Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A tabu 3. - Az ajándék

2017. július 16. - Markus Andreas Schäfer

Igen - válaszolom a lelkesedéstől kipirult arccal és megcsókolom. Anna megfordul, popsija ágyékommal egy vonalba kerül. Közelebb kerülök hozzá, farkam végigcsúsztatom popsiján és nedves szeméremajkain. A síkosítót nyújtja felém - sokat - suttogja. Letekerem a kék tubus fedelét ami kicsúszik kezemből és halk koppanással esik le az ágyról majd valahol alatta áll meg. Nem is foglalkozok vele tovább hanem a hívogató rózsára nyomok belőle sokat és makkomon kenem szét. Az ágyre ejtem a flakont lassan közelítek felé, kezem irányít. Óvatosan érintem hozzá a vágytól keményen duzzadó férfiasságom, finoman de erősebben mozdulom előre. Makkom szinte más alakot ölt föl ahogy egyre beljebb kerül majd érzem amint a szorítás enyhül ott de egyre hátrébb kerül. Már félig elmerültem benne így megállok, kifelé mozdulok óvatosan.

Nem fáj ? - kérdezem.

Nem de csak óvatosan! - suttogja Anna. Hosszú percekig csak lassan mozgok ki majd egyre beljebb, még nyomok síkosítót amit férfiasságom beljebb juttat. Nem sietek, hagyok időt, azt akarom, hogy ő is élvezze és remélem rájön arra amit sok helyen olvastam, hogy neki is jó, egyre jobb lehet. Félek elrontani ezt az ajándékot.

Végighúzom körmön gerincén, simogatom popsiját, derekát, csípőjét. Anna keze hátrafelé nyúl maga alatt majd ujjai szapora táncba kezdenek szeméremén, Simogatja és masszírozza csiklóját, halkan zihálva élvezi. Lassan mozgok, az érzés amit kapok a mennyekbe repít, finoman mozogva fedezem fel szűk popsiját. 

Megáll az idő, nekem óráknak tűnik ez az ajándék Anna pedig egyre gyorsabban kapkodja a levegőt és érzem ahogy a mennyei kéj magával ragadja. Egy kicsit mindig gyorsítok mozgásomon de épp csak és finoman. Mennyire más érzés és milyen fantasztikus itt lenni. Elmondhatatlan és leírthatatlan amit érzek és kapok, alig tudom visszafogni magam, hogy azonnal el ne élvezzek. 

Gyorsabban cicaaa - hallom lihegését és kicsit gyorsítok mozgásomon. Így jó - nyögi, érzem megtaláltam azt a pozíciót ami neki örömet okoz. Igeeeen - sikoltja és hangja egyre intenzívebben jelzi érzéseit. ÓÓÓ igeeen - kiált fel, látom a szabad kezével a lepedőt markolja meg, remegve és hangosan élvez, jut el kéjes gyönyörének tetőpontjára. 

Az átélt élvezetek, a hangok, az érintések, erogén zónák izgatása nyomán én sem nyomom el magamban a kirobbanni készülő izgalmamat. Akaratlanul is teljesen elmerül farkam popsijában, szeméremdombomon érzem bőrét és ahogy nem szoktam, szinte felkiáltva hagyom a kéj elragadjon magával, lüktet farkam ahogy elélvezek, spircceli belé spermámat. 

A csúcs lassú elmúlásával óvatosan mozdulok hátrafelé, lassan hagyom el az ajándék forrását, nyomába csak nedves cseppek maradnak. Anna megfordul és hátára fekszik. Fölé hajolok, kinyitja szemét azzal a leírhatatlan csillogással amit mindig látok benne. Isteni volt, kicsim! Köszönöm - súgom felé és csókra nyílik ajkam. Eggyé válva és odaadóan csókoljuk egymást, átölelem, magamhoz szorítom...

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8412660469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása