Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Karin 4. - Ajánlat

2018. december 22. - Markus Andreas Schäfer

Anna magára húzza a takarót.

- Nyuszi! Ébressz föl háromnegyed ötkor, légyszíves! - szól még halkan. Megsimogatom, kiülök a nappaliba, kibontok egy hideg sört, jólesően belekortyolok. Igazán felüdít ebben a forróságban. Ránézek a Messenger-re, Karintól jöttek üzenetek. Beszélgetünk de egyre pajzánabb módon, ő a kezdeményező én pedig csak adom alá a lovat. Persze a vége az, hogy szexi képeket, szelfiket küldünk egymásnak. 

Fél ötkor elmegyek zuhanyozni, a nyári forróságban naponta többször is megteszem, tisztának érzem magam. Előkerül a borotva is, intim testfelületeimet hozom esztétikusabb formába. Megtörölközök, felöltözök. Pont háromnegyed öt van, bemegyek Annához aki még mélyen alszik, szegénykém hullafáradt. Ahogy megmozdul az ágy, felnéz. Megcsókolom, felkel és elkezd öltözni. 

Készítek egy kávét neki és magamnak, megisszuk majd elindul. Még várok, amíg a kis ezüst Seicento kihajt a parkolóból, kapom a cipőm és már zárom is a lakást. Beülök az autóba, végig kell mennem az egész városon de nem zavar. Mivel nem erre az autóforgalomra tervezték, hanem még Ferenc József császár hintóira, így a belváros nagy részét egyirányúsítani kellett, szeretem a látványát, olyan hangulatos.

Néha valami monarchiabeli polgárnak képzelem magam, az emberek is átalakulnak, az autók is eltűnnek és csak a patinás hangulat marad. Ezzel az osztrákok nagy része nem tud azonosulni, nagy részük - magyar szemmel - tanulatlan és képzetlen, szinte jobban ismerjük mi a történelmüket, mint ő maguk, csak a jelennek élnek, felszínesek. Hamar megérkezek Karin háza elé, szerencsére a vendégparkoló üres így nem kell aggódnom, hol teszem le a kocsit. Megnyomom a csengőt, máris nyílik a lépcsőház kapuja, kettesével szedem a lépcsőkön a lábam, felfelé. 

Bekopogok, Karin mosolyogva nyit ajtót. Belépek és becsukom magam mögött. Finom tiszta illat lengi körül, egy vékony, pántos, fekete szatén esetleg selyem, talán hálóing takarja testét. Pici mellbimbói szinte átfúrják az anyagot, alig takar valami combjából. Kérdően néz rám, közelebb lépek hozzá, magamhoz húzom és megcsókolom. Vadul viszonozza, szinte felfal ajkaival. - Akarlak! - suttogja majd nyelve kalandra kél az enyémmel, izgalmasan játszunk egymással.

Kezem, elindul hátán, lassan popsija felé, elérve a kis ruha alját, épp csak felhúzom és már finom bőrét simogatom, beleborzong, élvezem. Ujjaim hegyei cirógatják, hátát, gerincét, majd fenekét miközben, néha aprókat harapva a másik ajkába, húzzuk az időt. 

Jobb kezem két félgömbje közé téved, nem érzek rajta bugyit, meglepetés, hogy nincs is rajta. Óvatosan simogatva, jutok forrósága közelébe, ahogy hozzáérek nedves lesz kezem. Két ujjammal simogatom selymesre borotvál nagyajkait, néha közéjük tévedve. Ő csak csókol, jobb lábát felemeli és a derekam köré fonja. Kezem még több helyhez jut, kinyílik édes barackja, ujjaim izgalmasan kalandoznak. 

Érzem forró leheletét, ahogy zihálva kapkodja a levegőt, majd leteszi a lábát a földre, megfordul, a falnak támaszkodik, kitolja popsiját. 

- Käm! - Gyere! - suttogja. Egy mozdulattal kioldom az övemet, az alsónadrágommal együtt lépek ki belőle, farkam szabad levegőhöz jutva, még keményebb lesz. Jobb kezembe fogom, alulról végighúzom szemérmén, majd hívogató bejáratához illesztem makkom, lassan mozdulok előre, lassan tölti ki férfiasságom, egyre mélyebben elmerülve benne. 

- Ohhh so guat! - Ó milyen jóóó! - nyögi és még jobban kitolja felém, fenekét. Megfogom csípőjét, lassan húzom ki farkam belőle de nem teljesen, makkom félig forró hüvelyében marad, majd megint előre mozdulok, ismét kitöltöm. Nem kapkodok, élvezem nedvességét és hüvelyének majdhogynem szorítását. Meg nem állva játszok így vele, ahogy halkan kapkodja a levegőt, szinte pattanásig feszült, erotikával töltött levegőt hoz létre. 

Izgalmának nedvessége elönti férfiasságom, zacskómon érzem már. Lassú mozgásom fokozatosan de nem kapkodva gyorsítom, ezzel ő is egyre gyorsabban zihál. 

- Moch schnella! - Gyorsabban! - nyögi osztrákul. Farkam szinte felnyársalja, pici popsija megrezdül minden lökésemnél, Karin elveszti a kontrollját, élvezetének hangjai beszorulnak a kis előszobába. Férfiasságom játéka egyre nagyobb örömhöz juttatja, érzem itt már nem tudom magam én sem uralni, bizsergek, tudom közeleg a mennyei csúcspont de előbb őt akarom eljuttatni a mennyei beteljesüléshez. Ahogy agyam megpróbálja kontrollálni testem, Karin teste remegni kezd, éles hangon felnyög és minden mozdulatomnál belerándul a kéjbe. Én is elengedem magam, már nem foglalkozom azzal, hogy tovább próbáljam visszatartani a lehetetlent, bizsergésemből megfeszül testem, farkamból fehér kéjnedvem spriccel, lüktet hüvelyébe, meg nem állva, folyamatosan beleremegve. 

Megfogom vállát és segítek neki felegyenesedni, farkam kicsúszik belőle. Önkéntelenül szemérméhez kap de spermám már combján folyik, cseppek hullanak a földre. Megfordul, szemei csillognak az átélt orgazmustól. Felemeli a kezét, csillog rajta fehér nedvem. 

Elneveti magát. - Scheiss egal, i muas sowieso putzen. - Mindegy, úgyis takarítanom kell. - mondja. Kinyújtja nyelvét, lenyalja kezét. 

- Wüst a bia? - Akarsz egy sört ? -kérdezi de nem vár a válaszra, elindul a lakásba befelé. Utána megyek, a konyha felől hallom, nyílik a hűtő, üvegek koccannak össze. Leülök a félbőr kanapéra, megjelenik Karin alakja, kezében két kis sörrel. Mellém ül, koccintunk, mindketten jólesően belehúzunk az üvegbe, jobb kezét az enyémre teszi, szőke fürtjei közül mosolyog rám. Beleborzongok, tudom itt, most nincs még vége. 

Elmesélem neki Anna ajánlatát. Meglepődik rajta, majd nem sok gondolkodás után rábólint. 

- Sowas hob i noch nit gmocht oba probiere amoi! - Ilyet még sohasem csináltam de próbáljuk meg! - jelenti ki. Keze férfiasságomra csúszik, finoman simogatja, nem sok ideje maradt a vérnek eltávozni belőle...

1milfgif.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1414506686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása