Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten Outlet - Elmosta az eső

2016. szeptember 12. - Markus Andreas Schäfer

Elmosta az eső a nudizós, csónakban szexelő szabadnapunkat, ráadásul kint az adventi gyertya stégén annyira belefeledkeztem abba az ötvenes milfbe, hogy Anna azt hitte belefulladtam a viharban a tóba. Hazafelé morcos és az aggodalmát azzal vezeti le, hogy veszekszik velem. Tudom igaza van és nem is védekezek, megértem. Megpróbálom kiengesztelni azzal, hogy hazafelé megállok az Esplanade-on majd sokat sejtetően megkérem várjon meg a kocsiban. Megint fölrobban a dühtől amikor nem tudja miért kellett megállni. Nyuszi várj meg mindjárt jövök - mondom és kilépek a szakadó esőbe. A házak árnyékában sietek a Pfarrgasse felé, remélve megvéd valamennyire az víztől. 

Hamar elérem az egykori K und K Császári beszállító a Zauner cukrászdáját. Kint most üresek a székek de bent tolonganak a vásárlók. Ha egyszer valaki Bad Ischl-be jön mindenképpen akar valami finomságot, kávét inni itt. Elvitelre kérem Anna kedvencét a hely felülmúlhatatlan túrós rétesét. Már előre élvezem ahogy a mazsolaszemeket undorral keresi ki és teszi a tányér szélére, minek kell mindenbe mazsola felkiáltással. Rohanok vissza, kinyitom az ajtót és behuppanok a vezetőülésbe. Csurog a víz rólam, Anna végre elmosolyodik. Köszi Nyuszi - mondja és megpuszil - tudod mennyire aggódtam érted? Ilyet ne csinálj mégegyszer! 

Hazaérve egy kissé csillapodik az eső, felmegyünk az új lakásba és eltűnök a fürdőben, mindig élvezettel állok a víz alatt. Megtörölközök és köntösbe bújok épp amikor Anna jön be. Megcsókol és levetkőzik, belép a zuhanyba, megtelik a szoba édes, szexi illatokkal. Ötletem támad, kimegyek a konyhába, kicsomagolom azt az isteni Topfenstrudelt-t. Vékony szeleteket vágok az egyikből, kiszedem a mazsolaszemeket belőle,  tányérra teszem és beviszem a hálóba. Becsukom az ajtót, a függönyt is behúzom csak a rejtett világítást kapcsolom fel. A köntösöm a szoláriumra dobom, magam mellé veszem a tányért és lefekszem középre az ágyra. Hallom Anna elzárja a csapot szóval nemsokára végez. 

A túrórétes szeleteit magamra fektetem, combomra, szeméremdombomra, hasamra és mellkasomra. Nyusziiii - hallom Anna hangját amint engem keres de nem válaszolok neki. Hamarosan nyílik az ajtó és belép rajta. A desszert tálalva Nyuszi természtesen kimazsolázva- mondom vicces hanglejtéssel neki. Anna felnevet - de kis hülye is vagy Cica! Fölém hajol és szájon csókol, mélyen, érzékien ahogy szokta, aprókat harapva ajkaimba. Nem tudok mozdulni mert különben leesnek a sütemény darabok rólam. 

Ne használhatod a kezed  - figyelmeztetem amint a mellkasomon fekvő felé nyúl. Felnevet - jó de te sem! Apránként veszi a szájába, nyalogatja le a morzsákat rólam. Fölém térdel és férfiasságomon végighúzza finoman szeméremajkait majd tovább eszegeti az édes süteményt. Néha aprókat harap belém, igazán élvezem minden véletlen és szándékos érintését. Lassan fogy az édes desszert rólam, játékosan eltüntette már mellkasomról és hasamról, az utolsó darabbal nehezebb dolga akad ugyanis időközben vérrel megtelt farkam épp takarja azt. Végignyalja, finoman azt majd állával megpróbálja eltolni, hogy a réteshez jusson. Lassan megy, mélyen felsóhajtva élvezem ahogy minduntalan farkamhoz ér. Anna ügyesen megoldja a feladatot, eltűnik szeméremdombomról is a desszert. Az utolsó falat után mélyen a szemembe néz: akkor most kérek tejszínhabot is - mondja.

Kinyújtja nyelvét, érzéki mozdulatokkal köröz makkomon, végignyalja farkam majd ismét csak csiklandozza érzékeny bőröm. Élvezettel kényeztet de nem veszi még ajkai közé csak nyelvével játszik pajkosan. Kinyújtanám kezem feje felé de eszembe jut, hogy én sem használhatom azt így ágyékomat kissé megemelve próbálom elérni, hogy végre szájába vegyen. Ilyenkor elhúzódik: türelem Nyuszi! - suttogja és tovább nyalakodik rajta. Hirtelen arra a pontra jutok el, hogy már így is annyira felizgatott ha folytatja ettől is el fogok élvezni. Anna nyelve makkom tövénél majd körbe rajta, halkan nyögök az élvezettől. 

Abbahagyja és heréimet veszi ajkai közé, eltüntetve azt szájában. Nyelve csiklandozza és izgatja azt. Imádom amikor ezt teszi velem. Egyik herémet a másik utána engedi ki ajkai közül majd ismét fagyit nyalva kalandozik farkamon. Hirtelen megérzem forró ajkait amint körülölelki makkom és lassan egyre mélyebbre tünteti el szájában. Finom apró, érzéki mozdulatokkal indítva szopja férfiasságom, nyelvével izgat még. Néha óvatosan megkarcolja bőröm fogaival, tudja ezt is mennyire szeretem. Mozgása egyre gyorsabb, ajaki szorítása és nyelve, forró lehellete hamar hozzásegítenek kitörti akaró vulkánomnak. Hangosan felnyögök amint pillanatok alatt elér a csúcspont, megfeszülő testemből lövell ki fehér nedvem, csak folytatja a szopást, meg-megrázkódok minden impulzusnál. Anna nem mozdul csak apró, finom mozdulatokkal nyalogatja farkam, élvezem ahogy még most is ajkai édesen megnyugtatnak. 

Mellém bújik, arcával felém közelít, megfogom tarkóját és magamhoz húzom. Érzékien csókoljuk egymást. Gyere gyújtsunk rá - mondja és felveszi a köntösét. Én is követem, leülünk a teraszon, rágyújtunk. Keze combomon, az enyém az övén, forró öle után kutatok. Érintésétől ismét visszatér a vér farkamba. Nyusziii várd meg még elszívom -  suttogja és megsimogatja arcom - mindjárt megdughatsz....

 

1b.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr5111694775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása