Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Hanna a duci kolléganő 2. Fokozódik

2016. október 04. - Markus Andreas Schäfer

Beérve elindítom a konyhát, átnézem a mai programot van-e valami extra csoport, rendezvény vagy ad hoc esemény, kiosztom a kollégáknak a napi rutinon kívüli teendőket és belemerülök a munkába. Hannát ritkán látom amikor átviharzik a konyhán vagy amikor valami apróságot rendel. Tekintetünk ilyenkor mindig összeakad, bátran nézek mélyen azokba a szép kék szemeibe, melegség fog el tőle. Aztán vissza a munkába. 

Négy óra körül bejön és öngyújtót kér. Megyek veled - kapom magam és veszek egy cigarettát magamhoz. Már a konyha hátsó ajtajánál nem szabad dohányozni  mert egynémely vendég panaszkodott, hogy az emeleti ablakok ha nyitva vannak akkor érződik a füst így átmegyünk hátra a két raktárnak használt garázs közé. Tüzet adok neki, beszélgetünk. Hanyagul fogja a cigarettát ami kiesik a kezéből, egyszerre hajolunk előre érte, arcunk majdnem összeütközik de egymás előtt megáll. Közel, szinte érzem melegét, érzem illatát. Hosszú pillanatokig nézzük egymást mindketten bizonytalanul hiszen ismerjük a helyzetünket, a gondolatok cikáznak fejemben. Megtenni vagy nem, itt a váratlan lehetőség az első lépésre. Mi van ha félreértettem és megsértődik, mi van ha ő nem úgy gondolja? A helyzetet ő oldja meg, fejét előre mozdítja felém közelítve és egy puszit nyom számra majd elhúzódik. Jobb kezemmel végigsimítok arcán és most én közelítek felé, ajkaihoz ér az enyém, forró borzongás tölt el amint hozzáérek, nyílik szája és vággyal telt mohósággal csókol vissza. Pár pillanatig tart csak, mindkettőnkben felvetődik nehogy más is meglásson. Hátra dőlünk és csillogó szemmel szívjuk tovább a cigarettát. 

Még akarom érezni a csókod - súgom felé. Én is a tiédet - válaszolja. Csak ülünk és nézzük egymást. Lassan elég a dohány, felállunk és elindulunk vissza. Előttem megy, végigsimítok még nyakán és hátán majd mellé lépek és úgy jutunk vissza a konyhába. 

Bent folytatom a munkát. Hanna minden alkalommal amikor bejön, csillogó szemmel mosolyog rám és én is vissza rá. Várom a lehetőséget amikor a pincébe indul az italraktárhoz vagy a jéggéphez, utána fogok menni. Később hozzám jön. Nem tudod mennyi foglalásotok van a Steakhouse-ba? - kérdi -a főnökasszony tudni szeretné, hogy ma estére kell-e kisgítőt behívni. Sajnos nem néztem még de megnézem - válaszolom -  és elindulok a másik étterem felé. 

Ahogy a könyvbe beírt foglalásokat nézem, csukódik a fa ajtó. Hanna jön be egyenesen hozzám, átkarol, érzem nagy cicijeit testemhez préselődni. Nem érdekel senkit a foglalás - suttogja és ajkát az enyémre tapasztja. Mohón csókoljuk végre egymást, szinte felfal húsos ajkaival, vad vággyal játszunk a másikkal, nyelvünk kalandozik. Magamhoz húzom még szorosabban, kezem derekán. Lihegve csókolózunk a félhomályban, egymásba olvadva. 

Érzem férfiasságom helyet keres magának a nadrágomban de egyre kevesebbet talál. Akarlak - súgom fülébe - itt és most! Én is téged de most nem lehet, vendégek vannak a hallban - válaszolja. Végigsimítok kezemmel popsija domborulatán majd combján, érzem a közülük sugárzó forróságot. Hanna elhúzódik - vissza kell mennem - súgja. Ne menj - húzom vissza magamhoz, ajkaink ismét forrón érnek össze. Kezem fenekén. A vágy annyira eluralkodik rajtunk, hogy megszűnik létezni tér és idő. Az ajtó felé mozdulok és ráfordítom a kulcsot a zárban. 

A kattanásra Hanna kapkodva oldja ki kötényét és gombolja nadrágját, előtűnik rózsaszín csíkos textil bugyija. Villámgyorsan kerül a földre az én kötényem is és hullik bokámra a nadrágom a boxerrel együtt. Férfiasságom meredten néz ki szakácskabátom alól. Megelemem őt és a bárszékre ültetem, félrehúzom bugyiját de a félhomályban nem sokat látok puncijából.

Végighúzom ujjam szeméremajkai között, érzem nedves forróságát. Kezébe veszi farkam, makkom ajkai közé kerülnek, bejárata felé irányítja. Közelebb kerülök és elmerülök benne, végig hosszan. Félhangosan felnyög és magához húz. Szánk összeér, érzem forró lehelletét ami egyre nagyobb iramban áramlik arcomra, szinte simogatva azt. Nincs sok időnk, egyre gyorsuló mozgással mozgok benne. Hanna hangját visszafojtva nyög az élvezettől. Basszál, erősen - lihegi. Felfokozott vágyunk egyre hangosabb teret enged szenvedélyeinknek. A kéjes érzéstől én is fel-felnyögök félhangosan majd visszafogom hangom és csak lihegésünk hallatszik a hatalmas helyiségben. 

Ütemes mozgásunk nem sokáig tart mert Hanna hirtelen magához szorít, férfiasságomat hüvelyének izmaival szorítva remegve indul el a beteljesülés útján, megremegve élvez el. Kinyitja csillogó szemeit: gyere belém - nyögi. Annyire felizgatott már, hogy csak pár mozdulat kell elérjem a csúcsot. Megfeszült testem majd a kéjbe belerándulva, megremegve lövell ki spermám, tölti ki forró vagináját. Hanna megcsókol és szalvéta után nyúl de nem talál csak egy tekercs papírtörlő van a bárpulton. Lapokat tép belőle, szemérméhez szorítja, így húzom ki belőle férfiasságom. Bugyiját húzza vissza, mosolyog. Felveszi a nadrágját, kényelmetlenül mozog benne. Nem jó a papírtörlő - mosolyog - el kell mennem a wc-re rendbeszedni magam. 

Felöltözök én is. Hanna előre megy, az ajtónál megfogom a kezét és magamhoz húzom, érzékien vész el nyelvem forró ajkai között. Keze a kulcson, kattan a zár. Akarlak még - súgja. Én is téged - válaszolom. Akkor ma este feljössz hozzám? - kérdi. Lelkesen bólogatok - minden vágyam az. 

Várok még egy percet majd én is kilépek az ajtón, vissza a munkába. Lelkesen dolgozom végig a fárasztó szervízt hiszen utána Hannával lehetek....

01_3.gif

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2911762057

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása