Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A vásárlás 5. - Ketten

2018. július 02. - Markus Andreas Schäfer

Lassan mozgok Andi popsijában, csukott szemmel élvezem szorítását, hallgatom ahogy ismét kéjesen nyög. Halkan csobban mozdulatainktól a medence vize, neszre nyitom ki a szemem. Oldalra fordulok de már csak barátom két méteres termetét látom eltűnőben, Nikit már elnyelte a garázs sarka. Szóval ketten maradtunk. Valahol örülök is neki. 

- Elmentek ? - kérdezi két nyögés között Andi, hangjában némi csalódottsággal. Nem válaszolok neki, kezem lassan csúszik felfelé oldalán, kezeimbe fogom cicijeit, mellbimbói ujjaim között. Mozdulataim egyre hevesebbek, a lány teste megremeg minduntalan, popsija aprókat rezdül. A feltámadó szél elnyeli kapkodó lélegzetvételünket, Andi egyre kéjesebb nyögéseit. 

Elengedem cicijeit, felegyenesedek, kezem tarkója felé igyekszik, két oldalról megsimítom haját majd kezembe veszem. 

- Húzd csak édes, húzd! - remegi felém - Baszd a seggem! - nyögi.

Durva szavai csak még jobban feltüzelnek, zihálva teszem meg neki. Érzem még sokáig bírom így, kiélvezem szűk popsiját. Andi bal kezére támaszkodik, jobb szemérméhez ér, csiklóját izgatja vele. Egyre hangosabb, szinte eszét veszti ahogy élvezi. A szomszéd német juhászkutyája a tuják között pont Andival egy magasságban leskelődik, halkan meg is modul néha. 

A lány élvezete a tetőfokára hág, teste remegve vonaglik, engem pedig hirtelen ér el a kéj. Előre lököm ágyékomat, a hajánál fogva felemelem fejét, magam sem visszafogva spriccel spermám belé. 

Hátára rogyok, majd óvatosan felemelkedem, farkam lassan húzom ki belőle. Andi megfordul, csillognak szemei, kócos haját simítja hátra. 

- Ó basszus ez nagyon jó volt! - lihegi, magamhoz húzom, összeölelkezve csókoljuk egymást, majd a kimerültségtől, szinte egyszerre ülünk le a medence aljára. Fejét a vállamra hajtja, keze combomon át csúszik férfiasságom felé, a víz alatt simogatja. 

- Te nem vagy kíváncsi rájuk? - int a ház felé. 

- De az vagyok viszont ha Zoli bement Nikivel akkor annak oka van és nem akarom zavarni őket. Ha ők kettesben akarnak lenni, legyenek! - válaszolom. 

- Azt nem tudod, hogy mi Nikivel szoktunk egymással is szexelni. - mosolyodik el - szerintem a barátodnak tetszene, ha ketten kényeztetnénk. 

- Ha akarod próbáld meg, de én nem megyek be. - erősítem meg a magyarázatom - itt maradok, ha kellenék! - nevetek rá. 

- Persze, hogy kellesz de előtte kinyalom Nikit és nem is tudom, mit fogok Zolival művelni! - válaszolja kissé gonoszkás hanglejtéssel. 

ass_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1514088929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása