Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Csak, neki legyen jó!

2018. november 17. - Markus Andreas Schäfer

Lezuhanyoztam, forró pára terjeng a kis fürdőszobában, és ahogy elhúzom a zuhanyfüggönyt, még több ömlik ki mögüle, hirtelen elhomályosítva a mosdó fölött lévő tükröt. Megtörölközöm, a tükröt, megnézem magam benne, Elégedetten nyugtázom, hogy alaposan sikerült a fürdés közbeni borotválkozá, hónaljam, szeméremdombom és férfiasságom is sima. Leakasztom fürdőköpenyem az ajtóról a többi közül. Ahogy kinyitom az ajtót, megcsap a lakás hűvösebb de száraz levegője.

A villanyt nem kell leoltanom, ebben a szolgálati lakásban olyan hülye módon van megoldva, hogy a folyosókon és a fürdőben mozgásérzékelős a kapcsoló, igaz nem tudom megszokni mert automatikusan nyúlok a fal felé, a képzelt kapcsoló helyére, aztán leesik, hogy nincs is mit lekapcsolni. 

A nappaliból még gyér fény szűrődik ki, bekukkantok, Anna a kanapén ül, olvas, lábai felhúzva, amint elé lépek, combjai között megvillannak egy pillanatra szeméremajkai. Elmosolyodik ahogy rám néz, lecsúszik köntöse lábairól, combjai megnyílnak felém. Érdeklődő tekintettel mosolyog. 

- Megkínoztam ma, legyantázam! - mondja. Fölé hajolok és megcsókolom. 

- Megmasszírozzalak? . kérdem tőle. Ő csak bólint és feláll a kanapéról, elmegy mellettem, egyenesen a hálóba. Leoltom a villanyt, közben kilépek az asztali gép, Retro Rádiós oldaláról is, kikapcsolom. A hálóba érve behajtom az ajtót magam mögött, Anna hason fekszik az ágyon, csak a fal és a támla közötti hangulatvilágítás ad némi sejtelmes fényt. Fölakasztom a köntösöm, tekintetem a masszázsolajra esik. A DM-ben kapható, Glückliche Auszeit a neve. Sokat kipróbáltunk már de ennek nincs keserű íze, és a masszázs után úgyis mindig kerül a nyelvünkre belőle. 

Átemelem a lábam fölötte, háta mögé térdelek, tenyeremben megmelegítem az olajat, Anna vállán és karján kenem szét, óvatos de néha erőteljes mozdulatokkal, simogatom, gyúrom végig. Tizenkét éve ismerjük egymást, tudjuk hogyan irányítsuk a másikat amikor a kellemes érzés elárad testünkön. Amikor halkan felsóhajt, tudom, ott tovább kell időznöm, hagyom ellazulni. Még több olajat kenek tenyeremre, lejjebb csúszok, hátát, gerincét, derekát masszírozom, ujjaim végigsiklanak nagy popsiján, néha. Imádom a látványt, a vágy elönti testem, férfiasságom megtelik vérrel de várnia kell a sorára, talán nem is kerül ma sorra, ma Anna kényeztetése, kéje a lényeg.

Hosszan masszírozom, ujjaim felfelé erősebben, visszaúton simogatva csúsznak olajos bőrén. Felsóhajt újra és újra. Elhelyezkedek lábánál, lábfejét megemelve, két kezem gyúrja talpát, bokáját, majd egyenként apró lábujjait. Visszafektetem, vádliján át haladva combját kényeztetem, egészen popsijáig elérve, visszafelé ujjaim belül futnak. Jobb kezemen megérzem a titkos világából sugárzó forróságot, kisujjam épp csak véletlenül ajkához ér. 

Bal lábával is hasonló módon játszom, masszírozom. Megint olajat öntök tenyerembe, derekát, popsiját simogatom, ujjaim visszafelé, két domborulata között csúsznak, épp csak megérintem izgalmas rózsáját. Imádom ott is simogatni de ő nem mindig tartja kellemesnek, nem erőltetem, nem az én vágyam a lényeg most. Két combját lassan megnyitja, elém tárul isteni szemérme.

Pozíciót váltok, sok olajjal nagyajkai és combja között masszírozom, simogatom, kikandikáló kisajkait finoman érintem. Anna felnyög, enyhén megemeli popsiját. Tenyeremet ráfektetve adok izgalmat neki. Ujjaim néha elmerülnek ajkai között, épp csak megsimogatva csiklóját. Beleremeg. Tekintetem a polc felé néz, felállok és leveszem a múltkor az Ali-ról rendelt felfújható párnát, Anna megemeli csípőjét, alá csúsztatom, ráereszkedik és kényelmesen elhelyezkedik rajta. 

Válla az ágyon, majd dereka egyre feljebb és popsija a párnán, combjai V alakot zárnak be, ennél szebb látványt ritkán tudok elképzelni. 

Ujjaim végighúzom lábain, majd popsiján és hasra fekszem, férfiasságom alám szorul, arcom pont egy vonalba kerül szemérmével. Két kezem combjai és feneke találkozásánál, épp csak mozdulnak, tudom az a vonal mindenkinek izgalmas, kinyújtom nyelvem, végighúzom ajkain, majd vándorútra indulok, kerülve még a legérzékenyebb pontokat, előbb erős vágyat akarok benne kelteni. Érzem és látom ahogy nagyajkai megtelnek vérrel, egyre duzzadnak, nyelvem élvezettel játszik vele. Kisajkai redőit még csak épp érintem de amikor sor kerül erre, Anna felnyög. Tudom, akarja, hogy közéjük fúrjam és ott nyaljam meg de még nem teszem, a tökéletes, kontrollálatlan kéjt szeretném neki adni, ahogy én is megkapom mindig tőle.

Ujjaim két oldalra húzzák finoman ajkait, nyelvem óvatosan körözve, egyre mélyebben merül el hüvelyében. Táncot jár, mennyei ízének zamatát juttatja el agyamba. Lassan kihúzom, most már lefelé haladok, szeméremajkai között cikázok vele, egészen duzzadt pici pontjáig, majd vissza, hosszan sokáig. Néha mintegy véletlenül, azért megérintve azt. Olyankor felsóhajt , észrevétlenül felém mozdítja ágyékát, követelve, ott izgassam. Én csak gonoszkodom tovább, nyelvemen érzem egyre több nedvességét, arcom is csillog tőle. 

Elindulok újfent lefelé, kéjét követelő csiklója felé, de most már nem állok meg, végighúzom rajtam nyelvem. Anna mélyről jövő sóhaja nyögésbe torkollik. 

- Még! Finoman! - suttogja. Körbe-körbe pörög rajtam nyelvem, néha elvész hüvelye bejáratánál majd megint érzékeny pici pontjánál köt ki. Apró mozdulataim hatására Anna lihegése, egyre hangosodó nyögésre vált - már az sem érdekli ki hallja meg, örömmel folytatom, imádom hallani kéjének minden hangját.

Nyelvem csak finoman de egyre gyorsabban simogatja, kapkodja a levegőt, érzem pillanatokon belül belerándul teste a mennyi kéjbe, visszahúzódok bejárata felé de elkéstem. Combjai összeszorítják fejem, remegő teste átéli első orgazmusát. Lassan enged, de megint megszorít, remegve élvez tovább, hosszan. Lassan csillapodik le, nyelvemmel elkerülöm most még, szinte fájdalmasan érzékeny csiklóját, hagyom hadd jusson vissza ebbe a világba. Kicsit hátrébb hajtom fejem, nézem ahogy a gyér fény megcsillan kényeztetést kívánó, nedves ajkain. 

Szám csiklója köré tapasztom, nyelvem ismét kalandra kel, Anna pillanatok alatt ismét hangos nyögésben tör ki, liheg és zihál, kontroll nélkül élvezi ahogy isteni impulzusok jutnak agyába, kiváltva újfent az eufórikus állapotot.... 

Hatszor élvezett, el, keze a lepedőt gyűrte össze, testét folyamatos remegés vette birtokba. 

- Hagyd abba! Nem bírom tovább! Gyere belém! - zihálta... 

948_1000.gif

 

 

 

 

Honda Civic eladó! 3. - Érzéki

Még Anna zuhanyzik, ránézek a telefonomra, várom az ígért képeket de nem jöttek még meg. Nejem imádja a vizet ahogy én is, elvesztem a türelmem és felmegyek az emeleti fürdőbe, sokáig folyatom magamra én is. Elzárom a csapot, megtörölközök, belebújok a köntösömbe és visszamegyek a földszintre. 

Anna is köntösben, épp lefeküdni készül. Még rápillantok a mobilomra, a kis kék led néha felvillan. Elhúzom ujjam a kijelzőn, emailem jött, a feladó Szabó Lívia. Kinyitom a levelet: " Szia! Az ízelítő, remélem tetszik annyira mint nekem az autó! Holnap várlak! Puszi, Lívia". A szöveg alatt jó minőségű képek, a szeplős arc mosolyog rám vissza, szexi pózokban és fehérneműben. Lelkesen megyek a hálóba, Anna olvas. Megcsókolom és előveszek én is egy könyvet. 

Reggel fél nyolc körül arra ébredek, hogy szokás szerint a könyvvel a kezembe aludtam el. Meleg van, Anna félig kitakarózva mellettem, hátán fekszik, cicijei hívogatóan néznek rám. Édesen alszik, nem keltem még fel, hadd aludjon. Nem veszek fel semmit, meztelenül megyek ki a konyhába, készítek kávét csak akkor bújok a köntösömbe amikor, leülök kint a teraszon. Rágyújtok, ismét megnézem a tegnap esti emailt. Lassan múlatom az időt, majd megborotválkozok, lezuhanyzok. Mire kijövök, Anna is ébren van, kávézik. Megcsókolom. Ahogy a teraszon a mobilján olvassa a híreket, kezembe kapom a fényképezőgépet, megállok előtte. - Fujj te perverz! - mosolyog rám és szétnyitja köntösét. Meztelen testén, villan vissza a vaku, ő pár kép erejéig, pózol majd összehúzza magán ismét a köntöst. - Na, most már hagyj és indulj! - mondja. Óvatosan vezess! Hívj, ha elintézted az autó kijelentését, és mehetek érted.- teszi hozzá amikor megcsókoljuk egymást. 

Beülök az autóba és kihajtok a garázsból, még integetünk egymásnak, ahogy szoktuk, majd a gázra lépek, utolsó utam a régi Hondával. Élvezem a vezetést vele, mint még mindig, sajnálok megválni tőle de fölösleges megtartani. Hosszú nap áll előttem, először Zalaegerszegre kell mennem, onnan Lívia egy kölcsönautójával Ausztriába, ahol kijelentem a Hondát, majd vissza és utána jön Anna értem, hazavisz. Igazából nem érdekel mennyire lesz fárasztó, most ott vár a vevő rám, remélhetőleg anyaszült meztelenül. 

Befordulok az utcába, már messziről meglátom a négy emeletes házakat, könnyen megtalálom a megadott címet. Leparkolok, bezárom az autót, a kapuhoz megyek. A "Szabó" feliratú csengőt nyomom meg, kattan a mágneszár. Felmegyek a harmadik emeletre, a lépcsővel szemben egy résnyire nyitott ajtó. Kopogok. 

- Gyere! - hallom bentről. Belépek és kattan a zár mögöttem. Kilépek cipőmből, egyenesen előre indulok, a nagyszobába érek. Lívia ott áll az ablaknál, annak háttal. Hosszú vörös haja a vállára omlik, fehér csipkés de áttetsző melltartót, hozzá illő bugyit, combfixet és harisnyatartót visel, magas sarkú cipője kiemeli lábai formáját. Arcán huncut mosoly. 

- Szia! - köszönt - Látom tetszik. - folytatja. Érzem is, hogy tetszik mert izgalmamat, férfiasságom közvetít azáltal, egyre kevesebb a helye nadrágomban. 

-Szia! - válaszolok. - Tegnap is szexi kisugárzásod volt de ez mindent felülmúl! Lívia szemei csillognak. Közelebb lépek hozzá, megsimogatom az arcát. Libabőrös lesz az érintésemtől, lassan, szemébe nézve közelítek felé, pár pillanatig forró lehelletünk terül el bőrünkön, majd jóleső borzongás fut végig rajtunk ahogy ajkaink egymáséihoz érnek. Nyelvünk szinte egyszerre indul és találkozik, egyre hevesebben játszik, karjai vállamat ölelik át. Még és még, apró sóhajtások, szenvedélyes csókok. 

Ajkának forrósága, bőrének tiszta, finom illata, hajának cirógatása egyre hevesebb vágyat vált ki belőlem, kezeim arcát simogatják, tarkóját, nyakát. Lívia elmerül a szenvedélyben, szorosan magához ölelve, egyre hevesebben csókol. Hosszú percekig más sem történik mint, hogy élvezzük ajkaink és nyelvünk játékát. Jobb kezem elindul hátán, végig gerincén csípőjéig és vissza, popsiját épp csak megérintve. Simogatom, kalandozok a pántok között. 

- Gyere! - suttogja és kezemet fogva, maga után húz. A nyitott hálószoba ajtón belépve, fantasztikus látvány tárul elém, egyszeriben régi és új, de erotikát sugárzó berendezés. Megállunk az ágy mellett, Lívia ujjai az ingem gombjait bontogatják, meleg keze eltűnik az anyag mögött, hátamat, mellkasomat cirógatja, én a nyakán át vállát, karját. A földre dobja ingemet, nadrágomat villámgyorsan gombolja ki, az is bokámra csúszik, megfogja a domborulatot a bokszeralsómon, végigsimít rajta. 

Kézen fogom, az ágyra húzom, összeölelkezünk, ajkaink ismét a másikéhoz érnek, nyelvünk erotikus játékot játszik, kezünk felfedezőútra indul, majd lassan a hátamra fordít. - Előbb én! - suttogom felé. - Hagyj kicsit játszani! - válaszolja, forró ajkaival izgató csókokkal borítja nyakam, vállam, mellkasom, hasam. Ujjai két oldalt alsómba kapaszkodnak, óvatosan húzza azt le rólam, ülve marad. Kikapcsolja melltartóját, oldalra engedi, előtűnnek pici cicijei, mellbimbói keményen duzzadnak. Fölém hajol, melleivel simogatja testem végig. Farkam szinte szétrobban a vágytól. Apró csókokkal halmoz el ismét, férfiasságom megmozdul ahogy érzéki mellbimbója makkomhoz ér, épp csak előre, hátra mozog, izgat és simogat. 

Előre nyújtom kezem, arcán húzom végig ujjam, majd vállán át, karján fehér, szeplős bőrét simogatom. Rám emeli tekintetét, elmosolyodik, szemében csillogó vágy, kinyújtja nyelvét és megérinti makkomat vele, majd ajkai körbeveszik, forró szájában tünteti el, élvezetesen simogatva azt. Felsóhajtok, testem beleremeg. Napvilágra kerül férfiasságom, Lívia nyelve cikázva halad lefelé rajta, zacskómat simogatja, combom belő felét csókolja, szájába veszi golyóimat, cikázik nyelve, egymás után, halk cuppanással engedi ki őket. Nyelve körbe, körbe forog, jobb kezének körmei, finoman érintik combom majd fenekem. Sóhajtozok a gyönyörtől, ő nem siet, kényeztet, izgat, játszik velem. 

Nyelve elindul farkamon felfelé, majd vissza, körbe makkomon, és ismét vissza heréim felé, a kislábujjamig borzongok de ő nem hagyja abba, nyelvét érzem fenekemen, ánuszomon, ahogy egyre nedvesebbé teszi. Finoman szétnyitja combjaim, jobban hozzám fér, jobb kezének középső ujja simogat ott, ajkai között elmerül lüktető farkam. Ujját finoman mozgatva merül el fenekemben, érzékien, lassan, felnyögök ahogy megérinti prosztatámat. Aprókat masszíroz rajta, feje ütemesen mozog fel és le, nyála folyik le farkamon, nyelve meg sem áll, folyamatos remegésben tartja testem, minden impulzus egyre előrébb visz a kéjhez. 

Lívia egyre gyorsabban szopja a farkam, pillanatok műve, amit már nem tudok de nem is akarok már elkerülni, szinte felordítok az érkező orgazmustól, ujja egyre erősebben masszíroz, farkamból elemi erővel lüktet ki fehér nedvem, dobálom testem, élvezem ahogy hosszan tartja bennem a kéjt, nem pillanatok alatt hanem sokáig remegek. Óvatosan kihúzza ujját fenekemből, felemeli fejét, szétnyitja ajkait. Nyelvén ott fehérlik spermám. 

- Nyeljük le együtt! - ülök fel, szorítom ajkam az övére, nyelvünk ide-oda jár, csókoljuk egymásból és egymásba kéjnedvemet. 

- Finom vagy! - suttogja amikor eltüntettünk mindent. -Te pedig fantasztikus! - válaszolom, megsimogatom arcát, finoman megfordítom és a hátára fektetem. - Hunyd le a szemed! - kérem halkan, ajkaim orcájához érnek, apró csókokkal halmozom el, lassan indulva nyaka felé.....

cumkiss.gif

Honda Civic eladó! 2. Sokszor

Anna keze a fürdőnadrágom domborulatához téved, az enyém a fehér bugyi mögé, érzem selymes szeméremdombját, egyre lejjebb csúsztatom. Zihálva csókoljuk egymást, ujjaink játéka nyomán a vágy egyre nagyobb lesz bennünk, a forró nyári időtől és a közöttünk lévő feszültségtől, testünk nedvei lassan távoznak bőrünkön keresztül. 

Anna felnyög amint ujjaim szeméremajkai közé tévednek, csiklóján húzom végig nedvességétől síkos középsőt. - Csak a kezeddel most! - suttogja. Tovább simogatom egyre duzzadtabb csiklóját, ő egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. - Finomaaan! - lihegi, ujjaim épp csak érintik, pár másodperc múlva összeszorítja combjait, ajkamba harap, szinte felordítanék a fájdalomtól de a kéjes érzések átváltoztatják azt örömmé. Anna teste remeg, letérdel elém, szinte letépi rólam a fürdőnadrágot. 

Jobb kezével megmarkolja férfiasságom, szinte a szájába tömi, most nem az Anna-féle isteni kényeztetést kapom, hanem valami vad, önző, nyálas szopást. Nem is tart sokáig, felemelkedik, letolja bugyiját, megfordul és az étkezőasztalra hasal. - Basszál meg! - hallom a tőle szokatlan szavakat. Két kezemmel szétnyitom popsiját, szeméremajkai velük nyílnak, nedvességtől csillogó vaginája, rózsaszínen hívogat. Megfogom farkam, a bejáratához illesztem, amint megérzem forróságát, végigtolom benne. Anna felnyög én pedig érzem, nem tudom sokáig magam tartani, a látvány - holott mindig láthatom - az érzés - holott mindig érezhetem - nem hagyja. Makkom épp csak ki, be jár, Anna zihálva nyög, kezei az asztal lapját markolják. 

- Nyuszi nem bírom! - sóhajtok felé - Most neeem! - lököm előre csípőmet, lüktetem teli vagináját, meg-megremeg testem. 

Anna felém fordul - Nem baj! - válaszol és papírzsebkendőért nyúl. Lassan húzom ki farkam belőle, elönt a vágy. - Hagyd a szexpapírt! - szólok és letérdelek mögé, popsija félgömbjeit elhúzom egymástól, nyelvem elmerül benne. Megérzem spermámmal keveredett nedvének izgalmas ízét, egyre beljebb kényszerítem nyelvem, játékosan nyalom, ízlelem, néha megérintem csiklóját, ilyenkor felsóhajt. Nyelvemre csurdogál belőle amit farkam belétöltött, ezzel simogatom, Anna egyre hevesebben nyög, érzem hamarosan eléri a csúcsot. Megreccsen az asztal amint szorítása erősödik a lapján, zeng az étkező orgazmusának hangjától. Egy picit hagyom hadd élvezze, nem érintem csiklóját csak hüvelyébe erőszakolom nyelvem, ott izgatom.

Hallom lassan távolabb kerül ettől az izgalmi állapottól, megint megérintem csiklóját, Anna felsóhajt. Már nem érzékeny neki, újra és újra végighúzom rajta, hüvelyváladékos, spermás nyelvem. Mély levegőt vesz, félhangosan fújja ki, érzem nem kell sok hozzá, hogy ismét a mennybe kerüljön. Aprókat nyalintok belé, körözök rajta, közben észreveszem ahogy még több fehér nedv jelenik meg hüvelye bejáratánál, rátapasztom ajkaim és megszívom. Számban érzem kéjnedveink keverékének felizgató ízét, nyelvem ismét csiklójára vándorol, simogatom, izgatom. Anna egyre hangosabban nyög, bent tartja a levegőt, remegő testén eluralkodik a kéj, ablakokat rengető élvezethez jutott megint el. Nem tudom abbahagyni, élvezem ahogy megint és megint felnyög, sikolt. 

Pillanatra megállok. - Ne hagyd abba! Most neee! - nyögi és én folytatom pici, duzzadt csiklójával a játékot. - Úristeeen! Megint jöööön, nem tudom abbahagyni! - zihálja, én pedig nem akarom, hogy vége legyen, imádom hallgatni, érzeni önkéntelenül vonagló testének minden rezdülését. 

Eltolja a fejem. - Cica, nem bírom tovább! Kérlek, hagyd abba! - kér. Elveszem nyelvem, még hüvelye bejáratánál tartom, még ízlelem, veszem számba és nyelem le minden nedvét. Felállok, kezemet nyújtom felé. Reszkető lábakkal áll talpra, pillanatra megtántorodik de elkapom. 

- Húúú bassza meg! Ez valami fenomenális volt! - mosolyog rám, verejtékes arccal. 

- Számoltad? - kérdezem. - Csak hatig, utána elvesztettem a fonalat, szóval sokszor mentem el és folyamatosan élveztem. - válaszol. - Engedj hadd zuhanyozzak le! - tol félre. Ahogy elindul, combján ismét fehér cseppek szaladnak lefelé...

cumlick2.gif

 

 

Honda Civic eladó! 1. Alku

Hetekkel ezelőtt megvettük az új Civic-et de a régit csak nem akarja senki megvenni. Ausztriában már a kutya sem vesz 13 éves autót, hiába szép, jól karbantartott. Egy hónap alatt egyetlen telefonhívást sem kaptam a kinti hirdetésre, így feltöltöttem a magyar használtautós oldalra. Mondanom sem kell, hogy nem sokan telefonáltak, pedig MX 5-ös Miata-t vagy már akár egy I-es III-as Golf kabriót is beszámoltam volna. Anna minden vágya egy I-es Golf kabrió. 

Az idióta kérdésekre, hogy "bontod e?" nem is reagáltam. Ez egy nagyon jó állapotú és megbízható autó, ha nem megy el akkor inkább regisztráltatom Magyarországon és eladjuk az itteni "Horgász és Strand autót", Anna régi Swiftjét. 800-1000 euróért nem fogom elkótyavetyélni a piros szerelmemet. 

Két napja kaptam egy hívást egy karosszéria lakatostól, egyik ismerősét nagyon érdekli a Civic. Tegnapra beszéltük meg a találkozót de hívtak, hogy közbejött valami és ma jönnek. Lemostam a kocsit, közben elsörözgetek, írok kint a kertben és várok. A strandra ma nem megyünk, Annának migrénje van, remélem azért gyorsan elmúlik és nyelvem elmerülhet, isteni szeméremajkai között, izgalmasan nedves vaginájában, ízlelhetem ingerlésre érett csiklóját, ő pedig testét dobálva, hangosan élvez, jut el a mennyországba, többször is.

Megáll egy autó a kertkapu előtt, kutya ugat és odarohan. Kikukkantok, egy ezüstszürke, idősebb BMW áll ott, ketten szállnak ki belőle. A vezető oldalról egy fiatal, olyan harmincas, kopasz, kék szerelőoverallt viselőt férfi, a másik ajtón egy vörös hajú, vékony, fehér felsőt és popsiját alig takaró farmert viselő, harminc alatti lány. Felkapok egy pólót és kinyitom a kaput, a motor lassan tárja nagyra azt. 

- Állj be az autóval! - kiáltok felé. A férfi visszaül és behajt a kertbe. Úristen, az én kertemben egy BMW, ekkora szégyent - gondolom magamban - köztudottan utálom ezt a lezüllesztett nevű autómárkát. A kapu becsukódik, a nő felém jön. Mélyen a szemébe nézek, határozottan kezet fogok vele, miközben bemutatkozom. Ő is mondja a nevét.

- Szabó Lívia. - mutatkozik be. Beljebb invitálom, közben a férfi is feljön a teraszra, vele is kezet fogok. Hideg kólát hozok nekik, a nő elegánsan belekortyol, a lakatos mohón kiissza a poharat. 

- Nézzük meg az autót! - hívom őket a garázs felé. Kiállok az udvarra a kocsival, a nő lelkesen kérdez, én lelkesen válaszolok, a pasi csak fitymáló pillantásokkal, szemforgatással nézegeti. Na igen, ez a dolga, neki kell leértékelni az autót, hogy jobb tárgyalási pozícióba kerüljön az ügyfele. 

 A lakatos bemászik az aknába, én fölé állok az autóval, látom a villódzó fényeket, alulról, hallom fitymáló hangját. Ez rozsdás, az rozsdás, ezt kell, azt kell kicserélni. Persze sok minden van amit nem kell javítani, ráadásul olyan alkatrészre is mondja amit konkrétan hónapokkal ezelőtt cseréltek ki. A lány csillogó szemmel nézi az autót belülről. A szerelő kimászik az aknából, kezet mos. Leültetem őket, beszélgetünk. Az árból nem akarok engedni, közben a pasi megint hátra megy a garázsba, Anna vele tart, a rétegvastagság-mérővel nézi meg a felhordott festék mennyiségét. 

- Nagyon szeretném az autót! - szólal meg a lány - De nekem ez még így sokba kerül. - folytatja - nem tudnánk valahogy megállapodni? - mosolyog rám. 

Jelentőségteljesen nézek a csillogó, kék szemébe. - Alkudozhatunk de annak ára van. - válaszolom. A lány nem is csodálkozik de azért rákérdez. - Ára?

- Igen, ha én engedek akkor te is. - nevetek. - Miből engedjek? Te árulod az autót. - csavarja tovább a szót. 

- Én az árból, te a ruháidból. - kockáztatom meg. - Látni akarsz meztelenül? - kérdezi.

- Nem csak látni, érezni is, de ezt neked kell eldöntened mennyit ér meg a kis piros! - nézek most már gátlástalan tekintettel szemébe. 

- Rendben! - mosolyog vissza. - Ha holnap elhozod nekem az autót, én is teljesítem az alkut de most, itt sokan vagyunk. - mutat hátrafelé. - Bemehetek pisilni? 

- Persze. - és mutatom neki az utat. Visszaülök a teraszra, kisvártatva megjelenik. - Nyitva van a laptop az asztalon és amikor elmentem mellette, rápillantottam. Azon a képen a nejed szopja valaki farkát. Te vagy? - kérdezi.

- Igen! - kacérkodok vele. 

- Akkor meg fogunk állapodni! Én is akarom! - erősíti meg az alkut - sőt, ha hazaértem küldök neked magamról is, lásd mit tudok kínálni az alkuért cserébe. - halkul el hangja mert megjelenik Anna és a szerelő. Még pár percig beszélgetünk, majd elbúcsúzunk egymástól. Beülnek a BMW-be és kihajtanak a kapun. Bemegyek a házba, Anna utánam jön. 

- Nyuszi! - szólal meg hátam mögött. Megfordulok, csak a fehér pamutbugyi van már rajta. - Holnap megdughatod a csajt de most engem fogsz! - csillan fel szeme, magamhoz ölelem, érzem kemény mellbimbóit pólómon. Ajkaink összeérnek, nyelvünk kalandra kel, férfiasságom hirtelen duzzadni kezd. 

red.gif

3-as metró

Muszáj volt felmennem a fővárosba, azon egyszerű oknál fogva, hogy Anna kisautóját még három hete elvittük Sanyi bácsihoz, az ezerkezű, idős autószerelőnkhöz. Sok mindent meg kellett javítani rajta, hogy a szigorú osztrák műszaki vizsgán megfeleljen.

Busszal indultam, délután egykor, forrón sütött a nap de legalább légkondícionált volt a jármű. Két és fél óra alatt nyugodtan olvastam a Keresztapa előzményeit összefoglaló könyvet, egyre érdekesebbé válik. A Népligetnél leszálltam, elszívtam egy szivarkát, majd lementem a metróba. Újpestre kell kijutnom, a Lehel térig megy a metró, onnan a pótlóbusszal utazok tovább.

Szerencsére volt hely, leültem, nézelődtem, leginkább a lengén öltözött nőket vizslattam. A Népstadionnál - fogalmam sincs most hogy hívják a megállót - felszállt egy fekete-fehér mintás ruhába öltözött, félhosszú barna hajú lány. Nekem háttal állt, csak fantasztikusan kidomborodó popsija nézett vissza rám. A Deák-téri megállónál felszabadult a lány előtti hely, ő leült és körbenézett. Megakadt tekintete rajtam hiszen érdeklődéssel figyeltem, elmosolyodott, előtte telefonját és rápillantott majd eltette. Keresztbe vetett lábait amolyan elemi ösztönösen leemeli a combját a másikról, a rövid ruha belátást enged. Csak a borostás szemérmét, hívogató ajkait látom. Elmosolyodik, kérdően néz. Bólintok, felállok, ő mellém - Szállj le velem a Nyugatinál! - mondja halkan - Itt lakom a Katonában.

Az utcán nem beszélünk, a lépcsőn ő megy előttem az emeletre, kivillan popsija. A lakásba érve, amint becsukódik az ajtó, felhúzza a ruhát. - Dugj meg! - csillannak fel szemei és megfordul, a falhoz támaszkodik. Fantasztikus feneke domborulatai közül, enyhén de szexisen borostás szeméremajkai hívogatnak. Farkamnak nincs már helye a nadrágomban, szinte letépem magamról, amint több teret kap férfiasságom, hirtelen telik meg vérrel, keményedik meg. Kezembe fogom, makkom forró ajkaihoz illesztem, előre tolom csípőmet, hüvelye körülöleli azt, elmerülök benne.  Hangosan felnyög: - Basszál! Bazd meg a pinám! Imádom ahogy kitöltesz! 

Kezem csípőjén, mozgok előre-hátra, nem szeretkezek, most baszok ahogy kérte. Szűk vaginája forrón és nedvesen simogatja férfiasságom, élvezettel nyögök én is a kéjtől. A lány jobb keze eltűnik hasa előtt, farkamhoz ér majd érzem, csiklóját masszírozza. 

- Igen, igeeen, mééég, bassz! - Sikoltozik, szinte remegnek az ablakok bele. Nem tart sokáig, mert hirtelen  elélvez, hüvelyének izmai remegve jelzik kéjének csúcsát. 

- Élvezz belém! - nyögi hangosan - Spriccelj teli! Én meglepetten fogadom de mivel ezt imádom, nem ellenkezek. Egyre gyorsabban mozgok, csattan szeméremdombom fenekén, a lány ismét hangosan élvez majd amikor előrelököm ágyékom, lüktetem teli hüvelyét fehér nedvemmel, ő ismét felsikolt, ismét megremeg, ismét eljut a csúcsra. Nem húzom ki belőle, épp csak mozdulok. 

- Maradj! - szólít fel halkan és előre hajol, hajlékony teste követi karját, majd hirtelen lecsúszik rólam, hátát a falnak támasztja, lábai az ég felé mutatnak. Én csak állok és nézem, farkamról cseppek hullanak a padlóra.

- Hééé, ne a szőnyegre! - dorgál meg - Guggolj le és add a számba! - megteszem neki, minden cseppet lenyal róla, megszívja és lenyeli ami még előjön. 

- Most öltözz és tűnj el! - mondja - Annyira jóképű pasi vagy, hogy csak a spermád kellett, remélem terhes leszek Tőled! - hallgatom meglepve.

- Öltözz! Indulás! - szólít föl. 

Felhúzom a nadrágom, fogom a hátizsákom, elindulok ki a lakásból. 

- Szia! - köszönök el tőle.

- Szia! - válaszol, majd hozzáteszi - Remélem teherbe ejtettél jóképű idegen!

Lassan megyek ki a házból, majd nevetve sietek a metró felé, folytatni utamat Anna kisautójáért. A szembe jövő járókelők azt hiszik, ez a pasi nem normális, pedig ha tudnák miért is mosolygok magamban, sokan megbotránkoznának.

wall.gif

 

Marlene 3. - Én, szigorú?

Marlene forró teste az enyémre ereszkedik, barna fürtjei vállamat simogatják, ajkának heves csókja hihetetlen gyorsan, újra, vad vágyat generál bennem. Nyelve, éles fogai, kéjesen csókolnak, hasonlóképpen én is, ugyanazt művelem vele. Két keze vállamat szorítja, az enyém derekát cirógatja, néha elérve popsija vonalát. Halkan zihálunk, élvezzük egymást. 

- Érzem, most már meg tudsz dugni! - suttogja fülembe, férfiasságom kemény állapotára célozva. Csípőjével aprókat mozdul rajtam. 

- Várj még! Mást szeretnék adni neked előtte. - válaszolom. Ő fölül, csodálkozó pillantást vet rám. Én is felegyenesedek, lágyan a kanapé másik karfájára hajtom fejét, duzzadt mellbimbói hívogatóan néznek rám. Most ő kerül alulra, fölé kerülök, kinyújtom nyelvem, hamvas cicijei felé közelítek, szinte megremeg amint hozzáérek. Érzékien játszom vele, hol egyikkel, hol a másikkal, ajkaim tapadnak pici udvarára, forró csókokkal árasztom el. Marlene lehunyja szemét, látom, átadja magát az ingereknek, egyre többször sóhajt fel, kéjesen. Élvezem ahogy fiatal testével így játszhatok, adhatok neki. 

Apró csókokat lehelek hasára, csípőjére, combjára, majd szeméremdombjára. Lábai összezárva, ajkaim egyre mélyebbre fúródnak közöttük, nyelvem megérinti épp csak megmutatkozó kisajkait. Nyitná combját de nem engedem még neki, ebben a pozícióban játszom vele. Meg-megremeg ahogy néha csiklójához érek. Keze tarkómra vándorol, borzolja rövid hajam, simogat. 

Jobb lábát a földre csúsztatja, elém tárul nedvességtől csillogó, duzzadt szemérme, beszívom puncijának fenséges illatát. Két kezem combja tövén nyugszik, nagyujjaim nagyajkait masszírozzák. Nyelvem mint egy hullámvasút siklik, ajkain, dombocskáján, majd elmerül forróságot adó világában. A bal lábát felhúzza, lassan nyílik ki előttem. Lejjebb csúszom, nyelvem körözve keresgél, hamar megtalálja a nedvesség forrásának kapuját, óvatosan egyre beljebb kerülök vele. Körbe-körbe mozdítom, egyre nagyobbakat leírva vele, egyre beljebb jutva titokzatos hüvelyébe. 

Gyorsabban kapkodja a levegőt, felnyög. Nem hagyom abba, és még nem indulok csiklója felé. Élvezem ahogy impulzusokat kap de nem teljesedhet ki. Marlene vaginájából szinte ömlik a nedvesség, íze fantasztikus, farkam lüktet a vágytól. Nem bírom tovább, ott tartani magam, hirtelen mozdulattal végighúzom nyelvem ajkai között, csiklóján át. Éles hangon - mint egy egérke - felnyög, a levegőt kapkodja utána. Nyelvemmel eljátszom ugyanezt, ismét és ismét, minden csikló-érintésnél éles hangja tölti be a szobát. Érzem kívánja teste és lelke az orgazmust, a kéjt, mennyei ahogy - mint egy hangszeren - játszom vele. Marlene ujjai rövid hajamba kapaszkodnak, éles körmei fejbőrömbe vájnak. Édes fájdalom ez. Nyelvem nem is viszem messzire, épp csak csiklója alatt indulva,azon elidőzve és felette megállva indul visszafelé. 

Lélegzetvételéből hallom, hogy hamar el fog élvezni, megállok, nyelvem hüvelyének bejáratán pihentetem. Szinte felrobban, hetedik érzékem azt súgja; nehéz lesz egy kicsit is lecsillapodnia - de várok. Ahogy lihegése lassul, ismét csikója lesz nyelvem célpontja, a duzzadt kis pont csak rá vár. Ismét a beteljesülés kapujáig csókolom, nyalom és persze újfent megállok a csúcspont előtt. 

- Rossz voltam de ennyi büntetést nem érdemlek meg! - nyögi zihálva. 

Még várok, nyelvem ide-oda mozgatva indul felfelé, majd hirtelen ajkaimmal körbeveszem, csak aprókat nyalok rajta, megszívom és ebben a helyzetben nyalom tovább. Pár másodperc múlva éles sikításban tör ki, megemeli csípőjét, remegve éli meg az elérkezett kéjt. Nedvessége csak árad ki belőle. Elkerülve csiklóját nyalok aprókat szeméremajkain, hüvelyének bejáratán ízlelem őt. 

Lélegzetvétele lassan normalizálódik, felemelem fejem, egymásra nézünk. 

- Ez nem büntetés volt hanem ajándék! - suttogja csillogó szemekkel. 

- Nem tudlak megbüntetni. - válaszolom

- Akkor most megdugsz végre? - kérdezi türelmetlenül és megfordul a kanapén, popsija hívogatóan néz rám. Ha nem is büntetlek meg de meg akarom a fenekedet is dugni - mondom magamban. Mögé térdelek, férfiasságom kezembe fogom, makkom nedves bejáratához illesztem... 

pl.gif

Marlene 2. - Rossz kislány

Mindenki, vagy szabadnapos vagy szabadságon van így csak ketten dolgozunk a konyhában. Éva az elrománosodott de magyar, identitászavarban szenvedő mosogató és én. Általában a teljes konyhai team együtt megy ebédelni de Éva ma nem jön. Azt mondja, hogy sokat evett reggelire. Engem nem zavar mert legalább nem kell hallgatom az összevissza fecsegését. 

Nyugodtan leülök, elkezdek enni. Az ablakon a forró kánikula ömlik be. Éva nyit be. 

- Marlene ebédelni szeretne. - mondja. Felállok és besietek a konyhába. A lány ott áll a pultnál, mosolyogva vár. Kiszedem a levest neki, a tortellinit megforrósítom a sajtszószban, szépen kitálalom. Megköszöni és elindul a tálcával az étterem felé, a pihenő csak a konyhai dolgozóknak van rendszeresítve. 

- Gyere hozzánk! - szólok neki.

- Szabad? - kérdezi.

- Neked igen. - nevetek felé, ő tudja miért.

Előre engedem, velem szembe ül le. Ahogy magam alá húzom a széket, lábai azonnal az enyémhez érnek. Lassan eszünk, beszélgetünk. Elmeséli, hogy az anyjával él, az apja még gyerekkorukban elhagyta őket, a bátyja pedig már a feleségével költözött el. Marlene-nek mintha apakomplexusa lenne.  

- Imádom az idősebb férfiakat - erősíti meg a délelőtti mondanivalóját - ti sokat tudtok adni, érzem ahogy lábai combomon vándorolnak felfelé, farkam irányába. Jelentőségteljesen rám néz amint eléri. 

- Rossz vagy! - mosolygok.

- Akkor büntess meg! - kacag fel hangosan. 

- Még egy óra, utána meg is foglak! - válaszolom. 

- Nagyon várom már, a kék toronyban van a szobám, a 602-es. - áll fel és indul el vissza a szennyes tányérokkal a mosogató felé. Amikor beérek ő már nincs ott. 

Évának beviszem a mosogatóba a lábasokat, edényeket, és letakarítom a pultot. Még aláírom a hűtőházakon a hőmérséklet-kontroll lapjait, be is zárom mindet. A kolléganőm is elkészül a munkájával, kikapcsolok mindent, átöltözök. Elköszönünk egymástól. Még egy pár percet várok aztán elindulok a kék torony felé. Igazából ezek nem tornyok csak hat emeletes épületek, de mindnek más színe van. Mi a sárgában lakunk. Marlene szobája a kékben van, az igazgató pedig a piros aljában lakik. 

Szerencsére senkivel sem találkozom amikor elmegyek a recepció előtt, lifttel jutok fel a hatodikra. Rögtön szembe is találom magam a 602-es szobával. Bekopogok.

- Offen! - Nyitva!- hallom a lány hangját. Kis konyhába jutok, abból egy kis nappali nyílik. Kattan mögöttem a bejárati ajtó zárja. Marlene a kanapén ül, barna haja kibontva omlik le vállaira, fekete push up melltartó és csak egy hozzá passzoló bugyi van rajta, jobb keze abban rejtőzik. Arcán pír, kapkodja a levegőt. 

- Rosszalkodtam! - mosolyog színpadiasan - Most megbüntetsz érte? - kérdezi incselkedve és oldalra fordul. Szóval szerepjátékot akar játszani. Veszem a lapot bár ilyet még sohasem csináltam. 

- Igen, rossz kislány voltál! - szólok szigorúan. Állj be a sarokba, fordulj a fal felé!

Marlene azt teszi amit mondok. - Ott maradsz amíg lezuhanyzok! - parancsolom neki. 

- Rendben! - válaszolja. Belépek a kis fürdőbe, ledobom átizzadt ruháimat, jól esik a víz, a női tusfürdők mellett egy kellemes illatú szappant találok ott. Azzal mosom le magamról a konyha és az izzadtság szagát. Jól esik a langyos víz. Megtörölközök, hátamon érzem nem sikerült teljesen mert vízcseppek maradtak rajta de hamar megszárad ebben a melegben. 

Benyitok a szobába, ő még mindig ott áll a sarokban. Keskeny vállára omló barna haja, a melltartó fekete pántja és kapcsa, nagyobb popsijába vágó tangája, alig mutatnak kontrasztot naptól barna bőrétől. Megállok mögötte.

- Fordulj meg! - szólok. Marlene felém fordul. Tekintetében vágy csillog, férfiasságom önálló életre kél, szívem egyre gyorsabban pumpálja teli vérrel. 

- Térdelj le! - folytatom - Csak a száddal és nyelveddel érintheted! 

Elém ereszkedik, makkomon érzem forró lehelletét amint felé közelít, forró ajkai körülölelik, lassan veszi szájába, nyelve aprókat mozdul, felsóhajtok az érzéstől. Lassan, élvezettel mozdul, isteni kéjt ad. Egyre többet és többet tüntet el belőle. Fejével hátrafelé mozdul, épp csak a makkom végéig majd ismét eltünteti, még mélyebbre. Szinte torkát érzem vele. Megint kiengedi, majd hirtelen mozdulattal szinte az egész eltűnik ajkai között. Pár másodpercig úgy marad, levegőt kapkodva engedi ki. Barna szemeivel pajkosan rám néz.

- Ügyes vagyok ? - kérdi.

Én csak bólintok. Folytasd! 

Marlene lelkesen veszi farkam szájában, finoman mozog, nyelve játéka pont ott ér ahol kéjes impulzusok a legizgatóbbak. Fel-felsóhajtok, amikor megbizseregteti testem. 

- Használhatod a kezed is már! - utasítom. 

Ujjai, combomon, fenekemen cirógatnak, lassú orális játékától szinte elvesztem az eszem, csak élvezem minden érintését. Egyre gyorsabban mozog, ahogy lélegzetemen hallja, közeledek a csúcs felé. Beleremeg testem az orgazmusba, makkom ajkai között, lüktet fehér nedvem szájába, ő csak finoman szopogatja farkam. Kapkodom a levegőt, Marlene keze minden cseppet kipumpál belőle. Lassan enged a nyomás férfiasságomban, ő csak érzékien játszik tovább. Rám néz.

- Ügyes voltam? - kérdezi. Felsegítem a földről és magamhoz húzom.

- Jó kislány voltál! - nevetek rá. Megfordítom, kioldom melltartója kapcsait, a kanapéra dobom. Cicijei izgatóan néznek felém, ujjam végighúzom rajtuk, ő felsóhajt. Két ujjam bugyija oldalába fűzöm, a bokájáig húzom, érzem az anyagon mennyire átnedvesedett. Szeméremdombján, rövidre trimmelt fekete de selymes szőrzet. Jobb kezem középső ujját vezetem combjai közé, szeméremajkai között, nedvességét kenem rá. 

- Nyald le! - mondom neki, ő erotikusan veszi ajkai közé és teszi meg. Megfogom kezét, a kanapéhoz vezetem, leülök, fejem a karfára teszem, ő szemben velem, négykézláb ereszkedik rám, selymes bőrének érintése izgalmas érzés. Ajkaival az enyém felé közelít, nyelve elmerül számban, forrón csókoljuk egymást. 

- Ugye, meg is fogsz dugni? - kérdezi - Ugye, hátulról is? - folytatja - Ugye, el is fenekelsz közben ? Élvezz a puncimba! Kérlek! - suttogja.

Érzem ahogy farkam ismét duzzadni kezd, helyet keres Marlene szeméremdombja könyékén...

bl.gif

 

Marlene 1. - Vallomás

A nyáron átalakul kollégiumunk, szállodává. Nem akarják elküldeni a dolgozókat pár hónapra pecsételni,  azaz átmeneti munkanélkülinek, így a legalább nullszaldós marad, de ha lehet akkor nyereséget is termel az internátus. Ilyenkor, minden évben felvesznek gyakornokokat a szomszédos Tourismusschule - Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjai közül. Felszolgálnak, recepciós feladatokat látnak el, és nem utolsó sorban elég rendes pénzt is keresnek vele. 

Az idén négyen vannak. Sarah a szőke, kicsit pökhendi lány, Christian a magas, szakállas, de a munkát nagyon nem szerető srác, Mart a fél török, fél osztrák szülők gyermeke, fekete hajú, szemüveges de mindig jókedvű, mosolygós fiatalember és Marlene a barna hajú és szemű, kedves, jövőre végzős diáklány. 

Sarah-val és Christiannal nem sokat találkozom, de Mart-al és Marlene-el, szinte minden nap munkakapcsolatom van. Általában ők ketten reggeliztetnek. 

Ma reggel is Marlene dolgozik kint az étteremben, de ha ideje van - és van bőven mert csak harminc vendég jön reggelizni - bejön a konyhába beszélgetni. Mosolyog, barna szemei a tekintetemet kutatják. Fekete nadrág, fehér blúz, alóla áttetszik fekete melltartója. Hosszú barna haja, mindig elegánsan fésülve. Diszkrét dekoltázsa épp csak sejtetik barnára sült cicijei vonalát. Újra és újra keresi tekintetemet, mélyen néz szemeimbe. Bennem csak az zakatol, hogy diák, végül is felelős vagyok érte, mint egy nevelő az internátusban, bár abban biztos vagyok, hogy már nagykorú. Rá is kérdezek, a válasza megnyugtat, húsz éves lesz novemberben. 

Ezen el is viccelődünk, mint a hölgyek korát nem illik firtatni. Nevet is rajta, nagyon tetszik. Cukkini-krémlevest főzök a személyzetnek az ebéd első fogása gyanánt, odaáll mellém, beleszagol. 

- Imádom a cukkinit! - suttogja. Halvány tusfürdő és enyhe parfüm illatot érzek rajta. 

- Neked főzöm! - mosolyodok el és egyre bátrabban feszegetem a határokat. Néha kimegy az étterembe, én is körbenézek kint, kell-e valamit utántölteni. A büfépult mögött egy széles oszlop áll, körbejárom, megnézem, van-e elég kenyér, zsemle, croissant, lecsekkolom a sajtos és felvágottas tálcákat is. Ahogy elindulok vissza a konyhába, a tolóajtó érzékeli is azt, hogy ott vagyok, ki is nyílik de hirtelen Marlene kerül velem szembe. Szinte az intim szférámban áll meg. Mosolyog, szemében tűz ég. 

Mozdulnék felé, de nem merek, legalább egy tucat vendég reggelizik az étteremben de nem látnak most ide. Marlene halkan megszólal:

 Tudod, hogy mennyire szeretem az idősebb férfiakat? - kérdezi mélyen a szemembe nézve, huncut mosollyal az arcán, az oszlop mögött állva, halkan. - Ugye, meg fogsz dugni? Akarlak! - suttogja és elindul a vendégek felé, Én csak állok megkövülve, magamban még egyszer lefordítom a német azaz osztrák mondatot de ezt mondta. 

Nézek utána majd visszalépek a konyhába, megkeverem a cukkini krémlevest, a Rational felé fordulok mert elkezd zenélni. Elkészült a következő adag lágytojás. 

Elindulok a forró tálcával kifelé, rajta gurulnak a tojások, vigyázok rájuk, nehogy összekoccanjanak. Ahogy kinyílik az automata ajtó, Marlene-nel szinte összeütközünk. Csak állunk és nézzük egymást.

- Hast du das ernst gemeint?  - komolyan gondoltad? - kérdezem tőle.

- Jo, ernst, i wü di, i wü sex hobn mit dia. - Igen komolyan, akarlak, szexelni akarok veled. - suttogja Mundart-ul, azaz osztrák dialektussal majd utat enged nekem. 

Kirakom a tojásokat, visszamegyek a konyhába. Ledobom a kötényemet és magamhoz veszek egy szál cigarettát. Elindulok lefelé a lépcsőn. A gazdasági bejárat rámpáján rágyújtok, izgatottan szívom a cigarettát. Most megint sikerül ami régen, még az a'la carte-os időkben azaz negyven másodperc alatt. Elindulok felfelé, amint belépek a konyha előterébe Marlene áll az ajtóban. Nézzük egymást, majd felém mozdítja arcát, megcsókol. Magamhoz húzom, forrón viszonzom, nyelvünk a tiltott gyümölcsöt ízleli. Érzem ahogy cicijei mellkasomhoz érnek, farkam lüktetni kezd. Nyelve vadul cikázik számban, szinte felfal ajkaival, zihálva játszunk egymással.

A lépcsőházból lépések koppanásai hallatszanak, szétrebbenünk, ő az étterem, én a konyha felé tűnök el az étkezőből. Karin érkezik a konyhába, érdeklődik mi is lesz az ebéd ma. Arcomon a pír csak nem akar elmúlni.

- Látom meleged van! - mondja - Na igen, mára is forróságot jósoltak a meteorológusok. - ha tudnád, gondolom magamban, hogy mitől piros, nagyon csodálkoznál. Még egy pár percig beszélgetünk, majd visszamegy dolgozni. Marlene alakja jelenik meg az étterem felől, amint bezáródik mögötte az ajtó hozzám lép. 

- Ugye folytatjuk? - kérdezi csillogó szemmel - Olyan nedves lett a bugyim! 

- Most dolgozz, rossz kislány! - nevetem el magam - Délután ráérsz? 

- Igen! - mosolyodik el.

A nap további részében keresem a lehetőségem arra, hogy közelebb kerüljek hozzá, egy-egy szinte véletlen érintés, simogatás jut ki. Vigyázunk, hogy senki se lásson meg... 

kisswillalicia.gif

 

 

 

A vásárlás 6. - Nem várt meglepetés

Andi magára tekeri a ruháját és elindul a ház felé. Én kiveszek a hűtőből egy sört, beleereszkedem a langyos medencébe és jólesően kortyolok bele. Imádom ahogy a víz körbevesz, hallgatom a természet neszeit, már a tücskök is ciripelnek, zsivajognak a fecskék is. Kinyúlok a kis asztalhoz, elveszek egy cigarettát és rágyújtok, élvezem a kielégülés utáni nyugalmat. Gondolataim a házban járnak. Igazán kíváncsi is lennék, mi történik bent de nem mozdulok.  Elnyomom a csikket, kiteszem az asztalra a sörös dobozt, mély levegőt véve merülök a víz alá.

Ahogy kiemelem fejem a vízből, a torkomon akad a levegő. Anna áll velem szemben, szigorú arckifejezéssel, de látom mögötte a vidámságot. A gondolatok villámgyorsan cikáznak át agyamon; hogy kerül ide? Dolgoznia kellene, szabad hétvégét kapott? Utál vezetni és mégis itt van? Úristen most mit fog szólni? Lelkileg felkészültem a legrosszabbra is. Az autót sem hallottam megállni. 

- Szia Nyuszi! - szól szigorúan, én pedig érzem ahogy vörösbe fordul arcom színe. Szóval mi is folyik itt? - kérdezi.

Én csak hebegek, látom élvezi zavaromat majd elkezdi kigombolni, patentos, halványzöld farmerruháját. A földre ejti, fehér, pamut push up melltartó és a szokásos fehér tanga van rajta.

- Remélem maradt még a feleségedre is energiád?! - kérdezi majd ledobja a melltartót, kilép a bugyijából és átemeli lábait a medence szélén. Felállok és bátortalanul közeledek felé, ahogy ajkunk összeér, Anna erotikusan izgalmas csókja, feledteti feszültségem.

Átkarolom, magamhoz húzom, cicijei bőrömhöz érnek. Hosszan állunk a lemenő napfényben, egyre vadabbul csókoljuk egymást, egyre izgatottabb állapotba kerülünk. Kezem popsiját simogatja, az övé az enyémet. Fejem lejjebb hajtom, nyakát csókolom, érzéki de finom csókokkal, vállát, karját, majd mellét. Óvatosan veszem ajkaim közé szép mellbimbóit, érzem ahogy megduzzadnak számban, nyelvem cikázik rajtuk. Hol egyiken, hol pedig a másikon. Letérdelnék elé de nem hagyja.

- Nem Nyuszi! - mondja határozottan - Nem! Öt órát ültem rajta, most nem nyalsz ki, ellenben én.. - folytatja és ő térdel elém. Férfiasságom vérrel telve, Anna megcsókolja makkom, erre az impulzusra még keményebben áll. Végighúzza a nyelvét, zacskómtól, végig makkomig majd vissza. Felsóhajtok a gyönyörtől. Nem veszi szájába még, egyre csak játszik vele. 

- Ez meg ki? - hallom Niki meglepődött hangját. Odanézek, Zoli, Niki és Andi állnak meg a medence mellett.

- Szia Kislányom! - köszön a barátom Annának a megszokott stílusában. Anna elmosolyodik. - Szia Kisbarátom! 

- Akkor most bemutatkozom, Anna vagyok lányok, Markus felesége. - Andi arcán  megrökönyödést látni. Na figyeljetek, akkor megmutatom, milyen is egy jó szopás. - folytatja kissé cinikusan, kinyújtja nyelvét, végighúzza farkamon.

Én lehunyom szemem de a sarkából még látom ahogy Zoli elindul a ház felé. A két lány állva marad, arcukon fitymáló kifejezéssel. Anna nem színészkedik, csak hogy mindig, pont úgy kényeztet. Élvezettel érinti férfiasságom minden pontját, makkom szájába veszi, nyelve simogatja, megszívja azt majd elengedi. Érzem forró leheletét rajta, nem is zavar a nézőközönség, ismét elengedem magam, elmerülök a kapott kéjben. Kezei combomon, fenekemen cikáznak, körmei hegyével simogat, feje lassan közelít felém eltüntetve jókora hosszúságot farkamból. Csak halkan nyögök, ez amit kapok nem mindennapi élmény. 

Nem is tudom mennyi idő telik el, Anna ujjai körbefogják férfiasságom, nyála nedvességén siklanak, makkom ajkai között. Kapkodom a levegőt. Ő megáll és szép barna szemeivel rám mosolyog. 

- Gyere Apa, feküdj a napozóágyra! - mondja. Kilépek a medencéből, megigazítom a törölközőt és hanyatt végigfekszem rajta. Farkam az ég felé néz, szinte lüktet. Anna két lába közé veszi az ágyat és előre hajol. Kezei combom tövén nyugszanak, néha mozdít csak rajtuk, ez az érzés elmondhatatlan. Lehúnyom szemem, megérzem forró lehelletét makkomon, majd nyelvét zacskómon. Érzékien nyalja, csókolj, szájába veszi heréimet, játszik velük, közben ujjai épp csak férfiasságomat érintve adnak örömet. Nyelvével cikázva nyalja farkam, egyre feljebb érve, makkom alatt sokáig időzik, megremegek néha. Ujja fenekemet simogatja, ánuszomat érintve, cirógatva. Minden kéjes impulzusnál felsóhajtok, kikapcsol a külvilág, csak Anna fantasztikus játéka létezik. 

Hosszan - nem is tudom mennyire - egyre csak szopja farkam, simogat, én pedig érzem nem fogom már sokáig bírni de ő most megkínoz, ahogy én szoktam. Ahogy lélegzetem kapkodóvá válik, megáll, nem tesz semmit, megvárja amíg megnyugszom és csak utána folytatja tovább. Néha érzem fogainak finom érintését, nem kellemetlenül viszont izgatóan. Megint és megint eljátssza velem. Szinte már akarom, követelném a kielégülést de ő mindig tudja mikor is kell megállnia. A kéjtől szenvedek, édesen és mámorosan.

Felemeli a fejét, megérzem amikor rám néz.

- Most gyere belém! - szól és hátat fordít, négykézlábra ereszkedik, mögé térdelek, ujjaimmal végigsimítok popsiján, finoman széthúzom, isteni szeméremajkain megcsillan nedvessége. Kezembe veszem farkam, makkom bejáratához illesztem, előre mozdulok, lassan előre, tudom mire számíthatok, Anna felsóhajt amint végigérek benne. 

- Ez az Kicsim! - nyögi és én lassan elkezdek mozogni. Oldalra nézek, Andi Niki előtt térdel, kinyújtott nyelve a lány szeméremajkait simogatja... 

nyal.gif