Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Honda Civic eladó! 3. - Érzéki

2018. szeptember 09. - Markus Andreas Schäfer

Még Anna zuhanyzik, ránézek a telefonomra, várom az ígért képeket de nem jöttek még meg. Nejem imádja a vizet ahogy én is, elvesztem a türelmem és felmegyek az emeleti fürdőbe, sokáig folyatom magamra én is. Elzárom a csapot, megtörölközök, belebújok a köntösömbe és visszamegyek a földszintre. 

Anna is köntösben, épp lefeküdni készül. Még rápillantok a mobilomra, a kis kék led néha felvillan. Elhúzom ujjam a kijelzőn, emailem jött, a feladó Szabó Lívia. Kinyitom a levelet: " Szia! Az ízelítő, remélem tetszik annyira mint nekem az autó! Holnap várlak! Puszi, Lívia". A szöveg alatt jó minőségű képek, a szeplős arc mosolyog rám vissza, szexi pózokban és fehérneműben. Lelkesen megyek a hálóba, Anna olvas. Megcsókolom és előveszek én is egy könyvet. 

Reggel fél nyolc körül arra ébredek, hogy szokás szerint a könyvvel a kezembe aludtam el. Meleg van, Anna félig kitakarózva mellettem, hátán fekszik, cicijei hívogatóan néznek rám. Édesen alszik, nem keltem még fel, hadd aludjon. Nem veszek fel semmit, meztelenül megyek ki a konyhába, készítek kávét csak akkor bújok a köntösömbe amikor, leülök kint a teraszon. Rágyújtok, ismét megnézem a tegnap esti emailt. Lassan múlatom az időt, majd megborotválkozok, lezuhanyzok. Mire kijövök, Anna is ébren van, kávézik. Megcsókolom. Ahogy a teraszon a mobilján olvassa a híreket, kezembe kapom a fényképezőgépet, megállok előtte. - Fujj te perverz! - mosolyog rám és szétnyitja köntösét. Meztelen testén, villan vissza a vaku, ő pár kép erejéig, pózol majd összehúzza magán ismét a köntöst. - Na, most már hagyj és indulj! - mondja. Óvatosan vezess! Hívj, ha elintézted az autó kijelentését, és mehetek érted.- teszi hozzá amikor megcsókoljuk egymást. 

Beülök az autóba és kihajtok a garázsból, még integetünk egymásnak, ahogy szoktuk, majd a gázra lépek, utolsó utam a régi Hondával. Élvezem a vezetést vele, mint még mindig, sajnálok megválni tőle de fölösleges megtartani. Hosszú nap áll előttem, először Zalaegerszegre kell mennem, onnan Lívia egy kölcsönautójával Ausztriába, ahol kijelentem a Hondát, majd vissza és utána jön Anna értem, hazavisz. Igazából nem érdekel mennyire lesz fárasztó, most ott vár a vevő rám, remélhetőleg anyaszült meztelenül. 

Befordulok az utcába, már messziről meglátom a négy emeletes házakat, könnyen megtalálom a megadott címet. Leparkolok, bezárom az autót, a kapuhoz megyek. A "Szabó" feliratú csengőt nyomom meg, kattan a mágneszár. Felmegyek a harmadik emeletre, a lépcsővel szemben egy résnyire nyitott ajtó. Kopogok. 

- Gyere! - hallom bentről. Belépek és kattan a zár mögöttem. Kilépek cipőmből, egyenesen előre indulok, a nagyszobába érek. Lívia ott áll az ablaknál, annak háttal. Hosszú vörös haja a vállára omlik, fehér csipkés de áttetsző melltartót, hozzá illő bugyit, combfixet és harisnyatartót visel, magas sarkú cipője kiemeli lábai formáját. Arcán huncut mosoly. 

- Szia! - köszönt - Látom tetszik. - folytatja. Érzem is, hogy tetszik mert izgalmamat, férfiasságom közvetít azáltal, egyre kevesebb a helye nadrágomban. 

-Szia! - válaszolok. - Tegnap is szexi kisugárzásod volt de ez mindent felülmúl! Lívia szemei csillognak. Közelebb lépek hozzá, megsimogatom az arcát. Libabőrös lesz az érintésemtől, lassan, szemébe nézve közelítek felé, pár pillanatig forró lehelletünk terül el bőrünkön, majd jóleső borzongás fut végig rajtunk ahogy ajkaink egymáséihoz érnek. Nyelvünk szinte egyszerre indul és találkozik, egyre hevesebben játszik, karjai vállamat ölelik át. Még és még, apró sóhajtások, szenvedélyes csókok. 

Ajkának forrósága, bőrének tiszta, finom illata, hajának cirógatása egyre hevesebb vágyat vált ki belőlem, kezeim arcát simogatják, tarkóját, nyakát. Lívia elmerül a szenvedélyben, szorosan magához ölelve, egyre hevesebben csókol. Hosszú percekig más sem történik mint, hogy élvezzük ajkaink és nyelvünk játékát. Jobb kezem elindul hátán, végig gerincén csípőjéig és vissza, popsiját épp csak megérintve. Simogatom, kalandozok a pántok között. 

- Gyere! - suttogja és kezemet fogva, maga után húz. A nyitott hálószoba ajtón belépve, fantasztikus látvány tárul elém, egyszeriben régi és új, de erotikát sugárzó berendezés. Megállunk az ágy mellett, Lívia ujjai az ingem gombjait bontogatják, meleg keze eltűnik az anyag mögött, hátamat, mellkasomat cirógatja, én a nyakán át vállát, karját. A földre dobja ingemet, nadrágomat villámgyorsan gombolja ki, az is bokámra csúszik, megfogja a domborulatot a bokszeralsómon, végigsimít rajta. 

Kézen fogom, az ágyra húzom, összeölelkezünk, ajkaink ismét a másikéhoz érnek, nyelvünk erotikus játékot játszik, kezünk felfedezőútra indul, majd lassan a hátamra fordít. - Előbb én! - suttogom felé. - Hagyj kicsit játszani! - válaszolja, forró ajkaival izgató csókokkal borítja nyakam, vállam, mellkasom, hasam. Ujjai két oldalt alsómba kapaszkodnak, óvatosan húzza azt le rólam, ülve marad. Kikapcsolja melltartóját, oldalra engedi, előtűnnek pici cicijei, mellbimbói keményen duzzadnak. Fölém hajol, melleivel simogatja testem végig. Farkam szinte szétrobban a vágytól. Apró csókokkal halmoz el ismét, férfiasságom megmozdul ahogy érzéki mellbimbója makkomhoz ér, épp csak előre, hátra mozog, izgat és simogat. 

Előre nyújtom kezem, arcán húzom végig ujjam, majd vállán át, karján fehér, szeplős bőrét simogatom. Rám emeli tekintetét, elmosolyodik, szemében csillogó vágy, kinyújtja nyelvét és megérinti makkomat vele, majd ajkai körbeveszik, forró szájában tünteti el, élvezetesen simogatva azt. Felsóhajtok, testem beleremeg. Napvilágra kerül férfiasságom, Lívia nyelve cikázva halad lefelé rajta, zacskómat simogatja, combom belő felét csókolja, szájába veszi golyóimat, cikázik nyelve, egymás után, halk cuppanással engedi ki őket. Nyelve körbe, körbe forog, jobb kezének körmei, finoman érintik combom majd fenekem. Sóhajtozok a gyönyörtől, ő nem siet, kényeztet, izgat, játszik velem. 

Nyelve elindul farkamon felfelé, majd vissza, körbe makkomon, és ismét vissza heréim felé, a kislábujjamig borzongok de ő nem hagyja abba, nyelvét érzem fenekemen, ánuszomon, ahogy egyre nedvesebbé teszi. Finoman szétnyitja combjaim, jobban hozzám fér, jobb kezének középső ujja simogat ott, ajkai között elmerül lüktető farkam. Ujját finoman mozgatva merül el fenekemben, érzékien, lassan, felnyögök ahogy megérinti prosztatámat. Aprókat masszíroz rajta, feje ütemesen mozog fel és le, nyála folyik le farkamon, nyelve meg sem áll, folyamatos remegésben tartja testem, minden impulzus egyre előrébb visz a kéjhez. 

Lívia egyre gyorsabban szopja a farkam, pillanatok műve, amit már nem tudok de nem is akarok már elkerülni, szinte felordítok az érkező orgazmustól, ujja egyre erősebben masszíroz, farkamból elemi erővel lüktet ki fehér nedvem, dobálom testem, élvezem ahogy hosszan tartja bennem a kéjt, nem pillanatok alatt hanem sokáig remegek. Óvatosan kihúzza ujját fenekemből, felemeli fejét, szétnyitja ajkait. Nyelvén ott fehérlik spermám. 

- Nyeljük le együtt! - ülök fel, szorítom ajkam az övére, nyelvünk ide-oda jár, csókoljuk egymásból és egymásba kéjnedvemet. 

- Finom vagy! - suttogja amikor eltüntettünk mindent. -Te pedig fantasztikus! - válaszolom, megsimogatom arcát, finoman megfordítom és a hátára fektetem. - Hunyd le a szemed! - kérem halkan, ajkaim orcájához érnek, apró csókokkal halmozom el, lassan indulva nyaka felé.....

cumkiss.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7614220843

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása