Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Ismét itthon 6. Akarom

2016. április 18. - Markus Andreas Schäfer

Hazaérek, Anna épp ebédet főz. levesmániás, minden nap kell neki a leves legyen bármilyen is az bár leginkább a húslevest szereti. Megcsókolom, rámmosolyog. Na kész az autó ? - kérdi. Igen - válaszolom neki  - segítsek valamit ? Nem kell csak netezz - mondja.

Leülök az asztalhoz a laptop elé és megnyitom a facebook-t. Hamarosan elkészül az ebéd is így fél kettő felé, megterítek és beszélgetve a jelenről, jövőről ebédelünk kettesben. Még bennem van Mariella élménye és megpróbálok odafigyelni a beszélgetésre de minduntalan izgalmas popsija jut az eszembe. Néha el is mosolyodok, Anna nem érti én pedig nem világosítom föl őt miért is. Jó kedvem van - válaszolok. 

Leszedem az asztalt és elmosogatok, ő főzött akkor enyém a házimunka másik fele, még teszek veszek ő ledől a kanapéra és valami filmet indít el. Nem tudom mi az de valami fantasztikus rémregény, engem az ilyenek nem kötnek le így maradok a laptop előtt de ott sem találok érdekes dolgot.

Rágyújtok és kinyitom az ablakot, pont átlátok a szemközti szállodába. A szemben lévő erkélyen egy ötvenes pasi áll és dohányzik, biccentek felé amikor észrevesz, ő visszaköszön. Pár perc múlva egy nő - gondolom a felesége - követi, mutatós ötvenes ő is. Leülnek és beszélgetnek. A pasi háttal nekem, a nő szemben, óvatosan vet pillantásokat felém. Elnyomom a cigarettát és ismét visszaülök a gép elé. 

Közben Mariella is felbátorodik a délelőtti kalandunktól és egyre merészebb képekkel bombáz amit én is viszonozok. Lassan besötétedik, Anna néha kijön vízért majd visszafekszik. A pórázcsörgésre mint egy póniló trappol ki kutyánk és örömében nyüszítve, vakkantgatva ugrik fel rám. Felveszem a cipőm és elindulok vele lefelé. A szokásos helyen a Sparkasse parkolójában pisil majd pár lépés után kakál is. Felszedem és bedobom a közeli szemetesbe. Szokásához híven leül és hazafelé tekintget mondván, neki ennyi elég is volt és mennék ám haza már. 

A sarkon elbúcsúzunk, vissza vissza nézve távolodunk egymástól. Hazaérek, Anna már alszik a hálóban. Még kinyitok egy sört majd lezuhanyzom és bebújok mellé. Átkarolom, teli van a fejem, nehezen merülök álomba. 

s-31901c6ea6002a293e0c6ac2a69879aee1c59ac4.gif

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr838631834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása