Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ajándék 2. - Ezt nem hiszem el

2018. december 29. - Markus Andreas Schäfer

Klára érzéki ajkai szorosan ölelik körül farkam, ahogy mozog egyre többször érzem, szinte a torkában makkom, Anna szeméremajkai nedvesen siklanak számon, nyelvemen. Hallom zihálását, én is felnyögök közben mert Klára nyelvének érintése minden másodpercben, újabb és más impulzust ad. 

Anna csípője egyre gyorsabban mozog rajtam, két keze a kanapé háttámlájába kapaszkodik, nedvessége beteríti arcom, élvezem amint szinte fürdök kéjének nedvében. Anna zihálása villámgyorsan alakul át hangos nyögéssé, élvezetének csúcspontján betölti a nappali légterét. Megemeli csípőjét, ne érjem el nyelvemmel ilyenkor már érzékeny csiklóját, oldalra ül mellém, ajkát tapasztja az enyémre, forrón megcsókol. 

- Gyere! - szól Klára felé - Isteni a nyelve, hadd nyaljon ki! - Szereted? - kérdezi.

Klára felemeli fejét.- Ne haragudj de belefeledkeztem a csodálatos farkába. Igen akarom! - válaszolja mohón. 

Anna csípőm felett emeli át lábát, kezébe veszi farkam és magába irányítja bár nedves szeméremajkai között erre nem nagyon lett volna szükség. Óvatosan ereszkedik rá, makkom szinte méhében amikor felnyög. Klára hátára fekszik, felhúzza lábait, úgy bújik ki a bugyijából, pillanatra előtűnik zárt de duzzadt szeméremajka és popsijának bejárata. Átemeli lábát rajtam, de ő Annával szembefordulva. Megemeli popsiját, nyelvem az újdonság varázsától vezérelve siklik simára borotvált ajkain, néha közöttük elveszve. Ahogy egyre beljebb jutok, megérzem ízét, felvillanyoz az új és finom nedvesség. Nyelvem lassan mozogva keresi hüvelyének bejáratát, amit hamar meg is találok, aprókat körözve fúrom belé. 

Anna csípője egyre gyorsuló mozgásban mozog rajtam, tudom ilyenkor veszi el azt amire neki igazán szüksége van, úgy irányítja, hogy neki a lehető legjobb legyen de hallom, ha Klára puncijától nem is látom, hogy hamarosan ismét el fog élvezni. 

Klára még csak néha sóhajt fel, nyelvemmel igyekszem kitapasztalni, melyik az a hely, érintés amire érzékenyen reagál, viszont hüvelyéből már rengeteg nedvesség önt el, néha le is nyelem mert annyira felizgat íze. Anna egyre hangosabban nyög és érzem hüvelyének izmait, megszorítják farkam, remegő testének impulzusait közvetítik. 

- Jajj, ne haragudj! - sikolt fel Anna. Nem értem a dolgot, mivel nem látom.

- Semmi baj! - válaszol Klára -Csak nyugodtan kapaszkodj belém, ha úgy érzed. Mondtad, hogy te nem szereted a nőket de engem nem zavar az érintésed, sőt! - hallom és érzem ahogy Klára hüvelyéből hirtelen több nedvesség tódul nyelvemre. Összekombinálom a dolgokat, szóval őt ennyire izgatja ha egy másik nő ér hozzá?

Anna hangosan búg, ahogy orgazmusának hullámai átveszik teste fölött az irányítást, nyelvem egyre csak cikázik Klára csiklóján, elmondhatatlanul finom nedvessége beterít, előre dől, pici pontja még inkább előrtör ajkai  közül. 

- Nyald, nyald! - Gyorsabban! - zihál, mély levegőt vesz, búgva engedi ki, teste megremeg, élesen felnyögve jut el a csúcspontra. Aprókat nyalok belőle, élvezem ahogy érintésemre megrezdül teste. 

- Ne haragudj! - suttogja, Anna zihálva válaszol:- Hagyjuk ezt a bocsánatkérést! Kibe kapaszkodtunk volna ha nem egymásba? Klára átemeli lábát rajtam, most látom keze Anna vállán. Amint le akarja venni, nejem megfogja azt és a cicijén át húzva segíti le magáról. 

- Tudod mit? - kérdezi - Gyere mögém, próbáljuk meg, simogasd ha neked jólesik. Majd szólok ha kellemetlen! - meglepetésemben tágra nyitom a szemem. Klára Anna mögé térdel, hónalja alatt átvezeti kezét, óvatosan cirógatja Anna duzzadt mellbimbóit, közben huncutul mosolyog szép zöld szemeivel rám, vállai fölött. Anna mozgása ismét gyorsul, előre, hátra, oldalra mozog farkamon, megfeszül teste és meg nem álló zihálással élvez el. 

- Ó de finoooom! - nyögi. Klára előrehajtja fejét és Anna fülébe súgja. 

- Nem volt kellemetlen? - kérdezi. 

- Nem! Sőt, izgalmas ujjaid vannak! - válaszolja és felemelkedik farkamról. Még remegő lábakkal hanyatt fekszik az ágyon. 

- Próbáljuk meg másképp! - mondja és szétnyitja combjait. Klára elhelyezkedik közöttük, hallom ahogy Anna felnyög amint a másik nyelve szeméremajkaihoz ér....

1pl.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6814515454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása