Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Voulez-vous coucher avec moi ? 3. - Rémálom

2016. november 26. - Markus Andreas Schäfer

Madeleine nyelve minden négyzetmilliméterét feltérképezi farkamnak, két keze belső combom tövét simogatja, forró lehellete kéjes érzéseimet egyre magasabbra viszi. Felnyögök amint ajkai körülölelik makkomat és ahogy lassan, egyre mélyebben tünteti el az szájában. Feje finoman mozdul le és fel vérrel telt férfiasságomon, nyelve is cikázik rajta, néha megszívja azt. Élvezetes ahogy kényeztet, kikapcsolom a külvilágot és csak a kéj marad. Fel-fel nyögök amikor érzem, hogy újabb borzongások futnak végig bennem. Madeleine haja cirógatja közben a hasamat, nem teszek semmit csak élvezek, élvezem ahogy egyre mohóbban kényeztet. Már -már elindulna bennem az a bizonyos remegés az ágyékom felől amikor megfogom fejét. Kérdően rám néz. Nem szólok csak felülök, nedves ajka csillog a fényben. 

Végigsimítok cicijein, derekán majd ujjamat bugyijába fűzöm. Feltérdel és segít levenni azt majd eldől az ágy másik vége felé. Ahogy szétnyitja combjait előtűnnek csupasz szeméremajkai, a kedvenc látványom. Fejemet ölébe fúrom és ahogy közelítek hirtelen elfintorodok. Orromat a finom és izgató illat helyett valami iszonyatos bűz csapja meg. Mély levegőt veszek és lassan engedem ki. Magamban káromkodni kezdek, az összes ápolatlan franciát elküldöm melegebb éghajlatra. Próbálom kényszeríteni magam, kinyújtom a nyelvem csiklója felé de azonnal vissza is húzom, egyszerűen nem megy. Érzem férfiasságomban lanyhul a nyomás. Na neeem ha már itt vagyok akkor legalább én menjek el - gondolom magamban. 

Felülök és kezemmel simítok végig szeméremajkain, majd makkommat nedvesítem meg ott. Felsóhajt és az éjjeliszekrény felé nyúl, kihúzza a fiókot. Egy csomag óvszer kerül elő. Kapkodva tekerem végig farkamon. Madeleine megfordul és négykézlábra ereszkedik, kitolja felém fenekét. Kezemmel szeméremajkai közé segítem makkomat, érzem gyorsan távozik belőle a vér. Belécsúszok és megfeszítem testem, igyekszem erőltetni magam. Egy kicsit sikerül is visszatartanom a lanyhulást, mozogni kezdek benne. Minden mozdulatomnál érzem puncijából áradó szagot, beleborzongok ebbe a rémálomba. Madeleine csak nyög és zihál ahogy két kezemmel a csípőjén magamra húzom. Végre sikerül ismét egy kicsit keményebbé tenni férfiasságom, nem is foglalkozom vele neki mi is a jó csak a magam kielégülésére koncentrálok. Hamar akarok szabadulni tőle. 

Egyre gyorsabban járok ki és be puncijában amikor felsikít és remegő testtel elélvez. Orgazmusa hangjai és gesztusai segítenek nekem bár nehezen megy így tovább folytatom. Ebben a pózban szeretem látni a nő nyakát, hátát és popsiját de most becsukom szemem és koncentrálok. Akarom már az orgazmust, szenvedek az erőlködéstől. Csattan popsija szeméremdombomon, néha megnyikordul az ágy is. Madeleine egyre gyorsabban kapkodja a levegőt hangja betölti a szobát ahogy élvez. Hirtelen tör rám az ágyékomból induló borzongás, jutnak el az impulzusok férfiasságomba. Mélyen belé tolom farkam, szinte a méhében érzem makkom. Megrándulva és hangosan zihálva spriccel spermám, tölti meg az óvszert. 

Megnyugodva konstatálom, hogy sikerült elélveznem. Egész lényem menekülni akar, ezt jelzi férfiasságom is, nem a szokott módon, lassan engedi vissza a vért testembe hanem rendkívül gyorsan lankad. Ahogy húzom ki belőle érzem az óvszer bent akar maradni így kezemmel segítek neki. Madeleine megfordul és a hátára fekszik, elégedett arcán mosollyal. Egy puszit nyomok az arcára és eltűnök a fürdőben. Élvezem a forró vizet és a szappan habját, mintha teljesen megtisztítana az előbbi kellemetlen élménytől. Gyorsan törölközök. 

A hálóba lépve látom őt, a takarót magára húzta és csak arca látszik ki. Kedvesen mosolyog rám. Még egyszer? - kérdi angolul. Sajnos mennem kell de add meg a számod és hívni foglak - válaszolom minden meggyőződés nélkül. Mezteleneül megy el a nappaliig és írja fel egy cetlire a számot. 

Még négy napig maradunk - teszi hozzá amint kezembe adja. Megcsókol de bennem már nem a vágyat váltja ki. Elköszönök és kilépek a folyosóra, körbe nézek de nem látok senkit, a lépcsőn megyek le a kijárat felé. A londinernek köszönök majd a bejárat mellett lévő szemetesbe dobom a cetlit a telefonszámmal. Sietek az autóhoz amint beülök a piros méregzsákba érzem ismét egy biztonságos világ vesz körül. A kesztyűtartóból előveszem a kocsiban tartott kis parfümöt és magamra fújok belőle de mélyen még mindig érzem azt a vágylohasztó szagot. Indítok. A híd utáni zebrán észreveszem Madeleine lányát amint ismét papízsacskókkal a kezében sétál a hotel felé. Egy ideig gondolkodom majd úgy döntök elég volt a francia kalandokból, többet nem reszkírozok így nem jelzek neki. Hamar hazaérek, Anna épp a kutyával jön vissza, kiszállok a kocsiból és együtt megyünk föl a lakásunkba. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8111997208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása