Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Elvesztem 2. Kell

2017. május 02. - Markus Andreas Schäfer

Hetek teltek el az utolsó írásom óta de sajnos a munka rengeteg kihívást ad és persze a kelleténél fáradtabb is vagyok. Igaz ez nem gátol meg abban, hogy az új kolléganővel ne folytassam a flörtöt. 

Kedd reggel egyedül megyek be, hagyom Annát pihenni. Egyébként is csak menü írás a napi kártyára, rendezvényekre a mai programom és persze a megrendelések. Még egy kicsit döcögősen megy mivel a főnökasszony spórolási mániája és napi gyenge vendégszám meggátol abban, hogy rendes mennyiséget vásároljak így ülök az irodámban és gondolkodok a papírjaim fölött.

Be nem látok így a konyhába csak hallom bejön valaki és kopog a cipőjével végig. Felnézek amint megáll az ajtóban. Lisa az. Frissen és illatosan mosolyog rám. Guten Morgen - köszön. Felderült tekintettel válaszolok neki. Beljebb lép és leteszi a cigarettás dobozát az asztalomra ahogy szokta. 

Wüst oa Kaffe? - kérsz egy kávé? - kérdezi abban a salzburgi, borzasztó dialektusban. Du bist ein Schatz, ja bitte! - egy angyal vagy, igen kérek - válaszolom. 

Belemélyedek a papírjaimba de nem sokáig mert ismét hallom jönni. Halk koppanás jelzi, hogy letette a poharakat a Kipperre. Felállok és kilépek a "lyukamnak" nevezett irodából. Szinte összeütközünk és majdnem fellököm. Elkapom a karját és megfogom el ne essen. Hosszú pillanatokig így maradunk, mélyen egymás szemébe nézve. Elfordulok és felveszem a cigarettás dobozomat, ő is nyúl az övéért. Annyira egymás intim szférájába vagyunk, hogy szinte a szívdobbanását is hallom. Nem várok, nem vigyázok és nem játszok tovább, kinyújtom karom, magamhoz húzom és finom csókot nyomok ajkára. Egy ideig áll majd ő húz magához és forrón visszacsókol. Csak állunk és egymást szorosan ölelve játszik nyelvünk egyre vadabb csatát a másikéval. Érzem a nadrágom egyre kisebb, férfiasságom helyet keres duzzadó mivoltának. 

Hosszú percekig forrón csókolózva állunk. Markus sind Sie da? - Markus, itt van? - hallom a főnökasszony hangját - na ő legalább német és rendesen beszél nem úgy mint az osztrákok. Lisával gyorsan helyet cserélek és kilépek az ajtón. Van egy kis ideje később? - kérdezi. Persze, hogy van válaszolom. Eltűnik az ajtóban, én megfordulok és a lányra mosolygok. Akarlak! - suttogom felé. Én is téged - válaszol - gyere gyújtsunk rá. 

Kilépünk a hátsó ajtón. Mosolyogva szívjuk a cigarettát és isszuk a kávét. Kettőkor szünetem lesz - mondja. Én is csak addig vagyok. Akkor nálam találkozunk - folytatja és lopva körbenéz majd forró ajkaival megcsókol. 

A nap gyorsan telik, alig várom már a két órát. Kettőkor leoltom a villanyokat és kilépek a hátsó ajtón. Lopva, óvatosan megyek a személyzeti szállás felé hátulról. Lisa épp kilép a teraszra. Amint meglát elmosolyodik. Odaérve a szobába húzom és magamhoz ölelelem, kezem végigsiklik hátán, majd rövid szoknyája alatt pici popsiján húzom végig, érzem egy tanga vékony pántját. Nyelvünk ismét vad kalandozásba kezd.....

giphy_1.gif

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr4912472965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása