Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 4.

2015. október 30. - Markus Andreas Schäfer

Hajnalban remek álmom van. A babakocsis lánnyal vagyok az ágyban, fel is ébredek rá és csak akkor realizálom, hogy otthon vagyok, a saját ágyamban és kemény a farkam. Izgató érintéseket érzek, Anna feje két combom között, érzékien nyalogatja férfiasságomat. Rég történt ilyen, hogy felébreszt. Nyúlnék felé de eltolja kezemet. Ne mozogj - súgja. Nyelvének finom játékával, aprókat körözve farkamon halad lassan zacskóm felé de amint eléri indul vissza. Körbenyalja makkomat és hirtelen szájába veszi. Pár mozdulat után ismét elindul. Nyalogat mint egy fagyit. Jobb keze combomat érint amint szemérme felé halad vele, kissé lejjebb engedi popsiját, csiklóját simogatja. 

Ismét heréimhez ér, finoman szájába veszi azokat, kéjes-érzékeny-fájdalmat érzek, mohón szívogatja, nyalogatja azokat majd hangos cuppanással engedi ki szájából egyenként. Kemény nyelvét megint végighúzza férfiasságomon, majd bekapja azt. Finoman engedi egyre beljebb és beljebb, érzem makkommal amint torkához ér. Egyre gyorsuló mozgással szopja, keze lábamhoz ütődik ahogy csiklóját masszírozza. 

Ismét kinyújtom kezem, elérem melleit, finoman megragadom azokat és mellbimbóját ujjaim közé véve simogatom. Lélegzetünk egyre gyorsul. Lejjebb engedi felsőtestét, kemény mellbimbóival heréimet érinti, felnyögök a kéjtől amit ad. Egyre gyorsabban szopja szinte szétrobbanó farkam, megfogom fejét és megállítom. Engedj engem is nyalni - kérem őt. Ne mozogj - rázza fejét. Felemelkedik, fölém térdel, megfogja férfiasságom és finoman magába segíti. Hirtelen ül rá, hangos zihálással érek végig benne. Fölém hajol, megcsókol majd ismét felül. Lassan kezdi mozgatni csípőjét, kezem kiszabadítom és a kéjtől vadul masszírozom, gyúrom melleit, ujjaimmal mellbimbót izgatom. 

Csípőjével köröz, lovagol rajtam, hangosan élvezi. Néha mozdulnék de rám szól - ne mozogj most. Alig bírom visszatartani mozgásom. Nyögései hangos élvezetté alakulnak, hirtelen kitolja mellkasát és homorítja hátát, felsikolt amint eléri a csúcs. Nem áll meg hanem folytatja, fölém hajol és csak fenekét mozgatja rajtam. Két oldalról kezembe veszem azokat és rájuk csapok, körmömet mélyesztem puha húsába, szét húzom, így tartva segítek neki, mozgatom én is farkamon őt. Csattan hasa és szemérme rajtam majd hirtelen kihúzza magát és hangosan búgva élvez el megint. Forró hüvelyének izmaival megszorítja farkam és megint úgy kezd mozgásba. 

Liheg és szinte kiabál a kéjtől, nem kell sok hozzá, hogy ismét elélvezzen. Egyre intenzívebb orgazmusokat él át, látom homlokán izzadtságcseppek jelennek meg. Lihegve kérdezi - hová akarod? A popsidba - nyögöm ravaszan, tudom oda még nem juthatok be de remélem hamarosan rá adja a fejét. Megcsókol nyelvünk vadul játszik a másikéval, egymás ajkába harapunk a kéjtől. Ismét kezembe veszem nagy fenekét, széthúzom azt. Most te ne mozdulj - nyögöm. Megfeszítem testem, néhány mozdulat után elindul a kéjáradat ágyékomból. Fel-feldobom csípőmet amint lüktetem ki magamból forró spermámat. Nem mozdul csak egy csókot ad és rám ereszkedik. Ahogy fogy a vér férfiasságomból, az kicsúszik nedves puncijából. Odakap kezével. Hagyd csak, hadd folyjon - mondom. De most mostam ágyneműt - tesz szemrehányást. Mindegy - válaszolom és élvezem amint belőle kifolyó spermám, lassan csurog le szeméremdombomon és heréimen a lepedőre. 

Oldalra fordul. Aludj még súgom, megcsókolom, betakarom. Felkelek és köntöst veszek, kimegyek a konyhába. Amíg fő a kávé, életre kel a kinti laptop is a kandallóba begyújtok. Indul a napom. Rápillantok telefonomra, kell-e tölteni. Egy sms-t jelez, valamikor éjszaka jöhetett. Döntöttél? Mikor jössz? - Uli kérdezi. Gondolkodóba esek és valahogy nem akarom. Nincs nagy kedvem az álromantikához. Nem tudom neked azt nyújtani amit akarsz - válaszolom bár kívánlak és látni szeretném az arcod amint elélvezel de romantikázni nem akarok :( - írom.

Ne jön válasz, gondolom alszik még. Lassan készülődök lemenni a kutyával. Izgatottan várom a sétát a babakocsis lánnyal akinek még mindig nem tudom a nevét. 

                                 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr118030952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása