Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 12. Felhúzva

2016. január 09. - Markus Andreas Schäfer

Ötre beérek, gyorsan kapcsolom be a gépeket, hatra a szervíz kezdetére minden úgy legyen előkészítve ahogy szeretem. Hallo Küche - hallom magam mögött, Kristin megy át a konyhán, sejtetően rámmosolyog. Markus segítenél, új söröshordót kellene az étteremre kapcsolni csak összevissza vannak a telik és az üresek a hűtőházban - kéri. 

Elindulok utána pincébe, nyitja a hűtőházat. Becsukódik az ajtó mögöttünk. Megfordul és felhúzza miniruháját. Fekete átlátszó bugyi van rajta. Látod - kérdi vagy inkább állítja - jobban néz itt ki mint a vasalódeszkán. Nem várok, végighúzom az ujjam a vágáson. Ezt imádom - suttogja - de most dolgunk van. Visszahúzza a ruhát, segítek kicserélni a hordót. Este folytatjuk ugye - kérdi. Magabiztosan bólintok és visszamegyek a konyhába. Sok a vndég, meg sem állunk egészen tíz óráig. Ma nem kell könyörögni a napi járandóság sörért, Andreas a pincér szó nélkül hozza. Attila a másik magyar szakács kollégámmal rituálisan ejtjük ki a kezünkből a szivacsot és vonulunk ki nyugodtan rágyújtani és belekortyolni a hideg sörbe. 

Te a Kristin megint lecsúsztatott pár pohárral, mosolyog mint a tejbetök - mondja. Beszélgetünk majd visszamegyünk és befejezzük a takarítást. Kérek még egy kört a konyhának - ezt én fizetem. Megérdemli ma mindenki, olyan flottul és gyorsan ment minden, ráadásul kizárólag üres tányérok jöttek vissza. Ennél nagyobb elismerés nem kell szakácsnak. Kimondatlan dicséret. 

Attila elköszön és elindul haza, én még összeírom a zöldség megrendelést. Kiviszem a papírt a recepcióra, Kristin ül a pultban. Megkérhetlek, hogy elfaxold - kérdem. Persze - mosolyog sokat sejtetően - ha utána megnézed miért csöpög a csap a 207-es szobában. Fogja a kulcsot és elindul, én utánamegyek. Becsukódik mögöttünk az ajtó. Kristin megfordul és huncut mosollyal rámnéz, felhúzza miniruháját. Azt hiszem ez a csap csöpög - mutat puncija felé, elkapja kezem és szemérméhez húzza. 

Ugye érzed milyen nedves - kérdi. Másik kezemmel megfogom derekát és magamhoz húzom. Szám szájához ér, szenvedélyesen megcsókolom. Szinte fölfalja ajkaimat, nyelve keresi az enyémet. Vadul, egyre érzékibben merülünk el a másikban. Kezem kalandra indul, érzem combjai közül áradó forróságot, a vékony anyag nedvességet enged át. Két ujjam combja tövénél, középső pedig középen szeméremajkai találkozásánál simogatják. Felemeli vékony jobb lábát és a derekamra kulcsolja, jobban elérem, kezem finoman siklik bugyiján. 

Ezt imádom - súgja fülembe és mély levegőt vesz, halkan felnyög. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Kezemet becsúsztatom bugyijába, ujjammal finoman érintem meg csiklóját, óvatosan simogatni kezdem. Magához húz és az ajkamba harap. Mééég - suttogja - csináld. Lejjebb csúsztatom kezem, középső ujjam elvész nedves hüvelyében, tenyeremmel masszírozom tovább csiklóját. zihálása egyre gyorsul, ujjam hamar megtalálja g-pontját. Egyre erőteljesebben ujjazom, élvezem amint növekszik benne a kéj. Kapkodó lélegzetét vissza-vissza tartva érzem hamar eljön az orgazmusa. Hirtelen mély levegőt vesz, bent tartja majd visszafojtott hangon engedi ki, meg-megrándítja csípőjét a kéjben, magához húzva élvez el. Kezem combja közé szorul, csak akkor tudom kihúzni mikor teste finoman lecsillapodik. 

Kezét a nadrágomon lévő dudorra teszi, majd kioldja az övet. Letérdel és a bokámig húzza a nadrágot. Vágyakozó szemmel nézi kemény férfiasságom, kinyújtja nyelvét és makkomhoz érinti, beleremegek az érzésbe. 

Mamiii. mamiii - szólal meg telefonja. Nem csodálkozom a bébiőr alkalmazás bekapcsolt, Hannah a kislányuk felébredt. Kristin bosszúsan áll föl. Ne haragudj de mennem kell - mondja - holnap befejezzük. Megpuszil és kilép a szobából. Leülök és várok amíg lassan visszahúzódik a vér farkamból. Felöltözök, becsapódik az ajtó mögöttem. Hazahajtok.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr558253606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása