Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 10. Meglepetés

2016. január 06. - Markus Andreas Schäfer

Amint az autóba ülök, leesik a söröskupak, értesítés a telefonomon. Beülök és elindítom a motort hadd melegedjen, hideg van. Előveszem a mobilt. Chat értesítés, Clara írt : A tegnapi csókjaink annyira felébresztették a rég bennem szunnyadó vágyat amit irántad érzek. Válaszolok neki: bennem nemkülömben, akarom megint! Az este folyamán chat-elünk már amikor időm engedi, válaszolok neki. Fél tizenegy körül végzünk, még átnézek mindent és kontrollálom, ki van-e minden kapcsolva. A többiek elköszöntek már. Na igen a kapitány mindig az utolsó. 

Lemegyek az alagsorba, az öltözőnk a török szobaasszonyok birodalma a mosókonyha előtt van. Felkapcsolom a villanyt, a többi szennyes közé dobom szakácskabátomat. Ahogy fordulok megakad a szemem a vasalódeszkán. Női bugyik vannak szépen összehajtva, Közelebb lépek, különbözőek. Pár csipkés és rengeteg szatén. Na igen a főnök és felesége nem mos, elvégeztetik ezt a szobalányokkal. Belenézek a halomba, kiveszek egyet, felemelem. Elképzelem a főnökasszonyon. Csinos, harminc éves, vékony de nagy cicis nő, mosolygós viszont a jósisten nem adott neki popsit. Többször elfantáziáltam már rajta milyen is lehet. 

Zajra fordulok meg, nincs időm letenni a ruhadarabot. Kristin áll mögöttem. Elvörösödök amint meglátom. Ő is zavarban van de magabiztosan szól: a feketét jobban szeretem mint azt. Látom arcán és hallom a hangján, lecsúszott már pár pohár bor az este. Szépek - motyogom és el akarok süllyedni, leteszem és elindulok a szekrényem felé. Elém lép és megállít. Várj még - mondja halkan de szavai mintha ordításként visszhangzanának az üres szobában. Felhúzza derekán a fekete blúzt, ujjait befűzi fekete nadrágjába és félig a popsiján leengedi. Ugyanolyan bugyi mint amit az előbb láttam van épp rajta. A piros Triumph címke látszik benne. Körbefordul. Ugye milyen szexi ? - kérdi. Az - válaszolom kiszáradt torokkal. 

Megfogja kezemet és maga felé húzza, végigsimít vele a szeméremdombját fedő részen. Ugye más így amikor meleg a testemtől ? - mosolyog. Csak bólintani tudok. Kézfejemet maga felé nyomja és finoman húzza combjai közé. Érzem áradó forróságát. Imádom amikor bugyin keresztül simogatnak - suttogja. Összeszorítja lábait. Megsimogatsz holnap ? - kérdi - Hannes elmegy megint Szlovéniába a hülye yacht-os barátaihoz. Igen - válaszolom, arcom még mindig teli van forró vérrel. 

Felhúzza a nadrágot és búcsút int. Bis Morgen - köszön el, sarkon fordul és elindul fölfelé. Gyorsan felöltözök és beülök az autóba. Furán érzem magam. Hazahajtok. 

Anna ágyban van. Megcsókolom. Jobban vagy szívem ? - kérdem. Igen Cica, holnap megyek már dologzni - válaszolja. Gyorsan lezuhanyzok és bebújok mellé az ágyba. Hátulról átkarolom, bal kezemet cicijén nyugtatom, érzem magamon forró testét. Hamar elalszom. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr168238330

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása