Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Egyesületi gyűlés 7. Fordulj meg

2016. november 10. - Markus Andreas Schäfer

A szőnyegen térdelek, csönd van csak Erika lassuló lélegzetvétele hallatszik. Kinyújtott nyelvemmel finoman végisimítok szeméremajkai között csiklóját csak finoman érintve de ennyi is elég. Mély levegőt véve halkan búg hangja ahogy hozzáérek. Ajkaimat köré tapasztom és csak apró, körkörös mozdulatokkal izgatom, ízlelem. 

Duzzadt kis pontja közvetíti az ingereket felé minduntalan megremeg és megrándul teste ahogy élvezettel nyalom. Jobb kezem középső ujját lassan nedvesítem bejáratánál majd egyre beljebb tolom szűk hüvelyébe. Érzem van még hely így a mutatóujjam is eltűnik benne. Mint egy olló izgatom hasa felőli felét kitapintva G-pontját egyre erősebben masszírozom, nyelvem veszett tempóban köröz csiklóján. Érzem és hallom minden érzékszervemmel nem sokáig várat magára kéje. Hirtelen félhangosan kapkodva a levegőt élvez el, meg-megdobva csípőjét. 

Nem hagyom abba hiszen élvezem ahogy elélvez és minél többször akarom átélni orgazmusát. Felegyenesedek, bal kezemmel cicijét masszírozva, kemény bimbóját izgatv ujjazom tovább. Tocsog puncija ahogy ujjaim mozognak benne. Néha szájába adom ujjam, finoman beléharap és rám néz de nem tudja nyitvatartani a szemét, kéjes-fájdalmas arckifejezése mutatja megint és megint bekövetkező csúcspontjait. Csak nézem amint testén eluralkodik a kontrollálatlan kéj, apró levegőt kapkodó nyögései töltik be a szobát. Jobb keze a fakamat keresi a bal a lepedőt gyűri ahogy markába szorítja azt. 

Lassan kihúzom ujjaim belőle és élvezettel ízlelem nedvességét. Felmászok az ágyra, végigfekszem rajta. Szerepet cserélünk ő kerül fölülre. Megcsókol majd lassan izgatja végig testem nyelvével és ajkaival, barna haja simogatja bőrömet. Érzem ahogy arca makkomhoz ér majd ajkai egész lent a heréimnél csókolják intim testrészemet. Behunyom szemem, elengedem magam csak a kéj marad érzéknek. Nyelve érzékien simogat, minden olyan pontot felfedezve amibe beleremegek. Szinte csiklandozva halad felfelé férfiasságomon, hosszasan időz makkomon majd lassan ölelik körül forró ajkai. Millimétereket haladva tűnik el szájában szinte robbanni készülő farkam, beleborzongok a finom érintésbe ahogy egyre mélyebben nyeli el azt.

Lassan jár feje föl és le, haja hasamat simogatja, nyelve kalandozik én pedig mérhetetlen kéjes érzéssel nyögök minden jóleső pontnál fel. Akarom látni popsiját, akarom közben ismét nyelvemmel érezni forró punciját.

69 ? - kérdezem két nyögés közben. Felemeli fejét, elhúzza haját arca elől és elmosolyodik majd megfordul. Elém tárul pici kemény popsija, nedves szeméremajkai és ánuszának pici rózsája. Szinte egyszerre ér az ő nyelve makkomhoz az enyém pedig hüvelyének bejáratához....

01_8.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8511941829

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása