Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Lassan vissza a régi kerékvágásba 4. Kerstin

2016. július 26. - Markus Andreas Schäfer

Hazaérve letöltöm a gépre Annáról készült képeket és ketten nézzük végig azokat. Imádom amikor előjön belőle a régi nyílt, tabumentes boszorkány. Este is fényképezzünk - kéri - felöltözök hozzá és nem érdekel lehet-e dugni vagy sem. Akarom, hogy élvezz belém, érezni akarom a farkad magamban!. Ajkaink összeérnek - szeretlek te kis perverz - súgom neki - na induljunk dolgozni! 

Útközben még a konyháról beszélgetünk, elfelejtettünk a nagy izgalomban mérni és így nem is tudjuk a szekrények méretét pedig Anna már tervezni akarja. Felajánlom neki, hogy elmegyek és lemérem. Persze ő is jönni akar de megpróbálom lebeszélni róla, inkább aludjon holnap reggel én úgyis koránkelő vagyok. Belemegy. Már csak Kerstinnel kell megbeszélnem vajon rá ér e egy fél órára. Bentről küldök neki egy sms-t. Várok a válaszra, közben elindítom a napom, feltöltöm a hűtőfiókjaimat, elkezdem a mise en place-omat. Csönd van a konyhában, munka közben nem szeretem a zajt, ne vonja el semmi a figyelmemet. Néha ránézek a telefonra, várom a válaszát. Négy óra körül megcsörren a mobil, felveszem. Hangja még a telefonon át is felüdítő. Persze jó lesz neki - mondja - csak hívjam fel az érkezésem előtt húsz perccel. Megígérem és elköszönök tőle. Meglepő fordulattal búcsúzik - várom már - hallom a vonal túlsó végéről. 

Mivel elindult a nyári szezon igazából is, a nap végére mindenem elfogy, négy óra alatt 160 adag ételt készítünk el a nem kis étlapról viszont este 11-re minden rendbe van rakva, tiszta a konyha. Még megisszuk a kollégákkal a konyhakört "Küchenrunde" és elindulunk haza.

Anna elmegy fürdeni én még leviszem a kutyát aztán én is beállok a zuhany alá. Felfrissít a víz. Megtörölközök és belépek a hálóba. Nejem ígéretéhez híven szexi fehérneműbe öltözve vár. Csipkés push up melltartó, hozzá passzoló tanga, tudom alul ki van vágva, combfix és harisnyatartó. Mindez feketében. Elmosolyodok és nyúlok a fényképezőgéphez. Anna pózol, mosolyog, kihívóan néz és játszik magával. Köntösöm alatt egyre duzzad férfiasságom az izgalomtól. Vad, kéjes tekintettel az ajkaihoz viszi ujját és megnedvesíti majd lassan fekszik a hátára. Szétnyílnak combjai, a kivágott tanga nyílásán át előtűnik szemérme. Végighúzza az ujját rajta, megcsillan a nedvesség ott, lassan magába vezeti majd kihúzza. Apró mozdulatokkal köröz csiklóján majd megint eltünteti magában, halkan felnyög és apró lélegzeteket kapkodva adja át magát az érzésnek. Nedvessége csillog szeméremajkain és ujján, egyre gyorsabban és intenzívebben ujjazza magát, izgatja csiklóját. 

Felvétel módra állítom a fényképezőgépet, leteszem az ággyal szemben. Kezem eltűnik köntösöm alatt megtalálva férfiasságomat. Mozdulataimtól kibomlik a ruhadarab, lecsúsztatom a földre. Jobbommal simogatom magam közben nézem ahogy Anna egyre vadabbul nyögve maszturbál. Már már eléri a kéjes orgazmus amikor kinyitja szemét. Gyere belém - suttogja. Nem akarok még - válaszolom - csináld tovább, hadd nézzem. Becsukja szemét és folytatja, két ujja szinte felnyársalja, a nedvességtől lucskosan csattan ahogy ki be járnak hüvelyében. Hirtelen elengedi magát és elveszti a kontrollt, combjait összezárva emeli magasba csípőjét, sikolt fel hangosan és hosszan nyögve élvez el. Meg-megremegve futnak a kéj-impulzusok végig testében. 

Leengedi fenekét és ismét szétnyitja combjait, kezét elveszi szemérmétől. Látom ajkain a nedvességet amit a bugyi fekete anyagán is megcsillan. Elkap a hatalmas vágy, érezni akarom az ízét. Fellépek az ágyra és ujjaimmal végigsimítok combjai belső felén, meztelen bőrén és a combfixen is. Fejem leengedem, érzem puncija isteni illatát, kinyújtom nyelvem, lassan érek szeméremajkaihoz....

 

lo.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr618902422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása