Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Karin 3. - Kiéhezett

2018. december 21. - Markus Andreas Schäfer

Anna belép a lakásba, elé megyek. megölelem és megcsókolom. Imádom a karjaimban tartani, érezni szívének dobbanását, ráadásul nem kell sok ahhoz, hogy hangulatba jöjjek. 

- Sok, volt ? - kérdezem a munkára utalva.

- Igen, és meleg. Lezuhanyzom. - válaszolja. Kibontakozik az ölelésemből és eltűnik a fürdőben. Leülök a kanapéra, telefonomat nyomkodom, Karintól jött egy üzenet, ledér és sejtető képet küldött a címével egyetemben. Bezárom a messengert amint hallom, nyílik a fürdő ajtaja, Anna alakja suhan el a nappali előtt a háló irányába. 

- Kicsim, bejönnél? - ér el hangja kintről. Felállok és a hálószoba felé indulok. Anna az ágyon fekszik, háton, a fekete szatén ágynemű kiemeli minden csodás formáját. Megállok az ajtóban. 

- Gyere Nyuszi, nyalj ki! - mutat most épp nem epilált bozontja felé, miközben combjait tágra nyitja. Elmosolyodok, venném le a pólómat de megállít. 

- Láttam a Twitteren a posztodat, szóval "Ne vetkőzz, csak nyalni fogsz!" - idézi mosolyogva, és végigsimít szeméremajkain, nedvessége csillan meg rajtuk. Combjai közé fúrom fejem, kinyújtom nyelvem és érzékien végighúzom nagyajkain. Anna halkan felsóhajt, két kezem combja tövét, pont izgalmas szemérmének találkozásánál simogatja, aprókat csókolok rá. Látom és érzem ahogy egyre duzzadnak a finom párnácskák, illata fenséges. Nyelvem alulról indul, szexi redőit érinti, épp csak impulzusokat ad, látom ahogy hüvelye felől, megcsillan izgalmának nedvessége. Éhesen vetem rá magam, ízét számban érzem, farkam már nem fér el nadrágomban. Aprókat körözök csiklóját elkerülve, váratom még a legkéjesebb pontot. 

Nyelvem milliméterekről milliméterekre, fürgén mozogva érinti bejáratát, egyre beljebb jutva, Anna felnyög. -Nyusziii, ne kínozz! 

Elindulok szeméremdombja irányába, kemény pici pontját, megérintem de máris tovább haladok majd oldalt vissza, nyelvem duzzadt nagyajkait, és felfelé szexi kisajkait nyalja végig. Csiklójánál ismét csak egy érintés. Tocsog már a nedvességtől, minden érzékeny pontnál felnyög, majd kezét érzem szeméremdombjának aljánál, a ballal felfelé húzza bőrét, a jobbal csiklójához ér. - Nyald! - sürget! 

Nyelvemmel megérintem, majd lentről felfelé indulva cikázok rajta, nagyon finoman. Anna elveszti az önkontrollját. - Ez aaaaz! - lihegi és ujjával segít, nyelvem és ujja néha összeütköznek a mennyi világban. 

Jobb kezem nedves középső és gyűrűs ujja eltűnik hüvelyében, G-pontját keresni sem kell, óvatosan masszírozom. Anna zihál, nyög, a kis szobában kéjének hangjai visszhangzanak. Nyelvem köröz és cikázik csiklóján. - Szívd meg, most! - kiált fel. Ahogy ajkaim között érzem, erősebben csókolom, ő egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, megemeli csípőjét, combjai satuba szorítják fejemet, remegő teste átéli a mennyi kéjt, de most nem röviden, hanem hosszan, dobálja magát. 

- Úristen Nyusziiii! Nem bírom abbahagyni! - lihegi, újabb és újabb hullámokban lepi el a csúcspont. Óvatosan forró levegőt fújok csiklójára, ezzel megint izgalmat adva, Anna szinte sikoltozik a kéjtől. Lassan engedi le popsiját, enged combjának szorítása. Felemelem fejem, egymásra nézünk. nedves ajkaimmal az övé felé közelítek, forrón csókoljuk meg egymást, nadrágom duzzanata szeméremdombjához ér. 

- Most hagyj pihenni Nyuszi, mellesleg egy szőke hajszálat találtam a fürdőben. - mosolyodik el. - Leltározzunk csak, kinek van ilyen a kolléganőid közül!

- Na kinek? - kérdezem nevetve.

- Meg van! Karin az! - hibáz rá, azaz ismer és tudja kit találok vonzónak. - Legközelebb ne egyedül dugd meg, hagyd, hogy ketten kényeztessünk! - csókol meg ismét. 

- Nem dugtam meg, leszopott. - válaszolom. 

- Holnap szabadok leszünk mindketten - folytatja - ha benne van, akkor hozd haza! - tesz ajánlatot. Most én csókolom meg.

- Szeretlek te liba! - suttogom.

- Tudom, de én jobban! - válaszolja ahogy mindig rákontráz...

licki.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1014504482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása