög. Lélegzete egyre gyorsul, hangját nem nagyon tudja visszafogni. Ahogy makkom szinte méhéhez préselődik, beleremeg, ismét és ismét, két kezem csípőjén, úgy húzom magam felé, szinte felnyársalom. 

- Nem bírom, nem bírom már! Aztaaa kurvaaaaaa....! - sikolt föl amint eléri a mennyi kéjt hozó impulzus. Teste megremeg, orgazmusa a tetőfokára hág, kapkodja a levegőt, nyög, hangja halkul majd a következő mozdulatomra ismét felerősödik, remegése folytatódik. Érzem ahogy folyamatosan élvez, amint csillapodik, megint megmozdulok. Élvezem a szituációt, élvezem ahogy nem képes abbamaradni kéje. 

Niki is hátrafordul, Zoli is csak nézi Andi vonagló testét, kéjjel telt arcát. Megint mozdulok, ismét remegés és sikoly a válasz rá. Niki Zoli felé fordul, lejjebb csúszik, a barátom combjai közé térdel, nem látom kezét kibomló hajától, de gondolom a nadrágját bontogatja. 

- ÓÓÓÓÓ! -kiált fel és veti rá magát a barátom férfiasságára, csak fejének mozdulatait látom. Nem mozdulok, Andi lélegzete lassan helyreáll. 

- Gyere a számba! - mondja felém fordulva. Megrázom a fejem, férfiasságom lassan kihúzom belőle, de épp csak popsija rózsájához illesztem, óvatosan mozdulok előre. Erős nyomást érzek makkomon, majd hirtelen eltűnik Andi popsijában. Ő felsikolt majd hátrafelé mozdul, mélyebbre merülök benne.... 

17727904.gif

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1914050964

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása