Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

A bisonsteak 10.

panzióban van valami

2015. november 11. - Markus Andreas Schäfer

Az ágy támlájának dőlök, nézem amint a nyitott, szabad zuhanyban áll, folyik testére a víz és a tusfürdő habzik rajta. Leveszi a zuhanyrózsát és azzal mossa le magáról a szappant. A szemérméhez ér és kissé felfelé irányítja a vizet. Rámmosolyog, becsukja szemét, hosszú percekig tartja maga előtt, arcán finom kéjes kifejezés jelenik meg. Bennem megindul ismét az izgalom, érzem növekvő férfiasságom.

Kinyitja szemét, elzárja a vizet. A vízcseppek csillognak szexi testén, nem törölközik meg, elindul felém. Az ágyhoz érve négykézlábra ereszkedik, úgy mászik föl. Finoman széttolja lábamimat, arcát a lepedőhöz közelíti, combom belső felére, tapasztja száját, finoman belé harap, megcsókolja, így halad zacskóm felé. Amint eléri megáll és a másik combomon ugyanígy indul felfelé. Ez az érzés mennyei, imádom azt az impulzust amit ad nekem. Kinyújtja nyelvét, fnoman ér heréimhez, felsóhajtok. Apró nyelvmozdulatokkal izgatja azt majd az szájába veszi, érzékien. Nyelve édes csapásai felgyorsítják lélegzetemet. Egyenként, halk cuppanással engedi ki szájából. Ujját a szájához érinti, rámnézve megnyalja azt majd fenekem felé közelít vele. Érzem ánuszomon forró nedvességét amint lassan igyekszik belém. Érzékien keresgél de hamar megtalálja azt a pontot bennem amit keresett. Makkomhoz közelít nyelvével, nyalogatni kezdi majd hirtelen bekapja farkam, olyan mélyen engedi torkába amennyira csak tudja. Levegő után kapkod amint kiszabadulok belőle. Ütemes, finom mozdulatokkal szopja szint szétrobbanó férfiasságom, néha mélyen torkában tartja majd kiengedi. Ujja finoman masszírozza prosztatámat, becsukom szemem, átadom magam az élvezetnek.

Megfogom vállát és magam felé húzom de nem engedi. Egyre gyorsabban szopik, nyelve közben makkomon jár. Engedd el magad - súgja - minden cseppedet le akarom nyelni. Följebb térdel, bal keze középső ujja fenekemben, makkom a szájában, jobb kezével péniszemet húzogatja, egyre gyorsabban. Az impulzusok sokaságának eredményeképpen felgyorsult lélegzetem, hangosan nyögök, hiretelen megfeszül testem majd elengedem, lávaként spirccelem ondómat szájába. Minden lüktetésemnél finoman megnyomja prosztatámat, mennyei orgazmust élek meg. Lassan nyugszom le, érzem finom ujja kicsúszik fenekemből. Kiengedi farkam szájából, rám néz. Lihegve húzom magamra, mélyen csókolom száját.

Tiéd a zuhany most - nevet. Remegő lábakkal kelek föl és indulok a fürdő felé. Hátra nézek, látom az ágy támlájához támaszkodik, szétnyitja combjait, jobb kezével szemérmét simogatja, ballal bal cicijét. Kinyitom a vizet, gyorsan szappanozom magam....

                    

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr228069478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása