Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A tabu 2. - Az Út

2017. július 13. - Markus Andreas Schäfer

Nyelvem mélyen fúrom szeméremajkai közé érzeve azt a forróságot ami onnan árad, felnyögök ez olyan számomra mintha épp az ő nyelve játsszana a farkammal. Ujjai fejbőrömet simogatják ahogy óvatosan játszok ajkaival egyre haladva csiklója felé és amint hozzáérek hangosan felnyög: Méééég! 

Egyre többször érintem nyelvem hozzá, élvezem ahogy mozdulataimra felsóhajt, felnyög. De finooom - hallom halk szavát. Még és még, egyre többször, hosszabban izgatom pici kemény pontját majd fejem picit hátrébb húzom helyet adva kezemnek de nyelvem ott cikázik. Ujjaimra az olajos nedvessége kerül, óvatosan közelítek egyre lejjebb érzéki érintéseket teszek bejárata körül, lassan elmerülve benne. Lassan jár ujjam de nem csak ki és be hanem benne is kéjes mozdulatokat tesz majd apránként jut ki forró hüvelyéből. 

Jobb kezem hüvelykujjával csiklóját simogatom, körözök rajta, élvezem ahogy élvezi a bal kezem óvatosan halad popsija felé. Amint elérem a kívánatos kis rózsáját megállok és csak ott tartom kezem, egyre kapkodja a levegőt hiszen másik kezem érzéki táncot jár csiklóján ahonnan az elinduló ingerek egyre közelebb juttatják a csúcs felé. A popsijánál lévő ujjamat óvatosan mozdítom épp csak lehelletnyit. 

Anna felemeli fejét és csillogó szemmel néz rám. Várj - mondja - popsija alá egy nagyobb párnát csúsztat majd amennyire tudja felkínálja nekem. Csak óvatosan kicsim - kér halkan és ismét az ágyra engedi tarkóját. Tekintetemmel kutatom az a síkosítós tubust, meglátom és ujjamra nyomok a zseléből lassan érintem a hívogató világ felé. Másik kezem csak finoman masszírozza csiklóját Anna most kicsit visszafogottabb, izgul de nem sietek. Ehhez idő kell - mondom magamban és ujjammal finoman nyúlok popsijához. Alaposan juttatok a gélből rá, épp csak érintve simogatom hagyom, hogy kellemes érzés öntse el. 

Jobb kezem tovább és tovább érzékien játszik csiklójával. Anna ismét felnyög, zihálva élvezi a kéj felé vezető utat. Másik ujjam most óvatosan indul el szinte millimétereket haladva popsijába, épp csak körözve ahogy egyre többet fogad be belőle. Néha lecsendesedik nyögése ilyenkor megállok és ujjamon az inakat megfeszítve mozdítok rajta majd kis időt hagyva ismét elindulok vele. Időről időre ellazul az ujjamat szorító érzés, lassan kihúzom azt. Ismét síkosítót nyomok rá majd megint elindulok egyre beljebb de már lazábban és könnyebben megy. Anna lélegzete hol felgyorsul hol pedig lelassul, másik ujjammal segítek neki csiklóját simogatva, masszírozva.

Popsijában lévő ujjamnak egyre több és lazább helye van így megpróbálok még egyet. Kezem úszik az átlátszó zselében amikor most két ujjam igyekszik a szűk rózsácska felé. Anna teljesen elhallgat majd hirtelen felszisszen. Visszahúzom ujjaim és megint csak eggyel játsszom vele. Nézem édes arcát. Kinyitja szemét és keze az éjjeliszekrény felé nyúl. Vedd ki azt a dildót - suttogja. Tudom melyikről van szó, rózsaszín lágyabb anygból készül, egyik vége vékonyabb a másik felé vastagodik. 

Kezébe adom, beborítja síkosítóval és felém nyújtja. Óvatosan illesztem popsijához majd apró mozdulatokkal egyre beljebb juttatom. Arcommal ismét szemérme felé közelítek, nyelvem végighúzom ajkai köszött megállapodva csiklójánál és amint felsóhajt vad játékba kezdek vele. Jobb kezemben most a dildó ami egyre mélyebbre kerül benne, finoman mozogva. 

Úristen de mélyen van bennem - nyögi. Nyelvem eszeveszett tempóban pörög csiklóján, Anna újra hangos élvezetben tör ki. Szinte felfalom, közben lassan mozgatom ki és be popsijában a dildót. A szoba ablakai beleremegnek amint eljutva a csúcsra minden gátlását elvesztve elélvez. 

Nyelvemmel alig érintem most, lassan kihúzom belőle a dildót. Anna rám néz: megpróbáljuk ? - kérdezi....

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4012652195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása