Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Kijárási korlátozás 12. nap - Kimozdulnék

2020. április 02. - Markus Andreas Schäfer

Már közel egy hete itthon ülünk, a múlt hét hétfőn nem mehettünk már be dolgozni. Az iskolák átálltak még március 16.-n a távoktatásra, Anna egy rekreációs cégnél dolgozik, ők is bezártak. Nekünk kérdéses volt, hogy menni kell-e, mivel az iskola üzemeltetésére nem vonatkozott a rendelet.

15.-én vasárnap este aztán megjelent egy körlevél az Egészségügyi Minisztérium honlapján, hogy az iskolai üzemeltetések dolgozói se menjenek már be. Telefonon egyeztettem az igazgatóval, aki megerősített abban, hogy ez így van, további intézkedésig nem mehetünk dolgozni. 

Közel két hete. Nem történik semmi, naponta más megy bevásárolni, a gyereket napi egy óra sétára köteleztük, unatkozunk, tévézünk, főzök és veszekszünk, öljük egymást. A háztól nem messze húzódik a Bad Ischl-Hallstatt vasútvonal, pont belátni a szerelvényekbe, már ha épp az erkélyen vagyunk. Annával fogadásokat kötünk, hány utast is számolunk rajtuk. Egyikünk sem szokott nyerni, most kapaszkodjatok meg, a szerelvények néha teljesen üresen mennek. A legtöbb utas maximum 4 volt eddig amit számoltunk. 

Unatkozunk. Az este eszembe jutott, hogy be kellene nézni a konyhába, ennyi idő alatt kiszáradnak a lefolyók, a padlóösszefolyók, a csatornától bűzleni fog az egész, meg is született a tervem. 

Korán ébredek mint mindig, kávézok, várom a nyolc órát. Lassan jön el, majd a telefonomhoz nyúlok, felhívom az iskolát. A titkárnő Evelyn veszi föl, pár udvariaskodó szó után kapcsolja Thomast az igazgatót. Elmondom neki, hogy bemennék átnézni a konyhát, de mivel nem mehetek én sem sehová, megkérem, igazoljon ha szükséges. Persze beleegyezik.

Elmegyek borotválkozni, fogat mosni és zuhanyozni, majd belebújok egy fehér köntösbe. A hálószoba ajtó még zárva, Anna alszik. A konyhában kávét melegítek neki is és magamnak is, együtt isszuk meg az ő reggeli kávéját az erkélyen, szinte mindig. 

Halkan nyitom az ajtót, szeretem nézni még álmában is de most még inkább. Anna a szokásos takaró barlangja helyett, teljesen kitakarva fekszik, én is érzem, hogy meleg van nagyon. Egyik lába kissé felhúzva, tekintetet vonzó, simára epilált szemérme egy szempillantás alatt vágyat kelt bennem, persze tudom amint felébred ellenkezni fog, már előre hallom is: Nyusziiiii, tudod, hogy reggel nem érzem tisztának magam! 

Halkan nyikordul az ágy ahogy feltérdelek rá, arcommal közelítek csodavilága felé, kinyújtom nyelvem és finoman végighúzom rajta. Összerezzen és felsóhajt.

- Tudom, hogy hiába is mondanám, hogy ne csináld! - suttogja morogva, combjait megpróbálja összezárni de fejem nem engedi. 

- Én pedig ezerszer mondtam, hogy nem érdekel! - válaszolom - Szóval most kinyallak! - és nyelvem mélyen szeméremajkai közé fúrom. Megadóan elernyeszti izmait, lábai teret engednek nekem. A lehetőség még inkább felkorbácsolja bennem a vágyat, szinte érzem és hallom már amint a mennyi kéj magával ragadja, eljut a csúcsra. 

Nyelvem finoman csúszik érzéki redői közé, két kezemmel épp csak érintve simogatom egyre duzzadó nagyajkait. Anna jóleső sóhaját még nem hallom, de amint megérintem csiklóját felnyög. Mélyen elveszik nyelvem benne, apró mozdulatokat teszek vele, apró pontját csak finoman érintem, tudom, mit szeret, hallom és érzem amikor neki tetszően mozdulok.

Érzem, elengedi magát, elveszti a gátlásokat amiktől félt, hangja visszafogottan kúszik szerteszét a szobában, mozdulatainktól halkan nyikordul meg néha az ágy. Nyelvem egyre pajkosabban, puncijának minden négyzetmilliméterét felderítve kalandozik, majd amikor testének reakciói jelzik, hogy elmerült az élvezetek magasságaiban, csak kemény csiklójára koncentrálok. Érzékien, óvatosan de mégis egyre gyorsulva izgatom, megemeli ágyékát, fejem két combja közé szorul ahogy remegő teste közvetíti kéje csúcspontjának eljöttét. 

Nem folytatom, hagyom, hogy leeresszen, feltérdelek. Anna kinyitja szemét, mosolyog: 

- Hol a kávém? - kérdezi pajkosan.

Nézem egy ideig, szexin rövidre vágott haját, mindig szerelmes pillantásokat tükröző barna szemeit, megsimogatom arcát, és elindulok kifelé. A konyhába elkészítem kávéját, a nappaliban leteszem a pultra. Belép a szobába, pöttyös köntösében, cigarettára gyújtunk és kimegyünk a balkonra. Csak hallgatjuk a szokatlan csendet, a tavaszi madarak egymást hívó énekét, ami most csak ritkán tör meg, a vagy kétszáz méterre eső országút zaja. 

Korlátozás van, nincsenek emberek kint, nem mennek dolgozni csak azok akik az alapvető szolgáltatásokat nyújtják. Nyugalmas de egyszerre félelmet keltően megdöbbentő is. 

- Bemegyek egy kontrollra.- mondom Annának.

- Várj meg, kérlek! Mindjárt elkészülök. - teszi hozzá.

Ülök a nappaliban, hallgatom a falon keresztül, ahogy csobog a víz a kádban, majd hosszú idő után elhallgat. 

- Nyuszi! - hallom Anna hívó szavát a fürdő felől. Belépek az ajtón és behúzom magam mögött. 

A kád szélén ül, combjai között isteni szemérme, jobb kezével ajkait simogatja, a ballal cicijeit érinti érzékien. Tekintetében huncut csillogás. 

- Nézz! - suttogja és középső ujja elvész kisajkai között, hüvelykujja csiklóját simogatja. Csak állok és nézem, közben férfiasságom már helyet keres szűkké váló nadrágomban magának. Kigombolom farmeromat, alsómmal együtt csúsztatom le, kilépek belőlük, markom farkamat öleli át. Anna elmosolyodik és tovább izgatja magát, én is ezt teszem magammal. 

A reggeli és a mostani izgalom elhatalmasodik rajtam, élvezem ezt a játékot, tudom, hogy hamarosan eljön az izgalom tetőpontja. Anna lábai összezáródnak ahogy eljut a csúcsra, izgalommal figyelem minden reakcióját, de a bizsergés elindul ágyékom felől, nálam is.

Lélegzetét kapkodva suttogja felém: Gyere belém! - és feláll, meg akar fordulni de zihálva szólok neki.

- Most nee! Késő! 

Elém térdel, és amint makkomat ajkai közé veszi felrobban a világ. Lélegzetem kapkodva lüktet spermám, kemény farkamból, Anna ajkai közé. Tenyerével megmarkolja, minden egyes mozdulatával még kéjt adva nyeli mohón fehér nedvem. 

Felsegítem, magamhoz ölelem, érzékien csókoljuk egymást, forró testünk egybeforr.

extreme-blonde-cum-gif.gif

 

Szőke fürtök 4. - El nem fogadott ajánlat

Ajánlata izgalommal tölt el, mögé térdelek és egy pillanatig gondolkodom, majd döntök. Makkom szeméremajkai közé illesztem, egy gyors mozdulattal lököm előre ágyékom, férfiasságom kitölti hüvelyét. Kéjesen felnyög.

- Most nem élek az ajánlatával! - lihegem félhangosan és ütemes mozgásba kezdek. Minden mozdulatsor végén, halkan csattan szeméremdombom popsiján, Emese egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, hangját sem kontrollálja, kéjének hangjai visszhangzanak a szobában, a régi ágy meg-megnyikordul. 

Két kezem popsiján, fantasztikus látvány ahogy így, körtét formázó teste, beleremeg minden egyes mozdulatomba, fejét oldalra fordítva kapkodja a levegőt, elhatalmasodik ismét a kéj rajta, ujjaival a lepedőbe markol. 

Szűk hüvelye szorosan öleli körül férfiasságomat, zihálva nyugtázza, ahogy makkom végigcsúszik benne, izgalmat adva minden négyzetcentiméterén. 

Kipirosodik arcom, egy izzadtságcsepp hullik le homlokomról, fenekénre érkezve, mint egy hullócsillag robban szét, kapkodom a levegőt, Emese ismét éles hangon adja ki magából elkövezett orgazmusának kéjes érzését. 

Levegő után kapkodok, megállok, férfiasságom kicsúszik belőle, nem így akarom ezt befejezni. Finoman megfordítom, ő kérdő tekintettel néz rám, de én csak fölé hajolok és megcsókolom, lassan beléhatolok, átkarolom, magamhoz húzom. 

- Így akarom ! - suttogom, lassan mozogni kezdek, testemet elborítja a jóleső borzongás. Csak nézzük közben egymás csillogó szemét, a fájdalmasan szép kéjt arcunkon, hosszan szeretjük a másikat, majd hirtelen robban fel a világ, összeszorítja szemhéjait, mélyről tör fel benne a kéj, de ugyanabban a pillanatban rajtam is eluralkodik a beteljesülés, férfiasságomból pulzálva lövell belé spermám. 

Rá rogyok, remegnek lábaim, karjaim, majd felemelkedek róla, oldalra gördülök, magamhoz húzom. Egymást átkarolva, simogatva múlik el az elmúlt órák izgalma, kéje. Kócos fejét felém fordítja, tekintetében a jóleső megnyugvás. Csak fekszünk és nézzük egymást, tudjuk most el kell válnunk de húzzuk a percet.

Az idilli lecsengésnek a mobilja rezgése vet véget. 

- Mennünk kell! - suttogja és elindul kifelé a szobából, a nyitott ajtón át látom, ahogy lassan felöltözik. Utána megyek, magamra veszem útközben az elhagyott ruhadarabjaimat, a bejárati ajtó előtt átkaroljuk egymást, és mélyen megcsókoljuk. 

- Jöjjön még el! - kér halkan.

- Megígérem! - válaszolom, kilépek az ajtón és vissza sem nézve az autóm felé indulok. Nem emlékszem az útra, csak amikor belépek a házba jutok vissza a valóságba. A hálószoba ajtaja még csukva, Anna alszik. Lezuhanyzok, kávét főzök neki és csak ülök, várom, hogy felébredjen. Hamarosan nyílik az ajtó, Anna álmos tekintete mosolyog rám. 

tumblr_moe58h2usy1revz5to2_500.gif

Szőke fürtök 3. - Hadd szeressem

Amúgy is kemény férfiasságom szinte felrobban nyelvének érintésétől, hangosan felnyögök, Emese rám emeli csillogó tekintetét, majd ajkai körülölelik makkomat, nyelvével simogatva azt egyre többet tüntet el belőle. Az izgalmas érzéstől, borzongok, önkéntelenül mélyeket lélegzek. Nem siet, finom mozdulatokkal emeli fejét, engedi ki farkam szájából, majd újra és újra megteszi. Keze combomat cirógatja, zacskómhoz ér, újra combomhoz majd megint heréimhez. 

Nem fogom vissza magam, hagyom, hogy az érzéseim hangok formájában juttassanak kifejezésre. A kéj teljes spektrumát adja át nekem, engedem, hogy szeressen. Kezei lassan kúsznak felfelé testemen, simogat, körme hegyének érintésével okoz örömet, miközben élvezettel kényeztet. Mintha ezer éve ismerne, úgy játszik velem, érzi, tudja mikor kell finomabban, lassabban, hogy tovább tartson a kitörni készülő extázis. 

Akárhogy is próbálja húzni a beteljesülés eljövetelét, nem tudja tovább késleltetni de megérzi ahogy elér a mennyei beteljesülés, mély levegőt veszek, férfiasságommal ajkai között, rám néz majd lehunyja szemét, engedi, hogy kéjem nedvei megtöltsék száját, néha kezével segít is benne. Ahogy extázisom tetőpontja elmúlik, felemelkedik, mosolyogva néz rám. 

- Köszönöm, hogy megadta ezt nekem! - bújik mellém. Szőke fürjei elterülnek mellkasomon, kezével cirógat, ahogy én is őt. Hosszú percekig fekszünk így, csak halk lélegzetvételünk hallatszik. Érzem, ahogy dobog a szíve. Megfordul, rám néz, felemelem fejem és megcsókolom. 

- Most én fogom szeretni! - suttogom és hátára fordítom. Szőke haja szétterül a nagy párnán, érzéki teste szinte védtelenül fekszik előttem. Combjai közé térdelek, ujjaimmal végigsimítok bőrén, formás mellein, elidőzök egyre keményedő, rózsaszín mellbimbóin. Nyitott szemében csillogás, vággyal telve nézzük egymást. Kissé hátrább csúszok majd kezeim végigsimítanak szeméremajkain. Lehunyja szemét. 

Jobb mutatóujjam végighúzom nedves ajkai között, le majd fel és újra. Érzem mennyire kívánja, halk sóhajai elárulják. Apró pontja, minden mozdulatomra egyre keményebbé válik, a lepedő csatakos lesz. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan ismét kész lesz férfiasságom rá, egyre keményebbé válik, szinte szétrobban a vágy keltette ingerektől. Makkom ajkai közé illesztem, fölé hajolok, ahogy megéri testem melegét, kinyitja szemét, ajkai csókra nyílnak, lassan merül el farkam forró hüvelyében. Ahogy eggyé válunk, testünk megremeg, felsóhajtunk, nem mozdulok, fokozom az élvezetet. 

Hosszú másodpercek után mozdulok csak meg, csigalassúsággal vonom vissza bejáratáig majd előre. Nem sietek, szeretem ahogy ő is tette, és ahogy tőlem kérte. Testünk együtt zihál, és remeg, a kéj adta minden impulzust kiélvezünk. Nem tudom mennyi idő telik közben el, elveszett a térben. 

Emese izgatóan zihál, lábait derekam köré kulcsolja, ezzel megemeli ágyékát, el akar teljes valómban nyelni. Hosszan, egymást csókolva szeretkezünk, egyre hangosabban, intenzívebben. Érzem és hallom, amint eljut a csúcsra, fenekembe mélyeszti körmeit, úgy húz a kéjben magához.

- Folytassa! Kérem! Szeressen megint, érezni akarom! - nyögi. Ahogy mozdulok, azonnal zihálni kezd, kapkodja  a levegőt, teste remeg. Egyre gyorsabban mozgok, farkam ki-be jár forró és nedves hüvelyében. Emese nem várt pillanatban sikolt fel, megszorítja férfiasságom, kéjének minden impulzusával. Élvezem ahogy kiteljesedik. Ujjai a hátamba mélyeszti. 

- Magának adom magam, az öné vagyok! - nyögi és hátrább húzódik, farkam kicsúszik belőle. Felül és megfordul, négykézlábra áll, jobb kezével elhúzza popsiját.

- A fenekem is az Öné lehet! - suttogja és leejti vállát a lepedőre....  

unnamed.gif

 

 

 

Szőke fürtök 2. - Másnap

Reggel, ismét korán kelek, nagyon korán, de azért mert a hajnali magányomat, gondolataimat, ébredésemet nem vagyok hajlandó elengedni. Ez kell nekem. A friss kávé felébreszt, aztán a borotválkozás és zuhany, befejezi a folyamatot. 

Halkan felöltözök, kinyitom a garázst és kitolatok az autóval. Lassan ereszkedik vissza a garázskapu, amint az alja a földre ér, mindig hangosan döng a bordázott anyag. Kihajtok a kertből, balra nyomom le az irányjelző karját, kikanyarodok a főútra, az autópálya felé. Lassan melegszik a motor, kímélem is addig amíg a hideg fém eléri az üzemi hőfokot. Amint elérem az autópálya felhajtóját, el kezd kúszni felfelé a mutató. A gyorsító sávon, hallom amint a turbó felpörög, sivítva tolja a rengeteg üzemanyagot a motorba, erőt adva neki. 

Sietek, a tempomat 170-nél rögzül mint tegnap is, csak "Orbán kapujainál" lassítok, nem kérek sztárfotót, különben sem szeretem a rossz minőségű képeket. Gyorsan túljutok azon a negyven kilométeren, egyre inkább dobog a szívem, szinte együtt az irányjelzővel. Beérve a településre, lelassítok, sohasem vezetek gyorsan, vigyázok a kutyákra, gyerekekre és mindenre. A tegnapi helyen állítom le az autót, kiszállok, arra indulok ahol tegnap találkoztunk. 

Távolban feltűnik alakja, ahogy közelebb érünk egymáshoz, szinte érezhető a vágy ami a másikhoz bennünket. Átölelem, forrón, mohón csókolnak ajkaink, dobog szívünk. Finom illata, a hajnali hűvöstől kipirosodott arca szinte pillanatok alatt melegszik föl, nem tudom elengedni. 

- Jöjjön! - suttogja és kézen fog - Jöjjön! Elindulok mellette, a nedves avar nem ad hangot, amint sietve lépkedek mellette, minduntalan gyönyörű arcélét keresem. Hamarosan egy magányos ház, tárul elénk. Körbenéz, kinyitja a kaput, majd bezárja. Az ajtóhoz érve, halkan fordul a zár, kellemes, kiáramló meleg csapja meg arcomat. Becsukom magam mögött az ajtót, ő elfordítja a kulcsot, felém fordul. Magamhoz húzom, ajkam az övéhez ér, forró vágytól vezérelve, szinte felfaljuk egymást. Férfiasságomnak már kicsi a nadrágom.

Kezem, fehér kabátjának gombjait keresi, de ő szinte egy mozdulattal, kinyitja azt. Alatta rövid ruhája, mellbimbói szinte átbökik a vékony anyagot. Magamhoz húznám, de nem érem el, ismét egy gyors mozdulat, áthúzza fején a ruhát, pillanatok alatt tűnek elő combjai, szemérme, hasa, kívánatos keblei. 

- Az Öné vagyok! - néz mélyen a szemembe. Csak állok és nézem csodálatos testét, az isteni, érett nőt, a lelkemet és vágyaimat megláncolót. Keze felém nyúl, lehúzza vékony kabátom cipzárját, a földre ejti. Keze a nadrágom övét bontja, gombolja, tűnik el alatta. Szemében vad vágy csillan meg, elém akar ereszkedni de megfogom a vállát, és megcsókolom. Ajkaim, forró, selymes bőrére lehelnek apró érintéseket. Mély levegőt vesz, remegve engedi ki, szám lejjebb kalandozik, elérem kemény bimbóját. Nyelvem, finoman játszik vele, hol egyikkel, hol pedig a másikkal, ujjaim cirógatják. 

Lélegzetvétele, gyorsul, jólesően nyög fel, lassan elé ereszkedem. Két kezem selymes bőrén ereszkedik alább, hátáról, derekán át egészen fenekéig. Térdem finom szőnyegre ér, jólesően támaszt meg, csókjaim hasát érik, sóhajai halkan kúsznak felém. Fehér bőre vonzza ajkaim érintését, szeméremdombja szinte szűziesen izgató. Nyelvem ajkai közé fúrom, érzékien, amint csiklójához ér, hajamba markol mindkét kezével és felsóhajt, jobb lábát megemeli, át vállamon, arra fektetve azt, vádlija hátamon nyugszik.

- Kérem folytassa! - suttogja halkan. Érzem nedvességét, nyelvem közvetíti izgató ízét, a felkorbácsolt vágyamat egyre fokozva. Nem tudok betelni szemérme adta izgalommal, nyelvem egyre csak őt kívánva merül el ajkai között. 

Ó - sóhajt fel félhangosan - nem bí...... - de nem tudja tovább mondani, hajamba kapaszkodva felsikolt, megremegő lábai alig tudják megtartani, éles hangon élvez el, combját nedvesség önti el. Megtartom mögé kulcsolt kezemmel, amint már stabilan áll, lassan segítem le lábát vállamról. Felemelkedek, arcába hullott haját félresimítom, megcsókolom, ajkai forrók, nyelve mohón furakszik a ajkaim közé. Remegő testtel és dobogó szívvel csókoljuk egymást.

- Jöjjön! - súgja halkan a fülembe és kezemet fogva maga után húz. A régi kétszárnyú ajtó hangosan nyikordul meg amint kinyitja, hatalmas barokk stílusú franciaágy a szoba egyetlen berendezése. Behúzza a nyikorgó, nehéz ajtót magunk után. Gyönyörű szemeivel mélyen az enyémbe néz.

- Engedje meg, hogy szeressem és szeressen Ön is viszont! - kér halkan. Magamhoz húzom, megcsókolom, fülébe súgom: Szeretni fogom!

Fellép az ágyra, az öreg bútordarab megnyikordul alattunk, finoman a friss ágyneműbe fektet, levendula illat csapja meg az orrom, diszkrét de izgató az öblítőtől. Négykézláb közelít felém, férfiasságomon érzem forró leheletét, majd hasonlóan forró nyelvének érintésére megremegek...

 

amateur-blonde-blowjob.gif

 

Szőke fürtök 1. Meglepetés

Korán van, gyorsan elfogyasztom a reggeli kávémat, megborotválkozok és lezuhanyzok, pedig kellene a hosszabb idő hozzá. Zokni, ing, nadrág, is felkerül majd kabátomba bújok és bekötöm a cipőmet. Korán van. Hajnal, de már kint rajcsúroznak a csulik, hangos csiripelésük tölti be a hajnalt. Korán van, de lelkesen, izgalommal indulok. 

Amint bezárom a ház ajtaját, máris nyomom a távirányító gombjait, a garázsajtó emelkedik, a kertkapu is nyílik. Nem akarok zajt csapni, tilosban járok, Anna mélyen alszik még. Korán van, de szinte remegek az eljövőtől. Nem kapkodok, nem nyomom még az autónak, hiába sport verzió, a dízelmotornak idő kell még felmelegszik minden károsodás nélkül. 

Az autópályára érve is még finoman gyorsítok, majd amikor el kezd a hőfokmérő emelkedni, egyre nagyobb sebességre ösztönzöm a piros Civic-et. 170-nél, nyomom be a tempomatot, csak az útra és a lehetséges, bújkáló trafis rendőrőkre figyelek. Az 50 km-t hamar megteszem, le is kanyarodok a mellékútra, nagyjából tudom merre menjek. Amint elérem a faluból kivezető utat és meglátom a pár házból álló utcát lelassítok, koncentrálva figyelem a már képről ismerős kerítéseket. Meg is látom az amelyiket keresem, elgurulok előtte, majd amint véget érnek a házak félreállok. Kiszállok, bezárom az autót. A ligetes sétaút felé indulok, majd egy sűrű bokor mögött megállok. Dobog a szívem, várok, remélem jó irányba indultam. 

Hamarosan halk nesz üti meg a fülem, valaki közepes tempóban közeledik. Mereven állok, a pirkadó nap már elég fényt ad, eleget ahhoz, hogy kivehessem, felismerjem. Szinte óráknak tűnnek a percek amíg eléri az úton azt a vonalat, ahol állok. Ő az! 

Szőke, fürtös haját néha megfújja a szellő, fehér, félhosszú kabátot visel, barna kordnadrágot. Sportosan elegáns. Amint elhagyja búvóhelyem, lépteivel szinkronban kilépek a bokor mögül. Megállok.

- Emese! - szólítom meg félhangosan - Szép, jó reggelt kívánok Önnek! - köszönök.

Megriadva megfordul, tekintetében a megnyugvó felismerésre vált a félelem. Megcsillannak barna szemei, nemes ívű szája mosolyra húzódik. 

- Ön az ? - kérdezi vagy inkább állítja. - Micsoda meglepetés, Ön járt épp a fejemben.

- Ön pedig az enyémben! - válaszolom ahogy egyre közelebb érünk egymáshoz. Megállunk szemben és csak kutatjuk a másik tekintetét, minden más mint a képeken, de ez így még jobb. Csak állunk, majd kezemet nyújtom felé. 

- Akkor most az életben is bemutatkozom. - mondom a nevemet. Ő csak mosolyogva áll. Ahogy kezem az övéhez ér, villám csap belém, jóleső borzongás. 

- Jön velem sétálni? - kérdi.

- Szívesen! Önnel mindig! - reagálok rá. Lépteink zörögnek az avarban, halkan beszélgetünk, mindketten zavarban vagyunk. Akarom a közelségét, akarom az érintését, közelebbről érezni illatát. Kezem mintegy véletlenül ér az övéhez, rám emeli csillogó tekintetét. tenyerembe helyezi finom kezét. Hosszan sétálunk, majd azt veszem észre, a piros Honda mellett lyukadunk ki. 

- Most haza kell mennem, de kérem, jöjjön el holnap is! - szól halkan. Bal keze még mindig a jobbomban, egymásra nézünk, óvatosan magam felé húzom, szinte a villám csap belénk amint ajkaink összeérnek, érzékien csókoljuk a másikat, remegő testünket, a vágy vezérli.

Felemeli fejét. - Jöjjön el holnap is! - kér ismét és búcsú nélkül elindul. Én csak állok és nézek utána, ahogy alakja lassan távolodik. Kinyitom az ajtót, abban a pillanatban visszanéz, és tovább megy.

Beülök, bekötöm magam, elindítom a motort és megfordulok. Lassan gurulok végig az utcán, még látom ahogy a kerten belül, kutyájával játszik. Sietek haza, még mindig korán van. A házban csönd honol. Anna még alszik.

Leülök a laptop elé, üzeneteit olvasom, válaszolok, forranak a bitek és a bájtok, várjuk a holnap reggelt. 

giphy_2.gif

Akarata nélkül

Fehér póló, kék farmer, fekete cipő és fekete bőrkabát van rajtam, napszemüveg fedi el tekintetem, nem akarom, hogy más is lássa.

Megállok a bejárati ajtó előtt, kopogok. Várok de semmi reakció. Óvatosan betekintek az ablakon, egy sötét árnyat látok elsuhanni az elhúzott függöny mögött. Ismét kopogok, még mindig nem történik semmi, idegesen körbe tekintek, nem lát-e meg senki, majd utolsó próbálkozás, most már erősebben verem meg a barna fa ajtót. Fülelek, bentről motoszkálás hallatszik, fordul a kulcs a zárban, résnyire kinyílik az ablaktalan tömeg. Megpillantom, tekintetét de csak a szemét, kérdően néz rám. Valami megindul bennem, egy vágy, egy hataloméhes izgalom.

Lában az ajtó résébe préselem, megakasztva azt, jobb kezemmel megfogom a szélét, egy erőteljes mozdulattal kinyitom. A nálam alacsonyabb alak, a meglepetéstől hátra tántorodik, szinte a közeli fehér falnak esik, felsikolt. Pillanatok műve alatt belépek az erőszakkal kinyitott ajtón, csapódik mögöttem, elkapom a fejét és kezem szájára szorítom, hogy ne tudjon nyikkanni sem. Kapálódzik, ki akar szorításomból szabadulni de erősen tartom. 

- Hallgass vagy megbánod! - suttogom felé és jobb kezem, domború zsebembe süllyesztem, megmarkolom benne azt a hideg, kézbe illő tárgyat. Meglátom a rémületet tekintetében, elhallgat. Előre lököm, beljebb a házba, az előszoba ajtó mellett lévő, klinkertéglás kéményhez állítom, nekem háttal. Megcsörren a másik, hideg és kegyetlen érintésű fém lánca, amint kirántom zsebemből, jobb kezét hátracsavarva kattintom át csuklóján a bilincset. Szépre manikűrözött de világos, kicsi kezein kontrasztosan mutat a vörös körömlakk. Amint eljut a tudatáig mit is teszek, megint felsikolt. Villámgyorsan a másik kezét a nyitott karperecbe erőszakolom, kattannak a racsnik. Most már csak a kulcs nyitja. Kezem rászorul szájára. - Mondtam, hogy hallgass!!!

- Ne mozogj mert még jobban rászorul és fájni fog! - suttogom fenyegetően. Világosszürke papucsában megvillan, fekete, vékony harisnyás bokája. - Indul előre! - lököm meg a ház belseje felé irányítva. A nappaliban, kéziszőttes perzsaszőnyeg, a földre nyomom, letérdel, liheg és halkan szipog. Hátrébb lépek, előveszem telefonom, minden oldalról lefényképezem. Titokzatos, mindent elrejt fekete ruhája, csak szemei látszanak ki. A fényes selyem egy, minden áron felfedezésre váró világot rejt. Remeg a teste. Gondolkodóba esek, hogyan is tegyem amiért jöttem. 

Mögé lépek, előre lököm, feje és mellkasa a szőnyegre hanyatlik. A fekete, modern szabású csadorját a nyakánál egy gomb fogja össze, lejjebb cipzár. Tekintetem a bokájára esik, felé nyúlok, a testét fedő fekete anyagot, a lábai felől felfelé, hátrabilincselt kezét eltakarva tépem ki combjai alól és hajtom rá. A fekete harisnya csípőjéig ér, alatta szintén fekete bugyi. Nagy feneke szinte hívogat, lihegek az izgalomtól, amint szétszakítom rajta a nylon anyagot, combjain cafatokban lóg. Már tudja mit is akarok, felsikolt megint. 

Bőrkabátom jobb zsebét a hideg fémmel a hátához nyomom. - Csönd! - emelem fel a hangom mire ő elhallgat. A vékony szövésű bugyi, pillanatok alatt szakad le fenekéről, térdhajlatáig húzom a megmaradt darabjait. Hátát lejjebb nyomom a szőnyegre, meglátom fenekének rózsáját, szeméremajkain világos, szőrzetét. Pillanatok alatt kiszabadítom farkam a farmerból, mögé térdelek, ujjaimat számban megnedvesítem, makkomra kenem, bozontos szeméremajkai közé nyomom, erőszakosan beléhatolok, felsikolt a száraz fájdalomtól. Nekem sem kellemes de amint újra és újra végigtolom benne férfiasságom, egyre könnyebben csúszik, nedvessége segíti, szűk hüvelye befogad. Tenyerem csattan popsija félgömbjein, már nem érdekel ha sikoltása betölti a lakást, egyre vadabbul jár farkam ki és be benne. Nyöszörgése lassan zihálássá válik, néha kéjesen felnyög szipogása közben.

Nem érdekel vajon jó ez neki, nem ezért jöttem. Élvezem hatalmam, élvezem forró vaginája szorítását, élvezem ahogy kéjem egyre a tetőfokára hág. Fenekét széthúzva tartom, a gyenge fény megcsillan férfiasságomon, amint hol el, majd előtűnik szőkés-vöröses szeméremajkai között. Lökéseimtől megremegő, nagy popsijának látványa, nyüszítő hangja és kéjt adó hüvelyének megszerzésének összessége egyre gyorsabb mozgásra késztet. 

Lassan, úgy érzem beletörődött sorsába, nem sikít már de néha kéjesen felnyög. Azt hittem, hogy ez nálam most, ennyi impulzus végett nem fog sokáig tartani de tévedtem. Élvezettel mozgok, ki és be, tekintetem egyre többet esik hívogató popsijára, a vágy elhatalmasodik rajtam. Kihúzom kemény farkam belőle, ujjammal megnedvesítem popsijának rózsáját, makkom hozzá nyomom. Ismét felsikolt. - Neeeee! - de nem érdekel mit nem akar. El akar húzódni tőlem, bal kezemmel megmarkolom a burka alatti bilincset, magam felé húzom, jobb kezemmel szorosan fenekének feszítem férfiasságom, érzem és nézem ahogy egyre beljebb kerül majd átjutva az első akadályon, lassan eltűnik benne. Lassan mozgok, tudom ezek az ingerek akár másodpercek alatt is a csúcsra juttathatnak, kéjem magasra tör. 

Eltűnik az idő, csak az élvezet marad, ahogy ánusza szorítása férfiasságom körülöleli, hangosan nyögök, ő csak halkan zihál. Pillanatok tört része alatt remeg meg testem, az első mennyi, kéjes lüktetés közben húzom farkam ki belőle, spriccel spermám rózsájára, bozontos szeméremajkaira, fehér cseppek hullanak a szétszakított bugyijára és harisnyájára. 

Felállok, fürdőt keresek, a langyos víz jólesően simogatja farkam. Megtörlöm egy fehér törölközőbe, visszamegyek. Felsegítem, kioldom a bilincseit. Fátyolos tekintete esik elfedett arcát takaró, fekete anyag mögül rám. 

Leveszi a haját, arcát takaró fejfedőt, vörös haja, kiszabadulva vállára omlik. - Erre vágytál? - kérdezi mosolyogva. Megcsókolom. - Igen erre, köszönöm! - válaszolom. Nézem ahogy a szétszaggatott fehérneműjétől megszabadul, elindul a fürdő felé, combján fehér nedvem hagy nyomot.  Leülök, rágyújtok és várok. Folytatni akarom.

mus2.gif

Ajándék 4. - Mindent szabad?

Megfogom popsiját, a kívánatos félgömböket két oldalra húzva előtűnik pici rózsája, lassan tolom előre benne farkam, hihetetlenül szűk és forró hüvelye fogadja be azt. Klára felsóhajt ahogy szeméremdombom fenekéhez szorul, makkommal érzem elértem a végét is. 

Elkapom Anna kíváncsi tekintetét, melegség és kéj sugárzik belőle, látni akarja milyen az amikor másik nőt teszek magamévá de nem tudja nyitva tartani szemét, Klára nyelve megint izgalmat ad mennyei puncijának. Lassan mozgok előre és hátra, az izgalomtól remegve, halkan sóhajtva dugom az ismeretlent. Hármunk különböző reakcióinak hangja hoz fülledt erotikát a házba. 

Anna tekintetét érzem magamon, tudom, hogy élvezettel nézi arcom minden kéjes megnyilvánulását, rezdülését, Klára egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, félhangosan fel-felnyög. Nem sietek, kiélvezem a helyzetet, nem gyorsítok mozgásomon, férfiasságom csak épp bejáratáig húzom, makkom ott marad majd megint vissza, lassan, mélyre. Klára minden alkalommal egyre inkább felém tolja popsiját, kívánva, követelve farkam által adott izgalmat. Megemeli fejét, leengedi csípőjét de Anna kezei a vörös fürtökre vándorolnak és finoman visszanyomják combjai közé. 

- Ne hagyd abba! - suttogja - Nyalj! 

Klára szinte akaratlanul emeli fel ismét a kéjtől majd fúrja fejét ismét Anna combjai közé, aki hirtelen mélyről jövően felnyög, combjai összezáródnak, felemeli popsiját, megállíthatatlanul élvez, mindhármunk teste beleremeg kéjébe. Ahogy megnyugszik, kijjebb húzza ágyékát Klára feje alól, a kanapé támlájához támaszkodik, nedves szeméremajkain megcsillan a fény, biztatóan néz rám fátyolos tekintettel, mintha azt mondaná: Dugd! A tiéd!

Most csak Klára isteni puncijára koncentrálok és magam élvezetére, egyre gyorsabban mozgok, jár vértől duzzadt farkam benne, izgalmas hallani, egyre közeledik a csúcspont felé. Azt már látom, hogy ő nem Anna, neki több inger szükséges az önkívülethez, élvezem minden percét, férfiasságom szűk hüvelyének minden pontját megérinti, különböző pozíciókban majd megtalálom azt ami a legteljesebb örömet okozza. Így maradva mozgok benne, egyre gyorsabban, mindketten nyögve és lihegve, kiélvezve a szenvedélyt. Egyik pillanatról a másikra apró lélegzetvételei egyre gyorsabban követik egymást, majd lassú remegés tölti el testét, búgó hangon jut el a csúcsra. 

Előre húzódik, megfordul és hanyatt fekszik az ágyon, arcán kielégült mosollyal. Én csak nézem őket, álló farokkal előttük. 

- Csak egyikőtöknek tudok adni belőle! - mutatok férfiasságomra de Anna elmosolyodik.

- Szerintem mindketten kaphatunk belőle.- válaszolja és elém térdel, végignyalja azt. - Te is meg akarod kóstolni vagy hová szeretnéd? - kérdezi Klára felé fordulva. A vörös hajkorona is elém térdel, az ő nyelve is végigsiklik farkamon majd forró leheletük két oldalról ad remegést nekem. - A te férjed, juttasd el a csúcsra de hadd kérjek én is belőle! - suttogja Klára. 

Anna jobb kezébe fogja férfiasságom, ajkai között eltünteti makkom, érzékien játszik vele, Klára ujjai heréimet simogatják, combom belső felét. Anna isteni nyelve, ajkai, forró szája nem sok időt hagy nekem, egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, hangosan felnyögök, kienged ajkai közül, kinyújtja nyelvét, Klára hasonlóképpen, első lüktetésem Anna arcára kerül, ajkain csurog le nyelvére, majd Klára felé irányítva, nyitott szájába spriccel spermám. Ide-oda fordulok, mindenkinek adok még és még belőle. 

Kéjes tekintettel ízlelik és tüntetik el nyelvükkel fehér nedvem, majd Klára ajkai közé veszi, nyalja, meg-megszívja, minden cseppet kierőszakol belőle. Az ágyra rogyok, lábaim remegnek. 

- Lezuhanyzok! - szól Anna és elindul a fürdő felé. 

- Utánad megyek én is! - szól még Klára és megsimogatja arcom. - Tudod mit szeretnék? - kérdezi halk, búgó hangon. Egyszer szeretnék veled, csak kettesben lenni. - folytatja halkan - Amikor csak egymásra figyelhetünk! 

- Rendben! - válaszolom mosolyogva.

Anna visszaér a fürdőből, köntösébe bújva ül le mellém, Klára pedig feláll és ő is a fürdőszoba felé veszi az irányt. Megsimogatom arcát, felém közelít és megcsókol. - Tetszett az ajándék? - kérdezi.

- Igen Nyuszi! Köszönöm! - válaszolom és nyelvem elvész ajkai között. 

- Folytassuk? - kérdezi

- Ha nem bánod akkor igen. - szólok. 

- Előbb eszünk, utána pedig tovább csináljuk! - jelenti ki, kimegy a konyhába, hallom ahogy csörögnek a tányérok, evőeszközök. Felállok, kilépek a folyosóra, Klára jön szemben, a fürdőlepedőt tekerve magára. Megsimogatom arcát,ő megáll és megcsókol - A popsimat is megdughatod ha szeretnéd! - suttogja majd tovább indul. Még hallom, ahogy beszélgetni kezdenek, beállok a zuhany alá...

ffmcum.gif

 

Ajándék 3. - A néző

Anna oldalra fordítja fejét, rám mosolyog de arcán a jóleső érzés. 

- Csak nézz! - suttogja elharapva a mondat végét, felnyögve. Leülök a bézs, bőrutánzatú fotelbe, farkam lüktetve emelkedik ki. Izgalmas látvány amint Klára vörös haja elterül Anna szeméremdombján, combján, épp csak finom mozdulatokat látok tőle. Halk nyögések töltik be a szobát, Anna a kéjes érzéstől, és szerintem Klára is amint élvezettel nyalja feleségem punciját. Férfiasságom jobb kezembe fogom, még nedves Annától, lassan mozog kezem rajta, fel és le. 

Klára felemeli fejét. - Nagyon finom a puncid! - suttogja felhevülten majd újra Anna combjai közé fúrja, aki felnyög az újabb érintéstől. Anna ujjai a mellét masszírozzák, Kláráé pedig a combjai belső felét. Feleségem egyre nagyobb örömöt él át, meg-megemeli csípőjét, még kérve a kéjből. Klára csak játszik vele, mindig addig izgatja amíg megérzi, a másik nagyon közel került a csúcsponthoz és olyankor megáll, picit megemeli a fejét, forró levegőt fúj felhevült szemérmére. Ahogy Anna légzése csillapodik, Klára ismét nyelvével ad örömet neki. 

Alig bírok magammal, nejem combjai közül kiemelkedő popsi, szeméremajkainak barackja hívogatóan néz rám, de most csak néző vagyok. 

Anna rám emeli tekintetét. - Tudom Nyuszi, hogy mire gondolsz de várj méééééég! - nyújtja el a mondat végét majd hangos nyögésbe kezd, Klára most nem tudott megállni az orgazmus előtti pillanatban, Anna éles hangon jut el a csúcsra, remegnek lábai, keze a lepedőt markolja. 

- Érezni akarlak magamban! - zihálja Klára felém - A farkad szeretném magamban! 

- Gyere Nyuszi! - erősíti meg Anna is. Felállok, mögéjük lépek, jobb kezemmel megsimogatom Klára popsiját, ujjamat végighúzom szeméremajkain, majd újra, közéjük fúrva. Forró nedvességet érzek, ágyékomat előre tolva éri el makkom Klára csodálatos puncijának bejáratát...

1pl2.gif

Ajándék 2. - Ezt nem hiszem el

Klára érzéki ajkai szorosan ölelik körül farkam, ahogy mozog egyre többször érzem, szinte a torkában makkom, Anna szeméremajkai nedvesen siklanak számon, nyelvemen. Hallom zihálását, én is felnyögök közben mert Klára nyelvének érintése minden másodpercben, újabb és más impulzust ad. 

Anna csípője egyre gyorsabban mozog rajtam, két keze a kanapé háttámlájába kapaszkodik, nedvessége beteríti arcom, élvezem amint szinte fürdök kéjének nedvében. Anna zihálása villámgyorsan alakul át hangos nyögéssé, élvezetének csúcspontján betölti a nappali légterét. Megemeli csípőjét, ne érjem el nyelvemmel ilyenkor már érzékeny csiklóját, oldalra ül mellém, ajkát tapasztja az enyémre, forrón megcsókol. 

- Gyere! - szól Klára felé - Isteni a nyelve, hadd nyaljon ki! - Szereted? - kérdezi.

Klára felemeli fejét.- Ne haragudj de belefeledkeztem a csodálatos farkába. Igen akarom! - válaszolja mohón. 

Anna csípőm felett emeli át lábát, kezébe veszi farkam és magába irányítja bár nedves szeméremajkai között erre nem nagyon lett volna szükség. Óvatosan ereszkedik rá, makkom szinte méhében amikor felnyög. Klára hátára fekszik, felhúzza lábait, úgy bújik ki a bugyijából, pillanatra előtűnik zárt de duzzadt szeméremajka és popsijának bejárata. Átemeli lábát rajtam, de ő Annával szembefordulva. Megemeli popsiját, nyelvem az újdonság varázsától vezérelve siklik simára borotvált ajkain, néha közöttük elveszve. Ahogy egyre beljebb jutok, megérzem ízét, felvillanyoz az új és finom nedvesség. Nyelvem lassan mozogva keresi hüvelyének bejáratát, amit hamar meg is találok, aprókat körözve fúrom belé. 

Anna csípője egyre gyorsuló mozgásban mozog rajtam, tudom ilyenkor veszi el azt amire neki igazán szüksége van, úgy irányítja, hogy neki a lehető legjobb legyen de hallom, ha Klára puncijától nem is látom, hogy hamarosan ismét el fog élvezni. 

Klára még csak néha sóhajt fel, nyelvemmel igyekszem kitapasztalni, melyik az a hely, érintés amire érzékenyen reagál, viszont hüvelyéből már rengeteg nedvesség önt el, néha le is nyelem mert annyira felizgat íze. Anna egyre hangosabban nyög és érzem hüvelyének izmait, megszorítják farkam, remegő testének impulzusait közvetítik. 

- Jajj, ne haragudj! - sikolt fel Anna. Nem értem a dolgot, mivel nem látom.

- Semmi baj! - válaszol Klára -Csak nyugodtan kapaszkodj belém, ha úgy érzed. Mondtad, hogy te nem szereted a nőket de engem nem zavar az érintésed, sőt! - hallom és érzem ahogy Klára hüvelyéből hirtelen több nedvesség tódul nyelvemre. Összekombinálom a dolgokat, szóval őt ennyire izgatja ha egy másik nő ér hozzá?

Anna hangosan búg, ahogy orgazmusának hullámai átveszik teste fölött az irányítást, nyelvem egyre csak cikázik Klára csiklóján, elmondhatatlanul finom nedvessége beterít, előre dől, pici pontja még inkább előrtör ajkai  közül. 

- Nyald, nyald! - Gyorsabban! - zihál, mély levegőt vesz, búgva engedi ki, teste megremeg, élesen felnyögve jut el a csúcspontra. Aprókat nyalok belőle, élvezem ahogy érintésemre megrezdül teste. 

- Ne haragudj! - suttogja, Anna zihálva válaszol:- Hagyjuk ezt a bocsánatkérést! Kibe kapaszkodtunk volna ha nem egymásba? Klára átemeli lábát rajtam, most látom keze Anna vállán. Amint le akarja venni, nejem megfogja azt és a cicijén át húzva segíti le magáról. 

- Tudod mit? - kérdezi - Gyere mögém, próbáljuk meg, simogasd ha neked jólesik. Majd szólok ha kellemetlen! - meglepetésemben tágra nyitom a szemem. Klára Anna mögé térdel, hónalja alatt átvezeti kezét, óvatosan cirógatja Anna duzzadt mellbimbóit, közben huncutul mosolyog szép zöld szemeivel rám, vállai fölött. Anna mozgása ismét gyorsul, előre, hátra, oldalra mozog farkamon, megfeszül teste és meg nem álló zihálással élvez el. 

- Ó de finoooom! - nyögi. Klára előrehajtja fejét és Anna fülébe súgja. 

- Nem volt kellemetlen? - kérdezi. 

- Nem! Sőt, izgalmas ujjaid vannak! - válaszolja és felemelkedik farkamról. Még remegő lábakkal hanyatt fekszik az ágyon. 

- Próbáljuk meg másképp! - mondja és szétnyitja combjait. Klára elhelyezkedik közöttük, hallom ahogy Anna felnyög amint a másik nyelve szeméremajkaihoz ér....

1pl.gif

 

Ajándék 1. - Anna meglepetése

December 26.-a van. Anna, hála istennek jobban érzi magát. Kivittem a gyerekeket a vasútállomásra, elbúcsúztunk, felszálltak a vonatra. Most Pesten folytatják a karácsonyt. Hazaérek, beállok a Hondával a garázsba és bemegyek a házba. 

Ketten maradtunk, Anna és én. Mosolyogva ül a kanapén és olvas. Mellé ülök, körbenézek a neten, a közösségi médiákon, de semmi érdekes nem történik, csak a szokásos karácsonyi, unalmas posztok. Anna felém fordul, kiveszi a telefont a kezemből és érzékien megcsókol. Nem ellenkezek. 

A hálószobából, meztelenül jövök ki, a fürdőbe megyek, megmosakszom, lemosom férfiasságomról Anna és az én nedvem keverékének maradványait. Ő egy papírzsebkendőt szorít combjai közé, úgy jön ki majd ő is megmosakszik. Alig, hogy felöltöztünk csöng a telefonja. Érte nyúl, elmosolyodik majd elindul ki a házból. Nem értem a szituációt de kinézek az ablakon. Egy hosszú kabátba burkolt, vörös nőt enged be. Nem ismerem, sosem láttam azelőtt. Ki lehet?

Belépnek az előszobából, a kinti hideget hozva magukkal. A hölgy mosolyog, még mindig nem értem a szituációt. Anna megszólal.

- Nyuszi! Engedd meg, hogy bemutassam Klárát! - a nő nyújtja a kezét és a nevét mondja. Én is bemutatkozom neki, igyekszem jól megnézni de azonnal megragadnak vonásai bennem. Vidám bár egy kicsit megfáradt tekintet, érzéki zöld szemek, vállig érő hajában szőke csíkok. Lesegítem a kabátját, felakasztom a fogasra, közben persze jól megnézem telt alkatát. Farmert és egy lila felsőt visel, valami eszméletlen dekoltázzsal. Anna beljebb tessékeli, hellyel kínálja. Én még mindig nem értem, a nevét tudom csak. 

- Nyuszi akkor most elmondom Klára miért jött hozzánk. - kezdi Anna. - Tudom, hogy minden vágyad az, egy másik férfival engem kényeztetni de én pedig azt szeretném ha mi ketten - mutat Klárára - tennénk ezt Veled. Karácsonyi ajándék. - neveti el magát. Rájuk nézek, én is elmosolyodok. 

- Akkor hozok valamit inni. - mentem ki magam a meglepett helyzetből. A konyhában Annának kólát töltök, hiszen ő nem ihat alkoholt. Kidugom a fejem az ajtón. 

- Klára! Iszol egy pohár gin-t? - kérdezem. 

- Köszönöm, azt nem de hoztam pezsgőt, azt inkább innék. - válaszolja. Magamnak töltök azért egyet majd meglátom a konyhapulton a pezsgőt. Kibontom és két pohárral kiviszem a nappaliba. Koccintunk a hölgyekkel. Beszélgetni kezdünk, családról, gyerekekről, volt férjéről, rólunk. 

- Tudom, hogy a szőkéket szereted - fordul felém - de én mindig is vörös voltam. 

- ÁÁÁ nem baj, megtartunk! - válaszolom vidáman, érzem az alkoholtól kissé felszabadultabb lettem. 

- Akkor lezuhanyozhatok? - kérdezi ő is nevetve.

- Persze. - válaszol Anna és mutatja az utat a fürdőbe. Hallom amint még törölközőért is megy Klárának. 

- Örülsz Nyuszi? - kérdezi kíváncsian.

- Igen Cica! - válaszolom és megcsókolom. Ahogy ajkaink összeérnek, fogai érzékien belém harapnak, elindul a vér férfiasságom felé. Csak állunk a nappali közepén, zihálunk a csókoktól, öleljük egymást. 

- Kész vagyok! - halljuk halkan Klára hangját. Egy világoskék babydoll van rajta, mellbimbói szinte átbökik az anyagot, hasonló kék tanga takarja szemérmét. Kezemet nyújtom felé, ő közelebb lép, hárman állunk csak és nem tudjuk most hogyan tovább. 

- Kicsit szégyenlős vagyok mióta meghíztam, csinálunk félhomályt? - kérdezi. Azonnal az ablakhoz lépek, leengedem a redőnyt. Anna elhúzza a dohányzóasztalt, ággyá nyitja a kanapét, majd eltűnik a hálószoba felé. Csak nézem ahogy Klára ott áll velem szemben, bátortalanul felé nyújtom kezem, ő közelebb lép, megsimogatom arcát és megcsókolom. Ajkai szinte felfalnak, kezem popsijára csúszik. Felvillanyoz az ismeretlen érintése. Anna jön vissza, kezében egy hatalmas lepedő, segítünk az ágyra teríteni neki. 

- Vetkőzz! - szól szinte egyszerre a két nő és felém lépnek. Anna a pólómat húzza fölfelé, Klára lassan a farmeromat oldja ki, elém térdelve húzza a bokámig. Csak a bokszeralsó maradt rajtam, farkam törekszik felfelé benne. Klára végighúzza ujját rajta. Anna mellé térdel, két oldalról ketten húzzák le lábamon azt is. 

Anna nyelve végigsiklik makkomtól a zacskómig, majd félrehúzza fejét. - Szerintem neked is ízleni fog. - ad helyet Klárának. Klára bátortalanul Annára néz aki mosolyogva bólint, kinyújtja nyelvét és hasonlóan húzza végig farkamon mint előbb Anna. 

- De szép! - suttogja. 

- Akkor a tiéd! - bíztatja nejem és az ágyra fektet. Klára fölém térdel, Anna oldalra áll, levetkőzik, átveti combját fejem fölött. - Ez pedig a tiéd! - mondja és lejjebb engedi csípőjét, kinyújtott nyelvem eléri szeméremajkait, megérzem isteni illatát, imádom nyalni fenséges punciját. Nyelvem végighúzom ajkai között, Anna olyan pozícióba helyezkedik ahogy neki a legjobb, amint csiklójához érek felsóhajt. Klára nyelve érzékien játszik férfiasságommal, majd érzem ajkai körülölelik, és eltünteti szájában... 

ffm.gif