Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 1.

2015. december 20. - Markus Andreas Schäfer

Hetek teltek el, semmi kapcsolatom nem volt Chrissivel. A facebook-on letiltott, nem láttam az utcán sem babakocsit tolni, nem találkoztam vele véletlenül sem például a közértben. Annával rendeződött a kapcsolatunk, nem veti a szememre, én pedig igyekszem sokat foglalkozni vele persze hajt a vérem. Nem engedem el a lehetőségeket csak diszkréten és úgy, hogy ő ne vegye észre. 

Reggel az üzeneteim között Katától is van egy: Eltűntél te szemét de remélem Annát nem bántod tovább azzal a kis labanc csajjal. Tartozol azt tudod, ugye? 

Leírok neki mindent. Viccesen meg is kérdezem tőle, ugyan mivel is tartozom. Válaszként egy nem túl jó minőségű de kivehető fotó érkezik, Kata puncijáról a felirat alatta: Pókhálótlanítás! Holnap szabad vagyok - írja. Megkér, hogy ha ma tudok akkor szaladjak át a hotelba, vigyem át neki a külső HDD-t filmekkel. 

Lassan elkészülök, felkeltem Annát, beviszem a szokásos reggeli kávéját. Állok és nézem percekig, édesen alszik, lassan ébred. Megcsókolom. Kinyitja szemét és elmosolyodik. Amint felül, lecsúszik válláról a takaró, persze megpuszilom édes mellbimbóit is. Beleborzong - hideg van - mosolyog és magára húzza azt. Majd este megkapod - nevet. 

Lemegyek a kutyával sétálni, mire hazaérek Anna épp a kabátját veszi. Indul dolgozni. Megcsókol.Átmegyek Katihoz, kérte a HDD-t - mondom neki. Puszilom és mondd meg neki, hogy rég láttam, átjöhetne már. Vigyázz magadra - mondja búcsúképpen. Magamhoz veszem a HDD-t és elindulok. Küldök Katának egy sms-t. Az ötödiken vagyok - jön a válasz. 

A szálloda teljesen üres, most advent alatt csak hétvégén van teltház. Fent látom épp ahogy a szennyesruhás kocsit tolja be az emeleti raktárba. Belépek az ajtón. Hozzám siet - szia te szemét - üdvözöl mosolyogva és lábával hajtja be az ajtót, kezét nadrágomra teszi, átölel. ÁÁÁÁÁ nem várunk holnapig - súgja majd az övemet kezdni bontogatni, segítek neki. A bokámig húzza le a nadrágot a boxerrel együtt. Felcsillan a szeme amint félmeztelenül állok előtte. Kezét heréim alá csúsztatja, finoman simogatni kezdi ernyedt férfiasságomat. Kezem eltűnik nadrágjában, becsúsztatom bugyija alá, mélyen, hogy elérjem hátulról punciját. Nedves forróságot érzek. Felsóhajt amint ujjaim szeméremajkai közé csúsznak. Farkam egyre duzzad, hamar kemény lesz. 

Kicsúszik ölelésemből és elém térdel. Kinyújtja nyelvét és végignyalja mint egy fagyit. Imádom - súgja és makkomat mohón a szájába veszi, amilyen mélyre csak tudja elnyeli farkam, megremegek az érzéstől, lassan mozgatni kezdi a fejét, jobb kezével heréimet és férfiasságom tövét öleli körül, erősen simogatja azt. Néha kiveszi szájából és csak forró nyelvével játszik rajtam. 

Megkapaszkodok a radiátorban, becsukom szemem és halkan nyögve élvezem amint egyre több és finomabb ingert kapok tőle. Vedd le a nadrágod - lihegem. Ma nem - válaszolja viszont kibújik pólójából és kikapcsolja melltartóját. Előtűnnek álló mellbimbós cicijei. Nesze látvány - mondja majd ismét bekapja férfiasságom. Nézem ahogy fekete haja néha láttatni engedi melleit, élvezem nyálas, forró játékát. Egyre gyorsabban kapkodom a levegőt, szopás közbe néha rámnéz majd érzékien folytatja. 

Hangosan felnyögök és előre feszítem ágyékomat amint elér a kéj. Keze egyre gyorsabban mozog farkamon, kiveszi szájából épp csak makkom marad nyelvénél, megremegve spriccelem spermám nyelvére, szájába, csepeg fehér nedvem cicijére. Magához húz és nyelvével köröz rajta, érzem amint meg-megszívja. Feláll. Ezt volt az előjáték - mondja mosolyogva. Megcsókolom ragadós száját, lenyalom arcáról, majd cicijéről spermámat. Kati élvezettel hagyja. Imádom, hogy ilyen perverz vagy - súgja. 

Megtörölközik egy tiszta törölközővel és felöltözik. Én is elrejtem nadrágomban még kemény farkam. Holnap találkozunk ha Anna elment dolgozni - mondja és megcsókol - tudod, pókhálótlanítás.

Kilépek az ajtón, senki sincs a folyosón megyek le a hátsó lépcsőn. A második emeleti fordulóban egy vörös hajú nő áll háttal a Katiéhoz hasonló formaruhában és mossa épp azt föl. Új lehet mert még nem láttam, . Köszönök neki. Grüß Gott. Megfordul - Grüß G.... válaszolja és a torkán akad a szó a meglepetéstől. Clara az, tíz éve nem találkoztunk. Kicsit bizonytalan vagyok mit is tegyek de átölelem. Magához szorít. Nem tudunk szólni. Kati hangja ébreszt föl - ti mit csináltok - kérdi. 

Elmeséljük neki. Kicsi a világ. Telefonszámot cserélünk. Elbúcsúzok a lányoktól, megyek haza készülni, hamarosan indulni kell dolgozni...

                              

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr458183644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása