Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ajándék 4. - Mindent szabad?

2019. január 02. - Markus Andreas Schäfer

Megfogom popsiját, a kívánatos félgömböket két oldalra húzva előtűnik pici rózsája, lassan tolom előre benne farkam, hihetetlenül szűk és forró hüvelye fogadja be azt. Klára felsóhajt ahogy szeméremdombom fenekéhez szorul, makkommal érzem elértem a végét is. 

Elkapom Anna kíváncsi tekintetét, melegség és kéj sugárzik belőle, látni akarja milyen az amikor másik nőt teszek magamévá de nem tudja nyitva tartani szemét, Klára nyelve megint izgalmat ad mennyei puncijának. Lassan mozgok előre és hátra, az izgalomtól remegve, halkan sóhajtva dugom az ismeretlent. Hármunk különböző reakcióinak hangja hoz fülledt erotikát a házba. 

Anna tekintetét érzem magamon, tudom, hogy élvezettel nézi arcom minden kéjes megnyilvánulását, rezdülését, Klára egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, félhangosan fel-felnyög. Nem sietek, kiélvezem a helyzetet, nem gyorsítok mozgásomon, férfiasságom csak épp bejáratáig húzom, makkom ott marad majd megint vissza, lassan, mélyre. Klára minden alkalommal egyre inkább felém tolja popsiját, kívánva, követelve farkam által adott izgalmat. Megemeli fejét, leengedi csípőjét de Anna kezei a vörös fürtökre vándorolnak és finoman visszanyomják combjai közé. 

- Ne hagyd abba! - suttogja - Nyalj! 

Klára szinte akaratlanul emeli fel ismét a kéjtől majd fúrja fejét ismét Anna combjai közé, aki hirtelen mélyről jövően felnyög, combjai összezáródnak, felemeli popsiját, megállíthatatlanul élvez, mindhármunk teste beleremeg kéjébe. Ahogy megnyugszik, kijjebb húzza ágyékát Klára feje alól, a kanapé támlájához támaszkodik, nedves szeméremajkain megcsillan a fény, biztatóan néz rám fátyolos tekintettel, mintha azt mondaná: Dugd! A tiéd!

Most csak Klára isteni puncijára koncentrálok és magam élvezetére, egyre gyorsabban mozgok, jár vértől duzzadt farkam benne, izgalmas hallani, egyre közeledik a csúcspont felé. Azt már látom, hogy ő nem Anna, neki több inger szükséges az önkívülethez, élvezem minden percét, férfiasságom szűk hüvelyének minden pontját megérinti, különböző pozíciókban majd megtalálom azt ami a legteljesebb örömet okozza. Így maradva mozgok benne, egyre gyorsabban, mindketten nyögve és lihegve, kiélvezve a szenvedélyt. Egyik pillanatról a másikra apró lélegzetvételei egyre gyorsabban követik egymást, majd lassú remegés tölti el testét, búgó hangon jut el a csúcsra. 

Előre húzódik, megfordul és hanyatt fekszik az ágyon, arcán kielégült mosollyal. Én csak nézem őket, álló farokkal előttük. 

- Csak egyikőtöknek tudok adni belőle! - mutatok férfiasságomra de Anna elmosolyodik.

- Szerintem mindketten kaphatunk belőle.- válaszolja és elém térdel, végignyalja azt. - Te is meg akarod kóstolni vagy hová szeretnéd? - kérdezi Klára felé fordulva. A vörös hajkorona is elém térdel, az ő nyelve is végigsiklik farkamon majd forró leheletük két oldalról ad remegést nekem. - A te férjed, juttasd el a csúcsra de hadd kérjek én is belőle! - suttogja Klára. 

Anna jobb kezébe fogja férfiasságom, ajkai között eltünteti makkom, érzékien játszik vele, Klára ujjai heréimet simogatják, combom belső felét. Anna isteni nyelve, ajkai, forró szája nem sok időt hagy nekem, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, hangosan felnyögök, kienged ajkai közül, kinyújtja nyelvét, Klára hasonlóképpen, első lüktetésem Anna arcára kerül, ajkain csurog le nyelvére, majd Klára felé irányítva, nyitott szájába spriccel spermám. Ide-oda fordulok, mindenkinek adok még és még belőle. 

Kéjes tekintettel ízlelik és tüntetik el nyelvükkel fehér nedvem, majd Klára ajkai közé veszi, nyalja, meg-megszívja, minden cseppet kierőszakol belőle. Az ágyra rogyok, lábaim remegnek. 

- Lezuhanyzok! - szól Anna és elindul a fürdő felé. 

- Utánad megyek én is! - szól még Klára és megsimogatja arcom. - Tudod mit szeretnék? - kérdezi halk, búgó hangon. Egyszer szeretnék veled, csak kettesben lenni. - folytatja halkan - Amikor csak egymásra figyelhetünk! 

- Rendben! - válaszolom mosolyogva.

Anna visszaér a fürdőből, köntösébe bújva ül le mellém, Klára pedig feláll és ő is a fürdőszoba felé veszi az irányt. Megsimogatom arcát, felém közelít és megcsókol. - Tetszett az ajándék? - kérdezi.

- Igen Nyuszi! Köszönöm! - válaszolom és nyelvem elvész ajkai között. 

- Folytassuk? - kérdezi

- Ha nem bánod akkor igen. - szólok. 

- Előbb eszünk, utána pedig tovább csináljuk! - jelenti ki, kimegy a konyhába, hallom ahogy csörögnek a tányérok, evőeszközök. Felállok, kilépek a folyosóra, Klára jön szemben, a fürdőlepedőt tekerve magára. Megsimogatom arcát,ő megáll és megcsókol - A popsimat is megdughatod ha szeretnéd! - suttogja majd tovább indul. Még hallom, ahogy beszélgetni kezdenek, beállok a zuhany alá...

ffmcum.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr10014522580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása