Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Régi ismerős 20. A kis Sarah

2016. február 28. - Markus Andreas Schäfer

Mosolyogva gondolkodom és kattintok ismét Ingrid oldalára de már csak a publikus képeit látom, mindegy is bár kicsit zavar ahogy ez köztünk történt. Kibontok egy sört és közben teszek a tűzre. Megnyugtat a kandallóban ropogó fahasábok hangja, villogó fénye és melege, Anna még sokáig dolgozik, hamar "végeztem" a kis Kiwivel. Clara is dolgozik mert Katit kell helyettesítenie szóval sajnos a mi találkozásunk megint várat magára. Felöltözök és elindulok Sepp-hez. Társaságra vágyom. 

Sokan vannak, Sepp borostás arca mindig felderül amint meglát. Szimpatikus mosolygós pasi, volt kollégám de most már saját Gasthaus-t üzemeltet. A pultnál ülök le, beszélgetünk. A városi tanács tagja és mesél az épp aktuális helyi problémákról amik meg sem közelítik egy magyar önkormányzat problémáit. 

Nyílik az ajtó, meglepődök mert Sarah lép be az anyukájával. Megörül a viszontlátásnak és hozzám siet. Arcon csókoljuk egymást, azért megfeddem mert nem írt, hogy itt lesz. A sarokban ülnek le, cocktailt rendelnek és beszélgetnek sokáig. Sajnos háttal ülök nekik és nem látom azt a mosolygós szőke duci leányt csak amikor fizetnek és elbúcsúznak. Az ajtóból még visszanéz és huncutul elmosolyodik. A sokadik sör után hazaindulok. Lezuhanyzok és köntösbe bújok, leülök a gép elé és böngészek a világhálón. Anna még éjfélig dolgozik, lolastube-on keresgélek szexi tartalmak között. Sms érkezik. Sarah: "találkozzunk? :)" kérdi. Azonnal válaszolok: Persze :) Gyere fel - írom. Nincs válasz rá.

Tíz perc múlva kopognak. Sarah az. Kipirult arccal lép be az ajtón. Megölelem. Kérdőn néz rám: Anna mikor jön haza? Megnyugtatom, hogy csak éjfél után. Lesegítem a kabátját. Alatta egy fekete rövid ruha, nagy cicijei push up-ba rejtve. Becsukom az előszoba ajtaját, ahogy megfordulok Sarah magához ránt és szenvedélyesen, vadul csókolni kezdi számat, szinte felfalja ajkaimat. Megfogja kezem és rövid ruhája alá viszi. Nagy popsiján nem érzek bugyit és ahogy kezem vándorútra kel rájövök, nincs is rajta. Előlről közelítek szemérme felé, simára epilált dombján csúszik kezem szeméremajkai felé. Enyhén szétnyitja combját, ujjaim forró nedvességbe csúsznak, Sarah felsóhajt és finoman az ajkamba harap. Annyira hiányzott az érintésed - súgja - azokkal a húszéves fiúkkal nem tudok mit kezdeni, még elmenni sem tudok tőlük. 

Kézen fogom és a nappaliba vezetem. Megállunk a kanapé előtt, felemelem ruháját és lesegítem róla, a földre hullik az anyag. Sarah leül, csak állok és nézem édes fiatal, duci testét. Elé térdelek és finoman megsimogatom combjait, szétnyitja azokat. Előtűnik szemérme ahogyan nagyajkai közül épp hogy kikandikálnak kisajkai. Végigcsókolom combját, lassan haladva felfelé. Megfogja fejemet és öléhez nyomja, megérzem édes puncija illatát, nyelvem végigszántja azt, elmerülve ajkai között. Sarah felnyög amint finoman csiklójához érek. Érzékien körözök nyelvemmel rajta, bejáratától végighúzom azt egész felfelé, nyalogatom és néha megszívom. Ilyenkor kis kiéhezett barátnőm halkan de egyre hangosabban felsóhajt. Méééég - hallom halkan. Lélegzete egyre gyorsul, felnézek, épp kikapcsolja melltartóját és kiszabadítja hatalmas cicijeit belőle. Kezem feljebb kúszik, élvezettel simogatom nagy bimbóudvarát és keménnyé vált mellbimbóit.

Felhúzza lábait a kanapé szélére lihegése egyre gyorsul, apró sikoltások törnek ki belőle. Fejemet ismét magához szorítja mintha a lehetetlennel próbálkozva belé akarná nyomni, forró nedvesség önt el amint élesen felsikoltva, remegő testtel éri el a csúcspontot. Meg megrándul ahogy orgazmusa lökéshullámai megfeszítik izmait. Eltolja fejemet és négykézlábra áll a szőnyegen. Käm, fick mi - lihegi osztrák tájszólással. A sarokba dobom köntösöm, épp farkamhoz nyúlnék puncijába segíteni azt de megelőz és ő teszi meg, amint makkom a bejáratához ér hátratolja fenekét, végigérek szűk hüvelyében, felsóhajtunk mindketten ahogy eggyé válunk. Ütemes mozgásba kezdek, élvezettel dugom, hangosan zihálunk mindketten. 

Néha rengő nagy popsijára csapok, megfogom szőke fürtjeit és finoman magam felé húzom haját, egyre gyorsabban kapkodja a levegőt majd visszatartja és élesen nyögve élvez el ismét. Nem állok meg tovább mozgok benne hamarosan a következő orgazmust éli meg, megállok és makkom méhéhez szorítom. Picit lecsillapodik viszont én érzem ahogy elindul bennem a remegés most. Megmarkolom férfiasságom tövét és elszorítom azt, várok picit, vadul folytatom a mozgást benne. Pár mozdulat után ismét felsikolt és remegve élvez el. Nem tudom már tartani magam de benne nem mehetek el, kihúzom farkam belőle. Hátranéz majd megfordul, szájába veszi férfiasságom és gyors ütemben vadul szopni kezdni. 

Amint megremegek és kitör a lávafolyam belőlem hátrébb húzódok, ajkára spriccel fehér nedvem, jut belőle hatalmas melleire is. Élvezettel nyalogatja le ajkairól, veszi ujjára cicijéről és ízleli. 

Felállok, felsegítem. Zsebkendővel törli meg magát. Megcsókoljuk egymást. Fogja ruháit és kimegy a fürdőbe, élvezettel nézem távolodó pici duci testét. 

Felveszem köntösöm és rendet teszek, Anna hamarosan hazaér. Sarah mosolyogva jön ki a fürdőből. Holnap elmegyünk a másik nagynénémhez Kitzbühel-be de hétvégén megint itt leszünk pár napot. Olyan jó veled "öregember" - mondja pajkosan. Megcsókoljuk egymást és kilép az ajtón. Bezárom és ismét elmegyek fürdeni...

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr538422966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása