Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Trachten Outlet - Várt meglepetés folytatódik

2016. szeptember 18. - Markus Andreas Schäfer

Élvezem ahogy a két nő hozzám ér, anya és lánya. Jutta a kezén támaszkodik, lovagol rajtam, hangosan élvezi ki azt, hogy kedvére elveheti magának a kéjt. Nathalie szemben vele, szeméremajkai számhoz érnek. Lassan ízlelem és siklik hüvelyénak bejáratától csiklójáig nyelvem, csak megérintve azt majd ismét aprókat nyalva belőle vissza. Mint egy szétnyitott barack szemeim előtt rózsaszín kisajkai. Ahogy mozdul elém tárul popsia bejáratának látványa, mint egy nyíló rózsa. Végigsimítok fehér bőrén, csúszik ujjam derekáról, feneke belső felén, megérintve ánuszát. Picit időzök ott majd ismét végigsimogatom. Nyelvem már nem csak érinti hanem piciket nyalint csiklójából, Nathi fel-felsóhajt ilyenkor. 

Mint egy mágnes vonz popsija, nedvességet veszek forró puncijából és simogatni kezdem a hátsó bejáratot. Nem ismerem Nathalie-t és csak remélem tetszik ez neki. Nem ellenkezik csak egyre hangosabban élvezi játékomat. Ujjammal lassan jutok egyre beljebb ki-be fenekéből, még és még megnedvesítve azt. Számra szorítja szeméremajkait mintegy kényszerítve, nyaljam, akarja a kéjt. Imádom, ahogy mozog, rezdül és nyög. Jutta hirtelen hangosan kezdi kapkodni a levegőt és felnyög, megrándul teste rajtam ahogy eléri a kéj, elveszi ami neki kell. Megdobja testét kár, hogy nem látom mivel Nathi puncija tölti ki látókörömet. Kicsúsztatja farkam magából, forró és lucskos szeméremdombom és ágyékom, férfiasságomról nem is beszélve. Megérzem ajkait amint makkomhoz ér, mohón veszi szájába és minden átmenet nélkül vad tempóban mozgatja rajta fejét fel-le. Nem engedi torkáig de elég sokat elnyel belőle, amikor réereszkedik. Nagy tempóban kényeztet. 

Ujjam már mélyen jár lánya popsijában, aki mozgatja csípőjét és egyre lucskosabbb nedvességgel borítja számat, arcomat. Nyelvem egyre erőteljesebben köröz csiklóján, fel és le majd ismét körbe-körbe. Érzem és hallom el fog élvezni de folytatom ha már ő nem húzza el a kéjt és mindenáron akarja akkor legyen meg a vágya. O, o, o, óóóó - kapkodja a levegőt és nyög fel amint elélvez, csípőjét mozgatja rajtam, combjával szorítja fejem, ujjam popsijában is szorosan feszül. Amint lassan csillapodik felemelkedik rólam. 

Anya - szól Juttához - engedj hozzá mielőtt elmegy ! - csillogó szemmel néz rám. Jutta kiengedi farkam ajkai közül és Nathalie akar ráülni. Várj - mondom és felülök. Kérdően néznek rám. Nem akartok egymással is foglalkozni? - kérdem. Mindketten rázzák a fejüket - nem mi nem, mi csak a férfiakat szeretjük - válaszolja Jutta. Egy próbát megért - gondolom magamban és felállok. Nathaliet gyengéden megfordítom. Letérdel és négykézlábra áll, mögé kerülök, isteni popsiját megsimogatom, makkom szeméremajkai közé teszem és megtalálva bejáratát lassan nyomom végig benne farkam. Benne maradok egész mélyen majd lassú, ütemes mozgással kényeztetem őt. 

Jutta a jobb oldalamon áll, majd elhelyezkedik a szőnyegen, szétnyitja combjait, megfogja kezem és magához vonja azt. Nedves ajkain megcsillan a fény, finoman simogatom, mindig egy kicsit jobban elérve jutnak ujjaim forró hüvelyébe. Közelebb csúszik, hogy jobban elérjem kezem egyre gyorsabban, abban a tembóban mozog amelyikben Nathalie-t dugom. 

A szobában a két nő nyögése és az én lihegésem, testünk izgalmának illatai kevednek a nyári forró dél levegőjével. Ezt gondolom a fülledt erotikának. Nathalie popsijára most nem tudok több figyelmet szentelni mert elfoglal az anyja puncija és az övé. Arra koncentrálok, hogy eljuttassam a csúcsra őt. Jutta megint hangosan élvez, élvezi ahogy ujjazom, érzem ismét el fog menni. Igyekszem G-pontját masszírozni. Megemeli csípőjét és így juttatja magát még több örömhöz. 

Nathalie a földre engedi vállát, feje oldalra fordulva, haja kócosan terül szét vállán és a szőnyegen, kezével azt markolja ahogy ütemes lökéseimtől egyre közelebb jut az orgazmushoz. Mélyről jövő zihálásból kontrollálatlan hangorkán hagyja el torkát ahogy megrándulva élvez, hosszan el. Kicsitket mozdulok rajta, benne, makkom szinte méhében érzem. Ott maradok, ujjam egyre gyorsabban jár ki-be anyja puncijából. Jutta magasba emeli csípőjét és ismét elélvez, csillog a nedvessége tenyeremen. 

A földre ejti fenekét, lassan kihúzom Nathalie-ból farkam. Az anyja felé fordulok, fölé hajolok, határozott mozdulattal hatolok belé. Felsóhajt de érzem nem lesz hosszú ez az aktus mert szinte kontrollálatlanul tör elő belőlem a kéj. Pár mozdulat után hirtelen kihúzom farkam belőle és arca felé közelítek. Csillogó szemmel vesz szájába, kezébe fogja férfiasságom. Nathalie arca is az anyja mellé kerül, Jutta kinyújtja nyelvét, felnyögök ahogy az orgazmus hatalmába kerít, az első két-három lüktetésem utána spriccel spermám arcára és szájára. Bekapja, érzékien szopja makkom, ízleli fehér nedvem. Megrándulok az érintésektől, látom lánya megsimogatja az anyja arcát és az oda jutott cseppeket veszi ujjára majd szájába. 

Kimerültem ülök a földre és csak nézem a két kócos, mosolygó nőt. Jutta cicijén még csillog ondóm cseppje. Nathalie felénk nyújtja a meg nem ivott whiskey-t. Remegő kézzel koccintunk. Az anyja a faliórára néz és felkel, elindul a fürdő felé. Amíg csobog a víz, Nathalie-val beszélgetünk, néha végigsimítok arcán és meztelen testén. Legközelebb csak kettesben szeretném veled ha akarod - mondja. Persze - válaszolom - de ez életreszóló élmény volt azért. 

Jutta megtörölközik és öltözik. Megpuszil és kilép az ajtón. Megmosdok én is. Megcsókolom Nathalie-t és elindulok dolgozni. 

 

03.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr411711521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása