Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 15. Búcsú

2016. január 22. - Markus Andreas Schäfer

Reggel a hótakarító gépek zajára ébredek, esett az éjszaka vagy 20 centi hó. Remélem holnap rendesen letakarítják az utakat. Megfőzőm a kávém és olvasgatok, válaszolok levelekre. Clara képet is küldött, csak arcfotó de annyira édes abban a szemüvegben. 

Kilenc felé átöltözök és elkezdem a napi edzésem. A végére folyik a víz rólam, jól esik a forró víz a zuhany alatt utána. Felöltözök és felkeltem Annát. Beviszem a kávéját. Megpuszilom, fáradt mosollyal kel, nagyon fáradt, kellene már neki is egy kis pihenés. Amíg ébredezik elindulok a kutyával sétálni. Amint kilépek a kapun egy nálam valamivel alacsonyabb, szőke nő jön szembe. Grias Di - köszönök neki. Hello - válaszol angol akcentussal és elmosolyodik. Barna szeme érdeklődően csillog. Tovább megyek, látom még a ház alatti kirakatokat nézi. Kutyám gyorsan elintézi a dolgát és igyekszik haza. Fura egy jószág, utál kint lenni, neki a lakás jelenti a biztonságot. 

A Nemzetközi Üzleti Iskola kapujában látom ismét a szőke nőt bemenni oda. Szóval ezért az angol akcentus, gondolom ott tanít mivel csak angol, amerikai tanárok okítják az üzlet rejtelmeire a gazdag orosz és még ki tudja milyen nemzetiségű milliomoscsemetéket. 

Hazaérek, Anna épp zuhanyzik. Leülök a gép elé és gyorsan rákeresek a google-n. "our teachers international business school". Azonnal hoz is egy találatot az iskola weboldalán, ahol a tanárok képei vannak. Mindjárt a harmadik a sorban, Ingrid Berry és drámát tanít. Elolvasom az életrajzát. Kiwi azaz Wellingtonból, Új-Zélandról származik. Két éve él itt. Tehát ezért köszönt Hello-val a német Hallo helyett. Csodálkozom, hogy még nem találkoztam vele. Anna lép a szobába, bezárom az ablakot. Nézem ahogy öltözik, fehér tanga és megint sportmelltartó, mellbimbója szinte átüti az anyagot. Megcsókol és kilép az előszobába, elindul dolgozni. 

Amint meghallom a Honda hangját azonnal a telefonhoz nyúlok, sms-t írok Ditkének. "Hol késel? :) " a válasz. Felöltözök és sietek le a lépcsőn. Gyorsan odaérek a Gasthof-hoz fel az emeletre.

Kopogok az ajtón, ő nyitja ki. Lenge, áttetsző rózsaszín szexi felsőben és ugyanolyan tangában, mezítláb. Izgató cicijei körvonala kirajzolódik. Belépek és becsukom az ajtót. Kinyújtom kezem magamhoz húzom. Finom illatfelhőjébe hatolok és szám ajkához ér. Szorosan ölelve csókolom, beleborzongok az érintésbe. Kezemet hátul a felső mögé rejtem és finoman simogatni kezdem hátát, lassan a gerincén lefelé pici popsijáig. Felhúzza jobb lábát és átkarolja vele derekamat. Kezem popsiján alulról, közelít puncija felé, így könnyen elérem. A bugyi anyaga nedvesen forró. Érzed mennyire kívánlak - kérdi a fülembe suttogva.  Érzem - lehelem fülébe és megfogom kezét, a nadrágomra teszem. Amennyire én téged - teszem hozzá.

Végigsimít a nadrágomon lévő dudoron, leveszi a lábát derekamról és elém térdel, egy mozdulattal kibontja az övemet, gombolja ki farmerem és húzza le a bokámig a boxerrel együtt. Csillogó szemmel felnéz rám majd kezét zacskómra teszi, kinyújtja nyelvét és végignyalja férfiasságom. Becsukom szemem, forró ajkait érzem makkomon, lassan ízleli azt, megtámaszkodom a falon, felsóhajtok mélyen. Szájába veszi farkam és lassan bevezeti egyre mélyebbre majd lassan kiengedi, ízleli, nyelvével izgatja. Amint ismét magába fogad érzem megszívja majd hangos cuppanással kiengedi. Feje ütemes mozgásba kezd. Átadom magam az érzésnek, hagyom a kéjt elhatalmasodni magamon. Érzékien szopja férfiasságom, az szinte szétrobban az izgalomtól, sokági és finoman. 

Nem bírom türtőztetni magam, megfogom vállát és felállítom, egy mozdulattal a fal felé fordítom. Derekát lejjebb nyomom egész finoman, popsija felé közelítek kemény farkammal. Tangája vékony pántját elhúzom és szeméremajkai közé nyomom makkom, azonnal megérzem forró nedvességét, lejjebb engedi csípőjét, befogadó szűk hüvelye bejáratát azonnal érzem, lassan belé hatolok, egészen végig. Búgó hangon felnyög amint elérem méhét, lassú ütemes mozgásba kezdek, pici popsija finoman megrándul minden lökésemtől. 

Jobb kezem előre nyújtom és a lenge felső alá kalandozok vele, ujjaim közé veszem kemény mellbimbóját, finoman izgatom cicijét. Egyre gyorsul lélegzete, egyre hangosabban élvez. Gyorsítok mozgásomon, aprókat sikolt minden lökésnél. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt, érzem elérné már a kéj, megállok. Naaaa, ne hagyd abba - lihegi. Kihúzom farkam és a szőnyegre ülök. Kilép a bugyiból és elém áll. Puncija épp számhoz ér. Kinyújtom nyelvem és megízlelem, finom ízét nyelem, kemény csiklóját érintem. Nem hagyja sokáig, leguggol és lassan rám ereszkedik, elveszik férfiasságom benne. Átölel, cicije hozzám szorul, csípőjét mozgatja, előre-hátra és oldalra. Köröz rajtam, lovagol, sokági és hosszan, ajkunk néha forró csókban veszik el. Hirtelen megáll. Most én húzom az időt - lihegi. 

Áll föl - súgom neki. Lassan csúszok ki belőle majd felállok én is. Egy mozdulattal leveszem a felsőt róla, az ágyhoz vezetem. Hogyan szeretnéd? - kérdem. Nem válaszol csak hanyatt fekszik, szétnyitja combjait, kezével széthúzza szeméremajkait, látom nedvességtől csillogó csiklóját és bejáratát. Gyere - súgja. Fölé térdelek, kezembe veszem farkam és makkommal simogatni kezdem egyre gyorsabban kemény csiklóját, csúszik szeméremajkai között. Egyre gyorsabban kapkodja a levegőt. Gyere belém - lihegi. Hirtelen belécsúszok, elmerülök befogadó puncijában. Csípőmmel körözök, ki-be járok, megpróbálok minél több kéjt adni neki. Lélegzetvétele ismét egyre gyorsabb, aprókat sikolt közben. Megfogja fenekem és minden mozdulatnál magába húz. Érzem nem sokáig bírom már tartani magam. El fogok menni - zihálom. Hova akarod? - kérdi de nem várja meg a választ mert minden átmenet nélkül hangos sikoltással kezd remegésbe teste, magába húz és lüktető puncival élvez el, meg-megrázkódva.  Szeme néha kinyílik majd ismét összeszorulnak szempillái, fejét oldalra fordítja, ajkába harap, 

Megmozdulok de nem tudok mit tenni, a jól ismert bizsergés indul el ágyékomból. Háromszor mozdulok még forró hüvelyében, hirtelen kirántom férfiasságom belőle és fölé térdelek, elengedem magam, nedvességtől csillogó szeméremajkaira lüktetem forró spermámat, makkommal kenem szét rajta. Előre nyúl, kezére ken belőle és szájába veszi. Huncut mosollyal ízleli majd ismét és ismét. Mellé rogyok az ágyra, fejét mellkasomra hajtom. Tarkóját simogatom. Lassan áll helyre szívverésünk. Rám néz - finom búcsú ez de nem végleges - dorgál meg ujjaival. 

Érzem elszunnyad. Óvatosan felkelek és lezuhanyzok. Felöltözök és megcsókolom arcát, nem ébred fel rá. Kilépek az ajtón, hazamegyek. Otthon átöltözök és indulok megint szeretett konyhámba, finomat és szépet kreálni a vendégeimnek. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr478279112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása