Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

3-as metró

2018. augusztus 19. - Markus Andreas Schäfer

Muszáj volt felmennem a fővárosba, azon egyszerű oknál fogva, hogy Anna kisautóját még három hete elvittük Sanyi bácsihoz, az ezerkezű, idős autószerelőnkhöz. Sok mindent meg kellett javítani rajta, hogy a szigorú osztrák műszaki vizsgán megfeleljen.

Busszal indultam, délután egykor, forrón sütött a nap de legalább légkondícionált volt a jármű. Két és fél óra alatt nyugodtan olvastam a Keresztapa előzményeit összefoglaló könyvet, egyre érdekesebbé válik. A Népligetnél leszálltam, elszívtam egy szivarkát, majd lementem a metróba. Újpestre kell kijutnom, a Lehel térig megy a metró, onnan a pótlóbusszal utazok tovább.

Szerencsére volt hely, leültem, nézelődtem, leginkább a lengén öltözött nőket vizslattam. A Népstadionnál - fogalmam sincs most hogy hívják a megállót - felszállt egy fekete-fehér mintás ruhába öltözött, félhosszú barna hajú lány. Nekem háttal állt, csak fantasztikusan kidomborodó popsija nézett vissza rám. A Deák-téri megállónál felszabadult a lány előtti hely, ő leült és körbenézett. Megakadt tekintete rajtam hiszen érdeklődéssel figyeltem, elmosolyodott, előtte telefonját és rápillantott majd eltette. Keresztbe vetett lábait amolyan elemi ösztönösen leemeli a combját a másikról, a rövid ruha belátást enged. Csak a borostás szemérmét, hívogató ajkait látom. Elmosolyodik, kérdően néz. Bólintok, felállok, ő mellém - Szállj le velem a Nyugatinál! - mondja halkan - Itt lakom a Katonában.

Az utcán nem beszélünk, a lépcsőn ő megy előttem az emeletre, kivillan popsija. A lakásba érve, amint becsukódik az ajtó, felhúzza a ruhát. - Dugj meg! - csillannak fel szemei és megfordul, a falhoz támaszkodik. Fantasztikus feneke domborulatai közül, enyhén de szexisen borostás szeméremajkai hívogatnak. Farkamnak nincs már helye a nadrágomban, szinte letépem magamról, amint több teret kap férfiasságom, hirtelen telik meg vérrel, keményedik meg. Kezembe fogom, makkom forró ajkaihoz illesztem, előre tolom csípőmet, hüvelye körülöleli azt, elmerülök benne.  Hangosan felnyög: - Basszál! Bazd meg a pinám! Imádom ahogy kitöltesz! 

Kezem csípőjén, mozgok előre-hátra, nem szeretkezek, most baszok ahogy kérte. Szűk vaginája forrón és nedvesen simogatja férfiasságom, élvezettel nyögök én is a kéjtől. A lány jobb keze eltűnik hasa előtt, farkamhoz ér majd érzem, csiklóját masszírozza. 

- Igen, igeeen, mééég, bassz! - Sikoltozik, szinte remegnek az ablakok bele. Nem tart sokáig, mert hirtelen  elélvez, hüvelyének izmai remegve jelzik kéjének csúcsát. 

- Élvezz belém! - nyögi hangosan - Spriccelj teli! Én meglepetten fogadom de mivel ezt imádom, nem ellenkezek. Egyre gyorsabban mozgok, csattan szeméremdombom fenekén, a lány ismét hangosan élvez majd amikor előrelököm ágyékom, lüktetem teli hüvelyét fehér nedvemmel, ő ismét felsikolt, ismét megremeg, ismét eljut a csúcsra. Nem húzom ki belőle, épp csak mozdulok. 

- Maradj! - szólít fel halkan és előre hajol, hajlékony teste követi karját, majd hirtelen lecsúszik rólam, hátát a falnak támasztja, lábai az ég felé mutatnak. Én csak állok és nézem, farkamról cseppek hullanak a padlóra.

- Hééé, ne a szőnyegre! - dorgál meg - Guggolj le és add a számba! - megteszem neki, minden cseppet lenyal róla, megszívja és lenyeli ami még előjön. 

- Most öltözz és tűnj el! - mondja - Annyira jóképű pasi vagy, hogy csak a spermád kellett, remélem terhes leszek Tőled! - hallgatom meglepve.

- Öltözz! Indulás! - szólít föl. 

Felhúzom a nadrágom, fogom a hátizsákom, elindulok ki a lakásból. 

- Szia! - köszönök el tőle.

- Szia! - válaszol, majd hozzáteszi - Remélem teherbe ejtettél jóképű idegen!

Lassan megyek ki a házból, majd nevetve sietek a metró felé, folytatni utamat Anna kisautójáért. A szembe jövő járókelők azt hiszik, ez a pasi nem normális, pedig ha tudnák miért is mosolygok magamban, sokan megbotránkoznának.

wall.gif

 

Marlene 3. - Én, szigorú?

Marlene forró teste az enyémre ereszkedik, barna fürtjei vállamat simogatják, ajkának heves csókja hihetetlen gyorsan, újra, vad vágyat generál bennem. Nyelve, éles fogai, kéjesen csókolnak, hasonlóképpen én is, ugyanazt művelem vele. Két keze vállamat szorítja, az enyém derekát cirógatja, néha elérve popsija vonalát. Halkan zihálunk, élvezzük egymást. 

- Érzem, most már meg tudsz dugni! - suttogja fülembe, férfiasságom kemény állapotára célozva. Csípőjével aprókat mozdul rajtam. 

- Várj még! Mást szeretnék adni neked előtte. - válaszolom. Ő fölül, csodálkozó pillantást vet rám. Én is felegyenesedek, lágyan a kanapé másik karfájára hajtom fejét, duzzadt mellbimbói hívogatóan néznek rám. Most ő kerül alulra, fölé kerülök, kinyújtom nyelvem, hamvas cicijei felé közelítek, szinte megremeg amint hozzáérek. Érzékien játszom vele, hol egyikkel, hol a másikkal, ajkaim tapadnak pici udvarára, forró csókokkal árasztom el. Marlene lehunyja szemét, látom, átadja magát az ingereknek, egyre többször sóhajt fel, kéjesen. Élvezem ahogy fiatal testével így játszhatok, adhatok neki. 

Apró csókokat lehelek hasára, csípőjére, combjára, majd szeméremdombjára. Lábai összezárva, ajkaim egyre mélyebbre fúródnak közöttük, nyelvem megérinti épp csak megmutatkozó kisajkait. Nyitná combját de nem engedem még neki, ebben a pozícióban játszom vele. Meg-megremeg ahogy néha csiklójához érek. Keze tarkómra vándorol, borzolja rövid hajam, simogat. 

Jobb lábát a földre csúsztatja, elém tárul nedvességtől csillogó, duzzadt szemérme, beszívom puncijának fenséges illatát. Két kezem combja tövén nyugszik, nagyujjaim nagyajkait masszírozzák. Nyelvem mint egy hullámvasút siklik, ajkain, dombocskáján, majd elmerül forróságot adó világában. A bal lábát felhúzza, lassan nyílik ki előttem. Lejjebb csúszom, nyelvem körözve keresgél, hamar megtalálja a nedvesség forrásának kapuját, óvatosan egyre beljebb kerülök vele. Körbe-körbe mozdítom, egyre nagyobbakat leírva vele, egyre beljebb jutva titokzatos hüvelyébe. 

Gyorsabban kapkodja a levegőt, felnyög. Nem hagyom abba, és még nem indulok csiklója felé. Élvezem ahogy impulzusokat kap de nem teljesedhet ki. Marlene vaginájából szinte ömlik a nedvesség, íze fantasztikus, farkam lüktet a vágytól. Nem bírom tovább, ott tartani magam, hirtelen mozdulattal végighúzom nyelvem ajkai között, csiklóján át. Éles hangon - mint egy egérke - felnyög, a levegőt kapkodja utána. Nyelvemmel eljátszom ugyanezt, ismét és ismét, minden csikló-érintésnél éles hangja tölti be a szobát. Érzem kívánja teste és lelke az orgazmust, a kéjt, mennyei ahogy - mint egy hangszeren - játszom vele. Marlene ujjai rövid hajamba kapaszkodnak, éles körmei fejbőrömbe vájnak. Édes fájdalom ez. Nyelvem nem is viszem messzire, épp csak csiklója alatt indulva,azon elidőzve és felette megállva indul visszafelé. 

Lélegzetvételéből hallom, hogy hamar el fog élvezni, megállok, nyelvem hüvelyének bejáratán pihentetem. Szinte felrobban, hetedik érzékem azt súgja; nehéz lesz egy kicsit is lecsillapodnia - de várok. Ahogy lihegése lassul, ismét csikója lesz nyelvem célpontja, a duzzadt kis pont csak rá vár. Ismét a beteljesülés kapujáig csókolom, nyalom és persze újfent megállok a csúcspont előtt. 

- Rossz voltam de ennyi büntetést nem érdemlek meg! - nyögi zihálva. 

Még várok, nyelvem ide-oda mozgatva indul felfelé, majd hirtelen ajkaimmal körbeveszem, csak aprókat nyalok rajta, megszívom és ebben a helyzetben nyalom tovább. Pár másodperc múlva éles sikításban tör ki, megemeli csípőjét, remegve éli meg az elérkezett kéjt. Nedvessége csak árad ki belőle. Elkerülve csiklóját nyalok aprókat szeméremajkain, hüvelyének bejáratán ízlelem őt. 

Lélegzetvétele lassan normalizálódik, felemelem fejem, egymásra nézünk. 

- Ez nem büntetés volt hanem ajándék! - suttogja csillogó szemekkel. 

- Nem tudlak megbüntetni. - válaszolom

- Akkor most megdugsz végre? - kérdezi türelmetlenül és megfordul a kanapén, popsija hívogatóan néz rám. Ha nem is büntetlek meg de meg akarom a fenekedet is dugni - mondom magamban. Mögé térdelek, férfiasságom kezembe fogom, makkom nedves bejáratához illesztem... 

pl.gif

Marlene 2. - Rossz kislány

Mindenki, vagy szabadnapos vagy szabadságon van így csak ketten dolgozunk a konyhában. Éva az elrománosodott de magyar, identitászavarban szenvedő mosogató és én. Általában a teljes konyhai team együtt megy ebédelni de Éva ma nem jön. Azt mondja, hogy sokat evett reggelire. Engem nem zavar mert legalább nem kell hallgatom az összevissza fecsegését. 

Nyugodtan leülök, elkezdek enni. Az ablakon a forró kánikula ömlik be. Éva nyit be. 

- Marlene ebédelni szeretne. - mondja. Felállok és besietek a konyhába. A lány ott áll a pultnál, mosolyogva vár. Kiszedem a levest neki, a tortellinit megforrósítom a sajtszószban, szépen kitálalom. Megköszöni és elindul a tálcával az étterem felé, a pihenő csak a konyhai dolgozóknak van rendszeresítve. 

- Gyere hozzánk! - szólok neki.

- Szabad? - kérdezi.

- Neked igen. - nevetek felé, ő tudja miért.

Előre engedem, velem szembe ül le. Ahogy magam alá húzom a széket, lábai azonnal az enyémhez érnek. Lassan eszünk, beszélgetünk. Elmeséli, hogy az anyjával él, az apja még gyerekkorukban elhagyta őket, a bátyja pedig már a feleségével költözött el. Marlene-nek mintha apakomplexusa lenne.  

- Imádom az idősebb férfiakat - erősíti meg a délelőtti mondanivalóját - ti sokat tudtok adni, érzem ahogy lábai combomon vándorolnak felfelé, farkam irányába. Jelentőségteljesen rám néz amint eléri. 

- Rossz vagy! - mosolygok.

- Akkor büntess meg! - kacag fel hangosan. 

- Még egy óra, utána meg is foglak! - válaszolom. 

- Nagyon várom már, a kék toronyban van a szobám, a 602-es. - áll fel és indul el vissza a szennyes tányérokkal a mosogató felé. Amikor beérek ő már nincs ott. 

Évának beviszem a mosogatóba a lábasokat, edényeket, és letakarítom a pultot. Még aláírom a hűtőházakon a hőmérséklet-kontroll lapjait, be is zárom mindet. A kolléganőm is elkészül a munkájával, kikapcsolok mindent, átöltözök. Elköszönünk egymástól. Még egy pár percet várok aztán elindulok a kék torony felé. Igazából ezek nem tornyok csak hat emeletes épületek, de mindnek más színe van. Mi a sárgában lakunk. Marlene szobája a kékben van, az igazgató pedig a piros aljában lakik. 

Szerencsére senkivel sem találkozom amikor elmegyek a recepció előtt, lifttel jutok fel a hatodikra. Rögtön szembe is találom magam a 602-es szobával. Bekopogok.

- Offen! - Nyitva!- hallom a lány hangját. Kis konyhába jutok, abból egy kis nappali nyílik. Kattan mögöttem a bejárati ajtó zárja. Marlene a kanapén ül, barna haja kibontva omlik le vállaira, fekete push up melltartó és csak egy hozzá passzoló bugyi van rajta, jobb keze abban rejtőzik. Arcán pír, kapkodja a levegőt. 

- Rosszalkodtam! - mosolyog színpadiasan - Most megbüntetsz érte? - kérdezi incselkedve és oldalra fordul. Szóval szerepjátékot akar játszani. Veszem a lapot bár ilyet még sohasem csináltam. 

- Igen, rossz kislány voltál! - szólok szigorúan. Állj be a sarokba, fordulj a fal felé!

Marlene azt teszi amit mondok. - Ott maradsz amíg lezuhanyzok! - parancsolom neki. 

- Rendben! - válaszolja. Belépek a kis fürdőbe, ledobom átizzadt ruháimat, jól esik a víz, a női tusfürdők mellett egy kellemes illatú szappant találok ott. Azzal mosom le magamról a konyha és az izzadtság szagát. Jól esik a langyos víz. Megtörölközök, hátamon érzem nem sikerült teljesen mert vízcseppek maradtak rajta de hamar megszárad ebben a melegben. 

Benyitok a szobába, ő még mindig ott áll a sarokban. Keskeny vállára omló barna haja, a melltartó fekete pántja és kapcsa, nagyobb popsijába vágó tangája, alig mutatnak kontrasztot naptól barna bőrétől. Megállok mögötte.

- Fordulj meg! - szólok. Marlene felém fordul. Tekintetében vágy csillog, férfiasságom önálló életre kél, szívem egyre gyorsabban pumpálja teli vérrel. 

- Térdelj le! - folytatom - Csak a száddal és nyelveddel érintheted! 

Elém ereszkedik, makkomon érzem forró lehelletét amint felé közelít, forró ajkai körülölelik, lassan veszi szájába, nyelve aprókat mozdul, felsóhajtok az érzéstől. Lassan, élvezettel mozdul, isteni kéjt ad. Egyre többet és többet tüntet el belőle. Fejével hátrafelé mozdul, épp csak a makkom végéig majd ismét eltünteti, még mélyebbre. Szinte torkát érzem vele. Megint kiengedi, majd hirtelen mozdulattal szinte az egész eltűnik ajkai között. Pár másodpercig úgy marad, levegőt kapkodva engedi ki. Barna szemeivel pajkosan rám néz.

- Ügyes vagyok ? - kérdi.

Én csak bólintok. Folytasd! 

Marlene lelkesen veszi farkam szájában, finoman mozog, nyelve játéka pont ott ér ahol kéjes impulzusok a legizgatóbbak. Fel-felsóhajtok, amikor megbizseregteti testem. 

- Használhatod a kezed is már! - utasítom. 

Ujjai, combomon, fenekemen cirógatnak, lassú orális játékától szinte elvesztem az eszem, csak élvezem minden érintését. Egyre gyorsabban mozog, ahogy lélegzetemen hallja, közeledek a csúcs felé. Beleremeg testem az orgazmusba, makkom ajkai között, lüktet fehér nedvem szájába, ő csak finoman szopogatja farkam. Kapkodom a levegőt, Marlene keze minden cseppet kipumpál belőle. Lassan enged a nyomás férfiasságomban, ő csak érzékien játszik tovább. Rám néz.

- Ügyes voltam? - kérdezi. Felsegítem a földről és magamhoz húzom.

- Jó kislány voltál! - nevetek rá. Megfordítom, kioldom melltartója kapcsait, a kanapéra dobom. Cicijei izgatóan néznek felém, ujjam végighúzom rajtuk, ő felsóhajt. Két ujjam bugyija oldalába fűzöm, a bokájáig húzom, érzem az anyagon mennyire átnedvesedett. Szeméremdombján, rövidre trimmelt fekete de selymes szőrzet. Jobb kezem középső ujját vezetem combjai közé, szeméremajkai között, nedvességét kenem rá. 

- Nyald le! - mondom neki, ő erotikusan veszi ajkai közé és teszi meg. Megfogom kezét, a kanapéhoz vezetem, leülök, fejem a karfára teszem, ő szemben velem, négykézláb ereszkedik rám, selymes bőrének érintése izgalmas érzés. Ajkaival az enyém felé közelít, nyelve elmerül számban, forrón csókoljuk egymást. 

- Ugye, meg is fogsz dugni? - kérdezi - Ugye, hátulról is? - folytatja - Ugye, el is fenekelsz közben ? Élvezz a puncimba! Kérlek! - suttogja.

Érzem ahogy farkam ismét duzzadni kezd, helyet keres Marlene szeméremdombja könyékén...

bl.gif

 

Marlene 1. - Vallomás

A nyáron átalakul kollégiumunk, szállodává. Nem akarják elküldeni a dolgozókat pár hónapra pecsételni,  azaz átmeneti munkanélkülinek, így a legalább nullszaldós marad, de ha lehet akkor nyereséget is termel az internátus. Ilyenkor, minden évben felvesznek gyakornokokat a szomszédos Tourismusschule - Idegenforgalmi Szakközépiskola diákjai közül. Felszolgálnak, recepciós feladatokat látnak el, és nem utolsó sorban elég rendes pénzt is keresnek vele. 

Az idén négyen vannak. Sarah a szőke, kicsit pökhendi lány, Christian a magas, szakállas, de a munkát nagyon nem szerető srác, Mart a fél török, fél osztrák szülők gyermeke, fekete hajú, szemüveges de mindig jókedvű, mosolygós fiatalember és Marlene a barna hajú és szemű, kedves, jövőre végzős diáklány. 

Sarah-val és Christiannal nem sokat találkozom, de Mart-al és Marlene-el, szinte minden nap munkakapcsolatom van. Általában ők ketten reggeliztetnek. 

Ma reggel is Marlene dolgozik kint az étteremben, de ha ideje van - és van bőven mert csak harminc vendég jön reggelizni - bejön a konyhába beszélgetni. Mosolyog, barna szemei a tekintetemet kutatják. Fekete nadrág, fehér blúz, alóla áttetszik fekete melltartója. Hosszú barna haja, mindig elegánsan fésülve. Diszkrét dekoltázsa épp csak sejtetik barnára sült cicijei vonalát. Újra és újra keresi tekintetemet, mélyen néz szemeimbe. Bennem csak az zakatol, hogy diák, végül is felelős vagyok érte, mint egy nevelő az internátusban, bár abban biztos vagyok, hogy már nagykorú. Rá is kérdezek, a válasza megnyugtat, húsz éves lesz novemberben. 

Ezen el is viccelődünk, mint a hölgyek korát nem illik firtatni. Nevet is rajta, nagyon tetszik. Cukkini-krémlevest főzök a személyzetnek az ebéd első fogása gyanánt, odaáll mellém, beleszagol. 

- Imádom a cukkinit! - suttogja. Halvány tusfürdő és enyhe parfüm illatot érzek rajta. 

- Neked főzöm! - mosolyodok el és egyre bátrabban feszegetem a határokat. Néha kimegy az étterembe, én is körbenézek kint, kell-e valamit utántölteni. A büfépult mögött egy széles oszlop áll, körbejárom, megnézem, van-e elég kenyér, zsemle, croissant, lecsekkolom a sajtos és felvágottas tálcákat is. Ahogy elindulok vissza a konyhába, a tolóajtó érzékeli is azt, hogy ott vagyok, ki is nyílik de hirtelen Marlene kerül velem szembe. Szinte az intim szférámban áll meg. Mosolyog, szemében tűz ég. 

Mozdulnék felé, de nem merek, legalább egy tucat vendég reggelizik az étteremben de nem látnak most ide. Marlene halkan megszólal:

 Tudod, hogy mennyire szeretem az idősebb férfiakat? - kérdezi mélyen a szemembe nézve, huncut mosollyal az arcán, az oszlop mögött állva, halkan. - Ugye, meg fogsz dugni? Akarlak! - suttogja és elindul a vendégek felé, Én csak állok megkövülve, magamban még egyszer lefordítom a német azaz osztrák mondatot de ezt mondta. 

Nézek utána majd visszalépek a konyhába, megkeverem a cukkini krémlevest, a Rational felé fordulok mert elkezd zenélni. Elkészült a következő adag lágytojás. 

Elindulok a forró tálcával kifelé, rajta gurulnak a tojások, vigyázok rájuk, nehogy összekoccanjanak. Ahogy kinyílik az automata ajtó, Marlene-nel szinte összeütközünk. Csak állunk és nézzük egymást.

- Hast du das ernst gemeint?  - komolyan gondoltad? - kérdezem tőle.

- Jo, ernst, i wü di, i wü sex hobn mit dia. - Igen komolyan, akarlak, szexelni akarok veled. - suttogja Mundart-ul, azaz osztrák dialektussal majd utat enged nekem. 

Kirakom a tojásokat, visszamegyek a konyhába. Ledobom a kötényemet és magamhoz veszek egy szál cigarettát. Elindulok lefelé a lépcsőn. A gazdasági bejárat rámpáján rágyújtok, izgatottan szívom a cigarettát. Most megint sikerül ami régen, még az a'la carte-os időkben azaz negyven másodperc alatt. Elindulok felfelé, amint belépek a konyha előterébe Marlene áll az ajtóban. Nézzük egymást, majd felém mozdítja arcát, megcsókol. Magamhoz húzom, forrón viszonzom, nyelvünk a tiltott gyümölcsöt ízleli. Érzem ahogy cicijei mellkasomhoz érnek, farkam lüktetni kezd. Nyelve vadul cikázik számban, szinte felfal ajkaival, zihálva játszunk egymással.

A lépcsőházból lépések koppanásai hallatszanak, szétrebbenünk, ő az étterem, én a konyha felé tűnök el az étkezőből. Karin érkezik a konyhába, érdeklődik mi is lesz az ebéd ma. Arcomon a pír csak nem akar elmúlni.

- Látom meleged van! - mondja - Na igen, mára is forróságot jósoltak a meteorológusok. - ha tudnád, gondolom magamban, hogy mitől piros, nagyon csodálkoznál. Még egy pár percig beszélgetünk, majd visszamegy dolgozni. Marlene alakja jelenik meg az étterem felől, amint bezáródik mögötte az ajtó hozzám lép. 

- Ugye folytatjuk? - kérdezi csillogó szemmel - Olyan nedves lett a bugyim! 

- Most dolgozz, rossz kislány! - nevetem el magam - Délután ráérsz? 

- Igen! - mosolyodik el.

A nap további részében keresem a lehetőségem arra, hogy közelebb kerüljek hozzá, egy-egy szinte véletlen érintés, simogatás jut ki. Vigyázunk, hogy senki se lásson meg... 

kisswillalicia.gif

 

 

 

A vásárlás 6. - Nem várt meglepetés

Andi magára tekeri a ruháját és elindul a ház felé. Én kiveszek a hűtőből egy sört, beleereszkedem a langyos medencébe és jólesően kortyolok bele. Imádom ahogy a víz körbevesz, hallgatom a természet neszeit, már a tücskök is ciripelnek, zsivajognak a fecskék is. Kinyúlok a kis asztalhoz, elveszek egy cigarettát és rágyújtok, élvezem a kielégülés utáni nyugalmat. Gondolataim a házban járnak. Igazán kíváncsi is lennék, mi történik bent de nem mozdulok.  Elnyomom a csikket, kiteszem az asztalra a sörös dobozt, mély levegőt véve merülök a víz alá.

Ahogy kiemelem fejem a vízből, a torkomon akad a levegő. Anna áll velem szemben, szigorú arckifejezéssel, de látom mögötte a vidámságot. A gondolatok villámgyorsan cikáznak át agyamon; hogy kerül ide? Dolgoznia kellene, szabad hétvégét kapott? Utál vezetni és mégis itt van? Úristen most mit fog szólni? Lelkileg felkészültem a legrosszabbra is. Az autót sem hallottam megállni. 

- Szia Nyuszi! - szól szigorúan, én pedig érzem ahogy vörösbe fordul arcom színe. Szóval mi is folyik itt? - kérdezi.

Én csak hebegek, látom élvezi zavaromat majd elkezdi kigombolni, patentos, halványzöld farmerruháját. A földre ejti, fehér, pamut push up melltartó és a szokásos fehér tanga van rajta.

- Remélem maradt még a feleségedre is energiád?! - kérdezi majd ledobja a melltartót, kilép a bugyijából és átemeli lábait a medence szélén. Felállok és bátortalanul közeledek felé, ahogy ajkunk összeér, Anna erotikusan izgalmas csókja, feledteti feszültségem.

Átkarolom, magamhoz húzom, cicijei bőrömhöz érnek. Hosszan állunk a lemenő napfényben, egyre vadabbul csókoljuk egymást, egyre izgatottabb állapotba kerülünk. Kezem popsiját simogatja, az övé az enyémet. Fejem lejjebb hajtom, nyakát csókolom, érzéki de finom csókokkal, vállát, karját, majd mellét. Óvatosan veszem ajkaim közé szép mellbimbóit, érzem ahogy megduzzadnak számban, nyelvem cikázik rajtuk. Hol egyiken, hol pedig a másikon. Letérdelnék elé de nem hagyja.

- Nem Nyuszi! - mondja határozottan - Nem! Öt órát ültem rajta, most nem nyalsz ki, ellenben én.. - folytatja és ő térdel elém. Férfiasságom vérrel telve, Anna megcsókolja makkom, erre az impulzusra még keményebben áll. Végighúzza a nyelvét, zacskómtól, végig makkomig majd vissza. Felsóhajtok a gyönyörtől. Nem veszi szájába még, egyre csak játszik vele. 

- Ez meg ki? - hallom Niki meglepődött hangját. Odanézek, Zoli, Niki és Andi állnak meg a medence mellett.

- Szia Kislányom! - köszön a barátom Annának a megszokott stílusában. Anna elmosolyodik. - Szia Kisbarátom! 

- Akkor most bemutatkozom, Anna vagyok lányok, Markus felesége. - Andi arcán  megrökönyödést látni. Na figyeljetek, akkor megmutatom, milyen is egy jó szopás. - folytatja kissé cinikusan, kinyújtja nyelvét, végighúzza farkamon.

Én lehunyom szemem de a sarkából még látom ahogy Zoli elindul a ház felé. A két lány állva marad, arcukon fitymáló kifejezéssel. Anna nem színészkedik, csak hogy mindig, pont úgy kényeztet. Élvezettel érinti férfiasságom minden pontját, makkom szájába veszi, nyelve simogatja, megszívja azt majd elengedi. Érzem forró leheletét rajta, nem is zavar a nézőközönség, ismét elengedem magam, elmerülök a kapott kéjben. Kezei combomon, fenekemen cikáznak, körmei hegyével simogat, feje lassan közelít felém eltüntetve jókora hosszúságot farkamból. Csak halkan nyögök, ez amit kapok nem mindennapi élmény. 

Nem is tudom mennyi idő telik el, Anna ujjai körbefogják férfiasságom, nyála nedvességén siklanak, makkom ajkai között. Kapkodom a levegőt. Ő megáll és szép barna szemeivel rám mosolyog. 

- Gyere Apa, feküdj a napozóágyra! - mondja. Kilépek a medencéből, megigazítom a törölközőt és hanyatt végigfekszem rajta. Farkam az ég felé néz, szinte lüktet. Anna két lába közé veszi az ágyat és előre hajol. Kezei combom tövén nyugszanak, néha mozdít csak rajtuk, ez az érzés elmondhatatlan. Lehúnyom szemem, megérzem forró lehelletét makkomon, majd nyelvét zacskómon. Érzékien nyalja, csókolj, szájába veszi heréimet, játszik velük, közben ujjai épp csak férfiasságomat érintve adnak örömet. Nyelvével cikázva nyalja farkam, egyre feljebb érve, makkom alatt sokáig időzik, megremegek néha. Ujja fenekemet simogatja, ánuszomat érintve, cirógatva. Minden kéjes impulzusnál felsóhajtok, kikapcsol a külvilág, csak Anna fantasztikus játéka létezik. 

Hosszan - nem is tudom mennyire - egyre csak szopja farkam, simogat, én pedig érzem nem fogom már sokáig bírni de ő most megkínoz, ahogy én szoktam. Ahogy lélegzetem kapkodóvá válik, megáll, nem tesz semmit, megvárja amíg megnyugszom és csak utána folytatja tovább. Néha érzem fogainak finom érintését, nem kellemetlenül viszont izgatóan. Megint és megint eljátssza velem. Szinte már akarom, követelném a kielégülést de ő mindig tudja mikor is kell megállnia. A kéjtől szenvedek, édesen és mámorosan.

Felemeli a fejét, megérzem amikor rám néz.

- Most gyere belém! - szól és hátat fordít, négykézlábra ereszkedik, mögé térdelek, ujjaimmal végigsimítok popsiján, finoman széthúzom, isteni szeméremajkain megcsillan nedvessége. Kezembe veszem farkam, makkom bejáratához illesztem, előre mozdulok, lassan előre, tudom mire számíthatok, Anna felsóhajt amint végigérek benne. 

- Ez az Kicsim! - nyögi és én lassan elkezdek mozogni. Oldalra nézek, Andi Niki előtt térdel, kinyújtott nyelve a lány szeméremajkait simogatja... 

nyal.gif

 

 

 

A vásárlás 5. - Ketten

Lassan mozgok Andi popsijában, csukott szemmel élvezem szorítását, hallgatom ahogy ismét kéjesen nyög. Halkan csobban mozdulatainktól a medence vize, neszre nyitom ki a szemem. Oldalra fordulok de már csak barátom két méteres termetét látom eltűnőben, Nikit már elnyelte a garázs sarka. Szóval ketten maradtunk. Valahol örülök is neki. 

- Elmentek ? - kérdezi két nyögés között Andi, hangjában némi csalódottsággal. Nem válaszolok neki, kezem lassan csúszik felfelé oldalán, kezeimbe fogom cicijeit, mellbimbói ujjaim között. Mozdulataim egyre hevesebbek, a lány teste megremeg minduntalan, popsija aprókat rezdül. A feltámadó szél elnyeli kapkodó lélegzetvételünket, Andi egyre kéjesebb nyögéseit. 

Elengedem cicijeit, felegyenesedek, kezem tarkója felé igyekszik, két oldalról megsimítom haját majd kezembe veszem. 

- Húzd csak édes, húzd! - remegi felém - Baszd a seggem! - nyögi.

Durva szavai csak még jobban feltüzelnek, zihálva teszem meg neki. Érzem még sokáig bírom így, kiélvezem szűk popsiját. Andi bal kezére támaszkodik, jobb szemérméhez ér, csiklóját izgatja vele. Egyre hangosabb, szinte eszét veszti ahogy élvezi. A szomszéd német juhászkutyája a tuják között pont Andival egy magasságban leskelődik, halkan meg is modul néha. 

A lány élvezete a tetőfokára hág, teste remegve vonaglik, engem pedig hirtelen ér el a kéj. Előre lököm ágyékomat, a hajánál fogva felemelem fejét, magam sem visszafogva spriccel spermám belé. 

Hátára rogyok, majd óvatosan felemelkedem, farkam lassan húzom ki belőle. Andi megfordul, csillognak szemei, kócos haját simítja hátra. 

- Ó basszus ez nagyon jó volt! - lihegi, magamhoz húzom, összeölelkezve csókoljuk egymást, majd a kimerültségtől, szinte egyszerre ülünk le a medence aljára. Fejét a vállamra hajtja, keze combomon át csúszik férfiasságom felé, a víz alatt simogatja. 

- Te nem vagy kíváncsi rájuk? - int a ház felé. 

- De az vagyok viszont ha Zoli bement Nikivel akkor annak oka van és nem akarom zavarni őket. Ha ők kettesben akarnak lenni, legyenek! - válaszolom. 

- Azt nem tudod, hogy mi Nikivel szoktunk egymással is szexelni. - mosolyodik el - szerintem a barátodnak tetszene, ha ketten kényeztetnénk. 

- Ha akarod próbáld meg, de én nem megyek be. - erősítem meg a magyarázatom - itt maradok, ha kellenék! - nevetek rá. 

- Persze, hogy kellesz de előtte kinyalom Nikit és nem is tudom, mit fogok Zolival művelni! - válaszolja kissé gonoszkás hanglejtéssel. 

ass_1.gif

A vásárlás 4. - Neszek

Andi szenvedélyesen csókol, kezem vállán majd lassan ujjbegyeimmel végigsimítok gerincén, egészen popsijáig. Halkan csobban a víz, gyorsuló lélegzetünket elnyeli a Balaton irányából, enyhén fújdogáló szellő. Kezem derekát, csípőjét simogatja, körözve jutok el feszes fenekére, cirógatom majd erősebben megmarkolom, magamhoz húzom. Ujjaim közvetítik szemérme felől sugárzó forróságot. 

Kibontakozok öleléséből, fejem válla felé közelítem, finom csókokkal halmozom el nyakát, vállát, egyre türelmetlenebbül haladva mellei felé. Kinyújtom nyelvem, megérintem bimbóudvarát, körbenyalom és ajkaim közé veszem már kemény bimbóját. Felsóhajt, remegő hangon engedi ki a levegőt. Bal kezem a bal cicijét simogatja, Andi keze hajamba túr. 

Lassan elé térdelek, hasát csókolva majd arcommal egy vonalba kerül, szőrtelen, domború szemérme. Ajkaimmal finoman érintem, egyre hevesebben minden négyzetcentiméterét, nagyajkai felé haladva. Szinte hívogatják nyelvem, óvatosan közéjük helyezem, aprókat nyalva belőle, simogatom. Andi megmozdul, jobb lábát átveti vállamon, vádlija nyugszik rajta, kezével két oldalról fejembe kapaszkodik. Egyre lejjebb haladok, nekem megnyílt szeméremajkain nedvesség csillan meg. Végighúzom nyelvem rajtuk, érzem vágyai által keltett nedvességének isteni ízét. Még és még csókolom duzzadt nagyajkait, nyelvem közöttük kisajkai redőin fut. Felsóhajt amint szándékosan de mintha véletlen lenne, megérintem csiklóját. A következő mozdulatomnál, már tovább időzök ott, enyhén beljebb nyomom nyelvem, egy kört is lerajzolok vele. 

Érzem ahogy beleremeg, erősebben szorítja fejem. Tovább játszom de megint csak nagyajkait borítom be apró csókokkal, ajkaim közé véve meg-megszívom majd megint csak nyelvemmel izgatom. Szinte tocsogva lepi el hüvelyéből kiáramló nedve. Nyelvem ismét mélyen közéjük vezetem, bejárata felé igyekszem. Számban és torkomban érzem isteni váladékát, íze még vadabb vággyal tölt el. Csiklójához érve szinte összeszorítja fejemet, mély levegőt vesz és visszafogott hangon engedi ki. 

Csak az enyhe szellő, a víz csobbanása és a szomszéd, mindig kíváncsi németjuhász kutyájának neszei hallatszanak. 

Csak csiklóját izgatom, nyalom, számba véve megszívom. Andi leemeli lábát vállamról, elém térdel a vízbe és megcsókol.

- Gyere belém, végre érezni akarlak magamban! - suttogja majd megfordul, négykézlábra ereszkedik, combjait terpeszre nyitja. Popsija alsó vonalainál kidudorodnak szemérme hívogató domborulatai. Mögé térdelek én is, férfiasságom pont egy vonalba kerül vele, előre fúrom, makkom pont bejáratánál nyitja szét szeméremajkait és tűnik lassan el benne. Egyre mélyebbre jutok, majd két kezem csípőjét megfogva, magam felé mozdítom, farkam végigér benne. 

- Úristen, de finom! - nyög fel halkan. Én is felsóhajtok, hangom visszafogva remeg a gyönyörtől. A medence vize halkan csobban minden mozdulatomnál, Andi félhosszú barna haja a felszínét érinti meg, a végei nedvesek lesznek. Csak lassan, csak érzékien mozdulok, csípőmet különböző szögekbe fordítom, szűk hüvelyének minden milliméterét feltérképezem, keresem azt a pozíciót ami a legnagyobb örömet adja neki. Hirtelen, önkéntelenül, hangosan felnyög, én pedig elmosolyodok: megtaláltam! Ebben a helyzetben mozgok tovább, makkom egészen hüvelyének bejáratáig húzom majd juttatom farkam ismét mélyen belé. Andi próbálja visszafogni a lélegzetvételének hangját de nem nagyon sikerül neki, öröme nem hagyja, hogy csendesebben élvezze ki a kéj minden impulzusát. 

Érzem szorítását, forróságát, férfiasságom keményen kitölti. Egy szokatlan, oda nem illő neszre kapom fel a fejem. Niki áll a napozó bejáratánál, félmeztelenül, csodás cicijei megcsillannak a napon. 

- De jó nézni Benneteket! - szól halkan. Tekintetem a barátomat keresi aki hamarosan meg is jelenik, mosolygós arccal. Alig mer rám nézni ahogy Andit dugom a medencében. Niki felé fordul. 

- Gyere! - nyújtja a lány felé a kezét. Zoli csak áll, látom zavarban van, ilyen szituációban még együtt nem voltunk. Niki maga után húzza, megáll a kerti széknél és leülteti a barátomat. Átemeli lábát rajta és az ölébe ül, majd hozzá hajol, valamit súg a fülébe és megcsókolja. Zoli keze a lány derekára vándorol, elmerülnek egymásban. 

Andival egymásra nézünk, zihálásunk egy mosoly erejéig abbamarad majd tovább mozgok benne, ő jólesően nyög. Lélegzete egyre gyorsul, hangját nem nagyon tudja visszafogni. Ahogy makkom szinte méhéhez préselődik, beleremeg, ismét és ismét, két kezem csípőjén, úgy húzom magam felé, szinte felnyársalom. 

- Nem bírom, nem bírom már! Aztaaa kurvaaaaaa....! - sikolt föl amint eléri a mennyi kéjt hozó impulzus. Teste megremeg, orgazmusa a tetőfokára hág, kapkodja a levegőt, nyög, hangja halkul majd a következő mozdulatomra ismét felerősödik, remegése folytatódik. Érzem ahogy folyamatosan élvez, amint csillapodik, megint megmozdulok. Élvezem a szituációt, élvezem ahogy nem képes abbamaradni kéje. 

Niki is hátrafordul, Zoli is csak nézi Andi vonagló testét, kéjjel telt arcát. Megint mozdulok, ismét remegés és sikoly a válasz rá. Niki Zoli felé fordul, lejjebb csúszik, a barátom combjai közé térdel, nem látom kezét kibomló hajától, de gondolom a nadrágját bontogatja. 

- ÓÓÓÓÓ! -kiált fel és veti rá magát a barátom férfiasságára, csak fejének mozdulatait látom. Nem mozdulok, Andi lélegzete lassan helyreáll. 

- Gyere a számba! - mondja felém fordulva. Megrázom a fejem, férfiasságom lassan kihúzom belőle, de épp csak popsija rózsájához illesztem, óvatosan mozdulok előre. Erős nyomást érzek makkomon, majd hirtelen eltűnik Andi popsijában. Ő felsikolt majd hátrafelé mozdul, mélyebbre merülök benne.... 

17727904.gif

 

 

 

A vásárlás 3. - Még egy, na de vörös?

Lekanyarodok a 76-os útról, itt már csak lassan megyek, az utcánkban 40 kilométer per órás korlátozás van, forrón süt a délelőtti nap. A házhoz érve megnyomom a kapu távirányítóját, ami lassan nyílik ki. Imádom ezt a házat, a kertet, jó ide hazajönni otthonról. Barátom a teraszon ül, kaján vigyorral az arcán néz rám, amikor kiszállok az autóból. 

- Persze festékért mentél te kis csíra! - nevet - Na mesélj! 

Kibontok egy hideg sört, neki is, és elmondom mi is történt. Látom még mindig nem esett le neki, hogy estére bulit szerveztem mert még mindig olyan megjegyzéseket tesz, hogy igazán haza hozhattam volna, és az ilyet muszáj megosztania az embernek.

- Jóvanna - nevetek - kussoljál már e he, te kis buzievagy! Hát nem arról beszélek, hogy este idejön ??? - nézek rá, várva a reakciót.

Végre leesik neki, végre megérti talán, amit eddig nem mert elhinni. 

- De nagyon zsír te kis csíra! - évődik a szokásos módon, ahogy egymással szoktunk poénkodni. Ha valaki hallaná vagy hallja, az mindig olyan következtetést von le rólunk, hogy két mekkora bunkó, mi persze csakazértis folytatjuk, közben jókat derülünk az emberek reakcióin. 

 - Na kiskomám, akkor most húzzunk bele! - kap erőre - Fessünk minél többet, hogy mire jön addigra sokkal végezzünk! - áll fel és vesz magához egy festékes dobozt. 

- Oké! - válaszolom - Én először összerakom a medencét, sört töltök a kinti hűtőbe aztán jövök! 

- Rendben! - válaszol és eltűnik a házban. Az épített, saját terveim szerinti medence a kertben csak a jövő évi projekt része, minden nem megy egyszerre, így a tavaly vásároltat állítom fel. Van egy kis elkerített, be nem láthatóra épített része a kertnek, ahol amolyan "saját strandot" építgetek. Ott szoktunk Annával napozni, fürdeni és izé.... 

Mire mindennel elkészülök, Zoli már hatalmas felülettel végzett, istenien néz ki a szín. Csatlakozom én is hozzá, nagy tempóban, sörözve, beszélgetve folytatjuk a munkát. Közben lesem a telefonom, mikor jelentkezik Andi. Kettő felé megebédelünk, majd tovább dolgozunk. 

Nem is hallom meg a telefont, Zoli szól. - Te kiskomám, üzeneted jött! - kiabál kintről. Gyorsan megnézem, Andi írt. " Négy körül tudok indulni" - írja.

"Gyere, várunk!" - válaszolom.

- Kiskomám, a munkának vége! - szólok ki - mossuk el az ecseteket és irány a zuhany, egy óra múlva itt lesz! 

Barátom, mosolyogva teszi le a szerszámokat és indul a fürdő felé. Én addig a hideg sört kortyolgatom, izgatott vagyok, mi is fog történni később, ahogy Andi képeit újra megnézem a telefonomban, ágyékomban bizsergés indul el.

 Barátom nem kapkodja el a dolgot, majd megjelenik, ahogy igazi úriemberhez méltó a nyári melegben. Rövid ujjú, elegáns ing, egy Camel márkájú rövidnadrág van rajta. A szokásos és ezer éve használt Kouros parfüm illata lengi be, már amikor közel húsz éve megismertem, már akkor is ezt használta, a "kúrós" illatot. 

- Kiskomám, ha nem baj akkor elvettem egy borotvát a szekrényből, mert kellett egy kis fazont igazítani - mosolyog amint kezébe veszi az újabb doboz sör. 

Gyorsan eltűnök én is a fürdőben, vakarom magamról a festékmaradványokat. Megtörölközöm, nem veszek fel alsónadrágot, csak a rövid nadrágba bújok és a barátomhoz hasonlóan, én is ingbe. Én a nálam lévő, CKIN2YOU-t fújom magamra. Kimegyek a teraszra, leülök mellé, már nyújtja is a Tuborg-ot felém. Koccintunk.

- Elégedetten nyugtázom kisbarátom - poénkodik - hogy egész úriemberes kinézetünk van! - kacsint rám. A kapu felé kapom a fejem, a Honda Jazz áll meg ott, megnyomom a távirányító gombját, Andi behajt a kertbe de észreveszem, hogy nem egyedül ül a kocsiban. Zolival egymásra nézünk és kaján vigyorral állunk fel, indulunk az autó felé. A tűző naptól tükröződő ablakon át nem látjuk, ki is az utas, így Zoli a jobb oldali ajtó felé indul, én a bal oldalit célzom meg. Kinyitom az ajtót, Andi mosolyogva száll ki és egy érzéki csókot nyom a számra. Megbizseregtet. 

Átnézek a másik oldalra, egy vörös - nem festett hanem "gyári" vörös - hajkoronát látok, ami egy fehér bőrű vállra omlik. Barátom a kezét nyújtja neki de az egy puszival üdvözli. Bemutatkozunk egymásnak, Noéminak hívják. Amint szembe kerülök vele, látom szexin szeplős arcát, kék szemeit és fehér ruhája alatt, push up melltartóba bújtatott cicijeit. Zoli elismerően néz rám és már tudom is miért. Pont az ő zsánere, a kedvence, tudom a barátom meghal az ilyen nőkért. 

Előre engedjük őket a lépcsőn, Andi is szexi ruhában, szintén egy fehér, rövid, testhezállóban. Amint Zoliék elindulnak előttünk, megfogja kezem és a ruha alá vonja. Megérzem selymes szemérmének forróságát. - Látod, megint nem vettem fel bugyit! - súgja a fülembe. Megcsókolom és mi is felmegyünk a teraszra. Leültetjük a lányokat, Noémi Zolival kerül szembe, az asztalnál, Andi pedig velem de csak mellette. Néha szétnyitja combjait, érzi a látvánnyal őrületbe tud kergetni. 

Zoli egyből háziúrrá lép elő, itallal kínálja őket. Andi sört, Noémi száraz pezsgőt kér, véletlen, de a barátom is azt szereti, így rám mosolyogva indul be a házba az italokért. Utána megyek segíteni. 

- Láátod kiskomám azt a bigét? Basszus, ez nekem kell, stipi-stopi, le is stoppoltam magamnak! - súgja megint poénkodva.

Kivisszük az italokat, koccintunk, beszélgetni kezdünk, nem kerülve a pajzán témákat sem, de senki sem jön zavarba tőle. Andi megint a combjait rakosgatja előttem, farkamban bizsergést érzek, majd feláll. 

- Nem azt mondtad, hogy van egy medence is nálad? - kérdezi és elindul hátra. Én utána megyek, nézem ringó popsiját, majd ahogy az elkerített részhez ér, hirtelen megfordul, egy mozdulattal áthúzza fején a ruhát. Melltartó sincs rajta, megint ott áll előttem meztelenül, kacéran elmosolyodik. 

- Megyünk fürdeni ? - kérdezi és elindul a medence felé. Az oldalánál megáll, előrehajol ahogy megvizsgálja a vizet, popsija felém néz, szeméremajkai kidudorodnak combjainál majd hátranéz és belép a vízbe. Villámgyorsan ledobom magamról a ruháimat, ott áll középen. Belépek én is, átöleljük egymást, férfiasságom eszeveszett tempóban keményedik meg....

324cfea5cc2679511e9f8588a52a5f7b.gif

 

 

 

 

Vásárlás 2. - Letesztelve

Ahogy végighúzom a nyelvem nagyajkain, megcsillan a beszűrődő nyári napfény rajta, pont a kedvenc formája van, hiszen minden nőnek másként néz ki. Az ő kisajkai előbújnak a nagyok közül, imádom az ilyet. Izgató redőit csókolom, aprókat nyalok rajta, nem sietek közéjük majd megint egyre duzzadó nagyajkain időzök. Megcsókolom, ajkaim közé veszem, vákumot képezve megszívom. Andi kéjesen felnyög, nyelve combom tövét, csiklandozza, néha de egyre többször hozzáér heréimhez, férfiasságom ilyenkor szinte fel akar robbanni. 

Észreveszem mennyire akarja, hogy izgalmasabb részekhez érjek mert lejjebb engedi popsiját, nem is várok tovább nyelvem cikázva tűnik el hüvelyében, ide-oda mozdulva benne, ki és be járva forró bejáratán. Ajkaimat finom nedvessége önti el, nyelve farkamon, makkom és zacskóm között jár, majd finoman eltünteti szájában, izgat és simogat vele. 

Kifelé mozdulok, kisajkai között lassan cirógatva indulok felfelé, ahogy elérem pici pontját, nem is teketóriázok tovább - hiszen érezni, hallani, átélni akarom ahogy eljut a csúcsra - finoman megérintem azt. Két kezem combjai mellett, furakszik előre, végre elérem cicijeit, oldalról végigsimítok rajtuk, ujjaim közé veszem mellbimbóit, óvatosan simogatom, játszok velük, közben nyelvem ismét hüvelyétől húzom csiklója felé. Andi már annyira izgatott, hogy hangosan felnyög, majd ismét ajkai közé veszi heréimet, nyelve vad táncot jár rajtuk, néha óvatosan meg-megszívja majd onnan nyalja végig kemény férfiasságom, egészen makkomig. Szinte felrobbanok, akarom végre én is érezni ahogy ajkai közé veszi, eltünteti közöttük és egyre mélyebbre nyeli el, de még csak ő is játszik velem. 

Hosszabban maradok már csiklójánál, nyelvem csak arra koncentrál, lélegzetvétele egyre gyorsabb, néha felemeli fejét, és megfeszíti hátát ahogy egy izgalmasabb impulzus-hullám éri el, majd hirtelen forró ajkai között érzem makkom, nyelve cikázik rajta és egyre mélyebben nyeli el azt. Isteni érzés ahogy még és még közeledik szeméremdombom felé, egyre feljebb jut. Szám érzékeny pontja köré tapasztom, nyelvem cirógatja, nyalogatja és izgatja azt, vágyait egyre gyorsabb mozgással farkamon juttatja kifejezésre, liheg, búg izgató kéjes hangja. 

- Nyalj! - lihegi - Nyald! Mindjárt, óóóóhh! - nyög fel hangosan, felemeli fejét farkamról, megremeg teste, és a szobát betöltő hangon jut el a mennyei kéj országába. Nyelvem még mindig finoman cirógatja, Andi rázkódik, kezével a szatén ágyneműbe markolva, szinte folyamatosan élvez majd visszahajtja fejét és mélyen elnyeli farkamat. Arcomon és számon szemérmének nedvessége, nem tudom abbahagyni a finom nedűjének ízlelését, nyelvem hüvelyébe dugom, szinte megdugom azzal. 

Jobb keze férfiasságomat fogja át, fel és le mozog rajta, ajkai között makkom, nyelve simogatja. Próbálom még tartani magam, ezt a fantasztikus érzést még és még, hosszan, tovább élvezni de hirtelen jön ágyékomból a bizsergés. Elernyesztem testem mert tudom, hogy önkéntelenül is meg fog feszülni, felnyögök ahogy lüktetésem elindul, minden porcikám átérzi a kéj tetőpontját. 

Andi keze lassul, szájába lassan megtelik fehér nedvemmel, farkamon érzem ahogy csurdogál végig rajta. Átemeli rajtam lábait és megfordul, csillogó, hívogató tekintettel néz rám, ajkai kinyitja, látom az erős fényben ahogy szájában hullámzik spermám. Felülök és felé közelítek, ahogy ajkaink összeérnek, megérzem saját ízemet, folyik le állunkra, nyelvünk addig játszik amíg mindketten el nem játsszuk az összeset. 

Rám emeli tekintetét és elmosolyodik.- Istenien finom volt! - suttogja rekedt hangon - A puncimban is akarom érezni! - mondja.

- Ha este átjössz akkor fogod ott is! - nevetek rá. 

- Ráadásul ti ketten vagytok. - céloz a barátomra.

- Erről jut eszembe! - állítom meg és felállok az ágyról, a nappaliból elhozom a telefonom. 

- Gyere pózolj neki! - kérem. 

Andi nevetve adja át testét a lencsének, hagyja, hogy szexi képeket készítsek róla. 

- Lezuhanyzok gyorsan! - mondja.

- Rendben de előbb engedj ki, légyszíves! - kérem - most még munka vár otthon. 

Rózsaszín köntösbe bújik, én is felöltözöm. Számot cserélünk, megadom a címet neki, megcsókolom és beülök az autóba. Kitolatok az utcára, nevet amikor búcsút intek neki, még a tükörben látom ahogy bezárja a kaput. Mielőtt kiérnék a főútra, félreállok, elküldöm a barátomnak a képeket.

Ahogy egyre nagyobb tempóban vezetek, hallom telefonom folyamatosan pittyeg, üzenetek jönnek, gondolom a barátom ír de nem nézem meg, mindjárt otthon vagyok...

ea.gif