Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Voulez-vous coucher avec moi ? 2. - Zavaró körülmény

2016. november 24. - Markus Andreas Schäfer

Madeleine kacéran mosolyog és pózol, nagyon jó őt fényképezni, mintha sokat csinálta volna ezt már és látszik rajta, hogy élvezi. Lassan gombolja ki a felsőjét egye többet mutatva rózsaszín melltartójából és cicijeiből. Hamar a földre kerül a blúz, napbarnított bőrén meglátszik a kor de nagyon jól áll neki, annyira vonzó. 

Hirtelen kattan az ajtó zárja és kinyílik az. Meglepődök és leengedem a gépet az ajtó felé nézve. Madeleine is arra kapja a tekintetét, kezét melltartója elé. Egy korombeli, talán valamivel fiatalabb nő lép be akár fotóalanyom fiatalkori mása is lehetne. Ugyanaz a mély kék szem, szőke festett haj, elegáns ruha csak épp kékben. Kezében papírzsacskók, látom a helyi kereskedők logóit rajtuk, nem olcsó üzletek. 

A nő megáll és ő is meglepődik. Bonjour Mama - rebegi halkan. Ha jól veszem ki akkor tényleg a lánya az. Az anyja válaszol neki valamit amit nem értek, erre ő becsukja az ajtót és leteszi a zacskókak. Madelenie hosszan beszél hozzá a lány néha válaszol majd egyre indulatosabb mintha veszekednének. Kényelmetlenül érzem magam mert egyrészt nem értek egy kukkot sem a franciából másrészt nem tudom mi lesz a veszekedés következménye. Elszánom magam a távozásra. 

Madeleinre nézek és megpróbálok közbevágni angolul - I'm sorry but I think it better if I leave now - szakítom félbe. A lány is rám néz és szinte egyszerre kiabálnak rám: Sit down! - ülj le - majd folytatják a vitát. Egy szót tudok csak kivenni belőle - papa - ami állandóan előkerül. Madeleine közelebb megy a lányához és magához öleli. Halkan beszél hozzá tovább. 

S'il vous plaît - értem még franciául - kérlek - mondja neki. A lány felém fordul és szinte akcentus nélküli angolsággal szólal meg: Anya megkért, hogy fordítsam le neked mert látom nem érted miről van szó. Apa két éve meghalt és anyám azóta egyedül van, nem volt senkivel. Én pedig úgy érzem, hogy ezzel amire készültök megcsalja apát akit nagyon szerettem. 

Persze megértem most már - válaszolom - szóval jobb ha elmegyek. A lány hevesen rázza a fejét - anya nem akarja, hogy elmenj és nekem is tetszel mert jó pasi úgyhogy inkább én megyek el - mondja. Nincs veszteni valóm mert vagy belemegy vagy kidobnak. Inkább maradj te is, szép nő vagy - folytatom - mit szólnál egy hármashoz? - kérdezem.

A lány mintha nem értené és visszakérdez - hármas, az anyámmal? 

Igen - válaszolom. 

Nem - csattan fel és elindul az ajtó felé, indulatosan tépi föl és kilép a folyosóra. Madeleine elmosolyodik és elindul egy nyitott ajtó felé. Látom hatalmas franciaágy támláját bent. Visszanéz és hívogatóan int. Még tétovázok mivel a közjáték hatása alatt állok majd utánamegyek. Mire beérek már az ágyon ül és nincs rajta a ruha csak a fehérneműje.

Behajtom az ajtót, közelebb lépek hozzá, felém nyújtja a kezét és a puha ágyra húz. Érzem finom parfümje illatát, látom csillogó szemét ahogy arcával közelít. Végigsimítok ujjammal rajta és hagyom közeledni. Forró ajkai érintésétől megborzongok mert érintése izgató de közben még eszembe jut a veszekedés a lányával, teljesen nem tudom kikapcsolni az agyam. Ahogy nyelve lassan átcsúszik ajkaim között a számba és érzéki keresgélésbe kezd érzem mindinkább ellazulok, finoman ajkába harapva viszonzom forró csókját. Lélegzete egyre ahogy az enyém is egyre gyorsul, kezeink a másik testét fedezik fel, az övé pólóm alá csúszva hosszú körmeivel simogat, keresgél. Az enyémet végighúzom gerincén, közben beleakadva a melltartója pántjába, fel és le a tarkójától a popsijáig. Mély levegőt vesz, érzem ezt szereti. Nem beszélünk, már csak a testünk beszéli a közös nyelvet amit mindketten megértünk. 

Végigcsókolom a nyakától - apró érintésekkel és érzéki harapásokkal haladva - vállán át a melltartóból szinte kibuggyanó kebléig és vissza. Hátravetett fejjel élvezi ahogy bőrének minden négyzetcentimétrét felfedezem. Fejem a két dombja közé fúrom majd válláról lassan lehúzom a pántokat, kifordítom cicijeit a melltartóból. Pici mellbimbói alig megereszkedett mellén az ég felé néznek, végigsimítok majd számba veszem azokat, nyelvem érzéki játékával kényeztetve. Félhangos Ohhhh - hagyja el száját ahogy élvezettel játszom vele. Két kezemmel simogatom cicijeit számban hol egyik hol másik bimbója. Keze eltűnik ismét oólóm alatt majd érzem ahogy felfelé húzza, próbál megszabadítani tőle. Segítek neki és amint lekerül rólam a felső ugyanazt játsza velem mint amit eddig én vele. Elengedem magam és hagyom forró ajkait kalandozni bőrömön, kezemmel most csak mellbimbóit érem el de nem hagyom abba simogatásukat.

Madeleine szinte felfal szájával, majd szinte eldönt az ágyon. Villámgyorsan oldja ki övemet és gombolja ki nadrágom, erőszakosan húzza le rólam azt a zoknimmal együtt. Boxeralsóm dombot formálva dudorodik jelezvén mi is lapul alatta. Látom tekintetében már a vad vágyat ahogy két ujját az alsóba fűzve megszabadít tőle. Farkam kiszabadulva az anyag szorításából szinte a köldökömig ér ahogy még több és több vér próbál beléjutni. 

Très beau, il est - mondja majd végignyalja farkam, felsóhajtok az első érintéstől és lehúnyom szemem átadom magam a gyönyörnek...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6011978608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása