Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ajándék 3. - A néző

2018. december 30. - Markus Andreas Schäfer

Anna oldalra fordítja fejét, rám mosolyog de arcán a jóleső érzés. 

- Csak nézz! - suttogja elharapva a mondat végét, felnyögve. Leülök a bézs, bőrutánzatú fotelbe, farkam lüktetve emelkedik ki. Izgalmas látvány amint Klára vörös haja elterül Anna szeméremdombján, combján, épp csak finom mozdulatokat látok tőle. Halk nyögések töltik be a szobát, Anna a kéjes érzéstől, és szerintem Klára is amint élvezettel nyalja feleségem punciját. Férfiasságom jobb kezembe fogom, még nedves Annától, lassan mozog kezem rajta, fel és le. 

Klára felemeli fejét. - Nagyon finom a puncid! - suttogja felhevülten majd újra Anna combjai közé fúrja, aki felnyög az újabb érintéstől. Anna ujjai a mellét masszírozzák, Kláráé pedig a combjai belső felét. Feleségem egyre nagyobb örömöt él át, meg-megemeli csípőjét, még kérve a kéjből. Klára csak játszik vele, mindig addig izgatja amíg megérzi, a másik nagyon közel került a csúcsponthoz és olyankor megáll, picit megemeli a fejét, forró levegőt fúj felhevült szemérmére. Ahogy Anna légzése csillapodik, Klára ismét nyelvével ad örömet neki. 

Alig bírok magammal, nejem combjai közül kiemelkedő popsi, szeméremajkainak barackja hívogatóan néz rám, de most csak néző vagyok. 

Anna rám emeli tekintetét. - Tudom Nyuszi, hogy mire gondolsz de várj méééééég! - nyújtja el a mondat végét majd hangos nyögésbe kezd, Klára most nem tudott megállni az orgazmus előtti pillanatban, Anna éles hangon jut el a csúcsra, remegnek lábai, keze a lepedőt markolja. 

- Érezni akarlak magamban! - zihálja Klára felém - A farkad szeretném magamban! 

- Gyere Nyuszi! - erősíti meg Anna is. Felállok, mögéjük lépek, jobb kezemmel megsimogatom Klára popsiját, ujjamat végighúzom szeméremajkain, majd újra, közéjük fúrva. Forró nedvességet érzek, ágyékomat előre tolva éri el makkom Klára csodálatos puncijának bejáratát...

1pl2.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7514520660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása