Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Nem az én barátnőm 1. - Váratlan látogató

2017. június 25. - Markus Andreas Schäfer

Ülök kint a teraszon épp és hallgatom ahogy az esőcseppek hullanak az előtetőre. Végre esik egy kicsit. Felfrissül a szikkadt természet ebben a nyári forróságban, jól esik a légmozgás is. Megborzongok, összébb húzom magamon a köntöst. Annyira azért nem hűlt le, hogy ne a kedvenc és nekem erotikusnak ható ruhadarabomban üljek le itt kint. Nagy a páratartalom, nehezen ég a cigarettám is a kávé mellé.Belegondolok, hogy végre vége lett annak a fránya gyógyszer szedésének is amit hét napig kellett bevennünk. Igaz még két napig nem ihatok semmi alkoholt de leglább nem párolog olyan rohadt Chinoin-szagúan a testem. 

Vasárnap lévén nincs forgalom az utcán még, mindenki alszik. Olvasgatok a neten, most végre működik a Pannonos net is valamennyire és nem vagyok a mobilra szorítkozva. Egy autó megy el a ház előtt, lassan mintha keresne valamit. Nem is tudom kivenni ki vezeti hiszen épp az olvasószemüvegem van rajtam és az a távoli sasszemem látását eléggé korlátozza.

 Nem is foglalkozom vele tovább, ismét elmerülök erotikus tartalmak olvasásában. Most épp egy német fb csoport történeteit olvasom. Elég sok szó van amit nem értek, de mindig segít az online szótár bár nem a google mert az használhatatlan. 

Az esőcseppek kopogása alatt ismét autó motorját hallom és ahogy a gumik surrognak a vizes úton. A kapu felé fordítom fejem, megint ugyanaz az autó egy régi, sötétzöld Ford Mondeo közeledik. Ahogy a ház elé ér megáll és bekanyarodik a behajtóra. Gondolom keres valakit és észrevett engem a teraszon. Nyílik az ajtó, egy magas szőke nő száll ki belőle. Leveszem a szemüvegem így már jobban látom. Ismerősnek tűnik de azonnal a fejére húzza a kapucniját így felállok és elindulok a kapu felé.  Ahogy oda érek agyam azonnal összekapcsolja az autót, a szőke nőt. Ő is elmosolyodik. Márti az. Anna régi kolléganője, magamban csak squirt királynőnek hívom mert a múltkor - jó pár éve - elejtette, hogy ő mekkorákat szokott élvezni ilyen módon. 

Intek neki, hogy várjon és visszamegyek a kapu távirányítójáért. Amint a szárnyak nyílni kezdenek ő is visszaül az autóba és begurul az udvarba. Kiszáll. Megpusziljuk egymást, rég találkoztunk. 

Micsoda meglepetés lesz Annának hiszen nem is számított rá. Márti épp a fiát vitte egy táborba és most indult visszafelé de gondolta meglep minket. Kávét hozok neki és elkészítem Annáét is. Beviszem a hálóba. Édesen alszik még, megpuszilom. Erre kinyitja szemét és felnéz. 

Mennyi az idő? - kérdi álmosan. 

Fél nyolc - válaszolom - de gyere ki mert gond van a terasszal, nézd meg! - verem át. Kikászálódik a paplan alól, nézem álmos pofiját és meztelen testét ahogy eltűnik a köntös alatt. Mögötte lépkedek. Amint kilép a teraszajtón hangosan felsikolt meglepetésében és örömében. 

Összeölelkeznek. Anna is leül és elkezdenek beszélgetni. Én nem is nagyon zavarom őket csak hallgatom a csevejt. Elmegyek és lezuhanyzok majd felöltözve jövök vissza. Anna felém fordul. 

Meggyőztem, hogy ma maradjon ittt - mondja mosolyogva. Örülök neki, kedvelem. Esetleg sikerül annyira elengednünk magunkat, hogy történni is fog valami. Mindig is nyíltan beszélgettünk a szexről hisz egy korúak vagyunk. Biztos, hogy felmerül ismét a téma. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr2912618529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása