Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Karin 5. - Megint ?

2018. december 24. - Markus Andreas Schäfer

Nézem kedves arcát, ahogy huncutul mosolyog, bal kezében a kis üveg sör, a jobb férfiasságomat cirógatja, alig telt el pár perc az elmúlt kéj óta, de érzem a bizsergés visszatér belém. Érzékien simogat, látható jelét adom annak, hamarosan ismét kész leszek rá. Belekortyol az üvegbe, az asztalra teszi. Feláll és elindul egy résnyire nyitott ajtó felé, int felém, hogy kövessem. 

Én is felállok a kanapéról, utána megyek. A kis hálószobáját teljesen elfoglalja a hatalmas franciaágy, épp csak szűrődik be némi fény a behúzott sötétítő függönyön, de látom a szoba titokzatos erotikát sugároz. Az ágynemű eltakarja a szövetet de a támlán látszik a finom anyag mintája, a félkör alakú hátában ügyesen beépített tükör veri vissza alakunkat. Karin az ágyra mutat, jelezve, feküdjek le de én finoman megfogom vállát és őt fektetem le. Végignézek rajta, pici mellbimbói az ég felé keményednek, combjai összezárva. Mindkét kezem ujjait végighúzom bokájától combjáig, majd a belső felén vissza, de óvatosan megnyitva azokat. Felemeli lábait, talpa az ágyra kerül, vádliját, combját csókolva mászok fel elé, fejem még nagyobbra nyitja az utat szemérme felé. 

- Warte, ich muss mich noch waschen! - Várj, meg kell még mosakodnom! - kér de megrázom a fejem.

- Es ist zu spät! - Késő! - válaszolom és kinyújtom a nyelvem, elérve épp csak kidudorodó csiklóját. Az érintésre kezeivel az ágyneműbe markol, felsóhajt. Ahogy végignyalom bejáratától fel felé ajkait, megérzem nedvességével keveredett spermám ízét ami még nagyobb löketet ad. 

- Nur da! . Csak ott! - suttogja, célozva arra, hogy izgalmas csiklóját kényeztessem. Nyelvemmel kalandra kelek, óvatosan, alig érintve ízlelem, élvezem ahogy minden mozdulatra érzékenyen reagál. Karin egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, zihál és néha hangosabban nyög fel. Fejét jobbra, balra fordítja, kezével megragadja tarkómat és öle felé húzza azt. 

- Moch schnella! - Gyorsabban! - vált vissza németről osztrák dialektusra, lassan elveszítve kontrollját. Ajkaim közé véve pici pontját, gyorsabban forog nyelvem, zihálása hangos nyögésbe csap át, meg akarok állni, hogy elhúzzam tetőpontját de már későn, az ég felé dobja csípőjét, remegve jut el a csúcsra. Hevesen liheg, majd hirtelen felül. 

- Käm, leg dich hin! - Gyere, feküdj le! - zihálja. Helyet ad, a hátamra fekszem, farkam az ég felé néz, fölém hajol ajkai közé veszi, hevesen szopni kezdi de csak pár másodpercig. Ez elég volt ahhoz, hogy felnyögjek én is, átveti lábát fölöttem, jobb kezébe fogja férfiasságom, szeméremajkai közé illeszti, lassan lejjebb ereszkedve ráül. Kezei vállamat markolják, ahogy popsiját fel és le mozgatja rajtam, pici cicijei minden mozdulatnál előre-hátra lendülnek. Hamarosan felegyenesedik, lovagol, farkam kitölti forró hüvelyét, búgva élvezi. Kiszabadítom kezeim alóla és megmarkolom cicijét, ujjaim bimbóit simogatják, szőke haja kócosan lengi körül. 

Élvezetén át mintha kintről zajt hallanék, de nem is foglalkozom vele, élvezem minden mozdulatát, élvezem ahogy élvez. A hálószoba ajtaja résnyire van csak nyitva, nem emlékszem, hogy behajtottam volna, talán magától csukódott ennyire be. Karin ismét egyre hangosabban élvez, hátraveti fejét, kéjesen felnyög teste megint beleremeg az orgazmusba. Pár pillanatig ebben a pozícióban marad majd tovább lovagol férfiasságomon. Tenyerem oldalról ölelik cicijeit, nagyujjaim édes bimbóit simogatják. Az ő szeme csukva, arcán az a fájdalmas kéj. Oldalra nézek, és meglepődve konstatálom, hogy egy szőke félhosszú hajú, fiatal lány leselkedik a résen. Arcomra kiülhet a meglepetés, de ő szája elé emeli ujjait, csendet intve. 

Visszafordítom fejem, tovább simogatom Karin cicijeit, ő egyre gyorsabban lovagol rajtam, újfent eléri a kéjes csúcspont, szinte sikoltva élvez el, rám borul, forró lehelletét a nyakamon érzem. Felegyenesedik, kicsúszok belőle, elém térdel, férfiasságom a szájába veszi, bal keze zacskómat simogatja, a jobb farkamon mozog fel és le, nyelve makkomon cikázik. Egyre érzékibb de gyorsuló ütemben kényeztet, élvezem minden pillanatát. 

Megint oldalra nézek, a lány keze a nadrágjában, arcán kíváncsi tekintet. Karin egyre nagyobb kéjt adva szopja farkam, a beteljesülés hamar ér el, megfeszül teste, majd amikor elsőt lüktetem, elengedem magam, spriccel fehér nedvem szájába, ő megszívva azt csak még nagyobb élvezetet ad. Lassul lélegzetem, finoman, érzékien játszik még vele majd rám emeli tekintetét. 

- Mahhh des war so lecka! - Ohh ez milyen finom volt! - nevet rám. Felülök az ágyon, megcsókolom, tekintetem a válla fölött az ajtóra szegeződik, a lány mosolyog és jobb keze nagy ujját felfelé emeli, majd int és eltűnik. Karin leszáll az ágyról, elindul kifelé, én utána megyek. Ismét két sörrel tér vissza a nappaliba, ebben a forróságban és ilyen mozgás után megint jól esik belekortyolni. Törökülésben ülünk egymással szembe a kanapén, mosolyogva beszélgetünk. 

A faliórára nézek, nagyon elment az idő. Elkezdek öltözni, ő jólesően ül, kielégülten mosolyog. 

- Wieda moi? - Ismét ? -kérdezi.

- Jeder Zeit. - Bármikor. - válaszolom. Hozzá lépek és megcsókolom. Bis Morgen! - Akkor holnap találkozunk! - búcsúzok el tőle.

Felállna kikísérni de intek, hogy maradjon. Búcsút intek és kilépek a lakásból, behúzom az ajtót magam mögött. A kapuhoz érve, látom a szőke lányt, a ház előtt dohányozni. 

Köszönök neki, ő  is üdvözöl. 

- Endlich, jemand hat Mama richtig gefickt! Vielleicht wird sie nimma so nervös. - Végre valaki jól megdugta anyámat, talán nem lesz most már olyan ideges. - Nevet rám és nyújtja a kezét. - Én is Karin vagyok mint ő! - majd sarkon fordul és bemegy a házba. Beülök az autóba és lassan kitolatok a parkolóhelyről, elindulok hazafelé. 

riding.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2614510136

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása