Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az ingatlantanácsadó 12. - Vége lesz végre ?

2017. július 08. - Markus Andreas Schäfer

Péter megfogja Anna derekát és csak ott nyugtatja kezét, hagyja őt mozogni. A férfi méretessé duzzadt férfiassága láthatóan hatalmas kéjt okoz neki amint elkezd mozogni rajta. Nem emeli fel fenekét csak köröz rajta, előre és hátra mozog, kezeivel Péter lábát fogja. Halkan nyögdécselve veszi el azt amit akar, a pasi is zihál.  Fantasztikus nézni Anna arcát és testét ahogy egyre inkább hatalmába keríti az egyre fokozódó gyönyör. Kezem férfiasságomat markolja, érzem nedvesen lüktet a látványtól, épp csak tartom mert tudom ha mozdítok rajta szinte azonnal felrobban. 

Péter megemeli csípőjét de Anna rászól - Ne mozogj még! - majd zihálva lovagol rajta tovább. Arcán a fájdalmas kéj, szemhéját erősen szorítja össze. Megpróbálok egy kicsit lehiggadni, kilépek a konyhába és töltök egy pohár erős vörösbort magamnak, beszűrődnek a szex hangjai. Lehajtom és szinte azonnal meg is érzem a hatását hiszen ma még nem ettem semmit és talán dél is elmúlt már. 

Visszaérve látom feleségem és alkalmi szeretője pozíciót váltottak, Anna négykézláb a szőnyegen és Péter mögötte térdel, hátulról kényezteti őt. Anna imádja ezt a pozíciót, látom válla a földön így jobban eléri nedves vaginája minden érzékeny pontját. Egyre hangosabban nyög, nem érdekli a nyitott ajtó amin a kiszűrődő zajokat talán a szomszéd is hallja. Elé térdelek és felemelem fejét majd becsúszotatom lábaim alá. Megérzem forró lehelletét farkamon, Anna meg megmozdul Péter lökései nyomán. Kinyújtott nyelvével ér makkomhoz, mint egy fagyit próbálja elérni. 

Finomabban - lihegi a férfi felé majd mikor az óvatosabban mozog édes ajkai körülölelik férfiasságom, szinte felrobbanok az érzéstől. Anna érzékien kényeztet és néha felemeli fejét amikor Péter farkától olyan impulzusokat amik megremegtetik testét majd megint a szájába vesz. Érezem kicsit letompított a vörösbor de annyira azért nem, hogy ne csukjam le a szemem és csak az érintések és hangok vegyenek körül. Anna hirtelen elkezdi kapkodni a levegőt, érzem ahogy farkamat eléri forró lehellete s a szobát betöltő éles hangon jut el a csúcsra de Péter nem áll meg és feleségem nyögve, zihálva élvez, tudom ilyenkor sorozatosan tör rá a gyönyör. 

A férfi sem fogja vissza már magát, őt is elvarázsolta a mámor egyre hevesebben mozog Anna megremeg minden mélyre törő lökésétől. Ő is kapkodja a levegőt majd megfeszülnek izmai és két-három erőteljesen mozdulatot tesz előre, mélyen Annába fúrva farkát élvez el, spricceli teli az óvszert. Lassan húzza ki belőle férfiasságát, Anna megfordul és a szőnyegre fekszik. Gyere kicsim! - suttogja. Fölé hajolok, nyelvem végighúzom nedves szeméremajkain, farkam elmerül benne ő pedig hangosan felnyög: Ez aaaaz!

Péter lehúzza magáról a gumit de férfiassága csak lassan távozik a vér belőle. Anna észreveszi és felé int: Gyere ide - nyögi. Az a fejéhez térdel, nejem pedig élvezettel nyalogatja le farkáról spermájának maradékát. Ezektől a mozdulatoktól és érintésektől Péter ismét egyre keményebb lesz. 

Feleségem fölé hajolok, ajkaim közé veszem édes cicijének bimbóját és megszívva azt simogatom nyelvemmel amíg ágyékom hevesen mozog előre és hátra. Ő csak hangosan zihál, majd kezét érzem szeméremdombomnál, ujjai csiklóját érintik és egyre gyorsabban masszírozzák azt. Felegyenesedek, nézem ahogy farkam ki be jár belőle, ujjai saját magának adnak örömet. Lihegek és kapkodom a levegőt Anna beleremeg az újabb gyönyörbe ahogy eléri megint a kéjes orgazmus, remeg, mélyről tör elő belőle az élvezet hangja. 

Testemben most lassan érik meg, közeledik a mennyei végkifejlet ahogy lökéseimtől Anna teste megrázkódik majd szinte tehetetlenül dobálja fejét hol jobbra hol balra, fájdalmasan zihálása egyre közelebb visz. Ajkai csak néha érnek Péter fölé magasodó farkához. Nem akarok még elmenni, még és még szeretném megélni a kéjét. 

Megállok, kihúzom férfiasságom belőle, rám néz. Naaa, folytasd kicsim! - zihálja. Most nem - válaszolom - fordulj meg. 

Anna ismét négykézlábra áll, Péter farka arca előtt én pedig lassan ismét elmerülök benne. Amint farkam lökésétől megremeg teste ismét felnyög és kapkodva a levegőt élvezi a gyönyört. Péter előrébb kerül, kezében férfiasságával amit Anna szájába ad de közben keze ütemesen jár rajta így ő csak a nyelvével éri el a másik makkját s néha ajkai közé is tudja venni azt. Hármunk gyönyörének hangjai fülledt erotikát hallatnak az ilyet még talán sohasem látott ház falainak. 

Jobb talpam a szőnyegre fektetem így jobban elérem Annát, mélyebbre tudok hatolni forró vaginájában, kezem fenekén és csak hol csukott hol pedig nyitott szemmel élvezem a meg meginduló impulzusokat és a látványt ahog farkam hívogató popsija rózsája alatt ki és be jár megcsillanva rajta élvezet által egyre többet adó nedvessége. Elvesztem a kontrollt bár még akarom, hogy tovább és tovább tartson de az ingerek már nem engedik elhúzni a gyönyört, mély levegőt véve rándulok bele az ágyékomból induló kéjes érzésbe. Meglökve Annát szabadul belé forró spermám, lükteti ki testem minden felgyülemlett kéjes nedvét. Tudom ilyenkor el szokott ő is élvezni és ez most sem várat magára ő is a szobát betöltő nyögéssel jut el a csúcsra. 

Az álmom, hogy hárman egyszerre érjük el a csúcsot szertefoszlik, Péter még nem képes rá. Anna felül a szőnyegen és olyan pozícióba fordul ahogy a férfi farkát legmélyebben el tudja nyelni, tenyerével és ujjaival körülfonja azt ütemesen mozogva. Látom Péternek ez igazi kéjt okoz mert lehunyja szemét és fel-felnyögve élvezi Anna édes ajkainak játékát majd minden átmenet nélkül mélyen beszívott levegőjét mély tónusú sóhajjal engedi ki óvatosan megfogva a nejem fejét. Anna keze finoman mozdul a farkán és hagyja, hogy a másik péniszéből érkező sperma-lüktetések elárasszák száját, óvatosan mozdul ahogy eltünteti Péter fehér nedvét. Kicsit eltolja magától felül, kitolja cicijeit és kinyíló ajkai közül cseppennek le mellére és hasára a férfi belélövellt nedvei. 

Hátrébb lépek, nézem combját ahogy az én spermám maradéka lassan csöpög a szőnyegre. Anna felém fordul, elmosolyodik majd elnyúlik a szőnyegen. Úristeeen - sóhajtja - meghalok! Péterrel összenézünk és a mi arcunk is mosolyra fakad. Fáradtan ül le a kanapéra, én kimegyek a konyhába miközben lanyhuló farkamból még mindig cseppek hullanak ki. Töltök vizet Annának, Pétert nem is kérdezem de mivel vezet egy nulla százalékos citromos sört és magamnak még egy pohár vörösbort. 

Beviszem nekik, mohón kortyolnak bele látom mennyire jól esik a folyadék most. Anna elmosolyodik. Mindhárman az átélt élmények hatása alatt vagyunk még, először Péter indul a fürdő felé....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr1412646659

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása