Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

CC-BY-NC-SA-4.0

Erotikus történetek, fantáziák

Erotikus történetek, fantáziák

Nem az én barátnőm 5. - Ki kéri?

2017. június 29. - Markus Andreas Schäfer

Végighúzom ujjam Márti gerincén közben makkom nedves szeméremajkai közé furkaszik aminek nem is kell utat mutatni mert azonnal megtalálja az övét a női csodavilág mélysége felé. Lassan tolom előre csípőmet így merülök el benne egészen addig még nem érzem szinte a méhében magam. Ő felnyög ahogy lassan mozogva kitölti férfiasságom teljesen hüvelyét. Két kezem popsiján tekintetem Annán akinek ujjai elfedik előlem szemérmét most csak kezének mozgását látom. Erősen próbál a szemembe nézni de az impulzusok nem engedik hiszen minden olyan mozdulatnál ami igazán felizgatja le-lehúnyja azokat. 

Ütemesen mozgok, körözök csípőmmel és ezáltal farkam Márti puncijának minden pontját feltérképezi ő pedig hálásan zihál a kéjtől. Nem túl szűk de viszont annál nedvesebb hüvelye mennyei érzést ad és ahogy egyre több kerül ki belőle szinte belepi szemérembombom, csöpög le farkamról a törölközőre. Mélyen elmerülve benne csattan szemérmem popsiján. Kapkodom a levegőt ahogy hosszan jár férfiasságom majdnem a bejáratig ki majd be egészen mélyre. 

Márti hangjai egyre kontrollálatlanabbül törnek ki torkán már nem is foglalkozik semmivel csak az élvezetével. Vállát a földre engedi, fejét oldalra fordítja, kócos haja alatt látom összeszorított szempilláit. Jobb kezével hátrafelé nyúl, véletlenül farkamhoz ér majd nedvességet kenve csiklójára gyorsuló tempóban izgatja azt. Kijebb húzom farkam és duzzadt makkommal megkeresem g-pontját, amint hozzá közel érek ő feéhangosan felnyög. Igeeeen, ott! - lihegi. Már nem tolom végig hüvelyén férfiasságom csak épp az érzékeny és még több kéjt adó pontot masszírozom vele, keresve a legizgatóbb pozíciót csípőm ide oda helyezésével. 

Annára nézek mert látni akarom az élvező arcát - közben hallom ahogy közeledik a csúcspont felé - és abban a pillanatban emeli magasba csípőjét, szorítja combjai közé kezét. Úristeeeeen - nyögi ahogy végigfut testén a mennyei érzés. Igazából most el tudnám nézni ahogy Márti kinyalja Annát de tudom, hogy a lányok mindketten csak a fiúkat szeretik így nem is szólok de nem is tudnék mert Márti ebben a pillanatban elhúzza popsiját tőlem, farkam kiszabadulva az ég felé mered a puncija felől vékony sugárban kilövellő nedvesség éri el szeméremdombom és hasam. Ő pedig megrázkódva élvez, el elönti szeméremajkait a nedvesség. 

Lassan a földre ereszedik és zihálva kapkodja a levegőt egyre lassabban. Felállok kezembe veszem farkam, finoman csúszik Márti nedvességétől rajta tenyerem egyre gyorsabban. Anna mosolyogva néz de erre a hangra a barátnője is felém fordítja fejét. 

Ki kéri? - kérdem gonoszkodós mosollyal tőlük. Ez attól függ hová akarod - válaszol Márti. Eszembe jut, hogy ő a múltkor elejtette, hogy sohasem nyeli le így Anna felé fordulok. Két lépés és ott állok előtte. Kinyújtja nyelvét és ajkai közé veszi farkamat. Ez az érintés és az eddig izgalom olyan pontra juttatott már el, hogy hirtelen felnyögve elindul bennem a kéjes érzés, megrándul testem, farkamból lüktetve spriccel ki spermám először csak Anna nyelvére majd szájába érkeznek a következő orgazmus impulzusaim.  Anna óvatosan tisztára nyalja farkam tudván, hogy ilyenkor milyen érzékeny szokott lenni majd hátradől és becsukja szemét. 

A másik irányba nézek, Márti széttárt combokkal fekszik a törölközőn így sütteti magát a napon. Az árnyékba lépek és belekortyolok a sörömbe, még iható. Kiveszek egy szál ciarettát ás rágyújtok, jóleső élvezettel fújom ki a füstöt. 

A bejegyzés trackback címe:

https://erotortfant.blog.hu/api/trackback/id/tr8412627237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása