Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 3. - Rebecca

2016. december 14. - Markus Andreas Schäfer

   Felöltözök de nem kell elegáns ruha hiszen nem szállodaigazgatói állást pályázok meg hanem konyhafőnökit. Farmer, fehér póló és fehér kötött garbó. Megnézem magam a tükörben - ilyenkor előbújik a feminim énem - elégedetten konstatálom, hogy ma tetszem magamnak. Annától kapok egy búcsúcsókot és elindulok.

   Nincs messze a hotel, pár perc alatt ott vagyok. Parkolójában nincs sok hely már de az épület előtt meg tudok állni. Villan a piros Honda irányjelzője és diszkréten kattan kis autóm központi zárja. Belépek a bejáraton de a recepción nincs senki csak a következő ajtó utáni bárból szűrődik ki beszélgetés. Egy csinos harmincas nő bukkan fel és mosolyogva üdvözöl. Szőke félhosszú hajához, barna szemeihez és barna bőréhez jól megy a fehér csípőjéig érő hosszú pulóver, kék farmer. Telt formája ízlésesen tölti ki az öltézékét, mellei vonalában gyenge kontrasztot vélek felfedezni sötét melltartója domborodva rejti hatalmas cicijeit. Kezet nyújtok neki, bemutatkozom, elmondom mi járatban vagyok. Leületet az étteremben és kávéval kínál de mosolyogva elhárítom, nem kérek semmit. 

- Karl mindjárt itt lesz - mondja és visszaül a bárba beszélgetni. Amennyire ki tudom venni mindannyian a gasztronómiában dolgoznak és szakmai nyelven folyik a társalgás méghozzá a jó polgári konyháról. A nő háttal ül nekem a bárszéken. Leejt egy szalvétát és onnan hajol le érte, kivillan dereka amin nem tudom kivenni milyen motívumú de színes tetoválás látszik. Fehér tangájának vékony derékpántja a farmerja alól kicsúszik. Visszaül és tovább beszélgetnek. 

   Hamarosan megérkezik Karl is. Ötvenes pasi, meglátszik rajta a vendéglátás okozta életvitel. Hosszasan beszélgetünk, szimpatikusnak tűnik. Én az ablaknak háttal ülök és így kilátok a bárpultra. A szőke lány néha elmosolyodva felém pillant majd visszafordul beszélgetőpartnereihez. Megmutatja a konyhát aminek felszereltségétől nem vagyok elájulva, elég elavult de nem kicsi és kézre esik minden. Visszafelé sétálva átmegyünk a báron ahol a többeik beszélgetnek. Karl bemutat a szőke hölgynek. Kezet fogunk, határozott de valahogy érzéki érintése van. Mélyen a szemébe nézek ahogy ő is az enyémbe. Kiderül, hogy ő a szervíz vezető és szinte mindent csinál, amolyan jobb keze a tulajnak. Karl megkéri, hogy mutassa meg nekem a szállodát mert neki el kell eindulnia, Kezet fogok vele és megállapodunk abban, hogy a héten hívni fog mindenképpen. 

   Rebecca elindul az étterem felé határozott hangon mesél a hotelről, a vendégekről. Most épp kevés vendégük van de a hétvégén mindig teltház. Elindulunk felfelé a lépcsőn, mindent látni akarok. Ahogy előttem megy nagy popsija ring minden lépésnél. Izgalmas látvány. A szük emeleti ajtót megfogom neki amíg előre megy de nem is húzódik el, teljesen az intim szférámban sétál át. Öreg épület, kedves szobákkal amolyan félmodern de valahogy hűen tükrözik a Császárváros korabeli hangulatát. 

- Megmutatom a büszkeségünket, a ház egyetlen lakosztályát ahol a monda szerint talán még Sissi is eltöltött egy éjszakát. - mosolyodik el. Kinyílik a nehéz ajtó és egy századfordulós berendezésű szobába lépünk be. Tényleg a büszkeségük lehet mert hatalmas hall, szalon áll elől majd óriási hálószoba. Megállunk a háló ajtajában de ahogy fordulunk vissza összeütközünk, melleivel szinte végigsimít rajtam. Megdermedve állunk meg egymással szemben, tekintetünk elvész a másikéban. Hosszan várunk, érzem mindketten a másikra valamelyikünknek lépnie kell. Házinyúl vagy sem lassan felé mozdítom arcom erre várhatott mert ő is és lassan érnek össze ajkaink. Egybe olvadunk hirtelen vadságba átmenő csókkal, fogaink és nyelvünk szinte követeli a másikét. Magamhoz húzom, kezeim hátán és derekán. Érzem ahogy hátam egyre erősebben préselődik az ajtóféfának, szemérmét egyre duzzadó férfiasságomhoz dörzsöli. 

   Kapkodjuk a levegőt ahogy faljuk egymást egyre forróbb vágyat keltve a másikban. Hirtelen elenged és a bejárati ajtóhoz lép. Kattan a kulcs benne majd felém fordul, kérdően néz rám. Lelkesen bólintok mire ő áthúzza a fehér pulóvert szőke fürtjein. Szürke melltartójából szint kibuggyannak hatalmas mellei, félhosszú haja kócosan lóg arcába. Hátra simítja azt majd elindul felém. Én csak állok és várok, érzem férfiasságom szabadulni akar farmeromból. 

Kinyújtom kezem melltartója felé de nem érem el, elém térdel és mohón bontogatja nadrágom gombjait..

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr6812037917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása