Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Karin 2. - Nedves bugyi

2018. december 19. - Markus Andreas Schäfer

Lassan mozdítja előre fejét, forró ajkai között csúszik férfiasságom, látom és érzem ahogy egyre közelebb ér homloka hozzám, makkom majdhogynem torkában vibrál, pár pillanat múlva visszahúzódik majd amint kiengedi ajkai közül, rám emeli tekintetét és kérdően, csillogó szemmel néz. Két kezem szőke hajára teszem, oldalt hátratúrom fürtjeit és épp csak magam felé húzom. Karin ismét eltünteti farkam, közben amíg nyelve tud, érzékien cikázik rajta. 

Ismét kiengedi de, megemeli és feje búbja eltűnik alatta, nyelve heréimen járnak, remegek ahogy azokat simogatja, forró ajkai közé veszi, majd férfiasságomon siklik nyelve, alulról felfelé. Sóhajtok, mélyről jövő izgalommal felnyögök. Hosszan játszik vele, most szája csak néha érint, pillanatokra ad impulzust és csak incselkedik vele. Szinte felrobbanok az ingerektől, lábaim remegnek. Akarom, hogy ismét eltüntesse farkam de ő csak kéjes szenvedést ad, kínoz és élvezi, ahogy megöl a vágy.

Megcsörren a radiátorra tett mobilom, oda kapom tekintetem, Anna hív. Karin kérdően néz rám, ujjam a szám elé emelem csendet intve. Felveszem.

- Szia Nyuszi!

- Szia Cica! Most végeztem, indulok haza. Vegyek valamit? 

- Kenyér kéne és valamit főzni is szeretnék de találd ki mit! - válaszolom ezzel még időt nyerve magunknak. 

Amint leteszem a telefont, Karin ajkai ismét körülölelik férfiasságom. 

- Sie ist gleich da! - MIndjárt itthon lesz! - suttogom felé. 

- Passt oba i moch's fertig! - Rendben de ezt végigcsinálom! - mosolyodik el majd jobb kezével megfogja farkam, épp csak megszorítva mozog rajta, makkom ajkai között, nyelve cikázik rajta. Lehúnyom szemem, elengedem magam, hagyom érzéki érintései, elvigyenek a mennyei világba. Olyan mohón de finoman, vadul de érzékien kényeztet, hogy nem is bírnám tovább tartani magam, ágyékomból meginduló bizsergésem pillanatok alatt visszajut agyamból férfiasságomba és fizikai valósággá válik. Felnyögök, Karin kiengedi ajkai közül, megremeg testem, spriccel fehér nedvem nyakára, melleire, mellbimbójáról csöppen le. Keze csak finoman mozog rajta, minden cseppet kipumpál belőle. 

Felegyenesedik, jobb keze mutató és középső ujját végighúzza nyakán és cicijein, szájában veszi, lenyalja róla spermám. 

- Ohh des schmeckt mia! - Ó ez ízlik! - suttogja nevetve - I hätte ois schluckn soin! - Le kellett volna nyelnem mindet! - lép hátra, irányítja magára a zuhany vízsugarát, leöblítve magát. Elzárja a vizet, a törölközőmet nyújtom felé, hátrébb lépek. Megtörölközik, nézem és a vágy megint hatalmába kerít. 

Gyorsan felveszi bugyiját és az aszexuális munkaruhát. Ismét egy átlagos dolgozó nővé válik. 

- Du, ich bin echt geil geworden, du schuldest mir!- Nagyon felizgultam, tartozol nekem! - mondja. 

- Anna geht ab fünf wieder in die Arbeit also dann habe ich Zeit für dich! - Anna ötre megy vissza dolgozni, akkor lesz időm! - válaszolom. 

- Supa, oba kämst zu mia. - Rendben de akkor hozzám jössz! - indul el kifelé. Előre megyek és kinyitom az ajtót, kinézek rajta, nincs senki a folyosón. Ahogy kilépne, megfogom derekát és megcsókolom, kezem eltűnik a köpenye alatt, bugyija teljesen át van nedvesedve. Visszacsókol és kibontakozik karomból, a liftajtóból még visszanéz.

Becsukom az ajtót, a fürdőben rendet teszek. Kimegyek a konyhába és rágyújtok, az ablakon át látom, ahogy Anna megáll a kis ezüst autójával...

tumblr_own4i9x6mx1vrs34so1_1280.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7014489386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása