Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Csak, neki legyen jó!

2018. november 17. - Markus Andreas Schäfer

Lezuhanyoztam, forró pára terjeng a kis fürdőszobában, és ahogy elhúzom a zuhanyfüggönyt, még több ömlik ki mögüle, hirtelen elhomályosítva a mosdó fölött lévő tükröt. Megtörölközöm, a tükröt, megnézem magam benne, Elégedetten nyugtázom, hogy alaposan sikerült a fürdés közbeni borotválkozá, hónaljam, szeméremdombom és férfiasságom is sima. Leakasztom fürdőköpenyem az ajtóról a többi közül. Ahogy kinyitom az ajtót, megcsap a lakás hűvösebb de száraz levegője.

A villanyt nem kell leoltanom, ebben a szolgálati lakásban olyan hülye módon van megoldva, hogy a folyosókon és a fürdőben mozgásérzékelős a kapcsoló, igaz nem tudom megszokni mert automatikusan nyúlok a fal felé, a képzelt kapcsoló helyére, aztán leesik, hogy nincs is mit lekapcsolni. 

A nappaliból még gyér fény szűrődik ki, bekukkantok, Anna a kanapén ül, olvas, lábai felhúzva, amint elé lépek, combjai között megvillannak egy pillanatra szeméremajkai. Elmosolyodik ahogy rám néz, lecsúszik köntöse lábairól, combjai megnyílnak felém. Érdeklődő tekintettel mosolyog. 

- Megkínoztam ma, legyantázam! - mondja. Fölé hajolok és megcsókolom. 

- Megmasszírozzalak? . kérdem tőle. Ő csak bólint és feláll a kanapéról, elmegy mellettem, egyenesen a hálóba. Leoltom a villanyt, közben kilépek az asztali gép, Retro Rádiós oldaláról is, kikapcsolom. A hálóba érve behajtom az ajtót magam mögött, Anna hason fekszik az ágyon, csak a fal és a támla közötti hangulatvilágítás ad némi sejtelmes fényt. Fölakasztom a köntösöm, tekintetem a masszázsolajra esik. A DM-ben kapható, Glückliche Auszeit a neve. Sokat kipróbáltunk már de ennek nincs keserű íze, és a masszázs után úgyis mindig kerül a nyelvünkre belőle. 

Átemelem a lábam fölötte, háta mögé térdelek, tenyeremben megmelegítem az olajat, Anna vállán és karján kenem szét, óvatos de néha erőteljes mozdulatokkal, simogatom, gyúrom végig. Tizenkét éve ismerjük egymást, tudjuk hogyan irányítsuk a másikat amikor a kellemes érzés elárad testünkön. Amikor halkan felsóhajt, tudom, ott tovább kell időznöm, hagyom ellazulni. Még több olajat kenek tenyeremre, lejjebb csúszok, hátát, gerincét, derekát masszírozom, ujjaim végigsiklanak nagy popsiján, néha. Imádom a látványt, a vágy elönti testem, férfiasságom megtelik vérrel de várnia kell a sorára, talán nem is kerül ma sorra, ma Anna kényeztetése, kéje a lényeg.

Hosszan masszírozom, ujjaim felfelé erősebben, visszaúton simogatva csúsznak olajos bőrén. Felsóhajt újra és újra. Elhelyezkedek lábánál, lábfejét megemelve, két kezem gyúrja talpát, bokáját, majd egyenként apró lábujjait. Visszafektetem, vádliján át haladva combját kényeztetem, egészen popsijáig elérve, visszafelé ujjaim belül futnak. Jobb kezemen megérzem a titkos világából sugárzó forróságot, kisujjam épp csak véletlenül ajkához ér. 

Bal lábával is hasonló módon játszom, masszírozom. Megint olajat öntök tenyerembe, derekát, popsiját simogatom, ujjaim visszafelé, két domborulata között csúsznak, épp csak megérintem izgalmas rózsáját. Imádom ott is simogatni de ő nem mindig tartja kellemesnek, nem erőltetem, nem az én vágyam a lényeg most. Két combját lassan megnyitja, elém tárul isteni szemérme.

Pozíciót váltok, sok olajjal nagyajkai és combja között masszírozom, simogatom, kikandikáló kisajkait finoman érintem. Anna felnyög, enyhén megemeli popsiját. Tenyeremet ráfektetve adok izgalmat neki. Ujjaim néha elmerülnek ajkai között, épp csak megsimogatva csiklóját. Beleremeg. Tekintetem a polc felé néz, felállok és leveszem a múltkor az Ali-ról rendelt felfújható párnát, Anna megemeli csípőjét, alá csúsztatom, ráereszkedik és kényelmesen elhelyezkedik rajta. 

Válla az ágyon, majd dereka egyre feljebb és popsija a párnán, combjai V alakot zárnak be, ennél szebb látványt ritkán tudok elképzelni. 

Ujjaim végighúzom lábain, majd popsiján és hasra fekszem, férfiasságom alám szorul, arcom pont egy vonalba kerül szemérmével. Két kezem combjai és feneke találkozásánál, épp csak mozdulnak, tudom az a vonal mindenkinek izgalmas, kinyújtom nyelvem, végighúzom ajkain, majd vándorútra indulok, kerülve még a legérzékenyebb pontokat, előbb erős vágyat akarok benne kelteni. Érzem és látom ahogy nagyajkai megtelnek vérrel, egyre duzzadnak, nyelvem élvezettel játszik vele. Kisajkai redőit még csak épp érintem de amikor sor kerül erre, Anna felnyög. Tudom, akarja, hogy közéjük fúrjam és ott nyaljam meg de még nem teszem, a tökéletes, kontrollálatlan kéjt szeretném neki adni, ahogy én is megkapom mindig tőle.

Ujjaim két oldalra húzzák finoman ajkait, nyelvem óvatosan körözve, egyre mélyebben merül el hüvelyében. Táncot jár, mennyei ízének zamatát juttatja el agyamba. Lassan kihúzom, most már lefelé haladok, szeméremajkai között cikázok vele, egészen duzzadt pici pontjáig, majd vissza, hosszan sokáig. Néha mintegy véletlenül, azért megérintve azt. Olyankor felsóhajt , észrevétlenül felém mozdítja ágyékát, követelve, ott izgassam. Én csak gonoszkodom tovább, nyelvemen érzem egyre több nedvességét, arcom is csillog tőle. 

Elindulok újfent lefelé, kéjét követelő csiklója felé, de most már nem állok meg, végighúzom rajtam nyelvem. Anna mélyről jövő sóhaja nyögésbe torkollik. 

- Még! Finoman! - suttogja. Körbe-körbe pörög rajtam nyelvem, néha elvész hüvelye bejáratánál majd megint érzékeny pici pontjánál köt ki. Apró mozdulataim hatására Anna lihegése, egyre hangosodó nyögésre vált - már az sem érdekli ki hallja meg, örömmel folytatom, imádom hallani kéjének minden hangját.

Nyelvem csak finoman de egyre gyorsabban simogatja, kapkodja a levegőt, érzem pillanatokon belül belerándul teste a mennyi kéjbe, visszahúzódok bejárata felé de elkéstem. Combjai összeszorítják fejem, remegő teste átéli első orgazmusát. Lassan enged, de megint megszorít, remegve élvez tovább, hosszan. Lassan csillapodik le, nyelvemmel elkerülöm most még, szinte fájdalmasan érzékeny csiklóját, hagyom hadd jusson vissza ebbe a világba. Kicsit hátrébb hajtom fejem, nézem ahogy a gyér fény megcsillan kényeztetést kívánó, nedves ajkain. 

Szám csiklója köré tapasztom, nyelvem ismét kalandra kel, Anna pillanatok alatt ismét hangos nyögésben tör ki, liheg és zihál, kontroll nélkül élvezi ahogy isteni impulzusok jutnak agyába, kiváltva újfent az eufórikus állapotot.... 

Hatszor élvezett, el, keze a lepedőt gyűrte össze, testét folyamatos remegés vette birtokba. 

- Hagyd abba! Nem bírom tovább! Gyere belém! - zihálta... 

948_1000.gif

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr3514377127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása