Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Marlene 2. - Rossz kislány

2018. augusztus 09. - Markus Andreas Schäfer

Mindenki, vagy szabadnapos vagy szabadságon van így csak ketten dolgozunk a konyhában. Éva az elrománosodott de magyar, identitászavarban szenvedő mosogató és én. Általában a teljes konyhai team együtt megy ebédelni de Éva ma nem jön. Azt mondja, hogy sokat evett reggelire. Engem nem zavar mert legalább nem kell hallgatom az összevissza fecsegését. 

Nyugodtan leülök, elkezdek enni. Az ablakon a forró kánikula ömlik be. Éva nyit be. 

- Marlene ebédelni szeretne. - mondja. Felállok és besietek a konyhába. A lány ott áll a pultnál, mosolyogva vár. Kiszedem a levest neki, a tortellinit megforrósítom a sajtszószban, szépen kitálalom. Megköszöni és elindul a tálcával az étterem felé, a pihenő csak a konyhai dolgozóknak van rendszeresítve. 

- Gyere hozzánk! - szólok neki.

- Szabad? - kérdezi.

- Neked igen. - nevetek felé, ő tudja miért.

Előre engedem, velem szembe ül le. Ahogy magam alá húzom a széket, lábai azonnal az enyémhez érnek. Lassan eszünk, beszélgetünk. Elmeséli, hogy az anyjával él, az apja még gyerekkorukban elhagyta őket, a bátyja pedig már a feleségével költözött el. Marlene-nek mintha apakomplexusa lenne.  

- Imádom az idősebb férfiakat - erősíti meg a délelőtti mondanivalóját - ti sokat tudtok adni, érzem ahogy lábai combomon vándorolnak felfelé, farkam irányába. Jelentőségteljesen rám néz amint eléri. 

- Rossz vagy! - mosolygok.

- Akkor büntess meg! - kacag fel hangosan. 

- Még egy óra, utána meg is foglak! - válaszolom. 

- Nagyon várom már, a kék toronyban van a szobám, a 602-es. - áll fel és indul el vissza a szennyes tányérokkal a mosogató felé. Amikor beérek ő már nincs ott. 

Évának beviszem a mosogatóba a lábasokat, edényeket, és letakarítom a pultot. Még aláírom a hűtőházakon a hőmérséklet-kontroll lapjait, be is zárom mindet. A kolléganőm is elkészül a munkájával, kikapcsolok mindent, átöltözök. Elköszönünk egymástól. Még egy pár percet várok aztán elindulok a kék torony felé. Igazából ezek nem tornyok csak hat emeletes épületek, de mindnek más színe van. Mi a sárgában lakunk. Marlene szobája a kékben van, az igazgató pedig a piros aljában lakik. 

Szerencsére senkivel sem találkozom amikor elmegyek a recepció előtt, lifttel jutok fel a hatodikra. Rögtön szembe is találom magam a 602-es szobával. Bekopogok.

- Offen! - Nyitva!- hallom a lány hangját. Kis konyhába jutok, abból egy kis nappali nyílik. Kattan mögöttem a bejárati ajtó zárja. Marlene a kanapén ül, barna haja kibontva omlik le vállaira, fekete push up melltartó és csak egy hozzá passzoló bugyi van rajta, jobb keze abban rejtőzik. Arcán pír, kapkodja a levegőt. 

- Rosszalkodtam! - mosolyog színpadiasan - Most megbüntetsz érte? - kérdezi incselkedve és oldalra fordul. Szóval szerepjátékot akar játszani. Veszem a lapot bár ilyet még sohasem csináltam. 

- Igen, rossz kislány voltál! - szólok szigorúan. Állj be a sarokba, fordulj a fal felé!

Marlene azt teszi amit mondok. - Ott maradsz amíg lezuhanyzok! - parancsolom neki. 

- Rendben! - válaszolja. Belépek a kis fürdőbe, ledobom átizzadt ruháimat, jól esik a víz, a női tusfürdők mellett egy kellemes illatú szappant találok ott. Azzal mosom le magamról a konyha és az izzadtság szagát. Jól esik a langyos víz. Megtörölközök, hátamon érzem nem sikerült teljesen mert vízcseppek maradtak rajta de hamar megszárad ebben a melegben. 

Benyitok a szobába, ő még mindig ott áll a sarokban. Keskeny vállára omló barna haja, a melltartó fekete pántja és kapcsa, nagyobb popsijába vágó tangája, alig mutatnak kontrasztot naptól barna bőrétől. Megállok mögötte.

- Fordulj meg! - szólok. Marlene felém fordul. Tekintetében vágy csillog, férfiasságom önálló életre kél, szívem egyre gyorsabban pumpálja teli vérrel. 

- Térdelj le! - folytatom - Csak a száddal és nyelveddel érintheted! 

Elém ereszkedik, makkomon érzem forró lehelletét amint felé közelít, forró ajkai körülölelik, lassan veszi szájába, nyelve aprókat mozdul, felsóhajtok az érzéstől. Lassan, élvezettel mozdul, isteni kéjt ad. Egyre többet és többet tüntet el belőle. Fejével hátrafelé mozdul, épp csak a makkom végéig majd ismét eltünteti, még mélyebbre. Szinte torkát érzem vele. Megint kiengedi, majd hirtelen mozdulattal szinte az egész eltűnik ajkai között. Pár másodpercig úgy marad, levegőt kapkodva engedi ki. Barna szemeivel pajkosan rám néz.

- Ügyes vagyok ? - kérdi.

Én csak bólintok. Folytasd! 

Marlene lelkesen veszi farkam szájában, finoman mozog, nyelve játéka pont ott ér ahol kéjes impulzusok a legizgatóbbak. Fel-felsóhajtok, amikor megbizseregteti testem. 

- Használhatod a kezed is már! - utasítom. 

Ujjai, combomon, fenekemen cirógatnak, lassú orális játékától szinte elvesztem az eszem, csak élvezem minden érintését. Egyre gyorsabban mozog, ahogy lélegzetemen hallja, közeledek a csúcs felé. Beleremeg testem az orgazmusba, makkom ajkai között, lüktet fehér nedvem szájába, ő csak finoman szopogatja farkam. Kapkodom a levegőt, Marlene keze minden cseppet kipumpál belőle. Lassan enged a nyomás férfiasságomban, ő csak érzékien játszik tovább. Rám néz.

- Ügyes voltam? - kérdezi. Felsegítem a földről és magamhoz húzom.

- Jó kislány voltál! - nevetek rá. Megfordítom, kioldom melltartója kapcsait, a kanapéra dobom. Cicijei izgatóan néznek felém, ujjam végighúzom rajtuk, ő felsóhajt. Két ujjam bugyija oldalába fűzöm, a bokájáig húzom, érzem az anyagon mennyire átnedvesedett. Szeméremdombján, rövidre trimmelt fekete de selymes szőrzet. Jobb kezem középső ujját vezetem combjai közé, szeméremajkai között, nedvességét kenem rá. 

- Nyald le! - mondom neki, ő erotikusan veszi ajkai közé és teszi meg. Megfogom kezét, a kanapéhoz vezetem, leülök, fejem a karfára teszem, ő szemben velem, négykézláb ereszkedik rám, selymes bőrének érintése izgalmas érzés. Ajkaival az enyém felé közelít, nyelve elmerül számban, forrón csókoljuk egymást. 

- Ugye, meg is fogsz dugni? - kérdezi - Ugye, hátulról is? - folytatja - Ugye, el is fenekelsz közben ? Élvezz a puncimba! Kérlek! - suttogja.

Érzem ahogy farkam ismét duzzadni kezd, helyet keres Marlene szeméremdombja könyékén...

bl.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6814160923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása