Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Az Ötödikes 3. - Meglepetés

2018. április 23. - Markus Andreas Schäfer

Izgatottan dolgozok egész nap, délben pedig odafigyelek arra az ötödikes, végzős osztályra amibe Nicki is jár. Most már tudatosan mosolygok és nézek minden lány szemébe, szinte flörtölve velük. Nickin egy piros blúz van, ismét V kivágással, kiemelve dekoltázsát. Édesen mosolyog amint elveszi a tányért tőlem, keze szinte véletlenül ér az enyémhez majd tovább megy.

Amint elmegy az osztály Felix nevetve megjegyzi: Nicki ebben a blúzban maga, egy két lábon járó szexuális zaklatás. Nevetünk rajta, ő nem tudja amit én, hogy ezt a "zaklatást" én ma megkapom. Elgondolkodom, van még egy-két lány ebben az osztályban akivel szívesen megismerkednék.

Kettőkor gyorsan szedjük le a pultot mert Felixnek elő kell azt készítenie azt a vacsorához. A maradék levest műanyag vödörbe öntöm, a disznósültet kisebb GN tálcára és lefóliázom, a káposzta szintén vödörbe kerül. A zsemlegombócra is fóliát teszek és megy a hűtőházba.

Még előkészítem a holnapi reggelit egy tálalókocsira és betolom azt is a hűtőbe. Fél négykor elköszönök a kollégáktól, gyorsan öltözöm és sietek az autóhoz. Hideg van kint, le is fagyott a szélvédő, de pillanatok alatt le tudom vakarni a jégkaparóval róla a vékony jégréteget. Kikanyarodok az utcából de most nem hazafelé, hanem az ellenkező irányba.

A város végét jelző táblát elhagyva sem lehet harminc km/h-nál gyorsabban menni, egy keskeny út visz körülbelül négy kilométer hosszan a következő településig. Nyáron romantikus de ilyenkor is szép, ahogy a a havas erdőben kanyarog. Nem megyek sokat amikor megpillantom Nickit. Zöld neonszínű dzseki van rajta és szoknya libben ki alóla. Megállok mellette, kinyitom az ajtót. Mosolyra nyílik szája amikor megpillant. Beül és azonnal hozzám hajol, egy gyors csókot nyom ajkaimra.  Én viszonzásul megsimogatom a hidegtől kipirul arcát.

Nem megyünk sokat, alig, hogy kiérünk az erdőből, egy viszonylag új társasházhoz kanyarodok. A számozott parkolóhelyek mutatják melyik hely kié is a házban. Nicki előre megy, én utána az első emeletre, fordul a kulcs a zárban és nyílik az ajtó. Becsukom és amint megfordulok, izgalomtól csillogó tekintetével találom szemben magam.

- Überraschung! - Meglepetés! - neveti el magát amint a kabát cippzárját lehúzza, Dirndl bukkan elő. A zöld ruha alatt, fehér hozzá illő blúz aminek dekoltázsából kivillannak hatalmas mellei.


- Woher hast du das gewusst? - Honnan tudtad? -  kérdezem.

- I hobi zufällig gehört als du mit Felix gesprochn host da du Dirndl sexy findst. - Véletlenül hallottam, amikor Felixel beszélgettetek és te mondad neki, hogy a Dirndl-t találod a legszexisebb viseletnek. - válaszol majd felakasztja a kabátot a fogasra. Ahogy kibújok a kabátomból, közelebb lép hozzám, cicijei mellkasomra fekszenek, ajkai az enyémhez érnek. A dzseki kiesik a kezemből, nyelve izgalmas játékba kezd az enyémmel. Azonnal érzem, hogy nadrágomban feszülni kezd férfiasságom.

Kezem vándorútra kel, nyakát simogatom majd a vágy nem hagyja sokáig, hogy ott ragadjak, elindul lefelé gerincén át popsija felé. Ahogy tenyerembe fogom, enyhén hátrafelé tolja fenekét. Élvezettel simogatom, magam felé húzom, feszülő férfiasságom combjához simul. Ajkaba mélyeszti éles fogát, de nem érdekel a fájdalom, ez most kéjes érzés.

Jobb kezemmel szoknyája alá igyekszem, a ballal segítek neki az anyagot feljebb húzni. Megérzem popsijára feszülő, vékony, testszínű harisnya alatt bugyija vonalait. Tenyerem fenekére simítva mozdítom lefelé, combjai közé. Jobb lábát felemeli és átfogja vele derekamat, forróságot érzek ahogy szemérme felé közelítek. Felsóhajt és megint ajkamba harap. Ahogy simogatom, lassan nedvességet érzek átütni az anyagon, Nicki halkan sóhajtozik.

Leveszem lábát derekamról, elindulok a nappali felé, magam után húzva őt. A kanapénál megállok, óvatosan leültetem, csillogó szeme sugárzik a vágytól. Elé térdelek, szétnyitja combjait, a ruhát feljebb húzza magán. Megcsókolom fedett szeméremdombját, majd a vékony harisnyát egy határozott mozdulattal széttépem combjai között.

Mah des is geil! - Ohhh ez de felhúz! - suttogja és ujját befűzi fehér bugyija alá, megemeli, oldalra húzza. Elém tárulnak simára borotvált, duzzadt nagyajkai és a közűlük hívogatóan rám néző, nagyobbacska kisajkai. A nedvesség amit a bugyi leitatott róla ismét megjelenik, közelebb hajolok, kinyújtom nyelvem, megérintem vele. Nicki felsóhajt.

- Sie is deins sexy Chef! - A tiéd szexi Séf!
lick_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4913857026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása