Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Búcsúparti folytatódik

2015. július 24. - Markus Andreas Schäfer

Kiderül, Nadine a lány neve. Magunkhoz invitáljuk a társaságunkhoz, sok tequila fogy, beszélgetünk, táncolunk énekelünk a többiek is megismerik. Tovább flörtöl velem de most már nyíltan, korombeli kolléganőm észre is veszi. Nem baj ha Anna látja - kérdi. Megnyugtatom - nem baj, engedélyem van rá - mosolygok. Kicsit furcsán néz de megérti. Ő éppen válik, lehet ha ő is így élhette volna eddig az életét akkor ma is boldog lenne a férjével.

Hajnali három körül elbúcsúzunk és elindulunk haza. Otthon Nadine megkérdi lezuhanyozhat-e. Persze, igen kap egy törölközőt, hamarosan derekára tekerve azt jön ki a fürdőből. Anna is megy helyette be. A nappaliban ülünk és whiskey-t kortyolgatunk, beszélgetünk, lábait felhúzva takarja cicijeit, a törölköző felcsúszik, kivillannak szőrtelen szeméremajkai. Megjön Anna is, én megyek a fürdőbe. Gyorsan fürdök, el akarok merülni Nadine-ban.

Köntösben jövök ki a lányok beszélgetnek. Anna mondta, hogy ő nem szereti a nőket de nem is baj mert én sem - mondja a lány. Azt találtuk ki, hogy a partid alkalmából mi adunk Neked - nevetnek. Feláll és hozzám siet, egy apró csókot lehel az arcomra, letérdel elém és még ernyedt férfiasságomat veszi szájába. Felizgat szájának forrósága. Anna még a kanapén ül, széttárja combjait, keze punciján, finoman simogatja azt, néha ujját a szájába veszi és megnedvesíti. Csillogó szemmel nézünk egymásra. Mindketten szeretjük nézni ha a másik élvez. 

Hamar telik vérrel farkam, Nadine nem tudja mélyen elnyelni, inkább nyálától nedves kézzel simogatja, makkom a szájában, nyalogatja mint egy fagyit, igyekszik minél többet szájába venni. Nekem ez elég, felnyögök. Anna feláll és Nadine mellé térdel. Megfogja fenekem, fejét alulról közelít szájával, zsacskómat tünteti el szájában. Imádom ahogy nyelvével cirógatja, majd hangos cuppanással kiengedi szájából. Nadine keze néha finoman simogat, néha szorítva. Anna vesz a szájába a másik lány keze marad farkamon. Egyre gyorsabban lélegzem. Sokáig felváltva szopnak. Nadine zihál, Anna is nyög. 

Megállítom őket. Gyerek a hálóba ott több a hely - szólok. Anna az ágyra fektet, mit szeretnél ? - kérdi de nem várja meg a választ. Elém térdel és mélyen elnyel. Nadine puncija fejem felé közelít, kinyújtom nyelvem, megremegek amikor elérem. Simára borotvált szeméremajkai, duzzadtak, kisajkai épp, hogy kilógnak. Felnyög amint ajkai közé nyomom nyelvem. Lejjebb ereszkedik, jobban elérem. Nyelvem nedves, forró punciján siklik, érzem duzzadt csiklóját, finoman izgatom. 

Anna mélyre engedve, lassan élvezi farkam. Szétnyitja combom, nedves ujjával fenekemet simogatja, lassan belémnyomja, prosztatámat masszírozza. Nadine egyre hangosabban nyög, Anna lélegzete is gyorsul. Ismerem, már csak a szopás gondolata is orgazmusközeli állapotba hozza. Nadine hirtelen felsikít, szinte az ágy matracába nyomja fejemet, remegve, arcomon mozogva élvez el. Nedvessége folyik arcomon. Anna abbahagyja, megfogja a lány vállát. Gyere ülj rá - szól. Helyet cserélnek. Anna Nadine-nak háttal ereszti punciját fejemre, ő pedig megfogja farkam és magába tolja, lassan mozogni kezd. 

Anna nedves puncija ér nyelvemhez, felnyög amint csiklójához érek. Tudom, most lassan kell izgatnom. Egyre hangosabb, minden nyelvmozdulatomra. Nadine egyre gyorsabban lovagol rajtam, élvezem fiatal, forró, nedves és szűk hüvelyét. Vadul, gátlásait vesztve veszi el azt ami neki kell. KInyújtom kezem és hatalmas melleit simogatom finoman. Erősebben masszírozd - nyögi. Éles, magas hangon élvez. Anna tompább de hangos lihegéssel és nyögéssel mutatja mennyire élvezi. Nadine fel felsikolt, testét hátra feszítve élvez el, meg megszorítva farkam, néha még jobban magába préselve. Gyorsítok nyelvem mozgásán, már nem simogatom, masszírozom csiklójátAnna hangos Ó isteneeeeem - kiáltással jut el a csúcsra. Élvezem ahogy finom nedve folyik számba, bennem marad, élvezem. 

Anna remegő lábakkal kerül elém, Nadine leszáll rólam, mindketten farkamhoz igyekeznek. Érzem, közös fagyizásba kezdenek. Mindkét oldalról egy-egy nyelv izgat. Anna keze ismét prosztatámat masszírozza, Nadine combom belső felén kalandozik hosszú körmeivel. Finom érintéseik hatására, elengedem magam. Hangosan felkiáltok ellazítom testem, csípőmet, föl-föl dobva élvezek el. Lüktet spermám arcukra, hajukra. Mindketten nyalogatják farkam, nyelik nedvem. Felemelem fejem, látom amint nyelvük néha óhatatlanul összeér. Egymásra néznek, kinyújtott nyelvükkel érintik a másikét. Ajkuk lassan összeér, pár pillanatig úgy maradnak, elválnak és felülnek. 

Mindhárman csapzottan mosolygunk. Gyertek igyunk még egy kortyot szólok és leülünk a kanapéra. Rágyújtunk, élvezettel fújjuk ki a füstöt. 

                                               

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr997651180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása