Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Szőke fürtök 1. Meglepetés

2019. március 30. - Markus Andreas Schäfer

Korán van, gyorsan elfogyasztom a reggeli kávémat, megborotválkozok és lezuhanyzok, pedig kellene a hosszabb idő hozzá. Zokni, ing, nadrág, is felkerül majd kabátomba bújok és bekötöm a cipőmet. Korán van. Hajnal, de már kint rajcsúroznak a csulik, hangos csiripelésük tölti be a hajnalt. Korán van, de lelkesen, izgalommal indulok. 

Amint bezárom a ház ajtaját, máris nyomom a távirányító gombjait, a garázsajtó emelkedik, a kertkapu is nyílik. Nem akarok zajt csapni, tilosban járok, Anna mélyen alszik még. Korán van, de szinte remegek az eljövőtől. Nem kapkodok, nem nyomom még az autónak, hiába sport verzió, a dízelmotornak idő kell még felmelegszik minden károsodás nélkül. 

Az autópályára érve is még finoman gyorsítok, majd amikor el kezd a hőfokmérő emelkedni, egyre nagyobb sebességre ösztönzöm a piros Civic-et. 170-nél, nyomom be a tempomatot, csak az útra és a lehetséges, bújkáló trafis rendőrőkre figyelek. Az 50 km-t hamar megteszem, le is kanyarodok a mellékútra, nagyjából tudom merre menjek. Amint elérem a faluból kivezető utat és meglátom a pár házból álló utcát lelassítok, koncentrálva figyelem a már képről ismerős kerítéseket. Meg is látom az amelyiket keresem, elgurulok előtte, majd amint véget érnek a házak félreállok. Kiszállok, bezárom az autót. A ligetes sétaút felé indulok, majd egy sűrű bokor mögött megállok. Dobog a szívem, várok, remélem jó irányba indultam. 

Hamarosan halk nesz üti meg a fülem, valaki közepes tempóban közeledik. Mereven állok, a pirkadó nap már elég fényt ad, eleget ahhoz, hogy kivehessem, felismerjem. Szinte óráknak tűnnek a percek amíg eléri az úton azt a vonalat, ahol állok. Ő az! 

Szőke, fürtös haját néha megfújja a szellő, fehér, félhosszú kabátot visel, barna kordnadrágot. Sportosan elegáns. Amint elhagyja búvóhelyem, lépteivel szinkronban kilépek a bokor mögül. Megállok.

- Emese! - szólítom meg félhangosan - Szép, jó reggelt kívánok Önnek! - köszönök.

Megriadva megfordul, tekintetében a megnyugvó felismerésre vált a félelem. Megcsillannak barna szemei, nemes ívű szája mosolyra húzódik. 

- Ön az ? - kérdezi vagy inkább állítja. - Micsoda meglepetés, Ön járt épp a fejemben.

- Ön pedig az enyémben! - válaszolom ahogy egyre közelebb érünk egymáshoz. Megállunk szemben és csak kutatjuk a másik tekintetét, minden más mint a képeken, de ez így még jobb. Csak állunk, majd kezemet nyújtom felé. 

- Akkor most az életben is bemutatkozom. - mondom a nevemet. Ő csak mosolyogva áll. Ahogy kezem az övéhez ér, villám csap belém, jóleső borzongás. 

- Jön velem sétálni? - kérdi.

- Szívesen! Önnel mindig! - reagálok rá. Lépteink zörögnek az avarban, halkan beszélgetünk, mindketten zavarban vagyunk. Akarom a közelségét, akarom az érintését, közelebbről érezni illatát. Kezem mintegy véletlenül ér az övéhez, rám emeli csillogó tekintetét. tenyerembe helyezi finom kezét. Hosszan sétálunk, majd azt veszem észre, a piros Honda mellett lyukadunk ki. 

- Most haza kell mennem, de kérem, jöjjön el holnap is! - szól halkan. Bal keze még mindig a jobbomban, egymásra nézünk, óvatosan magam felé húzom, szinte a villám csap belénk amint ajkaink összeérnek, érzékien csókoljuk a másikat, remegő testünket, a vágy vezérli.

Felemeli fejét. - Jöjjön el holnap is! - kér ismét és búcsú nélkül elindul. Én csak állok és nézek utána, ahogy alakja lassan távolodik. Kinyitom az ajtót, abban a pillanatban visszanéz, és tovább megy.

Beülök, bekötöm magam, elindítom a motort és megfordulok. Lassan gurulok végig az utcán, még látom ahogy a kerten belül, kutyájával játszik. Sietek haza, még mindig korán van. A házban csönd honol. Anna még alszik.

Leülök a laptop elé, üzeneteit olvasom, válaszolok, forranak a bitek és a bájtok, várjuk a holnap reggelt. 

giphy_2.gif

Akarata nélkül

Fehér póló, kék farmer, fekete cipő és fekete bőrkabát van rajtam, napszemüveg fedi el tekintetem, nem akarom, hogy más is lássa.

Megállok a bejárati ajtó előtt, kopogok. Várok de semmi reakció. Óvatosan betekintek az ablakon, egy sötét árnyat látok elsuhanni az elhúzott függöny mögött. Ismét kopogok, még mindig nem történik semmi, idegesen körbe tekintek, nem lát-e meg senki, majd utolsó próbálkozás, most már erősebben verem meg a barna fa ajtót. Fülelek, bentről motoszkálás hallatszik, fordul a kulcs a zárban, résnyire kinyílik az ablaktalan tömeg. Megpillantom, tekintetét de csak a szemét, kérdően néz rám. Valami megindul bennem, egy vágy, egy hataloméhes izgalom.

Lában az ajtó résébe préselem, megakasztva azt, jobb kezemmel megfogom a szélét, egy erőteljes mozdulattal kinyitom. A nálam alacsonyabb alak, a meglepetéstől hátra tántorodik, szinte a közeli fehér falnak esik, felsikolt. Pillanatok műve alatt belépek az erőszakkal kinyitott ajtón, csapódik mögöttem, elkapom a fejét és kezem szájára szorítom, hogy ne tudjon nyikkanni sem. Kapálódzik, ki akar szorításomból szabadulni de erősen tartom. 

- Hallgass vagy megbánod! - suttogom felé és jobb kezem, domború zsebembe süllyesztem, megmarkolom benne azt a hideg, kézbe illő tárgyat. Meglátom a rémületet tekintetében, elhallgat. Előre lököm, beljebb a házba, az előszoba ajtó mellett lévő, klinkertéglás kéményhez állítom, nekem háttal. Megcsörren a másik, hideg és kegyetlen érintésű fém lánca, amint kirántom zsebemből, jobb kezét hátracsavarva kattintom át csuklóján a bilincset. Szépre manikűrözött de világos, kicsi kezein kontrasztosan mutat a vörös körömlakk. Amint eljut a tudatáig mit is teszek, megint felsikolt. Villámgyorsan a másik kezét a nyitott karperecbe erőszakolom, kattannak a racsnik. Most már csak a kulcs nyitja. Kezem rászorul szájára. - Mondtam, hogy hallgass!!!

- Ne mozogj mert még jobban rászorul és fájni fog! - suttogom fenyegetően. Világosszürke papucsában megvillan, fekete, vékony harisnyás bokája. - Indul előre! - lököm meg a ház belseje felé irányítva. A nappaliban, kéziszőttes perzsaszőnyeg, a földre nyomom, letérdel, liheg és halkan szipog. Hátrébb lépek, előveszem telefonom, minden oldalról lefényképezem. Titokzatos, mindent elrejt fekete ruhája, csak szemei látszanak ki. A fényes selyem egy, minden áron felfedezésre váró világot rejt. Remeg a teste. Gondolkodóba esek, hogyan is tegyem amiért jöttem. 

Mögé lépek, előre lököm, feje és mellkasa a szőnyegre hanyatlik. A fekete, modern szabású csadorját a nyakánál egy gomb fogja össze, lejjebb cipzár. Tekintetem a bokájára esik, felé nyúlok, a testét fedő fekete anyagot, a lábai felől felfelé, hátrabilincselt kezét eltakarva tépem ki combjai alól és hajtom rá. A fekete harisnya csípőjéig ér, alatta szintén fekete bugyi. Nagy feneke szinte hívogat, lihegek az izgalomtól, amint szétszakítom rajta a nylon anyagot, combjain cafatokban lóg. Már tudja mit is akarok, felsikolt megint. 

Bőrkabátom jobb zsebét a hideg fémmel a hátához nyomom. - Csönd! - emelem fel a hangom mire ő elhallgat. A vékony szövésű bugyi, pillanatok alatt szakad le fenekéről, térdhajlatáig húzom a megmaradt darabjait. Hátát lejjebb nyomom a szőnyegre, meglátom fenekének rózsáját, szeméremajkain világos, szőrzetét. Pillanatok alatt kiszabadítom farkam a farmerból, mögé térdelek, ujjaimat számban megnedvesítem, makkomra kenem, bozontos szeméremajkai közé nyomom, erőszakosan beléhatolok, felsikolt a száraz fájdalomtól. Nekem sem kellemes de amint újra és újra végigtolom benne férfiasságom, egyre könnyebben csúszik, nedvessége segíti, szűk hüvelye befogad. Tenyerem csattan popsija félgömbjein, már nem érdekel ha sikoltása betölti a lakást, egyre vadabbul jár farkam ki és be benne. Nyöszörgése lassan zihálássá válik, néha kéjesen felnyög szipogása közben.

Nem érdekel vajon jó ez neki, nem ezért jöttem. Élvezem hatalmam, élvezem forró vaginája szorítását, élvezem ahogy kéjem egyre a tetőfokára hág. Fenekét széthúzva tartom, a gyenge fény megcsillan férfiasságomon, amint hol el, majd előtűnik szőkés-vöröses szeméremajkai között. Lökéseimtől megremegő, nagy popsijának látványa, nyüszítő hangja és kéjt adó hüvelyének megszerzésének összessége egyre gyorsabb mozgásra késztet. 

Lassan, úgy érzem beletörődött sorsába, nem sikít már de néha kéjesen felnyög. Azt hittem, hogy ez nálam most, ennyi impulzus végett nem fog sokáig tartani de tévedtem. Élvezettel mozgok, ki és be, tekintetem egyre többet esik hívogató popsijára, a vágy elhatalmasodik rajtam. Kihúzom kemény farkam belőle, ujjammal megnedvesítem popsijának rózsáját, makkom hozzá nyomom. Ismét felsikolt. - Neeeee! - de nem érdekel mit nem akar. El akar húzódni tőlem, bal kezemmel megmarkolom a burka alatti bilincset, magam felé húzom, jobb kezemmel szorosan fenekének feszítem férfiasságom, érzem és nézem ahogy egyre beljebb kerül majd átjutva az első akadályon, lassan eltűnik benne. Lassan mozgok, tudom ezek az ingerek akár másodpercek alatt is a csúcsra juttathatnak, kéjem magasra tör. 

Eltűnik az idő, csak az élvezet marad, ahogy ánusza szorítása férfiasságom körülöleli, hangosan nyögök, ő csak halkan zihál. Pillanatok tört része alatt remeg meg testem, az első mennyi, kéjes lüktetés közben húzom farkam ki belőle, spriccel spermám rózsájára, bozontos szeméremajkaira, fehér cseppek hullanak a szétszakított bugyijára és harisnyájára. 

Felállok, fürdőt keresek, a langyos víz jólesően simogatja farkam. Megtörlöm egy fehér törölközőbe, visszamegyek. Felsegítem, kioldom a bilincseit. Fátyolos tekintete esik elfedett arcát takaró, fekete anyag mögül rám. 

Leveszi a haját, arcát takaró fejfedőt, vörös haja, kiszabadulva vállára omlik. - Erre vágytál? - kérdezi mosolyogva. Megcsókolom. - Igen erre, köszönöm! - válaszolom. Nézem ahogy a szétszaggatott fehérneműjétől megszabadul, elindul a fürdő felé, combján fehér nedvem hagy nyomot.  Leülök, rágyújtok és várok. Folytatni akarom.

mus2.gif

Ajándék 4. - Mindent szabad?

Megfogom popsiját, a kívánatos félgömböket két oldalra húzva előtűnik pici rózsája, lassan tolom előre benne farkam, hihetetlenül szűk és forró hüvelye fogadja be azt. Klára felsóhajt ahogy szeméremdombom fenekéhez szorul, makkommal érzem elértem a végét is. 

Elkapom Anna kíváncsi tekintetét, melegség és kéj sugárzik belőle, látni akarja milyen az amikor másik nőt teszek magamévá de nem tudja nyitva tartani szemét, Klára nyelve megint izgalmat ad mennyei puncijának. Lassan mozgok előre és hátra, az izgalomtól remegve, halkan sóhajtva dugom az ismeretlent. Hármunk különböző reakcióinak hangja hoz fülledt erotikát a házba. 

Anna tekintetét érzem magamon, tudom, hogy élvezettel nézi arcom minden kéjes megnyilvánulását, rezdülését, Klára egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, félhangosan fel-felnyög. Nem sietek, kiélvezem a helyzetet, nem gyorsítok mozgásomon, férfiasságom csak épp bejáratáig húzom, makkom ott marad majd megint vissza, lassan, mélyre. Klára minden alkalommal egyre inkább felém tolja popsiját, kívánva, követelve farkam által adott izgalmat. Megemeli fejét, leengedi csípőjét de Anna kezei a vörös fürtökre vándorolnak és finoman visszanyomják combjai közé. 

- Ne hagyd abba! - suttogja - Nyalj! 

Klára szinte akaratlanul emeli fel ismét a kéjtől majd fúrja fejét ismét Anna combjai közé, aki hirtelen mélyről jövően felnyög, combjai összezáródnak, felemeli popsiját, megállíthatatlanul élvez, mindhármunk teste beleremeg kéjébe. Ahogy megnyugszik, kijjebb húzza ágyékát Klára feje alól, a kanapé támlájához támaszkodik, nedves szeméremajkain megcsillan a fény, biztatóan néz rám fátyolos tekintettel, mintha azt mondaná: Dugd! A tiéd!

Most csak Klára isteni puncijára koncentrálok és magam élvezetére, egyre gyorsabban mozgok, jár vértől duzzadt farkam benne, izgalmas hallani, egyre közeledik a csúcspont felé. Azt már látom, hogy ő nem Anna, neki több inger szükséges az önkívülethez, élvezem minden percét, férfiasságom szűk hüvelyének minden pontját megérinti, különböző pozíciókban majd megtalálom azt ami a legteljesebb örömet okozza. Így maradva mozgok benne, egyre gyorsabban, mindketten nyögve és lihegve, kiélvezve a szenvedélyt. Egyik pillanatról a másikra apró lélegzetvételei egyre gyorsabban követik egymást, majd lassú remegés tölti el testét, búgó hangon jut el a csúcsra. 

Előre húzódik, megfordul és hanyatt fekszik az ágyon, arcán kielégült mosollyal. Én csak nézem őket, álló farokkal előttük. 

- Csak egyikőtöknek tudok adni belőle! - mutatok férfiasságomra de Anna elmosolyodik.

- Szerintem mindketten kaphatunk belőle.- válaszolja és elém térdel, végignyalja azt. - Te is meg akarod kóstolni vagy hová szeretnéd? - kérdezi Klára felé fordulva. A vörös hajkorona is elém térdel, az ő nyelve is végigsiklik farkamon majd forró leheletük két oldalról ad remegést nekem. - A te férjed, juttasd el a csúcsra de hadd kérjek én is belőle! - suttogja Klára. 

Anna jobb kezébe fogja férfiasságom, ajkai között eltünteti makkom, érzékien játszik vele, Klára ujjai heréimet simogatják, combom belső felét. Anna isteni nyelve, ajkai, forró szája nem sok időt hagy nekem, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, hangosan felnyögök, kienged ajkai közül, kinyújtja nyelvét, Klára hasonlóképpen, első lüktetésem Anna arcára kerül, ajkain csurog le nyelvére, majd Klára felé irányítva, nyitott szájába spriccel spermám. Ide-oda fordulok, mindenkinek adok még és még belőle. 

Kéjes tekintettel ízlelik és tüntetik el nyelvükkel fehér nedvem, majd Klára ajkai közé veszi, nyalja, meg-megszívja, minden cseppet kierőszakol belőle. Az ágyra rogyok, lábaim remegnek. 

- Lezuhanyzok! - szól Anna és elindul a fürdő felé. 

- Utánad megyek én is! - szól még Klára és megsimogatja arcom. - Tudod mit szeretnék? - kérdezi halk, búgó hangon. Egyszer szeretnék veled, csak kettesben lenni. - folytatja halkan - Amikor csak egymásra figyelhetünk! 

- Rendben! - válaszolom mosolyogva.

Anna visszaér a fürdőből, köntösébe bújva ül le mellém, Klára pedig feláll és ő is a fürdőszoba felé veszi az irányt. Megsimogatom arcát, felém közelít és megcsókol. - Tetszett az ajándék? - kérdezi.

- Igen Nyuszi! Köszönöm! - válaszolom és nyelvem elvész ajkai között. 

- Folytassuk? - kérdezi

- Ha nem bánod akkor igen. - szólok. 

- Előbb eszünk, utána pedig tovább csináljuk! - jelenti ki, kimegy a konyhába, hallom ahogy csörögnek a tányérok, evőeszközök. Felállok, kilépek a folyosóra, Klára jön szemben, a fürdőlepedőt tekerve magára. Megsimogatom arcát,ő megáll és megcsókol - A popsimat is megdughatod ha szeretnéd! - suttogja majd tovább indul. Még hallom, ahogy beszélgetni kezdenek, beállok a zuhany alá...

ffmcum.gif

 

Ajándék 3. - A néző

Anna oldalra fordítja fejét, rám mosolyog de arcán a jóleső érzés. 

- Csak nézz! - suttogja elharapva a mondat végét, felnyögve. Leülök a bézs, bőrutánzatú fotelbe, farkam lüktetve emelkedik ki. Izgalmas látvány amint Klára vörös haja elterül Anna szeméremdombján, combján, épp csak finom mozdulatokat látok tőle. Halk nyögések töltik be a szobát, Anna a kéjes érzéstől, és szerintem Klára is amint élvezettel nyalja feleségem punciját. Férfiasságom jobb kezembe fogom, még nedves Annától, lassan mozog kezem rajta, fel és le. 

Klára felemeli fejét. - Nagyon finom a puncid! - suttogja felhevülten majd újra Anna combjai közé fúrja, aki felnyög az újabb érintéstől. Anna ujjai a mellét masszírozzák, Kláráé pedig a combjai belső felét. Feleségem egyre nagyobb örömöt él át, meg-megemeli csípőjét, még kérve a kéjből. Klára csak játszik vele, mindig addig izgatja amíg megérzi, a másik nagyon közel került a csúcsponthoz és olyankor megáll, picit megemeli a fejét, forró levegőt fúj felhevült szemérmére. Ahogy Anna légzése csillapodik, Klára ismét nyelvével ad örömet neki. 

Alig bírok magammal, nejem combjai közül kiemelkedő popsi, szeméremajkainak barackja hívogatóan néz rám, de most csak néző vagyok. 

Anna rám emeli tekintetét. - Tudom Nyuszi, hogy mire gondolsz de várj méééééég! - nyújtja el a mondat végét majd hangos nyögésbe kezd, Klára most nem tudott megállni az orgazmus előtti pillanatban, Anna éles hangon jut el a csúcsra, remegnek lábai, keze a lepedőt markolja. 

- Érezni akarlak magamban! - zihálja Klára felém - A farkad szeretném magamban! 

- Gyere Nyuszi! - erősíti meg Anna is. Felállok, mögéjük lépek, jobb kezemmel megsimogatom Klára popsiját, ujjamat végighúzom szeméremajkain, majd újra, közéjük fúrva. Forró nedvességet érzek, ágyékomat előre tolva éri el makkom Klára csodálatos puncijának bejáratát...

1pl2.gif

Ajándék 2. - Ezt nem hiszem el

Klára érzéki ajkai szorosan ölelik körül farkam, ahogy mozog egyre többször érzem, szinte a torkában makkom, Anna szeméremajkai nedvesen siklanak számon, nyelvemen. Hallom zihálását, én is felnyögök közben mert Klára nyelvének érintése minden másodpercben, újabb és más impulzust ad. 

Anna csípője egyre gyorsabban mozog rajtam, két keze a kanapé háttámlájába kapaszkodik, nedvessége beteríti arcom, élvezem amint szinte fürdök kéjének nedvében. Anna zihálása villámgyorsan alakul át hangos nyögéssé, élvezetének csúcspontján betölti a nappali légterét. Megemeli csípőjét, ne érjem el nyelvemmel ilyenkor már érzékeny csiklóját, oldalra ül mellém, ajkát tapasztja az enyémre, forrón megcsókol. 

- Gyere! - szól Klára felé - Isteni a nyelve, hadd nyaljon ki! - Szereted? - kérdezi.

Klára felemeli fejét.- Ne haragudj de belefeledkeztem a csodálatos farkába. Igen akarom! - válaszolja mohón. 

Anna csípőm felett emeli át lábát, kezébe veszi farkam és magába irányítja bár nedves szeméremajkai között erre nem nagyon lett volna szükség. Óvatosan ereszkedik rá, makkom szinte méhében amikor felnyög. Klára hátára fekszik, felhúzza lábait, úgy bújik ki a bugyijából, pillanatra előtűnik zárt de duzzadt szeméremajka és popsijának bejárata. Átemeli lábát rajtam, de ő Annával szembefordulva. Megemeli popsiját, nyelvem az újdonság varázsától vezérelve siklik simára borotvált ajkain, néha közöttük elveszve. Ahogy egyre beljebb jutok, megérzem ízét, felvillanyoz az új és finom nedvesség. Nyelvem lassan mozogva keresi hüvelyének bejáratát, amit hamar meg is találok, aprókat körözve fúrom belé. 

Anna csípője egyre gyorsuló mozgásban mozog rajtam, tudom ilyenkor veszi el azt amire neki igazán szüksége van, úgy irányítja, hogy neki a lehető legjobb legyen de hallom, ha Klára puncijától nem is látom, hogy hamarosan ismét el fog élvezni. 

Klára még csak néha sóhajt fel, nyelvemmel igyekszem kitapasztalni, melyik az a hely, érintés amire érzékenyen reagál, viszont hüvelyéből már rengeteg nedvesség önt el, néha le is nyelem mert annyira felizgat íze. Anna egyre hangosabban nyög és érzem hüvelyének izmait, megszorítják farkam, remegő testének impulzusait közvetítik. 

- Jajj, ne haragudj! - sikolt fel Anna. Nem értem a dolgot, mivel nem látom.

- Semmi baj! - válaszol Klára -Csak nyugodtan kapaszkodj belém, ha úgy érzed. Mondtad, hogy te nem szereted a nőket de engem nem zavar az érintésed, sőt! - hallom és érzem ahogy Klára hüvelyéből hirtelen több nedvesség tódul nyelvemre. Összekombinálom a dolgokat, szóval őt ennyire izgatja ha egy másik nő ér hozzá?

Anna hangosan búg, ahogy orgazmusának hullámai átveszik teste fölött az irányítást, nyelvem egyre csak cikázik Klára csiklóján, elmondhatatlanul finom nedvessége beterít, előre dől, pici pontja még inkább előrtör ajkai  közül. 

- Nyald, nyald! - Gyorsabban! - zihál, mély levegőt vesz, búgva engedi ki, teste megremeg, élesen felnyögve jut el a csúcspontra. Aprókat nyalok belőle, élvezem ahogy érintésemre megrezdül teste. 

- Ne haragudj! - suttogja, Anna zihálva válaszol:- Hagyjuk ezt a bocsánatkérést! Kibe kapaszkodtunk volna ha nem egymásba? Klára átemeli lábát rajtam, most látom keze Anna vállán. Amint le akarja venni, nejem megfogja azt és a cicijén át húzva segíti le magáról. 

- Tudod mit? - kérdezi - Gyere mögém, próbáljuk meg, simogasd ha neked jólesik. Majd szólok ha kellemetlen! - meglepetésemben tágra nyitom a szemem. Klára Anna mögé térdel, hónalja alatt átvezeti kezét, óvatosan cirógatja Anna duzzadt mellbimbóit, közben huncutul mosolyog szép zöld szemeivel rám, vállai fölött. Anna mozgása ismét gyorsul, előre, hátra, oldalra mozog farkamon, megfeszül teste és meg nem álló zihálással élvez el. 

- Ó de finoooom! - nyögi. Klára előrehajtja fejét és Anna fülébe súgja. 

- Nem volt kellemetlen? - kérdezi. 

- Nem! Sőt, izgalmas ujjaid vannak! - válaszolja és felemelkedik farkamról. Még remegő lábakkal hanyatt fekszik az ágyon. 

- Próbáljuk meg másképp! - mondja és szétnyitja combjait. Klára elhelyezkedik közöttük, hallom ahogy Anna felnyög amint a másik nyelve szeméremajkaihoz ér....

1pl.gif

 

Ajándék 1. - Anna meglepetése

December 26.-a van. Anna, hála istennek jobban érzi magát. Kivittem a gyerekeket a vasútállomásra, elbúcsúztunk, felszálltak a vonatra. Most Pesten folytatják a karácsonyt. Hazaérek, beállok a Hondával a garázsba és bemegyek a házba. 

Ketten maradtunk, Anna és én. Mosolyogva ül a kanapén és olvas. Mellé ülök, körbenézek a neten, a közösségi médiákon, de semmi érdekes nem történik, csak a szokásos karácsonyi, unalmas posztok. Anna felém fordul, kiveszi a telefont a kezemből és érzékien megcsókol. Nem ellenkezek. 

A hálószobából, meztelenül jövök ki, a fürdőbe megyek, megmosakszom, lemosom férfiasságomról Anna és az én nedvem keverékének maradványait. Ő egy papírzsebkendőt szorít combjai közé, úgy jön ki majd ő is megmosakszik. Alig, hogy felöltöztünk csöng a telefonja. Érte nyúl, elmosolyodik majd elindul ki a házból. Nem értem a szituációt de kinézek az ablakon. Egy hosszú kabátba burkolt, vörös nőt enged be. Nem ismerem, sosem láttam azelőtt. Ki lehet?

Belépnek az előszobából, a kinti hideget hozva magukkal. A hölgy mosolyog, még mindig nem értem a szituációt. Anna megszólal.

- Nyuszi! Engedd meg, hogy bemutassam Klárát! - a nő nyújtja a kezét és a nevét mondja. Én is bemutatkozom neki, igyekszem jól megnézni de azonnal megragadnak vonásai bennem. Vidám bár egy kicsit megfáradt tekintet, érzéki zöld szemek, vállig érő hajában szőke csíkok. Lesegítem a kabátját, felakasztom a fogasra, közben persze jól megnézem telt alkatát. Farmert és egy lila felsőt visel, valami eszméletlen dekoltázzsal. Anna beljebb tessékeli, hellyel kínálja. Én még mindig nem értem, a nevét tudom csak. 

- Nyuszi akkor most elmondom Klára miért jött hozzánk. - kezdi Anna. - Tudom, hogy minden vágyad az, egy másik férfival engem kényeztetni de én pedig azt szeretném ha mi ketten - mutat Klárára - tennénk ezt Veled. Karácsonyi ajándék. - neveti el magát. Rájuk nézek, én is elmosolyodok. 

- Akkor hozok valamit inni. - mentem ki magam a meglepett helyzetből. A konyhában Annának kólát töltök, hiszen ő nem ihat alkoholt. Kidugom a fejem az ajtón. 

- Klára! Iszol egy pohár gin-t? - kérdezem. 

- Köszönöm, azt nem de hoztam pezsgőt, azt inkább innék. - válaszolja. Magamnak töltök azért egyet majd meglátom a konyhapulton a pezsgőt. Kibontom és két pohárral kiviszem a nappaliba. Koccintunk a hölgyekkel. Beszélgetni kezdünk, családról, gyerekekről, volt férjéről, rólunk. 

- Tudom, hogy a szőkéket szereted - fordul felém - de én mindig is vörös voltam. 

- ÁÁÁ nem baj, megtartunk! - válaszolom vidáman, érzem az alkoholtól kissé felszabadultabb lettem. 

- Akkor lezuhanyozhatok? - kérdezi ő is nevetve.

- Persze. - válaszol Anna és mutatja az utat a fürdőbe. Hallom amint még törölközőért is megy Klárának. 

- Örülsz Nyuszi? - kérdezi kíváncsian.

- Igen Cica! - válaszolom és megcsókolom. Ahogy ajkaink összeérnek, fogai érzékien belém harapnak, elindul a vér férfiasságom felé. Csak állunk a nappali közepén, zihálunk a csókoktól, öleljük egymást. 

- Kész vagyok! - halljuk halkan Klára hangját. Egy világoskék babydoll van rajta, mellbimbói szinte átbökik az anyagot, hasonló kék tanga takarja szemérmét. Kezemet nyújtom felé, ő közelebb lép, hárman állunk csak és nem tudjuk most hogyan tovább. 

- Kicsit szégyenlős vagyok mióta meghíztam, csinálunk félhomályt? - kérdezi. Azonnal az ablakhoz lépek, leengedem a redőnyt. Anna elhúzza a dohányzóasztalt, ággyá nyitja a kanapét, majd eltűnik a hálószoba felé. Csak nézem ahogy Klára ott áll velem szemben, bátortalanul felé nyújtom kezem, ő közelebb lép, megsimogatom arcát és megcsókolom. Ajkai szinte felfalnak, kezem popsijára csúszik. Felvillanyoz az ismeretlen érintése. Anna jön vissza, kezében egy hatalmas lepedő, segítünk az ágyra teríteni neki. 

- Vetkőzz! - szól szinte egyszerre a két nő és felém lépnek. Anna a pólómat húzza fölfelé, Klára lassan a farmeromat oldja ki, elém térdelve húzza a bokámig. Csak a bokszeralsó maradt rajtam, farkam törekszik felfelé benne. Klára végighúzza ujját rajta. Anna mellé térdel, két oldalról ketten húzzák le lábamon azt is. 

Anna nyelve végigsiklik makkomtól a zacskómig, majd félrehúzza fejét. - Szerintem neked is ízleni fog. - ad helyet Klárának. Klára bátortalanul Annára néz aki mosolyogva bólint, kinyújtja nyelvét és hasonlóan húzza végig farkamon mint előbb Anna. 

- De szép! - suttogja. 

- Akkor a tiéd! - bíztatja nejem és az ágyra fektet. Klára fölém térdel, Anna oldalra áll, levetkőzik, átveti combját fejem fölött. - Ez pedig a tiéd! - mondja és lejjebb engedi csípőjét, kinyújtott nyelvem eléri szeméremajkait, megérzem isteni illatát, imádom nyalni fenséges punciját. Nyelvem végighúzom ajkai között, Anna olyan pozícióba helyezkedik ahogy neki a legjobb, amint csiklójához érek felsóhajt. Klára nyelve érzékien játszik férfiasságommal, majd érzem ajkai körülölelik, és eltünteti szájában... 

ffm.gif

Karin 5. - Megint ?

Nézem kedves arcát, ahogy huncutul mosolyog, bal kezében a kis üveg sör, a jobb férfiasságomat cirógatja, alig telt el pár perc az elmúlt kéj óta, de érzem a bizsergés visszatér belém. Érzékien simogat, látható jelét adom annak, hamarosan ismét kész leszek rá. Belekortyol az üvegbe, az asztalra teszi. Feláll és elindul egy résnyire nyitott ajtó felé, int felém, hogy kövessem. 

Én is felállok a kanapéról, utána megyek. A kis hálószobáját teljesen elfoglalja a hatalmas franciaágy, épp csak szűrődik be némi fény a behúzott sötétítő függönyön, de látom a szoba titokzatos erotikát sugároz. Az ágynemű eltakarja a szövetet de a támlán látszik a finom anyag mintája, a félkör alakú hátában ügyesen beépített tükör veri vissza alakunkat. Karin az ágyra mutat, jelezve, feküdjek le de én finoman megfogom vállát és őt fektetem le. Végignézek rajta, pici mellbimbói az ég felé keményednek, combjai összezárva. Mindkét kezem ujjait végighúzom bokájától combjáig, majd a belső felén vissza, de óvatosan megnyitva azokat. Felemeli lábait, talpa az ágyra kerül, vádliját, combját csókolva mászok fel elé, fejem még nagyobbra nyitja az utat szemérme felé. 

- Warte, ich muss mich noch waschen! - Várj, meg kell még mosakodnom! - kér de megrázom a fejem.

- Es ist zu spät! - Késő! - válaszolom és kinyújtom a nyelvem, elérve épp csak kidudorodó csiklóját. Az érintésre kezeivel az ágyneműbe markol, felsóhajt. Ahogy végignyalom bejáratától fel felé ajkait, megérzem nedvességével keveredett spermám ízét ami még nagyobb löketet ad. 

- Nur da! . Csak ott! - suttogja, célozva arra, hogy izgalmas csiklóját kényeztessem. Nyelvemmel kalandra kelek, óvatosan, alig érintve ízlelem, élvezem ahogy minden mozdulatra érzékenyen reagál. Karin egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, zihál és néha hangosabban nyög fel. Fejét jobbra, balra fordítja, kezével megragadja tarkómat és öle felé húzza azt. 

- Moch schnella! - Gyorsabban! - vált vissza németről osztrák dialektusra, lassan elveszítve kontrollját. Ajkaim közé véve pici pontját, gyorsabban forog nyelvem, zihálása hangos nyögésbe csap át, meg akarok állni, hogy elhúzzam tetőpontját de már későn, az ég felé dobja csípőjét, remegve jut el a csúcsra. Hevesen liheg, majd hirtelen felül. 

- Käm, leg dich hin! - Gyere, feküdj le! - zihálja. Helyet ad, a hátamra fekszem, farkam az ég felé néz, fölém hajol ajkai közé veszi, hevesen szopni kezdi de csak pár másodpercig. Ez elég volt ahhoz, hogy felnyögjek én is, átveti lábát fölöttem, jobb kezébe fogja férfiasságom, szeméremajkai közé illeszti, lassan lejjebb ereszkedve ráül. Kezei vállamat markolják, ahogy popsiját fel és le mozgatja rajtam, pici cicijei minden mozdulatnál előre-hátra lendülnek. Hamarosan felegyenesedik, lovagol, farkam kitölti forró hüvelyét, búgva élvezi. Kiszabadítom kezeim alóla és megmarkolom cicijét, ujjaim bimbóit simogatják, szőke haja kócosan lengi körül. 

Élvezetén át mintha kintről zajt hallanék, de nem is foglalkozom vele, élvezem minden mozdulatát, élvezem ahogy élvez. A hálószoba ajtaja résnyire van csak nyitva, nem emlékszem, hogy behajtottam volna, talán magától csukódott ennyire be. Karin ismét egyre hangosabban élvez, hátraveti fejét, kéjesen felnyög teste megint beleremeg az orgazmusba. Pár pillanatig ebben a pozícióban marad majd tovább lovagol férfiasságomon. Tenyerem oldalról ölelik cicijeit, nagyujjaim édes bimbóit simogatják. Az ő szeme csukva, arcán az a fájdalmas kéj. Oldalra nézek, és meglepődve konstatálom, hogy egy szőke félhosszú hajú, fiatal lány leselkedik a résen. Arcomra kiülhet a meglepetés, de ő szája elé emeli ujjait, csendet intve. 

Visszafordítom fejem, tovább simogatom Karin cicijeit, ő egyre gyorsabban lovagol rajtam, újfent eléri a kéjes csúcspont, szinte sikoltva élvez el, rám borul, forró lehelletét a nyakamon érzem. Felegyenesedik, kicsúszok belőle, elém térdel, férfiasságom a szájába veszi, bal keze zacskómat simogatja, a jobb farkamon mozog fel és le, nyelve makkomon cikázik. Egyre érzékibb de gyorsuló ütemben kényeztet, élvezem minden pillanatát. 

Megint oldalra nézek, a lány keze a nadrágjában, arcán kíváncsi tekintet. Karin egyre nagyobb kéjt adva szopja farkam, a beteljesülés hamar ér el, megfeszül teste, majd amikor elsőt lüktetem, elengedem magam, spriccel fehér nedvem szájába, ő megszívva azt csak még nagyobb élvezetet ad. Lassul lélegzetem, finoman, érzékien játszik még vele majd rám emeli tekintetét. 

- Mahhh des war so lecka! - Ohh ez milyen finom volt! - nevet rám. Felülök az ágyon, megcsókolom, tekintetem a válla fölött az ajtóra szegeződik, a lány mosolyog és jobb keze nagy ujját felfelé emeli, majd int és eltűnik. Karin leszáll az ágyról, elindul kifelé, én utána megyek. Ismét két sörrel tér vissza a nappaliba, ebben a forróságban és ilyen mozgás után megint jól esik belekortyolni. Törökülésben ülünk egymással szembe a kanapén, mosolyogva beszélgetünk. 

A faliórára nézek, nagyon elment az idő. Elkezdek öltözni, ő jólesően ül, kielégülten mosolyog. 

- Wieda moi? - Ismét ? -kérdezi.

- Jeder Zeit. - Bármikor. - válaszolom. Hozzá lépek és megcsókolom. Bis Morgen! - Akkor holnap találkozunk! - búcsúzok el tőle.

Felállna kikísérni de intek, hogy maradjon. Búcsút intek és kilépek a lakásból, behúzom az ajtót magam mögött. A kapuhoz érve, látom a szőke lányt, a ház előtt dohányozni. 

Köszönök neki, ő  is üdvözöl. 

- Endlich, jemand hat Mama richtig gefickt! Vielleicht wird sie nimma so nervös. - Végre valaki jól megdugta anyámat, talán nem lesz most már olyan ideges. - Nevet rám és nyújtja a kezét. - Én is Karin vagyok mint ő! - majd sarkon fordul és bemegy a házba. Beülök az autóba és lassan kitolatok a parkolóhelyről, elindulok hazafelé. 

riding.gif

 

Karin 4. - Ajánlat

Anna magára húzza a takarót.

- Nyuszi! Ébressz föl háromnegyed ötkor, légyszíves! - szól még halkan. Megsimogatom, kiülök a nappaliba, kibontok egy hideg sört, jólesően belekortyolok. Igazán felüdít ebben a forróságban. Ránézek a Messenger-re, Karintól jöttek üzenetek. Beszélgetünk de egyre pajzánabb módon, ő a kezdeményező én pedig csak adom alá a lovat. Persze a vége az, hogy szexi képeket, szelfiket küldünk egymásnak. 

Fél ötkor elmegyek zuhanyozni, a nyári forróságban naponta többször is megteszem, tisztának érzem magam. Előkerül a borotva is, intim testfelületeimet hozom esztétikusabb formába. Megtörölközök, felöltözök. Pont háromnegyed öt van, bemegyek Annához aki még mélyen alszik, szegénykém hullafáradt. Ahogy megmozdul az ágy, felnéz. Megcsókolom, felkel és elkezd öltözni. 

Készítek egy kávét neki és magamnak, megisszuk majd elindul. Még várok, amíg a kis ezüst Seicento kihajt a parkolóból, kapom a cipőm és már zárom is a lakást. Beülök az autóba, végig kell mennem az egész városon de nem zavar. Mivel nem erre az autóforgalomra tervezték, hanem még Ferenc József császár hintóira, így a belváros nagy részét egyirányúsítani kellett, szeretem a látványát, olyan hangulatos.

Néha valami monarchiabeli polgárnak képzelem magam, az emberek is átalakulnak, az autók is eltűnnek és csak a patinás hangulat marad. Ezzel az osztrákok nagy része nem tud azonosulni, nagy részük - magyar szemmel - tanulatlan és képzetlen, szinte jobban ismerjük mi a történelmüket, mint ő maguk, csak a jelennek élnek, felszínesek. Hamar megérkezek Karin háza elé, szerencsére a vendégparkoló üres így nem kell aggódnom, hol teszem le a kocsit. Megnyomom a csengőt, máris nyílik a lépcsőház kapuja, kettesével szedem a lépcsőkön a lábam, felfelé. 

Bekopogok, Karin mosolyogva nyit ajtót. Belépek és becsukom magam mögött. Finom tiszta illat lengi körül, egy vékony, pántos, fekete szatén esetleg selyem, talán hálóing takarja testét. Pici mellbimbói szinte átfúrják az anyagot, alig takar valami combjából. Kérdően néz rám, közelebb lépek hozzá, magamhoz húzom és megcsókolom. Vadul viszonozza, szinte felfal ajkaival. - Akarlak! - suttogja majd nyelve kalandra kél az enyémmel, izgalmasan játszunk egymással.

Kezem, elindul hátán, lassan popsija felé, elérve a kis ruha alját, épp csak felhúzom és már finom bőrét simogatom, beleborzong, élvezem. Ujjaim hegyei cirógatják, hátát, gerincét, majd fenekét miközben, néha aprókat harapva a másik ajkába, húzzuk az időt. 

Jobb kezem két félgömbje közé téved, nem érzek rajta bugyit, meglepetés, hogy nincs is rajta. Óvatosan simogatva, jutok forrósága közelébe, ahogy hozzáérek nedves lesz kezem. Két ujjammal simogatom selymesre borotvál nagyajkait, néha közéjük tévedve. Ő csak csókol, jobb lábát felemeli és a derekam köré fonja. Kezem még több helyhez jut, kinyílik édes barackja, ujjaim izgalmasan kalandoznak. 

Érzem forró leheletét, ahogy zihálva kapkodja a levegőt, majd leteszi a lábát a földre, megfordul, a falnak támaszkodik, kitolja popsiját. 

- Käm! - Gyere! - suttogja. Egy mozdulattal kioldom az övemet, az alsónadrágommal együtt lépek ki belőle, farkam szabad levegőhöz jutva, még keményebb lesz. Jobb kezembe fogom, alulról végighúzom szemérmén, majd hívogató bejáratához illesztem makkom, lassan mozdulok előre, lassan tölti ki férfiasságom, egyre mélyebben elmerülve benne. 

- Ohhh so guat! - Ó milyen jóóó! - nyögi és még jobban kitolja felém, fenekét. Megfogom csípőjét, lassan húzom ki farkam belőle de nem teljesen, makkom félig forró hüvelyében marad, majd megint előre mozdulok, ismét kitöltöm. Nem kapkodok, élvezem nedvességét és hüvelyének majdhogynem szorítását. Meg nem állva játszok így vele, ahogy halkan kapkodja a levegőt, szinte pattanásig feszült, erotikával töltött levegőt hoz létre. 

Izgalmának nedvessége elönti férfiasságom, zacskómon érzem már. Lassú mozgásom fokozatosan de nem kapkodva gyorsítom, ezzel ő is egyre gyorsabban zihál. 

- Moch schnella! - Gyorsabban! - nyögi osztrákul. Farkam szinte felnyársalja, pici popsija megrezdül minden lökésemnél, Karin elveszti a kontrollját, élvezetének hangjai beszorulnak a kis előszobába. Férfiasságom játéka egyre nagyobb örömhöz juttatja, érzem itt már nem tudom magam én sem uralni, bizsergek, tudom közeleg a mennyei csúcspont de előbb őt akarom eljuttatni a mennyei beteljesüléshez. Ahogy agyam megpróbálja kontrollálni testem, Karin teste remegni kezd, éles hangon felnyög és minden mozdulatomnál belerándul a kéjbe. Én is elengedem magam, már nem foglalkozom azzal, hogy tovább próbáljam visszatartani a lehetetlent, bizsergésemből megfeszül testem, farkamból fehér kéjnedvem spriccel, lüktet hüvelyébe, meg nem állva, folyamatosan beleremegve. 

Megfogom vállát és segítek neki felegyenesedni, farkam kicsúszik belőle. Önkéntelenül szemérméhez kap de spermám már combján folyik, cseppek hullanak a földre. Megfordul, szemei csillognak az átélt orgazmustól. Felemeli a kezét, csillog rajta fehér nedvem. 

Elneveti magát. - Scheiss egal, i muas sowieso putzen. - Mindegy, úgyis takarítanom kell. - mondja. Kinyújtja nyelvét, lenyalja kezét. 

- Wüst a bia? - Akarsz egy sört ? -kérdezi de nem vár a válaszra, elindul a lakásba befelé. Utána megyek, a konyha felől hallom, nyílik a hűtő, üvegek koccannak össze. Leülök a félbőr kanapéra, megjelenik Karin alakja, kezében két kis sörrel. Mellém ül, koccintunk, mindketten jólesően belehúzunk az üvegbe, jobb kezét az enyémre teszi, szőke fürtjei közül mosolyog rám. Beleborzongok, tudom itt, most nincs még vége. 

Elmesélem neki Anna ajánlatát. Meglepődik rajta, majd nem sok gondolkodás után rábólint. 

- Sowas hob i noch nit gmocht oba probiere amoi! - Ilyet még sohasem csináltam de próbáljuk meg! - jelenti ki. Keze férfiasságomra csúszik, finoman simogatja, nem sok ideje maradt a vérnek eltávozni belőle...

1milfgif.gif

Karin 3. - Kiéhezett

Anna belép a lakásba, elé megyek. megölelem és megcsókolom. Imádom a karjaimban tartani, érezni szívének dobbanását, ráadásul nem kell sok ahhoz, hogy hangulatba jöjjek. 

- Sok, volt ? - kérdezem a munkára utalva.

- Igen, és meleg. Lezuhanyzom. - válaszolja. Kibontakozik az ölelésemből és eltűnik a fürdőben. Leülök a kanapéra, telefonomat nyomkodom, Karintól jött egy üzenet, ledér és sejtető képet küldött a címével egyetemben. Bezárom a messengert amint hallom, nyílik a fürdő ajtaja, Anna alakja suhan el a nappali előtt a háló irányába. 

- Kicsim, bejönnél? - ér el hangja kintről. Felállok és a hálószoba felé indulok. Anna az ágyon fekszik, háton, a fekete szatén ágynemű kiemeli minden csodás formáját. Megállok az ajtóban. 

- Gyere Nyuszi, nyalj ki! - mutat most épp nem epilált bozontja felé, miközben combjait tágra nyitja. Elmosolyodok, venném le a pólómat de megállít. 

- Láttam a Twitteren a posztodat, szóval "Ne vetkőzz, csak nyalni fogsz!" - idézi mosolyogva, és végigsimít szeméremajkain, nedvessége csillan meg rajtuk. Combjai közé fúrom fejem, kinyújtom nyelvem és érzékien végighúzom nagyajkain. Anna halkan felsóhajt, két kezem combja tövét, pont izgalmas szemérmének találkozásánál simogatja, aprókat csókolok rá. Látom és érzem ahogy egyre duzzadnak a finom párnácskák, illata fenséges. Nyelvem alulról indul, szexi redőit érinti, épp csak impulzusokat ad, látom ahogy hüvelye felől, megcsillan izgalmának nedvessége. Éhesen vetem rá magam, ízét számban érzem, farkam már nem fér el nadrágomban. Aprókat körözök csiklóját elkerülve, váratom még a legkéjesebb pontot. 

Nyelvem milliméterekről milliméterekre, fürgén mozogva érinti bejáratát, egyre beljebb jutva, Anna felnyög. -Nyusziii, ne kínozz! 

Elindulok szeméremdombja irányába, kemény pici pontját, megérintem de máris tovább haladok majd oldalt vissza, nyelvem duzzadt nagyajkait, és felfelé szexi kisajkait nyalja végig. Csiklójánál ismét csak egy érintés. Tocsog már a nedvességtől, minden érzékeny pontnál felnyög, majd kezét érzem szeméremdombjának aljánál, a ballal felfelé húzza bőrét, a jobbal csiklójához ér. - Nyald! - sürget! 

Nyelvemmel megérintem, majd lentről felfelé indulva cikázok rajta, nagyon finoman. Anna elveszti az önkontrollját. - Ez aaaaz! - lihegi és ujjával segít, nyelvem és ujja néha összeütköznek a mennyi világban. 

Jobb kezem nedves középső és gyűrűs ujja eltűnik hüvelyében, G-pontját keresni sem kell, óvatosan masszírozom. Anna zihál, nyög, a kis szobában kéjének hangjai visszhangzanak. Nyelvem köröz és cikázik csiklóján. - Szívd meg, most! - kiált fel. Ahogy ajkaim között érzem, erősebben csókolom, ő egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, megemeli csípőjét, combjai satuba szorítják fejemet, remegő teste átéli a mennyi kéjt, de most nem röviden, hanem hosszan, dobálja magát. 

- Úristen Nyusziiii! Nem bírom abbahagyni! - lihegi, újabb és újabb hullámokban lepi el a csúcspont. Óvatosan forró levegőt fújok csiklójára, ezzel megint izgalmat adva, Anna szinte sikoltozik a kéjtől. Lassan engedi le popsiját, enged combjának szorítása. Felemelem fejem, egymásra nézünk. nedves ajkaimmal az övé felé közelítek, forrón csókoljuk meg egymást, nadrágom duzzanata szeméremdombjához ér. 

- Most hagyj pihenni Nyuszi, mellesleg egy szőke hajszálat találtam a fürdőben. - mosolyodik el. - Leltározzunk csak, kinek van ilyen a kolléganőid közül!

- Na kinek? - kérdezem nevetve.

- Meg van! Karin az! - hibáz rá, azaz ismer és tudja kit találok vonzónak. - Legközelebb ne egyedül dugd meg, hagyd, hogy ketten kényeztessünk! - csókol meg ismét. 

- Nem dugtam meg, leszopott. - válaszolom. 

- Holnap szabadok leszünk mindketten - folytatja - ha benne van, akkor hozd haza! - tesz ajánlatot. Most én csókolom meg.

- Szeretlek te liba! - suttogom.

- Tudom, de én jobban! - válaszolja ahogy mindig rákontráz...

licki.gif

Karin 2. - Nedves bugyi

Lassan mozdítja előre fejét, forró ajkai között csúszik férfiasságom, látom és érzem ahogy egyre közelebb ér homloka hozzám, makkom majdhogynem torkában vibrál, pár pillanat múlva visszahúzódik majd amint kiengedi ajkai közül, rám emeli tekintetét és kérdően, csillogó szemmel néz. Két kezem szőke hajára teszem, oldalt hátratúrom fürtjeit és épp csak magam felé húzom. Karin ismét eltünteti farkam, közben amíg nyelve tud, érzékien cikázik rajta. 

Ismét kiengedi de, megemeli és feje búbja eltűnik alatta, nyelve heréimen járnak, remegek ahogy azokat simogatja, forró ajkai közé veszi, majd férfiasságomon siklik nyelve, alulról felfelé. Sóhajtok, mélyről jövő izgalommal felnyögök. Hosszan játszik vele, most szája csak néha érint, pillanatokra ad impulzust és csak incselkedik vele. Szinte felrobbanok az ingerektől, lábaim remegnek. Akarom, hogy ismét eltüntesse farkam de ő csak kéjes szenvedést ad, kínoz és élvezi, ahogy megöl a vágy.

Megcsörren a radiátorra tett mobilom, oda kapom tekintetem, Anna hív. Karin kérdően néz rám, ujjam a szám elé emelem csendet intve. Felveszem.

- Szia Nyuszi!

- Szia Cica! Most végeztem, indulok haza. Vegyek valamit? 

- Kenyér kéne és valamit főzni is szeretnék de találd ki mit! - válaszolom ezzel még időt nyerve magunknak. 

Amint leteszem a telefont, Karin ajkai ismét körülölelik férfiasságom. 

- Sie ist gleich da! - MIndjárt itthon lesz! - suttogom felé. 

- Passt oba i moch's fertig! - Rendben de ezt végigcsinálom! - mosolyodik el majd jobb kezével megfogja farkam, épp csak megszorítva mozog rajta, makkom ajkai között, nyelve cikázik rajta. Lehúnyom szemem, elengedem magam, hagyom érzéki érintései, elvigyenek a mennyei világba. Olyan mohón de finoman, vadul de érzékien kényeztet, hogy nem is bírnám tovább tartani magam, ágyékomból meginduló bizsergésem pillanatok alatt visszajut agyamból férfiasságomba és fizikai valósággá válik. Felnyögök, Karin kiengedi ajkai közül, megremeg testem, spriccel fehér nedvem nyakára, melleire, mellbimbójáról csöppen le. Keze csak finoman mozog rajta, minden cseppet kipumpál belőle. 

Felegyenesedik, jobb keze mutató és középső ujját végighúzza nyakán és cicijein, szájában veszi, lenyalja róla spermám. 

- Ohh des schmeckt mia! - Ó ez ízlik! - suttogja nevetve - I hätte ois schluckn soin! - Le kellett volna nyelnem mindet! - lép hátra, irányítja magára a zuhany vízsugarát, leöblítve magát. Elzárja a vizet, a törölközőmet nyújtom felé, hátrébb lépek. Megtörölközik, nézem és a vágy megint hatalmába kerít. 

Gyorsan felveszi bugyiját és az aszexuális munkaruhát. Ismét egy átlagos dolgozó nővé válik. 

- Du, ich bin echt geil geworden, du schuldest mir!- Nagyon felizgultam, tartozol nekem! - mondja. 

- Anna geht ab fünf wieder in die Arbeit also dann habe ich Zeit für dich! - Anna ötre megy vissza dolgozni, akkor lesz időm! - válaszolom. 

- Supa, oba kämst zu mia. - Rendben de akkor hozzám jössz! - indul el kifelé. Előre megyek és kinyitom az ajtót, kinézek rajta, nincs senki a folyosón. Ahogy kilépne, megfogom derekát és megcsókolom, kezem eltűnik a köpenye alatt, bugyija teljesen át van nedvesedve. Visszacsókol és kibontakozik karomból, a liftajtóból még visszanéz.

Becsukom az ajtót, a fürdőben rendet teszek. Kimegyek a konyhába és rágyújtok, az ablakon át látom, ahogy Anna megáll a kis ezüst autójával...

tumblr_own4i9x6mx1vrs34so1_1280.gif