Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Rohanás 5. Menni fog?

2017. május 13. - Markus Andreas Schäfer

Arcával közelít szeméremdombom felé majd finoman végignyalja azt férfiasságom eltűnik ajkai között, forró nyelvével érzékien simogatja majd meg-megszívja. Ilyenkor mindig van bennem egy kis félsz, hogy kudarcot vallok és ilyen hamar nem lesz ismét akcióképes farkam de megnyugszom amint érzem egyre keményebb lesz az. 

Kinyitom szemem, ránézek épp akkor amikor ő is felfelé pillant, elmosolyodva markolja és csak nyelve finom játékával izgatja makkomat. Minden idegszálam bizsereg, finoman megfogom fejét és magam felé húzom ő csak egyre többet tüntet el belőle majd lassú, érzéki mozgásba kezdve szopja. Két keze fenekemen, éles körmei kéjes fájdalmat adva vájja bele. Felsóhajtok, most akarom. Megállítom és felsegítem. Magamhoz húzva ajkaink érnek össze és nyelvünk kalandozik, játszik. Mellkasomon érzem kemény mellbimbóit, farkam közénk szorul.

Két lépést hátra lépve az ágy mellé hátrál. Leültetem majd az ágyra fekszik, fél lába a földön. Szeméremajkain megcsillan nedvessége. Letérdelek és végignyalom majd közöttük elvész nyelvem ahogy élvezettel ízlelem és izgatom. Fél lábbal fölé térdelek és rá hajolok, keze melegét érzem férfiasságomon ahogy makkomat bejárata felé segíti. Amint oda feszül és már elmerülne megtartom magam. Perceknek tűnik még iszonyú lassan mozdítom egyre beljebb és beljebb. Körülölel, elérem végét, makkomon érzem. Egymásra nézünk, csókra nyílk a szánk majd mindketten szinte egyszerre felsóhajtva mozdítjuk ágyékunkat. Lassan körözve és ki be járva izgatja férfiasságom őt. 

Kapkodjuk a levegőt, zihálunk mindketten és csak megtalálva a neki legizgatóbb pozíciót szeretkezünk. Kéjes nyögéseinek hangját veri vissza a fal, nem kell sok amint beleremeg teste a kéjbe, hüvelyével meg megszorítja farkam. Nem beszélünk, csak az érintéseink és gesztusaink mutatnak utat. Megfordul, négykézlábra ereszkedik vállát az ágyra ejti. Felejthetetlen látvány kidudorodó szeméremajkai és posijának pici rózsája. Mögé lépek hiszen épp az ágy szélén térdel, férfiasságom elmerül benne, kezem csípőjén, izgató látvány ahogy férfiasságom eltűnik majd ismét majdnem végig napvilágra kerül. Érzem szűk puncijának minden pontját és fel is fedezem, még több és több kéjt adva neki. Csattan szeméremdombom popsiján amikor mélyen elmerülök benne, finomakat paskolok rá, érzem most elememben vagyok és kontrollálni tudom mikor fogjam vissza magam, hogy ez sokáig tartson.

Nem is számolom már hányszor juthatott el a csúcsra de még és még akarom hallani, érezni orgazmusát. Az idő eltűnik, csak ketten vagyunk és a mennyei impulzusok amik hangosan juttatják kifejezésre testünk minden rezülését...  

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr7912502121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása