Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Állásinterjú 6. Rebecca - Kollégák leszünk?

2016. december 26. - Markus Andreas Schäfer

   Keze farkam felé nyúl és megfogja azt, közelebb engedem csípőmet felé. Végigsimít rajta majd szeméremajkai közé nyomja makkomat pont a forró bejáratánál, megemeli popsiját. érzem ahogy befogad. Kezét fenekemre teszi és maga felé húz. Nem engedek neki csak lassan, apránként engedem szűk és forró hüvelyét kitölteni. Élvezem minden egyes milliméterét ahogy beléhatolok, időbe telik amíg végigérek benne. Érzem ahogy makkom méhszájának préselődik. Fenekembe mélyeszti körmeit és hangosan felnyög amint szeméremdombon az ö ajkaihoz ér. Lassan húzom ki férfiasságom majd ismét lassan töltöm ki. Hosszan és finoman játszok vele, élvezem ahogy élvezi, felszisszenései és nyögései kitöltik a kis szobát. 

    Moch schnella - gyorsabban - lihegi felém de még nem akarom persze a vágyam egyre gyorsabb mozgásra sarkall. Kezeivel magába húz minden mozdulatnál, arcán a kéj jelei mutatkoznak, szemét néha kinyitja majd önkéntelenül összezárja. Engedek neki, csípőmet egyre ritmikusabban mozgatom, nedvessége csattan minden lökésemnél, ahogy végig érek benne felnyög de egyre hangosabban. Imádom a kéjének hangjait hallani, meg akarom adni neki a következő csúcspontot. Számat rengő cicijére szorítom, szívom, nyalom, aprókat harapok belé szinte felfalom. 

   I Käm, i käm - elmegyek- sikoltja és beleremeg teste az orgazmusba, izmai szorítják farkam. Kihúzom belőle amire kinyitja szemét kérdően. Hanyatt fekszem az ágyon és magam felé húzom. Átveti lábát rajtam, kezével segíti magába férfiasságom, lassan ül bele majd fölém hajol, ajkai az enyémekhez érnek, hatalmas cicijei mellkasomat simogatják. Megemeli csípőjét, mozgatni kezdi fel és le érzem ahogy szűk hüvelyével szinte megfeji farkamat. Kezem popsiján, körmömet mélyesztem húsába és úgy segítek mozogni neki. Felül rajtam. Körbe és előre hátra mozog, lovagol közben fel-felnyögve élvezi a kéjt. Kezemet melleire vonja, először csak símogatom bimbóudvarát és kemény bimbóit majd masszírozni kezdem. Most érzem, hogy ezt mennyire is szereti mert hangja ismét egyre kapkodóbbá válik majd megfeszíti testét, remegnek izmai és megint eléri a csúcspontot. Gyönyörű ahogy elévez, nem tudok betelni arcán azzal a kéjes kifejezéssel. 

Megcsörren a szalonban valahol a telefonja. Egal sicha Karl sucht mi - mindegy, biztos Karl keres már - nyögi és hagyja csörögni. Kim schotz, kim von hinten - gyere drágám, gyere hátulról - lihegi ahogy leszáll rólam. 

   Négykézlábra áll és leengedi vállát az ágyra. Popsijára nyomok csókot majd két kezemmel nyitom szét azt. Fejem kidomborodó szeméremajkaira fúrom, nyelvemmel hatolok először belé. Ilyenkor sajnálom, hogy rövid a nyelvem, vágyam egészen és mélyen elmerülni benne. Isteni ízét szívom magamba és nyelek belőle. Imádom finom nedvességét ízlelőbimbóimon érezni. Felegyenesedek és makkom végighúzom ajkai között majd hirtelen elmerülök benne, két kezem csípőjén úgy húzom magam felé. Egyik talpam az ágyon, így jobban elérem és mélyebben tudok beléhatolni, lassan kezdek mozogni, férfiasságom bejárja végig finom hüvelyét, egyre gyorsabban mozogva. Lélegzetvétele ismét felgyorsul, éles hangok törnek ki torkán ahogy nyögve élvez. Farkam keményen csúszik ki és be nedvességét gyűjtve magán. Élvezem a hangokat, az érzéseket és a látványt. Én sem fogom vissza magam, hagyom a feltörő élvezeteket hanggá alakulni. Ujjamra nedvességet veszek és meg- megnyíló popsija rózsájára kenek, óvatosan simogatom, izgatom. Nincs ellenére mert nem tiltakozik így csak élvezem ahogy egyre mélyebben nyeli el ujjam. 

   Élvezetem a tetőfokára hág ahogy egyre közelebb érzem a kéjt. Ich komme gleich - mindjárt elmegyek - nyögöm felé. Bleim drinnen - maradj bennem - válaszolja - i wü mei Pritschal voigespritzt - élvezd teli a puncim - folytatja. 

   Aber du kannst schwanger werden - terhes lehetsz - ellenkezem lihegve. I bekomme des Regel glei so spritz mi  voi - hamarosan megjön szóval élvezd teli - válaszol. Hallgatok rá és gyorsítok mozgásomon, Rebecca hangja betölti a szobát ismét ahogy váratlanul megint elélvez. Hüvelyének szorítása hirtelen mennyei érzést ad, előre lököm ágyékomat és meg-megrándulva lövell kis fehér nedvem, kitöltve forró punciját. Szinte a hátára rogyok remegő lábaim nem tudnak tartani, megkapaszkodok vállában. Oldalra hajtja csapzott haját és megpuszilja kezem. 

I bin voi fertig - teljesen kész vagyok - lihegi lassan visszaálló légzéssel. Kicsúszok belőle, farkam nyomában folyik végig combján spermám és csöpög ki az ágyra. Megfordul, hanyatt fekszik az ágyon, elmosolyodik. I wü dass du bei uns hackeln wirst - azt akarom, hogy nálunk dolgozz - mondja pajkosan. 

  Wir sollen gehen - mennünk kéne - válaszolom. Geh di waschen i bleib ein bissal - menj csak mosakodni én még maradok - folytatja és ujját eltünteti szeméremajkai között majd szájába veszi azt. Des schmeckt so guat - annyira finom. 

  Mire visszaérek a fürdőből ő már felöltözött. Dei Saft lass i in meine Höschen -  a nedvedet a bugyimban hagyom - mosolyog. Felöltözök, kilépünk a folyosóra, behúzza az ajtót magunk után. Ahogy megyünk le a lépcsőn a fülembe súgja: I wü di wieda moi oba du muas mi in mei oasch a hasen - Megint akarlak de legközelebb meg kell dugnod a fenekemet is. Még nem lát minket senki, csókot nyomok az ajkaira. 

Ich mache es wenn wir Kollegen sein werden - meg is teszem ha kollégák leszünk - válaszolok neki. A hallban nincs senki már csak egy cédula várja. Karl-nak el kellett mennie. Elbúcsúzok tőle és kilépek a bejárati ajtón. Beülök az autóba, lassan hajtok hazafelé.

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2712073689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása