Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A parkolóhely

2015. július 29. - Markus Andreas Schäfer

Kisváros, nem arra tervezték, hogy ezt a megnövekedett autóforgalmat elbírja. Nekünk is folyamatosan problémánk van a parkolással. A szemben lévő Gasthof-nak is. Amikor megtelik a zárt parkolójuk akkor az utcára állítják a vendégek autóit elfoglalva a szabad de hallgatólagosan a mi helyeinket is. Épp ezért kicsit feszült a hangulat közöttünk. A szállodának egy eléggé erőszakos főnöknője van, olyan 50 körüli, energikus, karrierista nő. Daniela a neve. Van benne valami ami megfogott, talán a kisugárzása olyan. Nem szimpatikus de vonzó. Ha mosolyogna néha kedves arca lenne de a mosolyt valahol rég elhagyta. 

Kávézok, olvasgatok reggel a gép előtt. Anna még alszik, kopognak. Köntösben megyek megnézni ki is az. Az említett főnökasszony áll az ajtóban. A szokásos népviselet van rajta, látszik drága darab, szinte kibuggyannak mellei belőle. Jó reggelt - köszön - el tudnál állni az autóval - kérdezi, egy nagy szállítmány bútort hoznak és csak ott tud megállni a kamion. Szemem nem tudom levenni a cicikről alig tudok a szemébe nézni, egyszerűen vonzzák a tekintetem. Nem adom magam egyszerűen meg, persze - válaszolom - annak ára van.  Elmosolyodik és értetlenül néz.

 Behúzom az előszobába és behajtom az ajtót, kioldom köntösömet. Felcsillan a szeme amint előtűnik péniszem. Szóval csak álca ez az érzéketlen külső, a vágy meg van benne is. Meleg kezével megmarkolja még puha farkam, letérdel, kinyújtja nyelvét, lassan nyalogatni kezdi. Érzem amint gyorsan telik meg vérrel, nem kell sok idő, hogy felfelé meredezzen. Élvezettel csúsztatja szájába, egyre többet eltüntetve belőle. Duzzadt ajkai, nedvesek és forróak, szorosan körülölelnek. Felsóhajtok és a falnak dőlök, becsukom szemem. Finom bizsergés tölt el amint feje előre-hátra mozog, haja néha hasamhoz ér. Egyik keze farkam tövét simogatja, a másik fenekemet fogja. Néha kinyitom szemem, látom arcán a mohó élvezetet. Nem merek hangosan felnyögni, nehogy Anna fölébredjen rá. 

Kezem fején, egyre gyorsabban mozog. Nem sokáig tartom magam, megállítom mozgását, csípőmet előre lökve spriccelem spermám szájába. Remegve lüktetek, meg-megrázkódva. Levegő után kapkod, kissé kijebb húzom farkam, nyelvével makkomat nyalogatja, pár csepp az ajkán marad a többit eltünteti. Feláll. Állj el az autóval és utána gyere be hozzám - szól. Benedvesedtem ettől - folytatja - és felhúzza ruháját. Fehér bugyiján élesen kirajzolódik nedvessége nyoma. Nem hagyhatsz így - csókot ad a számra és elindul.

Gyorsan lezuhanyzok, fölöltözök. Van még két órám kilencig, Annát akkor kell keltenem. Átviszem az autót a nagy parkolóba kicsit messzebb van. Igyekszem vissza, bemegyek a Gasthofba, ő a recepción ül. Amint meglát szól a gyakornok lánynak, hogy most dolga van itt a házban és elindulunk fölfelé a lépcsőn. Erre még nem jártam, az újonnan kialakított tetőtéri szobák felé megyünk. Az egyiket kinyitja és szinte belök rajta, az ajtó becsapódik. A falhoz nyom és számra tapad ajkaival. Vadul csókolni kezd, kezem fenekén csúszik egyre lejjebb, szoknyáját húzom föl. Érezem nadrágom egyre kisebb, elől. Kezem eltűnik bugyijában, két kézzel markolom meg fenekét, magamhoz húzom. Simogatom, felsóhajt amint elindulok nedves puncija felé, nyelvével számban jár. De finom vagy - sóhajt - vedd már le a bugyit. Nem vár tovább, ő maga húzza le, kilép belőle. Kezem megfogja és szeméremdombjára teszi. Simogasd - kéri. Bozontot érzek de amint lejjebb csúszik kezem sima ajkakra találok. Tocsogó nedvesség ujjaimon és forróság. Felnyög amint ujjam szeméremajkai közé csúszik, ujjaimmal ajkait simogatom, középső közéjük csúszik, előre-hátra jár. Még több nedvességet présel ki magából amint a bejárathoz érek. Ujjam mélyen beledugom, lassan ujjazni, simogatni kezdem. Egyre hangosabban nyög. 

Letérdel, kibontja övemet. Szándékosan nem vettem föl alsóneműt. Szinte letépi a nadrágot rólam, kemény farkamat szájába veszi, pár percig egyre gyorsabban szopja. Feláll, megfordul és a falhoz támaszkodik. Egyik kezével tartja szoknyáját. Farkam marokra fogom és szeméremajkai közé vezetem, föl-le mozgok vele, csiklójától puncija forró bejáratáig simogatom makkommal. Gyere már - zihálja. 

Simán csúszok belé, elnyeli vulvája kemény péniszemet. Felém nyomja fenekét, végigérek benne, lassan mozogni kezdek. Persze forrósága méginkább felizgat, egyre gyorsabban dugom. Hangosabban élvez, nyög, kapkodja  a levegőt. Nedvesen csattan minden mozdulatnál zacskóm csiklóján, szinte elérem méhét. Feneke látványa mind jobban felizgat, néha finoman rácsapok. Magas hangok töltik be a helyiséget, hirtelen felsikolt, a falat akarja markolni, hüvelyével farkam szorítja, úgy élvez el. Nem állok meg, kezem derekán, úgy mozgatom magam felé. Egyre nagyobb hullámokban tör rá a kéj. Hangosan zihál, kiabál. I käm wieda moi - megint elmegyek sikítja osztrák németséggel és ismét elélvez, nem tudja abbahagyni. Egyik kezét az orgazmus csúcsán csiklójára teszi, vadul masszírozza azt. Megint és megint elélvez, tartanom kell derekát mert szinte rogyadoznak lábai a remegéstől. 

Hosszú percekig minduntalan eljut a csúcsra, érzem most már én is az elkövetkező kéjt, gyorsítok mozgásomon, feszülnek izmaim. Kihúzom farkam nedves puncijából, bizsergő lüktetéssel élvezek ánuszára, puncijára. Miért nem maradtál bennem ?  - kiáltja. Nem tudtam lehet-e - válaszolom. Kezét alulról hátra viszi, spermámat masszírozza szeméremajkain. Megfordul és a szájába veszi ujjait, úgy szopogatja le róla fehér nedvemet. Elégedetten mosolyog. Imádom a sperma ízét - suttogja. 

Letérdel elém és tisztára nyalogatja, szívogatja péniszem. Köszönöm - szól - isteni kéjt éltem át. Máskor is akarom. Megcsókolom. Kinéz az ajtón, nincs kint senki.Int, hogy menjek. Mindjárt kilenc, Annát keltenem kell. 

                          

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr987655032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása