Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 5. Csúcspont

2016. április 17. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy előrecsúszik érzem nedves szeméremajkai farkamhoz érnek, lassan, fokozatosan egyre tovább kerülnek. Egy kicsit felemeli popsiját utat engedve férfiasságomnak, amint az felfelé mered kezébe fogja és egy mozdulattal hüvelyéhez vezeti. Makkom közvetíti a forróságot belőle, rámereszkedik, felsóhajtok ahogy teljes hosszában végigérek benne. Két kezével megtámaszkodik lábaim mellett, finoman mozdul előre és hátra, óvatosan köröz, lovagol rajtam, most már nem érdekli semmi így hangja is betölti a szobát. 

Ahogy előtte mozog feneke, néha előtűnik popsija bejárata, rettentően élvezem a látványt ami nyújt. Két kezem eddig csípőjén volt de az jobb kezem mutató és középsőujját a számba veszem, megnyálazom azokat, épp csak érintve ánuszát simogatni kezdem azt. Nem kérdezek csak várok a reakcióra de nem ellenkezik, hallhatóan és mozdulataiból következtetve élvezi. Bátrabb leszek és még jobban megnedvesítem majd lassan egyre beljebb juttatom popsijába. Egyre gyorsabban mozog rajtam, néha felemeli ágyékát és föl le mozog mintegy szinte megfejve férfiasságom. Éles sikoltásai egyre inkább egybefüggő élvezet kinyilvánítássá alakulnak, vadul lovagol, akarja ismét a csúcsot. 

Ujjam már félig fenekében, finoman tágítgatom majd a másikat is óvatosan mellé teszem. Hirtelen felegyenesedik és megfeszíti testét, mélyről jövő magas hangúvá átalakuló nyögéssel élvez el de nem egy impulzus erejéig hanem folyamatosan összerándulva és minden mozdulatánál még és még hosszabban. 

Felemelkedik rólam, farkam kicsúszik puncijából, ujjaim popsijából, megfordul. Tekintete csillog, fehér szeplős arca piroslik. Lehajtja fejét és mélyen elnyeli férfiasságom, ütemesen mozog rajta egyre mélyebbre nyelve el azt. Érzem ahogy makkom a torkához szorul és ott marad pár pillanatig majd ismét intenzíven szopja azt. Élvezem ezt a mélytorkos játékot, hagyom, hogy az érzések úrrá legyenek rajtam nem ellenkezek testem jeleivel. Jobb kezével farkam fogja körül, nedves ajkai mint egy forrón szorító gumigyűrű csúsznak rajta. Egy pár pillanatig arra gondolok, hogy tartanom kéne még magam, szexi popsijába is el kellene merülnöm de nem hagy rá időt, mozgatja fejét, kezét férfiasságomon egyre gyorsabban. Ismerősen indul az a csúcspont felé testem, hangosan kezdem kapkodni a levegőt, megemelem csípőmet és kilövell forró spermám. Mariella nem mozdul csak hagyja hadd pumpáljam a kéj nedvét. Néha kezével segít még de makkom a szájában marad. Összeszorítja ajkait és úgy csúszik ki belőle farkam. Felül és rám néz majd becsukja szemét úgy nyeli mindazt amit összegyűjtött. 

Fölém hajol és megcsókol. Édes volt - súgja - ízlett. Fejét a mellkasomra hajtja, haját simogatom. Nagyon izgalmas nő vagy - válaszolom neki. Rám néz és elmosolyodik - te pedig pasi, akarlak még! Én is téged és a popsidat is - mondom. Élveztem a popsiizgatást, meg fogod kapni - nevet rám. Kint az előszobában megcsördül a telefonom. Felkelek és elindulok felé, ernyedő farkamból apró cseppek hullanak a földre. Az autóklub az, elkészült a kocsim. 

Belépek a fürdőbe és megmosakszom. Mariella áll meg mögöttem és átkarol, feje a vállamon úgy nézünk a tükörből vissza egymásra. Micsoda szelfi lenne ez - neveti el magát majd megpuszil és belép a zuhanyzóba. Felöltözök, ő is visszajön. Lassan tűnik el a ruhában szexi teste. Gyere ,visszaviszlek de most legalább már tudod hol lakom mondja. 

fgh.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr508631764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása