Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Chrissi 15. - hármasban már nem is büntetés

2015. december 12. - Markus Andreas Schäfer

Anna rám néz amint kinyújtja nyelvét, makkomat nyalja körbe, becsukja szemét és lassan olyan mélyen kapja be férfiasságom amennyire csak tudja, szinte érzem torkát. Ott tartja majd lassan kiengedi. Felnyögök az érzéstől. Tamás oldalt áll és nézi ahogy nejem lassan mozgatni kezdi fejét előre-hátra farkamon. Keze ernyedt péniszét simogatja. Rám néz, én Anna keze felé intek neki, megfogja azt és farkára teszi. Nejem lassan simogatni kezdi miközben feje finoman jár az enyémen. Látom hamar visszatér belé az erő, átadom magam az élvezeteknek, lehunyom szeme.

Amikor kinyitom  Tamás int, hogy üljek le így Anna négykézlábra ereszkedik. A pasi mögé térdel, megfogja popsiját és finoman széthúzza azt, csípőjét előre mozdítva keresi nejem puncijának bejáratát. Látom arcán amint megtalálja és tövig nyomva férfiasságát elmerül benne, felnyögnek. Farkamon érzem Anna hangszálai rezdülését. Tamás keze feleségem derekán, csípője egyre gyorsuló ütemben mozog, néha csattan szemérem Anna fenekén. Minden lökését érzem én is ahogy feje megrándul férfiasságomon. Néha kiengedi szájából és csak kezével izgatja, csukott szemmel és hátravetett fejjel élvezi azt amit a másik férfitól kap. Arcán a fájdalmas kéj, barna szemei csillognak amikor önkéntelenül kinyitja azokat. 

Kezem fejére teszem és magamra húzom, nem engedem ki szájából farkamat. Szopjál - suttogom. Anna nyögve, zihálva kényeztet, búgva élvez, Tamás mély hangja is egyre erőteljesebb lesz ahogy élvez. Nejemnek nem kell sok, hogy elérje a kéj ha egyszer már elindult az. Felkapja fejét és felkiált - óóó isteneeeem - rázkódva élvez el, nem tudja abbahagyni, keze combomba kapaszkodik, körmei belé marnak, feneke rázkódik, Tamás néha élesen rácsap de nem hagyja abba, intenzíven mozog, dugja Annát aki szinte sikítva megy el ismét. 

Ismét megfogom fejét és farkamra hajtom, kezét is odaviszem. Nejem megérti és vadul folytatja a szopást, kezét egyre gyorsabban mozgatja férfiasságomon. Hirtelen ér el a kéj, megemelem csípőmet és pulzálva lüktetem minden csepp spermámat Anna forró szájába, élvezettel nyalogatja és nyeli le. Hasamra hajtja péniszem és mint egy fagyit nyalja tisztára. Tamás tovább dugja, nejem hangosan élvez, nem sok időm marad ilyen ingerek között megnyugodni. Felállok és az ágyra fekszem. Gyerek ide - mondom. A férfi kihúzza péniszét nejemből. Felsegíti Annát...

                  

                    

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr298141032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása