Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Lassan vissza a régi kerékvágásba 8. Kerstin megkapja

2016. augusztus 01. - Markus Andreas Schäfer

Ahogy végighúzom makkom szeméremajkai között és bejáratához érek finoman hátrafelé mozdulva férfiasságomra tolja magát, egy határozott mozdulattal. Ezzel egyidőben mély, búgó hangon hangon felnyög. Oh mei Gott des warat wos i wollte - ez volt az amire vágytam - hallom majd lassan kezdek mozogni benne. Kezemmel előre nyúlok és elérem cicijeit, kemény mellbimbóit veszem ujjaim közé, erősebben simogatom, játszok velük közben csattan szemérmem fenekén ahogy végig ér farkam vaginájában. A lassú, finom mozogásom lassan átalakul ütemessé és gyorssá, lihegése és nyögése is egyre hangosabb, intenzívebb. Bennem is bizsereg minden, agyam feldolgozza és élvezetté alakítja át a tőle kapott impulzusokat, felszabadultan élvezem önkéntelen nyögésekkel. 

Akarom látni az arcát, imádom az élvező nő mimikáját. Megállok és kicsusszanok belőle. Erre hátranéz - wos is los - most mi van ? - kérdi. Megfordítom, hogy teljes szélességben elölről láthassam. I wü di schauen - nézni akarlak - válaszolom, majd az ágy felé irányítom. Lieg hin - feküdj le - mondja majd fölém térdel, kezébe veszi férfiasságomat és egy határozott mozdulattal magába nyomja, ráereszkedik. Az érzés amikor szinte a méhében érzem makkomat elmondhatatlan. Lassan mozgatja csípőjét, előre, hátra, köröz vele. Vállamra támaszkodik, lengő melleinek bimbói bőrömet simogatják. Kezem csípőjén, vele együtt mozog. A látvány amit mimikája okoz leírhatatlan, a kéjes élvezettől a borzasztó fájdalomig minden látni rajta. Kiszáradt száját néha önkéntelenül is megnyalja ahogy magas hangon élvez.

Nem mozdulok, hagyom hadd tegye ami neki jó, hadd élvezze ki úgy ahogy neki jó és különben is tudom már nem sok van hátra ha mozogni kezdek. Akarom, hogy tovább tartson. A vállamba markol és hátrafeszíti testét, remegő hangon felnyögve jut el az orgazmushoz, megrándulva élvez el. Kinyitja szemét majd ajkaimra tapadva, vadul csókoljuk egymást. Felfelé mozdítom és oldalra csúszik le rólam, hanyatt fekszik. Fölé hajolok, combjai közé térdelek, ajkaink ismét összeérnek, farkam magától csúszik szeméremajkai között hüvelyébe. Felhúzza lábait, ütemes mozgásba kezdek. Becsukódik szeme, nyögése ismét egyre hangosabbra vált. Az öreg ágy megnyikordul lökéseim hullámától, Kerstin kéje hamar a tetőfokára hág megint, kezével oldalt megmarkolja a matrac huzatát, feszül teste. Felsikolt és artikulátlan hangon élvez el. 

Vaginájának izmai szinte megfejik farkam, egy hirtelen impulzus és én is a csúcsra jutok. Kirántom belőle - nem beszéltük meg hová is élvezhetek - és borostás szeméremajkára fektetem, megfeszült izmokkal hagyja el az első löket férfiasságom, spriccel egészen álláig majd a következő cicijére és hasára majd szeméremdombjára. 

Előre nyúl és kezébe veszi férfiasságom, masszírozza ki belőle az utolsó cseppeket is majd ujjára keni és megízleli. I könnte ois schlukan lecka is eh - mindet lenyelhettem volna mert finom - mondja. Felegyenesedek és valami törlőalkalmatosság után nézelődök de nem találok. Felállok és kimegyek a fürdőbe, puha wc papírt találok, azt viszem be neki. Mosolyogva veszi kézbe - donkschen - köszönöm. Nézem ahogy felöltözik, ismét magára veszi a szexi dirndl-t. Már ruhában vagyunk amikor felém fordul, közelebb lép és ajkai az enyémhez érnek. Finom csókot kapok és adok én is neki. 

A földszinten elköszönök tőle, kilépek a házból és beülök az autóba. Mosolyogva áll az ajtóban, megfordulok és elindulok. Többet úgysem fogunk találkozni azaz még egyszer talán amikor elmegyek a konyhabútorért. Jó volt kiélvezni a vadságát, finom testét. Megcsördül a telefonom, Anna az. Mikor érsz haza Nyuszi? - kérdezi. Hamarosan - válaszolom - igyekszem. Vigyázz az úton - köszön el. 

cum.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr358923086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása